Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

:44: Zaman zaman
seni gözümde benim ev arkadaşım gibi canlandırdım,senin kilo ve boylarda,bıcır bıcır hiç susmaz...esprili neşeli... yeni doğum yaptı 10 gün önce... ama o küçücük kız kocaman oldu

burdayım kıızzz okuyorum yazdığınızııı sersemlik var üstümde hava kapalı ya uyuyasım var

hala devam ediyo mu uyku hali.. benim biraz hafifledi ama yatınca da uyuyorum hemen... yorgunluktan olsa gerek...
bu arada akşama düğüne gitmicem
eşim arkadaşıyla uğrucak gelcek... biz de k.validemle haırlık yapcaz,yarın da geç kalkcam

evet bugün nedense uyuyasım var kuzummm

sünnete gitmemene sevindim valla bi dünya yorgunluk k.validenle hazırlık yapar sonrada dinlenirsinn oohhh misssss

evet bugün nedense uyuyasım var kuzummm

sünnete gitmemene sevindim valla bi dünya yorgunluk k.validenle hazırlık yapar sonrada dinlenirsinn oohhh misssss

haftanın yorgunluğu çıkıyodur canım...
ohhhh şimdi herkes kocasının koynunda uyuyodur... bizse cumartesi cumartesi çalışıyoz yaaaaaaa... ağlıcam

cnmm şöyle sölim benimde eski oturdumuz yerde bir arkadaşım vardı uzun yıllardır görüşmemiştik en son okul çağlarında o kadar uzun düşün face de görme şansım oldu şok oldum 9 aylık hamile halini gördüm 3 tane benden var sanki ayyy dedim bune inş. ben öğle olmam yaaa ama olursun diyolar boğazımın maşallahı var çünkü

kız çok değiştiriyo bu hamilelik..
kilo almaya müsait yapın varsa ki bu hamilelkte değişebiliyo.... baya alıyosun. ben mesela az yiyorum ama alıyorum yinede,vitaminlerden mi kaynaklanıyo anlamadım...
bi arkadaşım yine senin gibiydi ufak tefek,tam 35 kilo aldı hamileyken...80 üstüne çıktı düşünsene kısa boylu... ama şimdi oğlu 1 yaşını geçti,eski kilosundan bikaç kilo fazla o da ykıştı yani,çok zayıftı çünkü.. bence veriliyo hamilelikte alınanlar...

AYYYY ne diyosun Allah'ın izniyle öğle olmam inş. bende çok fazla iştahlı olup kilo almayanlardanım kuzenlerim filan bana uyuz oluyolar kardeşimle ben öğleyiz yapıdan herhalde ama sanki bişiler geldi kulağıma kız bebekte daha fazla kilo alınıyomuş filan hayırlısı artık...Benim varla yok arası çekirdek bebişime bile diğer topikten kızlar cinsiyet tahmini yaptılar ailemizden kimseler bilmiyor keseyi gördükten sonra sölicez ama görümcem rüya görmüş soruyo bize bişiler mi var valla zor tutuyorum kendimi p.tesi olsun artık

senin neyin olucak Allah'In izniyle

inşallah canım öyle olmayız ama dediğin doğru olabilir sanki kızda daha çok alınıyo gibi etraftakılere baktığımda öyle gibi....
benim doktorda keisn olmamakla beraber kıza benzetti,ama 16.haftada kontrolüm var o zman gösterirse keisnleşir.. geçen gün gittik yine göstermedi edepli çocuğum benim..
insan sabırsızlanıyo demi.. cmle alem duysun istiyo.. siz ne zmandır istiyodunuz bebişi?

canm diğer topikcanlar bilir ben buranın en amelesiyim c.tesi tüm gün şirketteyim iş olsun olmasın söz yani

ben de ben de...... 6'ya kadar burdayım,benim çoğu zaman işim olmuyo ama tekke bekliyom burda... tüm gün boyunca ne evrak ne fatura ne telefon ne müşteri yani hiç iş olmadan geçtiğini bilirim...

