- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.461
Kızlar bende geldimm ama yoruldumm toz aldım iki tane kapı sildim bir tane dolap temizledim kitaplarım vs seçtim attım bir kısmını yemek koydum ev süpürdüm derkenn yoruldumm
ben sürekli park yatak diyodum ya park yatak büyüklüğünde normal ahşap beşik gördük 2 kademeli oda çok güzeldi vuruldum ona çok ciciydi cibinlik filan vardı
kız maşallah sana hemencecik ne kadar çok iş halletmişsin
aferin sana kuzum.... ben sana ne dedim.... rabbim onları bizden güzel koruyo sen hiiiiççççç merak etme bak ne güzel keseni hatta susamını da görmüşsün çok şükürkızlar nasılsınız bugün Allah'ın izniyle kesemizi gördük içinde nokta kadar minnakAllah'ım dr. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi nasıl geçecek onca zaman :18: tuğbişim ne olur strese girme bak 10 günü stresli geçirdim ama artık çatlıcam dedim müjdeledik inş. bebişlerimiz gelişimini sağlıkla tamamlıyacak ve hayırlısıyla doğacaklar ve biz onları büyütücez Allah'ın izniyle dua edelim birbirimize gülücüğün tavsiyesine uydum hafta sonu öğle sıkıntılıydım ki hep dedim rabbim bebeğimi koru sana emanet inş. sonuna kadar hamileliğimizin tadını çıkarmak nasip olur Allah'ın izniyle
Kızlar bende geldimm ama yoruldumm toz aldım iki tane kapı sildim bir tane dolap temizledim kitaplarım vs seçtim attım bir kısmını yemek koydum ev süpürdüm derkenn yoruldumm
selam hatunlarrrrr nasılsınızzz biz çok yoğunuz iki dk soluklanmaya gldik yanınıza geçmişe bakamadım ne var ne yok
bende park yatak istiyodum sürekli taşıması kolay memlekete gittikçe götürürüz diyoduk ama bilmiyorum işte eltiminki de ahşapmış hoşuma giderse alabilirm onu da.
belim kopmuş kızz oturunca anladımm 2-3 saattir uğraşıyodum
selam hatunlarrrrr nasılsınızzz biz çok yoğunuz iki dk soluklanmaya gldik yanınıza geçmişe bakamadım ne var ne yok
hoşgeldinizz canım geçmişte de seni merak ediyorduk nerde ki diye :) takılıyoruz öyle fatmişle denizle:)
bende park yatak istiyodum sürekli taşıması kolay memlekete gittikçe götürürüz diyoduk ama bilmiyorum işte eltiminki de ahşapmış hoşuma giderse alabilirm onu da.
belim kopmuş kızz oturunca anladımm 2-3 saattir uğraşıyodum
oyy maşalahhh canım gözün aydın... ne güzel rahatlamışsındır. canım bebeği gördüm demişsin alttan mı baktı dr, karından mı merak ettim. senle aşağı yukarı aynıyız, benim dr. sadece karından bakıyo.
bu arada benim yazıştığım bi topik daha var. "boş gebelik geçirenler". orda bi arkadaşa dr. sağlam olsun diye alttan bakmış benden 1,5 - 2 hafta geriden nerdeyse. görmüş bebişinibizim için o topikte çok büyük moral oldu tabi. darısı başıma
ben sana demedim mi canımcımmm ohh hadi gözün aydın şimdi tadını çıkar sen hamişsinnn
aferin sana kuzum.... ben sana ne dedim.... rabbim onları bizden güzel koruyo sen hiiiiççççç merak etme bak ne güzel keseni hatta susamını da görmüşsün çok şükür
sonra kalp atışı,cinsiyeti,tekmeleri derken birde bakıcaksın doğumun gelmiş
ohhhh maşallah hamarat arkadaşıma benim....
sabah tembel dedim ya sözümü geri aldım...
şimdi artık dinlen bakalım....
aferin sana kuzum.... ben sana ne dedim.... rabbim onları bizden güzel koruyo sen hiiiiççççç merak etme bak ne güzel keseni hatta susamını da görmüşsün çok şükür
sonra kalp atışı,cinsiyeti,tekmeleri derken birde bakıcaksın doğumun gelmiş
ohhhh maşallah hamarat arkadaşıma benim....
sabah tembel dedim ya sözümü geri aldım...
şimdi artık dinlen bakalım....
tahmin ettik yoğun olduğun bebeğimm biz iyiyiz sen nasılsın bebişkon nasıl
bel ağrısı sende de oluyomu az bişey yorulunca bile?
bugün benim aylık ödeme günüm o yüzden epeyce yoğunummm o yüzden gelemdimmm
bizde öyle düşündük ilk başta ama bilmiyorum net bişey yok kafamda hala
zaten yaparken değilde sonrasında ortaya çıkıyor yorgunluk
Selamlar millet. Sizi iyi bulduğuma sevindim.
olmaz mı canımm normalde ev süpürmüyordum biliyosnuz aldım süpürgeyi ama yok yapacak gibi değilim belim ağrıdı hemen üstten üstten görünen kırıntıları aldım.
ödemelerini yap artık yarına bol bol çene çalarız :)
daha vaktimiz var canım bol bol düşünür bol bol ürün bakarız
her an uykuya kaçabilirim
iyiyizzz şükür kuzummmm hem haftabası hem aylık ödemeler sıkıntılı bi gün
Selamlar millet. Sizi iyi bulduğuma sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?