- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.501
her zaman yapmaz diyosun yani..
canım acı bal dedikleri balsa eğer sakın uzak durrr !!! netten araştır iyice.hastaneye bi amca getirdiler 6 4 tansiyon 2 güniz tarafında çok olur bu bal ve ty hastanede yattı ani tansiyon düşüklüğü ölüme kadar gidebiliyor.doktor aynen şöyle söyledi içinde bi madde var o kime denk gelirse öldürücü olabilior.100 kere yersin 101 incide öldüdürür dedi.ben kastamonudaydım ozaman o tarafta dağ balı diye biliniyor öyle çok vaka gördüm karadeniz tarafında çok yaygındır vakada eksik olmaz... ama kestane balı diğer adımı farklı mı bilemem koyu renkli acı bal yada dağ balı denir.
canım senin dediğin deli bal benim bildiğim farklı şeyler kestane balıyla :44::44::44:
nerden nereye gelin gittin canım? ben bilmiyorum da:26::26:iyidir görümcem allah razı olsun gurbete geldimde sıkıntıya düşmedim allahtan
bana her zaman gelmez gelsede dışarda gezmekten böyle şeylere fırsat bulamaz
aman canım öyle olsun dedim ya kastamonu tarafında acı bal diyolar aynısı olmasında iyi araştırın yani gözümle gördüm adamı sölemem lazım aynısı değilse sorun yoktur zaten :))
oy oy maşallah didoşum çok yormasaydın kuzum kendini, bak belim ağrıdı biraz demişsin. dinlene dinlene yapsaydın.Kızlar bende geldimm ama yoruldumm toz aldım iki tane kapı sildim bir tane dolap temizledim kitaplarım vs seçtim attım bir kısmını yemek koydum ev süpürdüm derkenn yoruldumm
hoş geldin fuliii. tabi ben gelene kadar çıkmışın. biz de seni sorduk hep sabah.selam hatunlarrrrr nasılsınızzz biz çok yoğunuz iki dk soluklanmaya gldik yanınıza geçmişe bakamadım ne var ne yok
canım kolay gelsin...iyiyizzz şükür kuzummmm hem haftabası hem aylık ödemeler sıkıntılı bi gün
selam Aynur abla nasılsın.. hafta sonu face'de yayınladığın yazıları okudum. özellikle veren de allah alan da allah demişsin ya özetle... derin düşüncelere saldı benii..Selamlar millet. Sizi iyi bulduğuma sevindim.
ben bugün domatesli arpa şehriye çorbası, etli patates, salata düşünüyorum. henüz yemek yapabiliyorum. belki yiyemem ama kocamı beslerimkızlar bana bir yemek önerisi söyleyin ama söyleyim evde sebzem yokk :) makarnadan başka bir şey gelmiyo aklıma :)
ben biraz uzanmaya geçiyorum geldiğimde bakarım önerilerinizee
fatmacım kuru fasulye, nohut gibi baklagilleri haşlayıp hemen tüketmek gerekiyomuş. derin dondurucu da beklettiğinde tüm vitaminleri kayboluyomuş sadece posası kalıyomuş. kansızlık için gittiğim dr. demişti bana...dolabında ne var haşlanmış kuru fasülyen varsa yapabilirsin dolaptaki stoğa bağlı birazda malzeme söyle bizeee
ben kastamonudayım ablacım. burda deli bal denen bi şey var kürdanın ucuna batırıp azcık yiyolar bağışıklığı kuvvetlendirmek için. eğer o baldan deilse sıkıntı yoktur. çünkü benim dediğim bal tansiyonu düşürüyor veya kalbi durduruyo. ama kestane balının bi sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.İyiyim sağolun. Gün sayıyorum işte cumaya. Bugün devlet hastanesinde zorla üçlü tarama için kan aldılar. Biraz ona canım sıkıldı. İstemiyordum yaptırmak. Yemek önerisi karışık sebze kızartması, yeşil salata, mercimek çorbası, yoğurt benim menüm. Kızartmayı buharlama tekniğiyle çok az bir yağla yapıyorum tabiki de. Kestane balı aldım bugün bir arkadaşın eşinden. Gürcistandan geliyor. Kızlarıma ve kendime ilaçlık kullanmayı düşünüyorum, bir zararı olduğunu uyan oldu mu?
evet ablacım demir içeren ürünlerle kalsiyum içeren ürünler bilikte kullanılmamalı. nötürleştiriyo olmalarından ziyade demirin tüm etkisi kayboluyor. demir içeren yiyecekleri c vitaminli sebze ve meyvelerle tüketmek daha iyi emilimi de kuvvetlendiriyor bölece.Kestane balı Çok kuvvetli bir bal. Onca vitamin içiyoruz bir de o eklenirse bebekler vitamin manyağına döner gibi geldi bana:) Bir yerde sütle pekmezin birlikte içilmemesi gerektiğini okumuştum mesela. Birbirlerini nötrleştiriyorlarmış. Balı da sıcak suyla şerbet şeklinde öneriyorlardı...
