Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım ya hatta geçenlerde haberlere çıktı gelini kansermiş şifa olsun diye balı almışlar sonrada gelini vefat etmiş kayınvalideyle peder bilmiomuş dolaptaki balı normal bal sanıp yemişler vefat ettiler haber oldu ve miktar çok önemli mesela miktarı az bile fazla kaçırsan risk ki çocuklara asla vermeyinn derim netten araştırın önünüze çıkar zaten.kaş yapayım derken göz çıkarmayalım Allah korusun.

canım senin dediğin deli bal benim bildiğim farklı şeyler kestane balıyla :44::44::44:

canım senin dediğin deli bal benim bildiğim farklı şeyler kestane balıyla :44::44::44:

aman canım öyle olsun dedim ya kastamonu tarafında acı bal diyolar aynısı olmasında iyi araştırın yani gözümle gördüm adamı sölemem lazım aynısı değilse sorun yoktur zaten :))

aman canım öyle olsun dedim ya kastamonu tarafında acı bal diyolar aynısı olmasında iyi araştırın yani gözümle gördüm adamı sölemem lazım aynısı değilse sorun yoktur zaten :))

kestanede çiçek balı kadar tatlı değil acımsı ama dediğin değil diye biliyorum , araştırıyo galiba zaten aynur ablada sorduğuna göre bilginiz var mı diye

işlerimi tamamladım geldim kızlar neler yaptınız bakem. baş sayfada yemek var.. pek iştahlı katılamıycam bu konuya ama fikrimi sölimm yine de
Kızlar bende geldimm ama yoruldumm toz aldım iki tane kapı sildim bir tane dolap temizledim kitaplarım vs seçtim attım bir kısmını yemek koydum ev süpürdüm derkenn yoruldumm
oy oy maşallah didoşum çok yormasaydın kuzum kendini, bak belim ağrıdı biraz demişsin. dinlene dinlene yapsaydın.

selam hatunlarrrrr nasılsınızzz biz çok yoğunuz iki dk soluklanmaya gldik yanınıza geçmişe bakamadım ne var ne yok
hoş geldin fuliii. tabi ben gelene kadar çıkmışın. biz de seni sorduk hep sabah.

iyiyizzz şükür kuzummmm hem haftabası hem aylık ödemeler sıkıntılı bi gün
canım kolay gelsin...
Selamlar millet. Sizi iyi bulduğuma sevindim.
selam Aynur abla nasılsın.. hafta sonu face'de yayınladığın yazıları okudum. özellikle veren de allah alan da allah demişsin ya özetle... derin düşüncelere saldı benii..

kızlar bana bir yemek önerisi söyleyin ama söyleyim evde sebzem yokk :) makarnadan başka bir şey gelmiyo aklıma :)

ben biraz uzanmaya geçiyorum geldiğimde bakarım önerilerinizee
ben bugün domatesli arpa şehriye çorbası, etli patates, salata düşünüyorum. henüz yemek yapabiliyorum. belki yiyemem ama kocamı beslerim

dolabında ne var haşlanmış kuru fasülyen varsa yapabilirsin dolaptaki stoğa bağlı birazda malzeme söyle bizeee
fatmacım kuru fasulye, nohut gibi baklagilleri haşlayıp hemen tüketmek gerekiyomuş. derin dondurucu da beklettiğinde tüm vitaminleri kayboluyomuş sadece posası kalıyomuş. kansızlık için gittiğim dr. demişti bana...

ben kastamonudayım ablacım. burda deli bal denen bi şey var kürdanın ucuna batırıp azcık yiyolar bağışıklığı kuvvetlendirmek için. eğer o baldan deilse sıkıntı yoktur. çünkü benim dediğim bal tansiyonu düşürüyor veya kalbi durduruyo. ama kestane balının bi sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

evet ablacım demir içeren ürünlerle kalsiyum içeren ürünler bilikte kullanılmamalı. nötürleştiriyo olmalarından ziyade demirin tüm etkisi kayboluyor. demir içeren yiyecekleri c vitaminli sebze ve meyvelerle tüketmek daha iyi emilimi de kuvvetlendiriyor bölece.
kastamonuuu ben de şu an burdayım. sen ne zamanlar burdaydınn

