Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben sürekli park yatak diyodum ya park yatak büyüklüğünde normal ahşap beşik gördük 2 kademeli oda çok güzeldi vuruldum ona çok ciciydi cibinlik filan vardı

bende park yatak istiyodum sürekli taşıması kolay memlekete gittikçe götürürüz diyoduk ama bilmiyorum işte eltiminki de ahşapmış hoşuma giderse alabilirm onu da.

kız maşallah sana hemencecik ne kadar çok iş halletmişsin

belim kopmuş kızz oturunca anladımm 2-3 saattir uğraşıyodum

selam hatunlarrrrr nasılsınızzz biz çok yoğunuz iki dk soluklanmaya gldik yanınıza geçmişe bakamadım ne var ne yok

aferin sana kuzum.... ben sana ne dedim.... rabbim onları bizden güzel koruyo sen hiiiiççççç merak etme bak ne güzel keseni hatta susamını da görmüşsün çok şükür
sonra kalp atışı,cinsiyeti,tekmeleri derken birde bakıcaksın doğumun gelmiş
Kızlar bende geldimm ama yoruldumm toz aldım iki tane kapı sildim bir tane dolap temizledim kitaplarım vs seçtim attım bir kısmını yemek koydum ev süpürdüm derkenn yoruldumm

ohhhh maşallah hamarat arkadaşıma benim....
sabah tembel dedim ya sözümü geri aldım...
şimdi artık dinlen bakalım....

bel ağrısı sende de oluyomu az bişey yorulunca bile?

bizde öyle düşündük ilk başta ama bilmiyorum net bişey yok kafamda hala

zaten yaparken değilde sonrasında ortaya çıkıyor yorgunluk

canm benim ben izledim ultrasonda karından baktı yuvarlak bir karartı bu kesen dedi içinde de nokta vardı ışık içinde ben dedim bu bebek mi dedi işte bebeğin büyüyecek burda ama işte dr. sevimlide çok düz konuşuyor sevmiyorum dedi 3 ay bitene kadar hamilelere önermiyoruz hamile demelerini falan filan işte kalp atışı duyulması gerek düşük tehlikelerine karşılık ya zaten pimpiriğim iyice boğuyor beni ama Allah'ın izniyle geçen haftaya göre daha rahatım yaydık herkeze

ben sana demedim mi canımcımmm ohh hadi gözün aydın şimdi tadını çıkar sen hamişsinnn

Allah razı olsun kızlar dua edin

Türküm doğruyum çalışkanım hem yatarım kalkınca da işimi yatarım

fitoşummm sen nerelere kayboluyosunuz yoksam ders mi çalışıyorsun :)

bel ağrısı sende de oluyomu az bişey yorulunca bile?

olmaz mı canımm normalde ev süpürmüyordum biliyosnuz aldım süpürgeyi ama yok yapacak gibi değilim belim ağrıdı hemen üstten üstten görünen kırıntıları aldım.

bugün benim aylık ödeme günüm o yüzden epeyce yoğunummm o yüzden gelemdimmm

ödemelerini yap artık yarına bol bol çene çalarız :)

bizde öyle düşündük ilk başta ama bilmiyorum net bişey yok kafamda hala

zaten yaparken değilde sonrasında ortaya çıkıyor yorgunluk

daha vaktimiz var canım bol bol düşünür bol bol ürün bakarız

her an uykuya kaçabilirim

aynen bakar bakar fikir ediniriz beraberce git uyu kuzum bende neredeyse uyucammm

kızlar bana bir yemek önerisi söyleyin ama söyleyim evde sebzem yokk :) makarnadan başka bir şey gelmiyo aklıma :)

ben biraz uzanmaya geçiyorum geldiğimde bakarım önerilerinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…