- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.481
aferin sanaTürküm doğruyum çalışkanım hem yatarım kalkınca da işimi yatarım
fitoşummm sen nerelere kayboluyosunuz yoksam ders mi çalışıyorsun :)
amaaaaaannn benim evin hali içler acısı,haftada bir anca süpürge oluyo ama bu hafta yapamadım bile.... camlar desen kirden buzlu cam gibi olduolmaz mı canımm normalde ev süpürmüyordum biliyosnuz aldım süpürgeyi ama yok yapacak gibi değilim belim ağrıdı hemen üstten üstten görünen kırıntıları aldım.
ödemelerini yap artık yarına bol bol çene çalarız :)
daha vaktimiz var canım bol bol düşünür bol bol ürün bakarız
her an uykuya kaçabilirim
kızlar bana bir yemek önerisi söyleyin ama söyleyim evde sebzem yokk :) makarnadan başka bir şey gelmiyo aklıma :)
ben biraz uzanmaya geçiyorum geldiğimde bakarım önerilerinizee
kızlar bana bir yemek önerisi söyleyin ama söyleyim evde sebzem yokk :) makarnadan başka bir şey gelmiyo aklıma :)
ben biraz uzanmaya geçiyorum geldiğimde bakarım önerilerinizee
aynı fikirlere benim de ihtiyacım var,benim de aklıma makarna geliyo,eşim bu fikre çok sevinir ama benim canım pek istemiyo,dolapta yayla çorbam var yanına ne yapsam diye düşünüyorum
didoş öyle bişey istediki canım söylesem kesin yok olmazda dersin bulsam tatlıda olmaz dersinkısır yap sen benim canım çekti yapta gönder
yayla çorbasınada makarna gider, pilav gitmezki yap gitsin
ahhhhh ahhhh benim de canım mercimek köftesi çekiyo ama kim yapcak?
didoş yapsa keşke bize demi?
tabi pilav olmaz da...
sen ne yapcan... her an fikrimden cayabilirm,daha iyi bi fikir bulursam...
tabi pilav olmaz da...
sen ne yapcan... her an fikrimden cayabilirm,daha iyi bi fikir bulursam...
İyiyim sağolun. Gün sayıyorum işte cumaya. Bugün devlet hastanesinde zorla üçlü tarama için kan aldılar. Biraz ona canım sıkıldı. İstemiyordum yaptırmak. Yemek önerisi karışık sebze kızartması, yeşil salata, mercimek çorbası, yoğurt benim menüm. Kızartmayı buharlama tekniğiyle çok az bir yağla yapıyorum tabiki de. Kestane balı aldım bugün bir arkadaşın eşinden. Gürcistandan geliyor. Kızlarıma ve kendime ilaçlık kullanmayı düşünüyorum, bir zararı olduğunu uyan oldu mu?
İyiyim sağolun. Gün sayıyorum işte cumaya. Bugün devlet hastanesinde zorla üçlü tarama için kan aldılar. Biraz ona canım sıkıldı. İstemiyordum yaptırmak. Yemek önerisi karışık sebze kızartması, yeşil salata, mercimek çorbası, yoğurt benim menüm. Kızartmayı buharlama tekniğiyle çok az bir yağla yapıyorum tabiki de. Kestane balı aldım bugün bir arkadaşın eşinden. Gürcistandan geliyor. Kızlarıma ve kendime ilaçlık kullanmayı düşünüyorum, bir zararı olduğunu uyan oldu mu?
benim eşimde alıyodu bir ara kestane balı , aşırı olmadıktan sonra zararı yok bildiğim .....
ohhhhh ne güzel görümceymiş o öyle... ben en başta bi kısır istemiştim yaptım yedim ama oymuş,bi daha yiyemedim,başkası yapsa yerim ama ona benzemesin diye mercimek köftesini dekendim yapmıyom.yarın market yolu göründü bana yarın yapam beklersen
ben yemek yapmıyorum tatlımgörümcem yapıyo ben yiyorum sadece görümceme desem yapar şimdi ama ben kendim yapmalıyım tam damak zevkime layık olmalı canım çekti bu sefer
kızartma aklıma geldi ama evde hiç sebze yok patates bile yok..... yarın alcam onları... çorba salata tamam cepte...İyiyim sağolun. Gün sayıyorum işte cumaya. Bugün devlet hastanesinde zorla üçlü tarama için kan aldılar. Biraz ona canım sıkıldı. İstemiyordum yaptırmak. Yemek önerisi karışık sebze kızartması, yeşil salata, mercimek çorbası, yoğurt benim menüm. Kızartmayı buharlama tekniğiyle çok az bir yağla yapıyorum tabiki de. Kestane balı aldım bugün bir arkadaşın eşinden. Gürcistandan geliyor. Kızlarıma ve kendime ilaçlık kullanmayı düşünüyorum, bir zararı olduğunu uyan oldu mu?
kardeşim evde bana yemek yapıcak hemde çok güzel bir yemek
ohhhhh ne güzel görümceymiş o öyle... ben en başta bi kısır istemiştim yaptım yedim ama oymuş,bi daha yiyemedim,başkası yapsa yerim ama ona benzemesin diye mercimek köftesini dekendim yapmıyom.
kızartma aklıma geldi ama evde hiç sebze yok patates bile yok..... yarın alcam onları... çorba salata tamam cepte...
kestane balı hakkında da bi bilgim yok ne desem yalan olur ama herşeyin aşırısı zararlı olur diye düşünüyorum...az az yediktn sonra faydalıdır tabi...
çok kıskandımmmmmmmmm
Kestane balı Çok kuvvetli bir bal. Onca vitamin içiyoruz bir de o eklenirse bebekler vitamin manyağına döner gibi geldi bana:) Bir yerde sütle pekmezin birlikte içilmemesi gerektiğini okumuştum mesela. Birbirlerini nötrleştiriyorlarmış. Balı da sıcak suyla şerbet şeklinde öneriyorlardı...
kıskanma kuzm kıskanma ayda yılda bir içinden gelir böyle şeyler
ohhhhh ne güzel görümceymiş o öyle... ben en başta bi kısır istemiştim yaptım yedim ama oymuş,bi daha yiyemedim,başkası yapsa yerim ama ona benzemesin diye mercimek köftesini dekendim yapmıyom.
kızartma aklıma geldi ama evde hiç sebze yok patates bile yok..... yarın alcam onları... çorba salata tamam cepte...
kestane balı hakkında da bi bilgim yok ne desem yalan olur ama herşeyin aşırısı zararlı olur diye düşünüyorum...az az yediktn sonra faydalıdır tabi...
çok kıskandımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?