bilmiyorum kuzum duymamıştım bildiğim kadarıyla çoğu kadın böyle yapıyor çok kolay oluyor

bilmiyorum kuzum duymamıştım bildiğim kadarıyla çoğu kadın böyle yapıyor çok kolay oluyor

ben düdüklü tencereyi yaratandan allah razı olsun diyorum bu konuda. 30dk da etli veya etsiz yemek hazır. tabi 24 saate yakın ıslatıyorum bu tür bakliyatları. gece ıslatıyorum, ertesi gün akşam pişiriyorum.

dolabında ne var haşlanmış kuru fasülyen varsa yapabilirsin dolaptaki stoğa bağlı birazda malzeme söyle bizeee

fatmişim dolapta da stoğum yok geçen sene tembellik yapmışım bezelyem ve etim var sadece bezelyeyi de yeni yedik.

didoş öyle bişey istediki canım söylesem kesin yok olmazda dersin bulsam tatlıda olmaz dersin kısır yap sen benim canım çekti yapta gönder

ya iremmm benimde canım kısır istiyodu dünn yapacaktım ama eşim yemekten saymadı ben sana yemek yaparım dediydi artık yarınki menüme saklayım ben onu

buldummmmmmmmmm............

tavuk mantar sote

sen bulmuşsun ne güzell (bana mantar deme huylandım mantardan çok yemiştim bi ara)

iyidir görümcem allah razı olsun gurbete geldimde sıkıntıya düşmedim allahtan

kıskananlar çatlasın diyosun yanii gurbette kötü de olsa bir görümcemiz yok be yaa olsa arada yemek yapardı ( benim hiç görümcem yok)

canım arpa şehriye de istediii tubişş senin menüde gördümm aslında yapsam fena olmaz . yeşil salata ayran ve makarna sanırım güzel bir menü olur. (hem şehriye hem makarna ikiside hamur ama )

bende senin gibi yapıyorum tubişim diğer türlü yapmak hiç adetim olmamış

aynı ben de senin gibi yapıyorum canım,hem çok çabuk hem çok güzel pişiyo,normal tencerede pişmek bilmiyo..

o zamn tavuğun varsa sade domatesli biberli tavuk sote yapabilirsin...şehriye de makarna da ikisi de makarnagillerden ama sen bilirsin tabisi...
canın çekiyosa yap...

o zamn tavuğun varsa sade domatesli biberli tavuk sote yapabilirsin...şehriye de makarna da ikisi de makarnagillerden ama sen bilirsin tabisi...
canın çekiyosa yap...

o da yok canımm ben tavuğu alıp buzlukta bekletmeyi sevmiyorum
makarna yapcam eşimde onay verdi bugün iş yaptık yorulduk demi olsun o kadarcık da :)

kızlar konunuzla alakası yok ama (yemek pişirmediğim için ) ben başka bişi sorucam dr. bugün bana 5-6 haftalık dedi bende dedim sat a göre 7 haftalık olması gerekiyor sen ona göre hesaplama dedi senin ki satına göre değil 5 en fazla 6 dedi :44: şimdi bu hamişlik takvimim uymuyor bana ben gün be gün oradan takip etmek istiyordum halbuki :44:

o da yok canımm ben tavuğu alıp buzlukta bekletmeyi sevmiyorum
makarna yapcam eşimde onay verdi bugün iş yaptık yorulduk demi olsun o kadarcık da :)
amaaaannnnn boşver canım.... tembel yemeği olsun bugün de,babam öyle der kolay yemeklere tavugu bende hep eve giderken alır o gün pişiririm,dolap yüzü bile görmezz a101 sağolsun

arpa şehriye dediniz kuşbaşı etle arpa şehriye pilavı pişiyo o geldi aklıma güveç diye geçiyo burda

ben yapıyorum şehriye pilavı ama eti içine koymuyorum,et yemeklerinin yanında yapıyorum. dediğini bazen tavukla yapıyorum...

benim de aklıma büryan pilavı geldi şimdi iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…