- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.281
merviş uyanmadan gidip ona ev yapımı miss gibi tarhana corbası yapıyım bide o az önce dediğim şeyi yapaym sonrada hooop mideyee
kuzu mecbur sabahtan yapıcaksın tatlını poğaçanı sünnete git geç yat sabah erken kalk zor sana bu haftasonu kıyamammm
ya evet zor olcak benim için,bi hal çaresine bakcaz artıkın...ben hep diyorum zaten bu topikteki kızlarla bi apartmanda otursak ne kaa muhteşem olur die ne çok hayal ediyorummm bak tatlı ve poğaçanada yardım ederdim seninvalla bende kiloyu 5 mt öteden kapar alırım bünyeme kendimi 6 ay sonra hayal edemiyorum inşallah kısa sürede veririz kgleri
bu arada kızceler yağlanmaya basladınız mı benim alt karın bölgem gerginleşmeye basladı catlamadan kakao yağına bulanmam lazım
ben 1 aydır yağlanıyorum,dr. a sormuştum ne kullanayım diye,önemli olan nemlendirmek,evdeki nemlendiricini bile kullanabilirsin demişti,ben bebe yağı kullanıyorum...ama yine de çatlamaya başladı gibi geliyo bana...3 aydan önce sakıncalı die biliyorum ben bu gittiğimde dra sorup öyle sürücem dün akşam hatır hatır kaşındım vallaaaaa
bende havuçlu kek istiyorum ama ugrasmak istemiyorum hazır olsa da yesem
ya evet zor olcak benim için,bi hal çaresine bakcaz artıkın...
aynı paratmanda ve sırayla doğuma giderdik,düşünsene yoldan geçen bu apartmanda ne oluyo der,ciyak ciyak bebek sesleri...imreniyorum valla yiyip yiyip kilo almayanlara,ben az yesem de alıyorum anacım... biraz ablama çeksem ne olurdu,her gece yatmadan deli gibi tatlı yiyo ya,tatlı delisi,ben onun gibi yesem kapılardan sığmam...
ben 1 aydır yağlanıyorum,dr. a sormuştum ne kullanayım diye,önemli olan nemlendirmek,evdeki nemlendiricini bile kullanabilirsin demişti,ben bebe yağı kullanıyorum...ama yine de çatlamaya başladı gibi geliyo bana...
bende biri yapsada yesemm diye bakıyorummm
oh ohhhhh canın bişeyler çekmeye başlamış ne güzel.... çikolata pek yiyemiyodum,yemekten sonra canım çekti yedim bitane... kızlar bu arada fazla çikolata tüketmek te zararlıymış kafein olduğu için,o yüzden ben sütlü,gofretli, hindistan cevizli,çilekli, falan o tarz çikolataları yiyorum genelde...
kek ne zmandır benim de yapasım var ama bi elim ermedi. pazar günü k.validemin günü var tatlı ve poğaça yapcam ama yarın akşam düğün var,bu akşam yapsam bayatlar.nasıl yapcam bilemedim..
bende senin gibiyim işte hemen alırım kgyi bide zor veririm artık doğum sonrasını düşünmemeye çalışıyorummmm
kuzummmm yapım ben sanaaa dicemde benimde önüme konsa fena olmaz hani
aynen ben de öyleyim,veririm ama uğraştırır biraz,hemen kilo verenlerden değilim...bende senin gibiyim işte hemen alırım kgyi bide zor veririm artık doğum sonrasını düşünmemeye çalışıyorummmm
kuzummmm yapım ben sanaaa dicemde benimde önüme konsa fena olmaz hani
evet artık istemeye başladım artık yavaştan ama yinede çok aşırı tatlı şeyler bayıyor midemii
bu akşam yapsan bayatlar gerçekten düğüne gitmeden yap sabahtan
kızlar şimdi aklıma ne geldi. biz birbirimizi görmedik ya,yani şahsen ben görmedim...zihnimizde nasıl canlandırıyoruz anlatalımmı birbirimize? ben başlayayım... mesela;
fulya; beyaz tenli,tontiş,uzun boylu(bunu kopya çektim senden), kumral yada bakır tonlarında saç rengi, saçlar omuz hizasından biraz aşağıda,ela gözlü,süslü,kokoş,bi okadarda rahatına düşkün...neşeli etrafına hep pozitif enerji veren biri olarak düşünüyorum....
