- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.441
hihihihihihben bebişimi bi görsemmmmm. nasıl bi yük kalkıcak üzerimden. daha eşim bile karnımı felan hiç sevmedi. konuşurken hep temkinli. ne hayal kurabiliyoruz, ne de bebeğimiz için söle böle diyebiliyoruz. ağzımıza bi kilit vurulmuş açıp dökemiyoruz duygularımızı bi türlüsıkıştıkça sıkıştık. bazen panik atak gibi kalbim güp güp çarpıyo. mani olamıyorum. sıkıntı basıyo yerimde oturamıyorum....
bence de fuli gelirdi ama... işleri yoğundur belkim.
bu arada avatarın çokkk tatlıı
Kızlar gece benim oğlann bir uyandırdı beni sandım ki karnıma bir şeyler oluyor adet ağrısı gibi acayip bir şeyy artık karnımda horon mu tepiyodu koşma alıştırmaları mı yapıyordu bilemiycem ama acayip bir duygu yaşattıSabah da biraz karnım ağrıdı o yüzden uyudum ve uyandımm... Bu hafta biraz işleirm olacak tembelliğin vakti değil :)
perşembe günü aşım var benimde ve cumartesi günü doktora gideceğimm sıpamızı bir görelim ne alemdeymiş 1 ay olacak görmeyeli
olumsuz düşünüp bebişini üzme kırarım kafanıhersey yolunda bebişin seninle Allahın izniyle bak asabiyim bu sabah senden baslarım ona göreeee
he heee bak yaramaza. babasının elini koyuverseydin göbüşüne öle susuyomuş bebekler, benim komşularım öle yapıyolardı.Kızlar gece benim oğlann bir uyandırdı beni sandım ki karnıma bir şeyler oluyor adet ağrısı gibi acayip bir şeyy artık karnımda horon mu tepiyodu koşma alıştırmaları mı yapıyordu bilemiycem ama acayip bir duygu yaşattıSabah da biraz karnım ağrıdı o yüzden uyudum ve uyandımm... Bu hafta biraz işleirm olacak tembelliğin vakti değil :)
perşembe günü aşım var benimde ve cumartesi günü doktora gideceğimm sıpamızı bir görelim ne alemdeymiş 1 ay olacak görmeyeli
uyy aman başalmasın bulantıların yeniden fatmam :18: elevit ve türevi kullandığım ilaçlar zaten hamişlikle tembeleşen bağırsaklarımı iyice tembelleştirdi benim. bulantı konusunda bi yorum yapamıycam ne içsem bulanıyom zateniyi sayılırım kuzum elevit gazisi oldum midem bulanıyorrr sen nasılsın
hoşbulduk canımmm :) 6 buçukta kalktım 8 de geri yattım 10 da kalktımBak ayrıntılı rapor veriyorum sana
pekiiiiii küboş sustummmm. ama benim midem bulanıyooo, beni geç başkasından başla
he heee bak yaramaza. babasının elini koyuverseydin göbüşüne öle susuyomuş bebekler, benim komşularım öle yapıyolardı.
canım tetenos aşısı mı olucan..
uyy aman başalmasın bulantıların yeniden fatmam :18: elevit ve türevi kullandığım ilaçlar zaten hamişlikle tembeleşen bağırsaklarımı iyice tembelleştirdi benim. bulantı konusunda bi yorum yapamıycam ne içsem bulanıyom zaten
bu arada önümüzdeki ayın yemek listesini hazırlıyorum kızlar. anam hepten içim bulandımenüye kızartma yazıyo. böle vıcık vıcık yağda piştiği aklıma geliyor midem daralıyor hamile menüsü mü yazsam ne he heee sadece yiyebildiğim şeyleri koyayım bali millet de tefe koysun beniii
hihihihihih
bebişlerimzin totosunu ısırcam böyle....
canım senin oğlan yaramaz olcak desene....
ben de dün belim bacaklarım çok ağrıyınca kasıklarıma da vurdu,ama yatınca güzelce dinlenince geçti şükür....
bakalım ben ne zman hissedicem bebişimi arada tuhaf şeyler oluyo ama adlandıramıyorum henüz...
senin sıpa artık ekrana sığmazkoca dana olmuştur şimdi o anasının danası
pekiiiiii küboş sustummmm. ama benim midem bulanıyooo, beni geç başkasından başla
he heee bak yaramaza. babasının elini koyuverseydin göbüşüne öle susuyomuş bebekler, benim komşularım öle yapıyolardı.
