- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.301
aynen 167 boyum,kıvırcığa yakın dalgalı saçlıyım,kumralım,saçlarım kısa...omuzdan az yukarda gibi...doğru enerjikimama usluyum beeeeennnnnnn afacan değiliiiiiiiim.. afacan karnımdaaaaaaa ha bir de size bi sır vereyimmi benim dört tane gözüm var yaaaaaaaa
ayyyyyy,canım aslında düşündüğüm gibisin,bir tek saçta yanıldım sanırsam....
saçları tutturamadım demekki sende benim gibi cıvırcık kuzusunnn
aynen 167 boyum,kıvırcığa yakın dalgalı saçlıyım,kumralım,saçlarım kısa...omuzdan az yukarda gibi...doğru enerjikimama usluyum beeeeennnnnnn afacan değiliiiiiiiim.. afacan karnımdaaaaaaa ha bir de size bi sır vereyimmi benim dört tane gözüm var yaaaaaaaa
ayyyyyy,canım aslında düşündüğüm gibisin,bir tek saçta yanıldım sanırsam....
canım burda taze börülce deil ama kuru börülce biliniyor.tabi ben kış başı ve yazın börülcelerimi izmirden getirtiyorum. buranın kuru börülcesi taaa nuh nebiden kalma pişmiyor, simsiyah oluyo.
canın çekmesin ama ben enginarı kastettim.
bak ne anlatıcam. daha yeni evliyim 1 yıl dahi olmamış. bahar, taze bakla çıkmış. manav baklanın arasına 1 tane de enginar dikmiş, süs olsun çiçek niyetine diye. ben de dedim ki bunun devamı var mı, varsa alcam. adam yüzüme bi baktı kiii "manyak karı süsü çiçeği yicek " deyüöldüm gülmekten tabi devamı yoktu almadım ben de şimdi olsa hamileyim der tehdit eder söke söke alırdım
anlamıştım enginarı kastettdiğini,ama ben yapamıyorum onu ya nasıl yapıyosun... seviyorum ama hiç yapmadım..
senin olay da süpermiş hani... adam çattık demiştir... deseydin amca biz egeliler topraktan ne çıkarsa yeriz....benim eşim de azeri,kereviz hiç yememiş hayatında,bizim orda ığdırda kerevizi hayvanlara yedirirler diyohalbuki tadını bi bilseler,ben de anneme gidince yiyorum anca,o tarz sebzeleri...
didoşu da tahmin edeyim...
esmer,zayıf,uzuna yakın orta boylarda,yine hafif uzun,dalgalı saçlı, kahverengi gözlü,ciddi duruşlu,sakin,titiz,hamarat(bunu biliyoruz)belirgin kaşları var...sakin ses tonu olan,fazla yüksek sesle konuşmayan biri... bence.........
evet....merinos.... buaralar hep topluyorum saçımı tembellikten... oyüzden kıvırcık görünmüyo..
ay ben kendime hiç bakmıyom artık yaaaaa... şimdi aklıma geldi... halbuki ben ojesiz rujsuz çıkmazdım... kırmızı oje ve kırmızı ruj benimle özdeşleşmişti halbuki,,,şimdi sıfır makyajla dolaşıyom ortalıkta
senin kide bişi mi canm senin 4 gözün benim 2 küçük dilim var
kız didoş napıyon sen orda sessiz sessiz?
sende yaz bakem nasıl düşünüyon bizi?
evet sıkıntıdan tahminlerde bulunduk... ama olsun yaklaşmışım birazcık de mi....tubişim bir iç anadolulu olarak taze börülceyi bende ilk kez burda gördüm hatta bir de sıyırma diyorlar bu ne bu ne der dururduk daha tadına da hiç bakmadım :) kuru olan dediğin gibi kapkara birşey oluyor :)
şu enginar hikayene de bayıldım walla süpermişş :)
kerevizi biz de hiç yemedim eşimle ve de damak tadımızza uyacağını sanmadığımız için hiç almıyoruz :)
can sıkıntısından tahminlerde bulunulmuış canım ama beni hemen hemen doğru bilmişsin :) esmer değil kumralım, boy ve kilo doğru tahmin. eskiden uzundu saçlarım ama şimdi omuzlarıma ancak değiyor ve hafif dalgalı. göz rengi doğru. ve kaş konusuuu ahh keşke senin dediğin gibi olsaydı ince kaşlarım var hattaa öyle kiii lisede bir fotoğrafım var çok kötü çekilmiş bir foto ne kaş ne kirpik yok sadece gözlerin kahverengisi var
yüksek sesle konuşmayı da hiç sevmem
benim süsüm buydu canım,ama süslü taşlı allı pullu giyinmeyi hiç sevmem,sade giyinirim,spor ayakkabı desen aynen en rahatı,zaten topuklu hiç giyemem fobim var sanki. en son düğünümde giymiştim eve gelince ağladım resmen acısından...bende bi gün salıp joleliyom bi gün topluyom sende baya süslüymüşsün kuzum ben hiç öyle olmadım en rahatı spor ayakkabılarım
evet....merinos.... buaralar hep topluyorum saçımı tembellikten... oyüzden kıvırcık görünmüyo..
