Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anneeeeeeemmmmm hem nasıl aşerdim... hemen yolla hemen o yakışıklıyı...

senin yerine ben ısırayım şimdilik teyzesii.. canlarım ben çıkıyorm hepinize şimdiden iyi haftaonları önce oğluma yemek yedircem sonra da etrafı toparlıcam arkacdaşlar gelecek de.. öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii

gerçekten miiiiii
ilk defa duydum...

evet gerçekten ben eski çalıştığım iş yerinde birinden daha duymuştum 2 küçük dilim var

bu arada geçmişi şimdi o okudum didem haklı minyonum ben 46-47 kilo ağırlığında 1.57 boyunda ufacık hatunum hemde bebişli

hımmmmm bak ben bunu hiç duymamıştım. sana bi zararı yada extra bir faydası oluyo mu?

kuzu işlerim var o yüzden fazla kalamayabilirim müşavirliğe gidicemmm

hehehe yerim onun totosunuuuuuu biz senin haftana gelince senin bebiş nasıl olcak acaba

anladım canım.. bende hamile bloglarına takılıyorum...

kız valla acaba nasıl olcak didoş benden 1 ay önde herhalde onunki gibi falan olur...

hımmmmm bak ben bunu hiç duymamıştım. sana bi zararı yada extra bir faydası oluyo mu?

gnaydın canm annem çok paniklemiş küçkken nasıl olur filan dayım dr. benim gezmedikleri dr. kalmamış ama bir sıkıntısı yok hatta dr. takılmış anneme Allah kocasına sabır versin baya konuşkan olur demiş...Ki öğlede eşim der bazen yorulduığunda bende devreye giriyim haber ver

senin için bi problem yok ama eşin için var galiba anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…