uyy aman başalmasın bulantıların yeniden fatmam :18: elevit ve türevi kullandığım ilaçlar zaten hamişlikle tembeleşen bağırsaklarımı iyice tembelleştirdi benim. bulantı konusunda bi yorum yapamıycam ne içsem bulanıyom zaten
bu arada önümüzdeki ayın yemek listesini hazırlıyorum kızlar. anam hepten içim bulandımenüye kızartma yazıyo. böle vıcık vıcık yağda piştiği aklıma geliyor midem daralıyor hamile menüsü mü yazsam ne he heee sadece yiyebildiğim şeyleri koyayım bali millet de tefe koysun beniii
oyyyyy maşallahhhhhh....evet teyzesii kocaman olmuştur oo :))
Bir dahakine deneyim canım belki hisseder babsını
aferinnnnnnnn..... disiplini her zaman uygularım
disiplinli hatunn ben gideyim de evimin pasağını bir toplayım yemeğim de yok obur oğlum acıkır birazdan
öğleden sonra görüşüürz kızlarr
ay ben beşik derdine düştüm ya sürekli araştırmaya başladım size erken derken alıcam heralde bu gidişle
ben daha keseyi bile görmeye gitmedim kalp atışını duymadım ilk muayene 25 inde ben bile netten bakıyorum beşiklere ama ne güzel şeyler var yaa Allah ım o beşiğin içinde minnoş minnoş uyudukları günleride göstersin inşallahhhh ben yirim onları yirimmmm
ayva reçeli canım sen doktora gittinmi keseyi gördünmü kalp atışını filan ben 25 ini bekliorum inşallah görürüm
kızlarr ben geldimm. sabahki çıkartımlardan sonra öğlen bi nebze daha rahat yemek yedim. her ne kadar yemek güzel olmasa da ilaç içmek için yidim. siz neler yaptınız.
fatmamm beşiklere dalmış. ben de istiyom bebek eşyalarına bakmak ama daha elim gitmiyor..
ben 15 gün önce gittim keseyi gördüm. şimdi 25in de benim de randevum var. allahım nasip ederse kalp atışlarını duyucaz.
ay ben beşik derdine düştüm ya sürekli araştırmaya başladım size erken derken alıcam heralde bu gidişle
kızlar nasılsınız bugün Allah'ın izniyle kesemizi gördük içinde nokta kadar minnakAllah'ım dr. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi nasıl geçecek onca zaman :18: tuğbişim ne olur strese girme bak 10 günü stresli geçirdim ama artık çatlıcam dedim müjdeledik inş. bebişlerimiz gelişimini sağlıkla tamamlıyacak ve hayırlısıyla doğacaklar ve biz onları büyütücez Allah'ın izniyle dua edelim birbirimize gülücüğün tavsiyesine uydum hafta sonu öğle sıkıntılıydım ki hep dedim rabbim bebeğimi koru sana emanet inş. sonuna kadar hamileliğimizin tadını çıkarmak nasip olur Allah'ın izniyle
kızlar nasılsınız bugün Allah'ın izniyle kesemizi gördük içinde nokta kadar minnakAllah'ım dr. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi nasıl geçecek onca zaman :18: tuğbişim ne olur strese girme bak 10 günü stresli geçirdim ama artık çatlıcam dedim müjdeledik inş. bebişlerimiz gelişimini sağlıkla tamamlıyacak ve hayırlısıyla doğacaklar ve biz onları büyütücez Allah'ın izniyle dua edelim birbirimize gülücüğün tavsiyesine uydum hafta sonu öğle sıkıntılıydım ki hep dedim rabbim bebeğimi koru sana emanet inş. sonuna kadar hamileliğimizin tadını çıkarmak nasip olur Allah'ın izniyle
ÖYle güzeller ki insanın canı bir an önce almak istiyor :) biz de her çarşıya çıktığımızda oğlumuza ufak tefek kıyafetler alıyoruz. Beşiği de eltiminkine bir bakacaz eğer çok büyük değilse onu kullanabilirim malum bizim evde beşik koyacak yer yok :S
GÖzün aydın denizcim keseyi gördün müjdeyi de verdinizz artık ne mutlu sana tabi sıra kalp atışı sonra kontroller vs derken doğana kadar heyecanımız bekleyişimiz bitmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?