ay ben kendime hiç bakmıyom artık yaaaaa... şimdi aklıma geldi... halbuki ben ojesiz rujsuz çıkmazdım... kırmızı oje ve kırmızı ruj benimle özdeşleşmişti halbuki,,,şimdi sıfır makyajla dolaşıyom ortalıkta
Hayırlı Cumalar kızlar nasılsınız
Hayırlı Cumalar kızlar nasılsınız
benim saçlar resimde siyah çıkıyo ama aslında koyu kumral gibi bişey,yine de koyu renk yani...peynir gibi beyaz tenliyim..... sen benim dobik fotoları mı gördün mü? msn de ekli bi bak istersen...aradaki farkı gör..geçmişi okumakla meşguldum canım kaynatmışsınız anca okouyup cevap yazabildim. Bu arada yorgunluktan kollarımda derman kalmadı ..
ben senin resmini gördüğüm için tahminim tamamen kopya olacak canımzaten anlatmışsın da :) tip olarak benziyoruz ve sen siyah saçlısın :) mizaç olarak da sakin ama sinirlendim mi tam sinirlenen bir yapın var gibi
fulyayı da tarife hiç gerek yok ki ismi cismi şemali her şeyi ortada çatlağın başı
fatmayı da biliyorum sarışın mavi gözlü kıvırcık saçlı :)
tubişi bilmiyorum bak onu tahmin edebilirim. Egeli olduğu için kumral renkli gözlü 165-167 boylarında balık etli ve ciddi duruşlu :)
denizi bende çıtı pıtı biri olarak hayal ediyorum :)
aynen ben de senin gibi süsülenmeyi severim ama dikkat çekecek kadar değil...süslüüüüü şirin senii :))
hamilelikte ben de saldım kendiimii yaa saçlar genelde topludur benimde hafif dalgalı olduğu için düzgün bir görünümü olmyor fönlemek gerekiyo
arada bir fönlediğim zaman eşimin pek hoşuna gidiyor hemen farkediyo değişikliği
yaa aslında bende süslenmeyi oldum olsaı severim ama sade giyinirim baya bir çelişkili oluyo ama sanırım dikkat çekmeyi sevmiyorum
hayırlı cumalr.... lak lak yapıyoruz canım vakit geçsin diye... sen nasılsın?Hayırlı Cumalar kızlar nasılsınız
hayırlı cumalar umutcum hoşgeldinnn :) iyiyiz biz kaynatıyoruz öylee sen nasılsın?
topuklu ayakkabı ben çok severimmm ama orta boy olacak spor ayakkabım 2 sene öncesine kadar hiç olmamıştı desem yeridir hep klasik takılırdım :) ama spora bir alıştım ve artık ayağımdaki rahatsızlıktan dolayı topukluı giyemiyorum ayakkabılığımdan açar açar bakarım ayakkabılaırma iç çekerim geri kapatırımm:2::2::2::2::2::2::2:
hayırlı cumalar umutcum hoşgeldinnn :) iyiyiz biz kaynatıyoruz öylee sen nasılsın?
iyiyiz canım saol sen nasılsın sanada hayırlı cumalar
hayırlı cumalr.... lak lak yapıyoruz canım vakit geçsin diye... sen nasılsın?
kızlarrr nasılsınız??? ben az önce yumurtlama tarihi hesaplaması yaptım yumurtlama tarihim doğum günüme geliyo güzel bi doğum günü hediyesi alırım inşallahhhhhhh hahahahaha
hııııııııııı:44::44::44: anlamadım:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?