- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.381
çok haklısın sürekli dualar ediyorum neler duyuyorum işte Allah'A şükür başımdan sıkıntılı bir gebelik geçmemesine rağmen neden böyle oldu anlamadım ...Ya yapı galiba ben evlenmeden öncede böyleydim rüyalarıma girerdi düğünümde aksilik çıkacak mı bişi olucak mı filan diye hep pimpirikliyim yaniofff atlatıcam inş. Rabbim kimseleri evlat acısıyla sınamasın
canım duanı et tabi,aklına geldikçe,Allahım bebeğim sana emanet de...
ama evham etme... takıl bize hayatını yaşa... o gebiş topiklerin de de çok takılma.. ben pek girmiyorum ekim annelerine,arad selam veriyorum o kadar çünkü herkes yeni aynı olduğundan birbirini telaşlandırıyolar,kötü bişey olsa ya benim de mi olcak diyosun. bence pek takılma...
herkesin hamileliği birbirine benzemez ki..canm lafı ağzıman aldın az öne aralık anneleri topiğindeydim çorba oldu kafam satı benden sonra olanlar bırak keseyi kalp atışları bile duymuşbu sefer başlıyo yangın ama dualarım hep ağzımda Allah'ım büyük gerisi hikaye
Selam kızlar bana özenen bayanlarraslında hiç özenilecek tarafım yok ilk zamanlar tatlı geliyo da evde olmak sonradan hiççç de güzel oılmuyorr bende bir işim olsun da çalışayım diye can atıyorum ama olmayınca olmuyo iştee. Bazı yerlerde kendi paranı kazanıp özgürce harcamanın zevki ayrı oluyorr gerçektenn ben o günleri özledimm:2::2::2::2: Çok fazla özenmeyin bana sonra sıkıntıdan patlarsınızz benim gibi heee
ben geldim
ama kırmızılarımla beraber geldim üzülmedim dersem yalan söylemiş
olurum çok üzüldüm ama biliyodum olmadığını hazırdım aslında
kısmet değilmiş rabbim uygun görmemiş benim elimden ne gelirki
rabbim bana tekrar bu duyguları tattırmadı bundada bi hayır vardır
zaten eşimde son demişti demekki yeniden anne olamıycam
ama sizlere söz veriyorum çok iyi bir anneanne olcam
günaydın bebişlerr ben geldim ama bu elevit ilk günde beni perişan etti balayı başladı derken midem yine ilk günkü gibi oldu
üşütmüş olma havalar burda kötü orda nasıl, elevitin öyle bir etkisi varmıymış :44::44:
ablacım hoşgeldin...ben geldim
ama kırmızılarımla beraber geldim üzülmedim dersem yalan söylemiş
olurum çok üzüldüm ama biliyodum olmadığını hazırdım aslında
kısmet değilmiş rabbim uygun görmemiş benim elimden ne gelirki
rabbim bana tekrar bu duyguları tattırmadı bundada bi hayır vardır
zaten eşimde son demişti demekki yeniden anne olamıycam
ama sizlere söz veriyorum çok iyi bir anneanne olcam
günaydın tatlımmmmmm.... benden beter belirtisiz hatun....günaydın
günaydın bebişlerr ben geldim ama bu elevit ilk günde beni perişan etti balayı başladı derken midem yine ilk günkü gibi oldu
ablacım hoşgeldin...
ama hep aramızda kal inşallah... hiç belli olmaz bu işler çok istersin olmaz ama hiç beklemediğin bi anda oluverir.. rabbim ne zaman isterse o zaman...
sen sıkma sakın canını maşallah 2evlat sahibisin.. Rabbim onları sana seni de onlara bağışlasın...
günaydın tatlımmmmmm.... benden beter belirtisiz hatun....
günaydın fatmammmmmmm...
valla o elevit beni de çok şişiriyo,sanki kiloyu o yapıyomuş gibi geliyo... ben ne yalan söyleyeyim hergün almıyorum aksatıyorum,bi gün içiyosam bigün içmiyorumtabi bu konuda da doktorumun verdiği rahatlık var... bu ilacı o vermedi bana hiç bi vitamine gerek yok dedi kendisileri,bütün vitaminleri besinlerden alıyomuşum zaten,çok şükür nerdeyse herşeyi yiyebiliyorum zaten...
ama hafta sonundan sonra sütümü daha çok içmeye karar verdm...günde en az 2 bardak......
neden? çünkü haftas sonu malum ikram falan hazırladım derken yoruldum ve bacaklarım belim felaket ağrıdı,öyleki oturduğum yerden kalkamadım,dün de yattım ne kalkabiliyorum ne dönebiliyorum tutuldum resmen kalça kemiklerim çok kötü ağrıdı... kalsiyum ve magnezyum içerikli besinleri bol tüketmek lazım...
bir de dün gün vardı ya bi arkadaşın 3 yaşında kızı var,pek süt içemedim hamileyken dedi ve 3 dişini kaybetmişve bi hemşire arkadaş ta vardı... sen yemesende içmesende bebek kalsiyumu ve vitaminleri senden depolarından bi şekilde alır beslenir merak etme ama sen vitaminsz kalırsın kemiklerin dişlerin mahvolur dedi....
o yüzden bol bol içmeye gayret edicem...hem bebeğin kemikleri de daha güçlü gelişir...bir de demiştim ya plesantanın genç kalması için de kalsiyum çok önemli...
tamam tamam sustum.. sabah sabah çok çene çekilmiyo
çoooooook uzunca bi aradan sonra
bendenizden hepinize günaydııııııınnnnn
süt için, süt içirin süt içiiiinnnnngünaydın canımcım çok haklısın süt çok önemli benimde içmem lazım kaç gündür içmiyorum akşama eve giderken alıcam ama işyerinde içemiyorum off off bu ilaçlar bu haplar hiç sevmiyorum
günaydın ablammmm hoşgeldiiiiiiinnnn...........çoooooook uzunca bi aradan sonra
bendenizden hepinize günaydııııııınnnnn
ben sustum fatoş çünkü ben genellemelere girmiyorum nede olsabende hiç öyle bişey yapmadı ben ancak üşütünce bulanıyorum o yüzden havalar ısınsa bir an önce banyo yapmaktan nefret edecem bu gidişle
fitoşcum verdiğin bilgiler için sağol tatlım uzakmak olur mu hiç , ben bir ara üşüttüm süt kötü gelmişti yoksa her akşam kesin içiyordum , bu ara yeniden başladım inşallah devam eder......
ben sustum fatoş çünkü ben genellemelere girmiyorum nede olsabende hiç öyle bişey yapmadı ben ancak üşütünce bulanıyorum o yüzden havalar ısınsa bir an önce banyo yapmaktan nefret edecem bu gidişle
fitoşcum verdiğin bilgiler için sağol tatlım uzakmak olur mu hiç , ben bir ara üşüttüm süt kötü gelmişti yoksa her akşam kesin içiyordum , bu ara yeniden başladım inşallah devam eder......
günaydın ablacıımmmm
süt için, süt içirin süt içiiiinnnnn
günaydın ablammmm hoşgeldiiiiiiinnnn...........
inşallah canım.... birde ben size şey sorcam... süt alırken markaya dikkat ediyomusunuz? yani taabi duyulmamış bişey almayız ama... hani daha iyi,dr.lar bunu tavsiye ediyo diyebileceğiniz bi marka var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?