kastamonuuucanım acı bal dedikleri balsa eğer sakın uzak durrr !!! netten araştır iyice.hastaneye bi amca getirdiler 6 4 tansiyon 2 güniz tarafında çok olur bu bal ve ty hastanede yattı ani tansiyon düşüklüğü ölüme kadar gidebiliyor.doktor aynen şöyle söyledi içinde bi madde var o kime denk gelirse öldürücü olabilior.100 kere yersin 101 incide öldüdürür dedi.ben kastamonudaydım ozaman o tarafta dağ balı diye biliniyor öyle çok vaka gördüm karadeniz tarafında çok yaygındır vakada eksik olmaz... ama kestane balı diğer adımı farklı mı bilemem koyu renkli acı bal yada dağ balı denir.
işlerimi tamamladım geldim kızlar neler yaptınız bakem. baş sayfada yemek var.. pek iştahlı katılamıycam bu konuya ama fikrimi sölimm yine de
oy oy maşallah didoşum çok yormasaydın kuzum kendini, bak belim ağrıdı biraz demişsin. dinlene dinlene yapsaydın.
hoş geldin fuliii. tabi ben gelene kadar çıkmışın. biz de seni sorduk hep sabah.
canım kolay gelsin...
selam Aynur abla nasılsın.. hafta sonu face'de yayınladığın yazıları okudum. özellikle veren de allah alan da allah demişsin ya özetle... derin düşüncelere saldı benii..
ben bugün domatesli arpa şehriye çorbası, etli patates, salata düşünüyorum. henüz yemek yapabiliyorum. belki yiyemem ama kocamı beslerim
fatmacım kuru fasulye, nohut gibi baklagilleri haşlayıp hemen tüketmek gerekiyomuş. derin dondurucu da beklettiğinde tüm vitaminleri kayboluyomuş sadece posası kalıyomuş. kansızlık için gittiğim dr. demişti bana...
ben kastamonudayım ablacım. burda deli bal denen bi şey var kürdanın ucuna batırıp azcık yiyolar bağışıklığı kuvvetlendirmek için. eğer o baldan deilse sıkıntı yoktur. çünkü benim dediğim bal tansiyonu düşürüyor veya kalbi durduruyo. ama kestane balının bi sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
evet ablacım demir içeren ürünlerle kalsiyum içeren ürünler bilikte kullanılmamalı. nötürleştiriyo olmalarından ziyade demirin tüm etkisi kayboluyor. demir içeren yiyecekleri c vitaminli sebze ve meyvelerle tüketmek daha iyi emilimi de kuvvetlendiriyor bölece.
kastamonuuuben de şu an burdayım. sen ne zamanlar burdaydınn
bilmiyorum kuzum duymamıştım bildiğim kadarıyla çoğu kadın böyle yapıyor çok kolay oluyor
dolabında ne var haşlanmış kuru fasülyen varsa yapabilirsin dolaptaki stoğa bağlı birazda malzeme söyle bizeee
didoş öyle bişey istediki canım söylesem kesin yok olmazda dersin bulsam tatlıda olmaz dersinkısır yap sen benim canım çekti yapta gönder
buldummmmmmmmmm............
tavuk mantar sote
iyidir görümcem allah razı olsun gurbete geldimde sıkıntıya düşmedim allahtan
ben düdüklü tencereyi yaratandan allah razı olsun diyorum bu konuda. 30dk da etli veya etsiz yemek hazır. tabi 24 saate yakın ıslatıyorum bu tür bakliyatları. gece ıslatıyorum, ertesi gün akşam pişiriyorum.
ben düdüklü tencereyi yaratandan allah razı olsun diyorum bu konuda. 30dk da etli veya etsiz yemek hazır. tabi 24 saate yakın ıslatıyorum bu tür bakliyatları. gece ıslatıyorum, ertesi gün akşam pişiriyorum.
ben çıkıyorum canlarım iyi tatiller görüşürüz
o zamn tavuğun varsa sade domatesli biberli tavuk sote yapabilirsin...şehriye de makarna da ikisi de makarnagillerden ama sen bilirsin tabisi...fatmişim dolapta da stoğum yok geçen sene tembellik yapmışımbezelyem ve etim var sadece bezelyeyi de yeni yedik.
ya iremmm benimde canım kısır istiyodu dünn yapacaktım ama eşim yemekten saymadı ben sana yemek yaparım dediydiartık yarınki menüme saklayım ben onu
sen bulmuşsun ne güzell (bana mantar deme huylandım mantardan çok yemiştim bi ara)
kıskananlar çatlasın diyosun yaniigurbette kötü de olsa bir görümcemiz yok be yaa olsa arada yemek yapardı ( benim hiç görümcem yok )
canım arpa şehriye de istediii tubişş senin menüde gördümm aslında yapsam fena olmaz . yeşil salata ayran ve makarna sanırım güzel bir menü olur. (hem şehriye hem makarna ikiside hamur ama )
o zamn tavuğun varsa sade domatesli biberli tavuk sote yapabilirsin...şehriye de makarna da ikisi de makarnagillerden ama sen bilirsin tabisi...
canın çekiyosa yap...
arpa şehriye dediniz kuşbaşı etle arpa şehriye pilavı pişiyo o geldi aklıma güveç diye geçiyo burda
amaaaannnnn boşver canım.... tembel yemeği olsun bugün de,babam öyle der kolay yemeklereo da yok canımm ben tavuğu alıp buzlukta bekletmeyi sevmiyorum
makarna yapcam eşimde onay verdibugün iş yaptık yorulduk demi olsun o kadarcık da :)
arpa şehriye dediniz kuşbaşı etle arpa şehriye pilavı pişiyo o geldi aklıma güveç diye geçiyo burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?