hmm sen de çalışıyosun ev hanımı sandım bi an seni çok özeniyorum didem e ben ben tam olarak 5. ayda hamile kalabildim şükürler olsun rabbime buraya ilk girdiğimde çok üzgündüm neden olmuyo 3 ay geçti diye işte kısmeti var cahillik aceleci davranıyosun . Ben aslında çok araştırır konuşur didiklerim arkadaşlarlada ama nedense bu hamilelik muhabbetine girdiğimden beri çok pimpiriklendim ilk ay kalırım diye hesaplar yaptım 1 kaç ay tutmadı sonra ev taşıma muhabbetimiz çıktı taşındık hep istiyodum ama o aralar üzerine düşmedim kızlarda hep diyodu yeni ev yeni bebiş diye ki öylede oldu şimdi yine paniğim az çok biliyosun bhcg yaptığımdan beri kendi kendimi yedim dr. 10 gün sonra gel kontrole dedi ben pırpırım tabi neden dedim ???Dedi kanaman çok sancın olmaması lazım gerçek gebelikten dış gebelikten ayırt etmemiz lazım 10 gün sonra dedi ya kafamdan aşşağa kaynar sular indi :18::18::18: kafayı yedim ki bunu demesi normalmiş ama benim daha ilk günden kafamı ne karıştırıyosun sonra 2 gün sonra kan istedi artışa bakmak için şükür arttı p.tesi ye heyecan dorukta yani

bak yine çok konuştum gördün mü

aynen ya ben de çok özeniyorum didoşa...
canım bak ne güzel allah çok bekletmeden göndermiş meleğini....çok evham yapma çok araştırma sana tavsiyem,allaha emanet de,çünkü ne kadar çok şey bilirsen o kadar evham yapıyosun....

biz evlendik 2 ay sonra bebk istedik,7 ay sonra hamile kaldım...ilk 3 çok rahat geçirdim 12 haftam doldu kanamam başladı,o dr. bu dr. bir sürü hastane gezdik bi çözüm bulunamadı,hep yattım,hastanede serumlar kabus gibiydi bi tarfatan elimde tel. durmadan araştırıyodum takıyodum kafama,eşim annemmler yasaklamıştı internet bana...
ne yaptıysak engel olmadık 16 haftalıkken suyumun bitmesiyle kaybettik.. yani demem o ki Rabbim ömür vermemişse olmuyo dr.lar hep bahane...bi arkadaşım da eşiyle ayrılcaktı ama hamileydi,düşürmek için uğraştı diyebiilrim ama Allah izin vermedi,maşallah sağ salim doğdu.. canım o yüzden sakın takma kafan yok değerim arttı mı yok kese görüncek mi,onun daha ilerde benim değil... gibi şeyleri takma... ben bu sefer rahatım.. ilkinde evdeydim bütüngün yatıyodum...ama nasip olmadı,bunda çalışıyorum,yoğun tempodayım ama Allah aşükür bi sorunumuz olmadı,inşallah ta olmaz.... Rabbime emanet... bizim elimizden sadece dikkat etmek geliyo,bir de mutlu olup hamileliğin tadını çıkarmak,naz yapmak...
herşey çok cabuk ilerliyo sen sakın üzme kendini..mercimeğin de üzülür sonra... doğunca da o seni üzer ona göre,sabaha kadar uyutmazsa görürsün.. tadını çıkar.....

çok haklısın sürekli dualar ediyorum neler duyuyorum işte Allah'A şükür başımdan sıkıntılı bir gebelik geçmemesine rağmen neden böyle oldu anlamadım ...Ya yapı galiba ben evlenmeden öncede böyleydim rüyalarıma girerdi düğünümde aksilik çıkacak mı bişi olucak mı filan diye hep pimpirikliyim yani offf atlatıcam inş. Rabbim kimseleri evlat acısıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…