- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.321
saolun kızlar.. iyi olmaya çalısıyoruz iste.. bgün cuma temizilği yaptım.. sil süpür, kanepe sildim.. halı sildim.. mis gibi oldu ..
öğlen cuma okumamı yaptım.. dua ettim herkese..Rabbim kabul eylesin insaAllah ..
insaAllah alırsın bambu.. insaAllahh ..
geçmişi okumakla meşguldum canım kaynatmışsınız anca okouyup cevap yazabildim. Bu arada yorgunluktan kollarımda derman kalmadı ..
ben senin resmini gördüğüm için tahminim tamamen kopya olacak canımzaten anlatmışsın da :) tip olarak benziyoruz ve sen siyah saçlısın :) mizaç olarak da sakin ama sinirlendim mi tam sinirlenen bir yapın var gibi
fulyayı da tarife hiç gerek yok ki ismi cismi şemali her şeyi ortada çatlağın başı
fatmayı da biliyorum sarışın mavi gözlü kıvırcık saçlı :)
tubişi bilmiyorum bak onu tahmin edebilirim. Egeli olduğu için kumral renkli gözlü 165-167 boylarında balık etli ve ciddi duruşlu :)
denizi bende çıtı pıtı biri olarak hayal ediyorum :)
Hayırlı Cumalar kızlar nasılsınız
saolun kızlar.. iyi olmaya çalısıyoruz iste.. bgün cuma temizilği yaptım.. sil süpür, kanepe sildim.. halı sildim.. mis gibi oldu ..
öğlen cuma okumamı yaptım.. dua ettim herkese..Rabbim kabul eylesin insaAllah ..
inşaallah ablacım. sen nasılsın görünmüyodun uzun zamandır gerçi ben de pek fazla giremiyorum ama umarımkeyfin yerindedir
ben işte.. ağla. mağla derken.. geldik bu zamana.. elden birsey gelmiyo bi zaman sonra.. bugünlere fazla giremedim.. ondan karsılasamadık .. keyfimiz de işte buna sükür.. Rabbim bundan etmesin ..
yer seni çatlağın basııııı
umutcum hoşgeldin hayırlı cumalar canım nasılsınnnnn
sade ve şık hatunlarsınız vesselammmm bi çizginiz var yanii
yaniiiii
bak bu bizm düğün fotomuz
iyi bak biraz sonra,eski foto mu da eklicem. bakalım 77 farkı bulabilecekmisin?
cnm demek istiyorum ki hani boğazımızda 1 minik dil var ya bende 2 tane var ondan
maşallah ne güzelsin
siz az bekleyin bakalım...
eski halimi de koyayım....
sen her halinle güzelsin gülücükümmm fitoşummmmmmm
annemeeeee gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy canım benim sensin o güzel....
annemeeeee gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gülücüğümü kıskandım ben de oğluşumun resmini koydummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?