fatma; esmer,orta boylarda,uzun saçlı,kahverengi gözlü,balık etli(bunu da biliyorum),doğal,rahat giyinmeyi sever,biraz duygusal, genelde sakin,arkadaşlarını dinlemeyi sever...
aynen ben de öyleyim,veririm ama uğraştırır biraz,hemen kilo verenlerden değilim...
ama ben cumartesi de çalışıyorum ve 6'da çıkıyorum
kızlar şimdi aklıma ne geldi. biz birbirimizi görmedik ya,yani şahsen ben görmedim...zihnimizde nasıl canlandırıyoruz anlatalımmı birbirimize? ben başlayayım... mesela;
fulya; beyaz tenli,tontiş,uzun boylu(bunu kopya çektim senden), kumral yada bakır tonlarında saç rengi, saçlar omuz hizasından biraz aşağıda,ela gözlü,süslü,kokoş,bi okadarda rahatına düşkün...neşeli etrafına hep pozitif enerji veren biri olarak düşünüyorum....
fatma; esmer,orta boylarda,uzun saçlı,kahverengi gözlü,balık etli(bunu da biliyorum),doğal,rahat giyinmeyi sever,biraz duygusal, genelde sakin,arkadaşlarını dinlemeyi sever...
ahahaaahahahahaha...... ne tutturmuşum ama.....ben fuliyi gördüm yorum yapmıyım o yüzden beni hemen hemen tutturmuşsun 1.68 boyum esmer diilim hatta beyaz tenli mavi gözlüyüm dediğin gibi rahat giyinirim sakinimdirbu aradaaa çok kıvırcık saçlıyımmm foto koymuştum saçlarımı
sen nasılsın acaba bi düşüniyim
oyyy sanada kıyamam yakın olsa annemin poğacasından yapardımm
kuzuuuuuu beyaz tenliyim boy 1.73 kg en son 83-84 kerde sürünüyoduiri kıyım tombikimmmm doğru bildinnn saç sarı omuzdan az aşağıda ela göz süslü ve kokoştum diyim artık üşeniyorum eskiden işe bile platform topuklarla gelirdim yaşlandık artık rahatıma düşkünnnnnümmmm neşem enerjim yerinde şükürrrr afferim kız doğru tahmin vallaaaaa
bana kalırsa fatmikte göz rengi hariç doğru
pekiii mmm bende seniiiii
buğday tenli kumral veya koyu renk saçlı orta boylu göbüş haricinde zayıf spor giyinmeyi sade ve şık olmayı seven cana yakın enerjik mmm başka ben senin kadar iyi değilim galibaaaaaa böyle geldi aklımaaa
ahahaaahahahahaha...... ne tutturmuşum ama.....beyaz tenli mavi gölü kızı esmer yaptım...
sen de tahmin et bakalım...
kız sen de beni doğru bildin az çok.... ama beyaz tenliyim,göbüşlü zayıfım ama şimdi çok zayıf sayılmamkoyu kumral saç doğru....spor giyinmei severim bu da doğru...
puuufffffffff
kuzu o kukuşa yakın olan şişlikte bebiin büyüyo iştee
ayyy gerçekten mi fulibenim hamişliği öğrendiğimden beri dikkatimi çekiyo arası karnım 2 parça resmen
aynen 167 boyum,kıvırcığa yakın dalgalı saçlıyım,kumralım,saçlarım kısa...omuzdan az yukarda gibi...doğru enerjikimçok uzun değilsin benim gibi filansın ama zayıf olduğun için daha uzun duruyosun düz saçlısın ve kumralsın kahve gözlüsün hayat enerjn yüksek kıpır kıpır afacansın
bak senin için resmimi değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?