Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben çıkıyorum canlarım iyi tatiller görüşürüz
görüşürüz fatmacımmm. aaaaaa yarın tatillllllllll

bende senin gibi yapıyorum tubişim diğer türlü yapmak hiç adetim olmamış

canım makarnayla arpa şehriye de uymadı bence ben bi de yazın o güzel dometeslerden rendeleyip, derin dondurucuya koyuyorum. kışında o domateslerden domates çorbası ve arpa şehriye yapıyorum, çok güzel oluyo tavsiye ederim

denizcim o zaman sen takvimi kaldır yeniden ekle. şu anda 5 haftalıksa sen de 5 hafta gerisine git o tarihi sat alarak yeniden takvim hazırla hatta bugünü 5+3 filan sayabilirsin. yani 6. haftanın içinde oluyosun ozaman.

bir de merak etme geç döllenme olmuştur ama sonradan bebişler aradaki o gün farkını kapatıyorlar. bir çoğumuzun bebişi gerideydi sonradan farkı kapattı.

kızlar hepinize iyi tatilllerr 23 nisan çocuk bayramımız (bebişlerimizin) şimdiden kutlu olsun yarın onları sevindirmeyi unutmayın
hoşçakalınnn

canım bak şimdi 7 haftalık değil zaten şuan 7. haftanın içindesin yani 6 haftayı 1 gün bile geçsen takvimde 7.haftadasınız diyo...
bizim imza alanında mesela bak 14+3 bugün.... 15.hafta diyo.. yani 14.haftayı doldurdum,15 haftadn gün alıyorum...
o şekilde hesapla...

onu ben de yapıyorum... bazen doğruyorum bazen rendeliyorum... kızartmaya sos yapıyorum çok güzel oluyo..

tatil mi ne tatili yaaaaaa. ben yarın da çalışıyorum.. öfffffffffffffff

tşkler canlar ya süpersinizde ben süper olamıyorum işte ben anlamıyorum ki o hesaplardan gebelik hesapla diyorum bu çıkıyo 6 mart tı sat tım böyle çıkıyo dr. dedi 5 haftalıksın sonra biraz durdu biraz baktı baktı dedi işte 5-6 haftalık bir gebelik görünüyo sorun olmuyor yani takvimi değiştiriyim mi o hesabı nasıl yapıcam :44:

o da yok canımm ben tavuğu alıp buzlukta bekletmeyi sevmiyorum
makarna yapcam eşimde onay verdi bugün iş yaptık yorulduk demi olsun o kadarcık da :)
aaa tabi hamişiz ayol bizzz... benim koca da ne yapsam tamam diyo bu aralar. yeterki kusmadan yapayım

arpa şehriye dediniz kuşbaşı etle arpa şehriye pilavı pişiyo o geldi aklıma güveç diye geçiyo burda
canım biz göçmenlerde kıymalı taze domatesli yapıyolar. klasik arpa şehriye pilavı diyolar. bak aklıma getirdin çoookkk uzun zamandır yapmıyodum yapayım bi ara azcık iyi olursam.

canım en kesin tarih bebek görününce olur. kesin ölçümler yapıldığı için kesin haftan da sölenir. bence dr.un dediği doğrudur. geç döllenme olmuştur. ayrıca 12,12,2013 dr.un sana sölediği tarih mi. doktor sana kesin tarih sölediğinde takvimini yeniden yaparsın. nooo paniiiiikkk

canımmm sana da bebişinle kocanla iyi günler, çikolata yesem sevinir mi ki benimki. tatlı yemiyorum kaç zamandır. değişiklik olsun kuzuma bali

mersi canmmmmmm dr. bana sadece sen sat a bakma dedi seninki sat a göre hesaplanmıcak dedi bende takvimden bakıyordum ne güzel her gelişime :44: hayırlısı olsun

kızlarrr ben de çıkıyorum yavaştan.
yarın tatil yapıcak bacılarıma iyi tatiller mesaisi olan bacılarımada iyi çalışmalar
resmi tatillerde çalışmak ne demek bilirim 3 yıl özel bi dershanede çalıştım. 29 ekimde kesin tüm yerlerin kapalı olması kuralına bile uymazlar o günde gizli gizli çalıştırırlardı bizi ayrıca c.tesi ve pazar da çalışırdım. hafta içi 1 gün izin kullanırdım. kabus günlerimdi. o yüzden çalışan arkadaşları çok iyi anlıyorum.
hepiciğinizi öpüyorum çoookk çoookkk kendinize ve bebişlerinize dikkat edinnn

HOşçakal canm ben her daim buradayım öyle yerler hala var malesef Allah'a emanet ol

canlarım nasılsınızz benim keyfim yerinde şükür.. yarın oğluşumu bayrama götürcem iki günüm de tatil ayıptır söylemesimoralinizi bozmayayım ama öyle işte.. ama yağmurlu hava var yarın nasıl olacak bakalım.. öpüyorum sizleri ve bebişlerinizin bayramını kutluyorum...

kastamonuuu ben de şu an burdayım. sen ne zamanlar burdaydınn[/QUOTE] canım 5.5 sene ordaydım :))) şuan doğudayım ( bitcek inşallahh

heyyyyy bizim topik!!!!!!!!!
kimse uğramaz tabi herkes tatil... biz çalışalım burda
neyse bebişlerinizin bayramı mübarek olsun....

sence? sence neden olabilir?
hamile olabilir misin ki?

kızım belirti belirti dedin al sana belirti... uyuklamalar başlamış işte....

aaaaaaaaaaaaaaa ya bayılıcam resmen şirketin mescitinde yattım biraz hala ayılamıyorum sabahtan beri böyleyimmm oiyyy

günaydın kızçeler bi günlük tatil hem ii geldi hem yetmedi 25ini bekleyen hatunlar çok az kaldı sizin adınıza çok heyecanlyımm

kızlarrr günaydın. ben bugün de tatildeyim gezmeye gitcez oğluşumla hava çok güzelll.. adetim de bitti dün artık çalışmalara başlayabilirim. hepinize güzel bi gün diliyorumm görüşmek üzereeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…