Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Türküm doğruyum çalışkanım hem yatarım kalkınca da işimi yatarım

fitoşummm sen nerelere kayboluyosunuz yoksam ders mi çalışıyorsun :)
aferin sana
şeyyyyyyyyy :26::26: sular kesildi de burda ben ders çalışamıyodum...:26::26:
canım ya bu ara işler biraz yoğun havalar ısındıkça bizim işler de yoğunlaşıyo... hala çalışmıyorum... çok tembel bi anneyim ben...
amaaaaaannn benim evin hali içler acısı,haftada bir anca süpürge oluyo ama bu hafta yapamadım bile.... camlar desen kirden buzlu cam gibi oldu

kızlar bana bir yemek önerisi söyleyin ama söyleyim evde sebzem yokk :) makarnadan başka bir şey gelmiyo aklıma :)

ben biraz uzanmaya geçiyorum geldiğimde bakarım önerilerinizee

dolabında ne var haşlanmış kuru fasülyen varsa yapabilirsin dolaptaki stoğa bağlı birazda malzeme söyle bizeee

kızlar bana bir yemek önerisi söyleyin ama söyleyim evde sebzem yokk :) makarnadan başka bir şey gelmiyo aklıma :)

ben biraz uzanmaya geçiyorum geldiğimde bakarım önerilerinizee

aynı fikirlere benim de ihtiyacım var,benim de aklıma makarna geliyo,eşim bu fikre çok sevinir ama benim canım pek istemiyo,dolapta yayla çorbam var yanına ne yapsam diye düşünüyorum

didoş öyle bişey istediki canım söylesem kesin yok olmazda dersin bulsam tatlıda olmaz dersin kısır yap sen benim canım çekti yapta gönder

ahhhhh ahhhh benim de canım mercimek köftesi çekiyo ama kim yapcak?
didoş yapsa keşke bize demi?

yarın market yolu göründü bana yarın yapam beklersen

tabi pilav olmaz da...
sen ne yapcan... her an fikrimden cayabilirm,daha iyi bi fikir bulursam...

ben yemek yapmıyorum tatlım görümcem yapıyo ben yiyorum sadece görümceme desem yapar şimdi ama ben kendim yapmalıyım tam damak zevkime layık olmalı canım çekti bu sefer

İyiyim sağolun. Gün sayıyorum işte cumaya. Bugün devlet hastanesinde zorla üçlü tarama için kan aldılar. Biraz ona canım sıkıldı. İstemiyordum yaptırmak. Yemek önerisi karışık sebze kızartması, yeşil salata, mercimek çorbası, yoğurt benim menüm. Kızartmayı buharlama tekniğiyle çok az bir yağla yapıyorum tabiki de. Kestane balı aldım bugün bir arkadaşın eşinden. Gürcistandan geliyor. Kızlarıma ve kendime ilaçlık kullanmayı düşünüyorum, bir zararı olduğunu uyan oldu mu?

benim eşimde alıyodu bir ara kestane balı , aşırı olmadıktan sonra zararı yok bildiğim .....

zorla mı yaptılar abla testi

benim eşimde alıyodu bir ara kestane balı , aşırı olmadıktan sonra zararı yok bildiğim .....

Kestane balı Çok kuvvetli bir bal. Onca vitamin içiyoruz bir de o eklenirse bebekler vitamin manyağına döner gibi geldi bana:) Bir yerde sütle pekmezin birlikte içilmemesi gerektiğini okumuştum mesela. Birbirlerini nötrleştiriyorlarmış. Balı da sıcak suyla şerbet şeklinde öneriyorlardı...

ohhhhh ne güzel görümceymiş o öyle... ben en başta bi kısır istemiştim yaptım yedim ama oymuş,bi daha yiyemedim,başkası yapsa yerim ama ona benzemesin diye mercimek köftesini dekendim yapmıyom.

kızartma aklıma geldi ama evde hiç sebze yok patates bile yok..... yarın alcam onları... çorba salata tamam cepte...
kestane balı hakkında da bi bilgim yok ne desem yalan olur ama herşeyin aşırısı zararlı olur diye düşünüyorum...az az yediktn sonra faydalıdır tabi...

kardeşim evde bana yemek yapıcak hemde çok güzel bir yemek

çok kıskandımmmmmmmmm

kıskanma kuzm kıskanma ayda yılda bir içinden gelir böyle şeyler

abla eşim normal ölçülerde yiyodu kahvaltıda yada bal limon ılık su çok tüketir o şekilde kullandı , ama sen hamile olunca bir yan etkisi olur mu bilemiyorum, ayrıca ben hamileliğin sen doldurdun o dönemi ama ilk zamanlar bal tüketilmemesi tavsiye ediliyo diye biliyorum ve bal süt içinde hamileye gerekşi olan sütmüş bal ikisi birlikte alınınca anca kilo aldırıyo diye biliyorum :44::44::44:

canım acı bal dedikleri balsa eğer sakın uzak durrr !!! netten araştır iyice.hastaneye bi amca getirdiler 6 4 tansiyon 2 güniz tarafında çok olur bu bal ve ty hastanede yattı ani tansiyon düşüklüğü ölüme kadar gidebiliyor.doktor aynen şöyle söyledi içinde bi madde var o kime denk gelirse öldürücü olabilior.100 kere yersin 101 incide öldüdürür dedi.ben kastamonudaydım ozaman o tarafta dağ balı diye biliniyor öyle çok vaka gördüm karadeniz tarafında çok yaygındır vakada eksik olmaz... ama kestane balı diğer adımı farklı mı bilemem koyu renkli acı bal yada dağ balı denir.

iyidir görümcem allah razı olsun gurbete geldimde sıkıntıya düşmedim allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…