Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar bu arada bi beşik beğendimmm çok güzeldii ama biraz pahalı geldi bana670 lira dedi annemler alacak ya çok geldi birden

25 nisana az kaldı kızlarrr :18:
Kendimi çok karma karışık hissediyorum. çok korkuyorum. Gözümü açsam kapasam 26sı olsa ayın. Rahatlasam.çok stresliyimmm

hayırrrrrr ayın 25 i bitmesin diyeceksin doya doya bebişimi göreyim , benim 2 gün daha var heyecan basması için hemen bitmese şu konrtoller büyüse bebişlerde uzasa seanslar yaw

Ben geldim kızlarrrr tembel didoş geldi Napıyosunuzz randevu günlerini mi konuşuyorsunuzz hmmm

hayırrrrrr ayın 25 i bitmesin diyeceksin doya doya bebişimi göreyim , benim 2 gün daha var heyecan basması için hemen bitmese şu konrtoller büyüse bebişlerde uzasa seanslar yaw
ben bebişimi bi görsemmmmm. nasıl bi yük kalkıcak üzerimden. daha eşim bile karnımı felan hiç sevmedi. konuşurken hep temkinli. ne hayal kurabiliyoruz, ne de bebeğimiz için söle böle diyebiliyoruz. ağzımıza bi kilit vurulmuş açıp dökemiyoruz duygularımızı bi türlü sıkıştıkça sıkıştık. bazen panik atak gibi kalbim güp güp çarpıyo. mani olamıyorum. sıkıntı basıyo yerimde oturamıyorum....
ben de sormuştum ama bilen yok....
didem uyuyodur bence sonuçta ev hanımı...
ama fuli gelirdi bu saate...:44::44::44:

bence de fuli gelirdi ama... işleri yoğundur belkim.
bu arada avatarın çokkk tatlıı

günaydın koca göbüşlü bayanlarbu sabah uyandım ve karnımın bariz şakilde şiştiğini farkettim Allahım cok güzel bir mutluluk kaçıncı çocuk olursa olsn bu heyecanı yasamak harika bir duygurabbim isteyen bekleyen herkese yasatsın..amiiiiiinnn

olumsuz düşünüp bebişini üzme kırarım kafanıhersey yolunda bebişin seninle Allahın izniyle bak asabiyim bu sabah senden baslarım ona göreeee

Ben geldim kızlarrrr tembel didoş geldi Napıyosunuzz randevu günlerini mi konuşuyorsunuzz hmmm

günaydın kızçeler hoşgeldiiz bakalım

ben seviyordum eşim 2 hamileliğimdede temkinliydi , ben ilkinde 20 gün ne kendimi hamile gibi hissettim ne değil gibi düşündükçe üzülüyorum o yüzden şimdi her anımın tadını çıkarıyorum olumsuz düşünmüyorum o küçük çıkıntımı açıp açıp seviyorum, pozitif düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum , canım sev bebişini o orda emin ol boşver sevmesin eşin sen sevmeye başla bence

Kızlar gece benim oğlann bir uyandırdı beni sandım ki karnıma bir şeyler oluyor adet ağrısı gibi acayip bir şeyy artık karnımda horon mu tepiyodu koşma alıştırmaları mı yapıyordu bilemiycem ama acayip bir duygu yaşattı Sabah da biraz karnım ağrıdı o yüzden uyudum ve uyandımm... Bu hafta biraz işleirm olacak tembelliğin vakti değil :)
perşembe günü aşım var benimde ve cumartesi günü doktora gideceğimm sıpamızı bir görelim ne alemdeymiş 1 ay olacak görmeyeli

bu arada eksik kalmaym bende söyleym benim randevumda 30 nisanda yani haftaya salı bulusucz yawru kuşumlakasım anneleri topine baktım cinsiyet öğrenen birkac kişi olmusbenimkide gösterirmi acaba

canım karnında sertleşme ve kasıklarnda adet agrısı olursa bu kasılma oluyor ara ara olur atık masallah kocaman olmus paşan ama sen yinede doktor kontrolünde dile getir bunu bazen magnezyum verebiliyor doktor

canım karnında sertleşme ve kasıklarnda adet agrısı olursa bu kasılma oluyor ara ara olur atık masallah kocaman olmus paşan ama sen yinede doktor kontrolünde dile getir bunu bazen magnezyum verebiliyor doktor

verdiğin bilgi için teşekkür ederim canım inşallah unutmazsam sorayım bir doktora da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…