- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.421
25 nisana az kaldı kızlarrr :18:
Kendimi çok karma karışık hissediyorum. çok korkuyorum. Gözümü açsam kapasam 26sı olsa ayın. Rahatlasam.çok stresliyimmm
fuliyle didem nerede :44:
hayırrrrrr ayın 25 i bitmesin diyeceksin doya doya bebişimi göreyim , benim 2 gün daha var heyecan basması için hemen bitmese şu konrtoller büyüse bebişlerde uzasa seanslar yaw
ben de sormuştum ama bilen yok....
didem uyuyodur bence sonuçta ev hanımı...
ama fuli gelirdi bu saate...:44::44::44:
ben bebişimi bi görsemmmmm. nasıl bi yük kalkıcak üzerimden. daha eşim bile karnımı felan hiç sevmedi. konuşurken hep temkinli. ne hayal kurabiliyoruz, ne de bebeğimiz için söle böle diyebiliyoruz. ağzımıza bi kilit vurulmuş açıp dökemiyoruz duygularımızı bi türlühayırrrrrr ayın 25 i bitmesin diyeceksin doya doya bebişimi göreyim , benim 2 gün daha var heyecan basması için hemen bitmese şu konrtoller büyüse bebişlerde uzasa seanslar yaw
ben de sormuştum ama bilen yok....
didem uyuyodur bence sonuçta ev hanımı...
ama fuli gelirdi bu saate...:44::44::44:
ben bebişimi bi görsemmmmm. nasıl bi yük kalkıcak üzerimden. daha eşim bile karnımı felan hiç sevmedi. konuşurken hep temkinli. ne hayal kurabiliyoruz, ne de bebeğimiz için söle böle diyebiliyoruz. ağzımıza bi kilit vurulmuş açıp dökemiyoruz duygularımızı bi türlüsıkıştıkça sıkıştık. bazen panik atak gibi kalbim güp güp çarpıyo. mani olamıyorum. sıkıntı basıyo yerimde oturamıyorum....
bence de fuli gelirdi ama... işleri yoğundur belkim.
bu arada avatarın çokkk tatlıı
Ben geldim kızlarrrr tembel didoş geldiNapıyosunuzz randevu günlerini mi konuşuyorsunuzz hmmm
günaydın koca göbüşlü bayanlarbu sabah uyandım ve karnımın bariz şakilde şiştiğini farkettim Allahım cok güzel bir mutluluk kaçıncı çocuk olursa olsn bu heyecanı yasamak harika bir duygu rabbim isteyen bekleyen herkese yasatsın..amiiiiiinnn
ben bebişimi bi görsemmmmm. Nasıl bi yük kalkıcak üzerimden. Daha eşim bile karnımı felan hiç sevmedi. Konuşurken hep temkinli. Ne hayal kurabiliyoruz, ne de bebeğimiz için söle böle diyebiliyoruz. Ağzımıza bi kilit vurulmuş açıp dökemiyoruz duygularımızı bi türlüSıkıştıkça sıkıştık. Bazen panik atak gibi kalbim güp güp çarpıyo. Mani olamıyorum. Sıkıntı basıyo yerimde oturamıyorum....
Bence de fuli gelirdi ama... Işleri yoğundur belkim.
Bu arada avatarın çokkk tatlıı
Kızlar gece benim oğlann bir uyandırdı beni sandım ki karnıma bir şeyler oluyor adet ağrısı gibi acayip bir şeyy artık karnımda horon mu tepiyodu koşma alıştırmaları mı yapıyordu bilemiycem ama acayip bir duygu yaşattıSabah da biraz karnım ağrıdı o yüzden uyudum ve uyandımm... Bu hafta biraz işleirm olacak tembelliğin vakti değil :)
perşembe günü aşım var benimde ve cumartesi günü doktora gideceğimm sıpamızı bir görelim ne alemdeymiş 1 ay olacak görmeyeli
günaydın kızçeler hoşgeldiiz bakalım
canım karnında sertleşme ve kasıklarnda adet agrısı olursa bu kasılma oluyor ara ara olur atık masallah kocaman olmus paşan ama sen yinede doktor kontrolünde dile getir bunu bazen magnezyum verebiliyor doktor
Ben geldim kızlarrrr tembel didoş geldiNapıyosunuzz randevu günlerini mi konuşuyorsunuzz hmmm
günaydın fatmam nasılsn iyimisn
evet tembel didoşşşşş... bebişi görme günlerini konuşuyoruz....hoş geldin bakalım. kaçta kalktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?