Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

lafa giriyim sütü yörsan günlük süt alıyorum yörsanda helal sertifikası varmış o biraz rahatlatıyor içimi

slm kızlar beni silmemişsiniz listeden, benim gebeliğim sonlandırıldı
gelişimi durmuş,kalbi atmıyordu.
inşallah sizlerinkini Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder.

günaydın bacılarımmm nasılsınızzz...
ben fenayım. bulantılar bulantılar. hele dün öldüm çıkartmaktan...
iremcim kulaklarını da çınlattım canım. hani sen fitile bağlı döküntü gelir korkma dedin ya, ben o kadar öğürmeye laptan aşağıdan gelmezmi kocaman kocaman. ödüm patladı kesin bi şey düşürüyorum dedim. ama Allahtan ilaçmış sadece. korkma demen bi işe yaramadı korktum yaniii
hani cuma günü o kadar konuştum ya enginar. maalesef yapamadım kıslar. saat 6 buçuğa doğru işten çıkabildim, tam eve geçtim yemeğe girişcektim bu seferde işyerinden aradılar mal geldi diye. hadi kuruluşa gttim. 8 de işim bitti. dolma falan hayal oldu yani. hafta sonu yaptım ama onu da bulantıdan yiyemedim.
siz neler yaptınız.
hafta sonu kafam dağılsın diye girdim şöle bi ama cevap yazamadım, bulantıdan.
didem tipimi tahmin etmiş. büyük oranda tutturmuşun şeker. evet mavi gözlü beyaz tenli balık etli(balık etinden öteye gitme potansiyelim var tabi)bi hatunum. ama çok ciddi duruşlu olduğum sölenemez. bi de boyum 1,76 tahmininden azcık daha uzunum
hülya ablam gelmiş tekrar aramıza hoş gelmiş, ablacım nasılsın.

oyykuzum kıyamam sana yaaa sende çok ağır geçiriyorsunn inş en kısa zamanda geçer
bu arada bende anneme gittim haftasonu ohhh çok güzeldi çok ii geldi bana

günaydın canım.....
tat alamadın enginardan yani... kıyamam sana.. daha enginarın varsa rahat olduğun bi gün yapar yersin bulanmadan...

yörsan hafif kokuyor az kahve ile çözüorum ben olayı sanki kokunca daha doğal geliyor bana pınarın günlük sütü yok sanırım dimi

kahve de vitaminini öldürür diye atmıyorum ben..
tabi kokunca daha doğal ama ben içemedim bi, kaç tane denedim... pınarın günlük yok sanırım ben hiç görmedim. sek in var o da iyi..

kahve de vitaminini öldürür diye atmıyorum ben..
tabi kokunca daha doğal ama ben içemedim bi, kaç tane denedim... pınarın günlük yok sanırım ben hiç görmedim. sek in var o da iyi..

öldüreceğini sanmıyorum ya ama tabi ne içebilrisen onu içmek en güzel öyle bi kaşık filan değil çay kaşığının ucuyla rengi değişsin kendimi kandırmak

hoşgeldin ablacımmm

canım bende pınar yada içim kullanıyorum .....
evt kuzum sana hiç bir şey yapmıyor hiç bi ilaç bebişin bile bulandıramadı o mideni sana daha bişi olmaz

işin komik tarafı ne biliyormusun benim safra sıkıntım var annemden miras ,sabah bulantılarım çok olurdu azıcık yesemde çıkarırdım , yemesemde çıkarır yiyemezdim, aç karna oruç tuttuğum çok oldu benim sırf bu yüzden, hep derdim hamile kalırsam yandım diye, şimdi safra oluyo bazen onuda bebeğe bağlamıyorum açıkçası hamilelik gerçekten vucudun farklılaşmasıymış

canım fitil anlamında bulantın iyi bişey bende bazen başta kalıyo çok rahatsız ediyo allahtan arada safra sıkıntım oluyoda bende rahatlıyorum korkma ondan, kurtulmuşsun işte

oyykuzum kıyamam sana yaaa sende çok ağır geçiriyorsunn inş en kısa zamanda geçer
bu arada bende anneme gittim haftasonu ohhh çok güzeldi çok ii geldi bana
sorma canım safrayı özellikle çıkarana kadar ne yesem kar etmiyor anında dışarı. valla hafta sonu eşime de dedim inşallah bebişim sağlıklı olsun da ben razıyım 3 ay bulanmaya, çıkartmaya.
o süper sana da değişiklik olmuştur fatmam . allah tekrarını göstersin, tekrar tez zamanda kavuş

günaydın canım.....
tat alamadın enginardan yani... kıyamam sana.. daha enginarın varsa rahat olduğun bi gün yapar yersin bulanmadan...
günaydın fitoşum. evet hiç zevk alamadım dolapta var gözüm alırsa ayıklayıp buzluğa da koymayı planlıyorum, yiyip çıkartıp ziyan etmeyim şimdi

insanın huyları resmen değişiyor benimde ömrümde hayatımda çıkardığımı hatırlamam asla ne yol tutar ne midemi bişey bulandırır midemi üşütsem bile çıkarmazdım ama şimdi böyle oldumm
armutu ağzıma sokmazdım şimdi yer oldummm minick boyları var ama türlü türlü huyları varrr

öldüreceğini sanmıyorum ya ama tabi ne içebilrisen onu içmek en güzel öyle bi kaşık filan değil çay kaşığının ucuyla rengi değişsin kendimi kandırmak
ben de yılların alışkanlığı pınar kullanıyorum. bi İzmirli olarak pınar sütle büyüdüm. diğer sütler de bana kokuyo geliyor. gerçi bu aralar her şey kokuyo ya o ayrı mesele.
süt kokarsada içine bi çimdik kahve(türk) veya kakao atıyorum. ben de senin hesap kendimi kandırıyorum.

ha haaa sorma şeker ne kadar tutmuşum içimde valla maşallahh. bende çıkmadan önce bi kaç gün çok rahatsız olmuştum, iyi oldu

o da olur canım,3 ay bitince yersin... hem şuan çok üstüne gidersen tiksinir yiyemezsin sonra...

öyle tabi yeterki onların sağlıkları ii olsun biz çekeriz her türlü

amin canım amin çok ii geldi anneciğimin evi bana

25 nisana az kaldı kızlarrr :18:
kendimi çok karma karışık hissediyorum. çok korkuyorum. gözümü açsam kapasam 26sı olsa ayın. rahatlasam.çok stresliyimmm

ne kadar kandırıkçı kızlarızzzz kendmizi bile kandırıyozz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…