- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.541
günaydın :119::119::119::119: tubişşş yatcaz kalkcaz bebişleyizzz
günaydın kızçeler bi günlük tatil hem ii geldi hem yetmedi 25ini bekleyen hatunlar çok az kaldı sizin adınıza çok heyecanlyımm
kızlarrr günaydın. ben bugün de tatildeyim gezmeye gitcez oğluşumla hava çok güzelll.. adetim de bitti dün artık çalışmalara başlayabilirim. hepinize güzel bi gün diliyorumm görüşmek üzereeeeeeeeeee
bacılarımmm günaydınnnnn. nasılsınız..
beni sormayın klasik cevabım bulantılı ve halsiz...
günaydın şekerlerrrr.... ay ha şöle ha böle ayın 24ü olduuuu
fatmammm ben inanılmaz heyecanlıyım. hem içim kıpır kıpır hem de ya bi şey olursa diye tırsıyorum :18::18::18:
allak bullakımmminşallah iremikom yarın sabah sağlıklı bebişlerimizi görücez AMİNNN
bugün saçmalayabilirim, abuk sabuk olabilirim hoş görün kızlar
böyle hissetmen çok normal canım bende sürekli bişey var mı kötü mü iyi mi bebek nasıl diye endişe ediyodum ama sonra kendimi teselli ediyordum kanamam yok ve şükür ki bulantım var bulantı iyiye işaret biliyosun bebeğin büyoyo irem şimdi buna karşı çıkacak ama o ayrı bi tez konusu bulantı bizim en büyük işaretimiz
zaten benim de en büyük tesellim şu belirtiler canım. geçen hamileliğimde hiç bir şey yoktu. şimdi belirtilerle kendimi gerçekten hamile hissediyorum. kaldı son 24 saatim, yarın sabah ak koyun kara koyun çıkacak ortaya. sabahın sekizinde Dr.dayım. valla sıra mıra dinlemeden dalcam içeri oturcam önüne kalkmıycam
irem dediğin gibi apayrı tez konusu, cinsiyet içinde boşuna veri topluyo onun için yine geçerli olmayacak
zaten benim de en büyük tesellim şu belirtiler canım. geçen hamileliğimde hiç bir şey yoktu. şimdi belirtilerle kendimi gerçekten hamile hissediyorum. kaldı son 24 saatim, yarın sabah ak koyun kara koyun çıkacak ortaya. sabahın sekizinde Dr.dayım. valla sıra mıra dinlemeden dalcam içeri oturcam önüne kalkmıycam
irem dediğin gibi apayrı tez konusu, cinsiyet içinde boşuna veri topluyo onun için yine geçerli olmayacak
günaydınnn benimde muayenem yarın bende tırsıyorum inşallahhh iyi haberlerle döneriz kızlar buarada benim oğlumda çok bulantım olmuştu bunda öyle bişey yok oluyo bazen ama geçio hemen ve çok az nadir yani yok sayılır siz öle okuyunca bulantı olmayınca sıkıntı mı var demek neden öle yazsdınıs yaa(((
CANIM SENİN PANİKLİK DURUMUN YOK KORKMA. BENİM İLK HAMİLELİĞİM BOŞ GEBELİKTİ. ONDA HİÇ BELİRTİM YOKTU. ŞİMDİKİ HAMİLELİĞİMDE BELİRTİLERİM VAR BU BOŞ GEBELİK DEİL GALİBA DİYE TESELLİ EDİYORUM KENDİMİ. SEN BAK NE GÜZEL İLK BEBEĞİNİ OĞLUNU SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE DÜNYAYA GETİRMİŞSİN. O YÜZDEN KORKMA BENCE. BENİM DURUMUM DR.UM TARAFINDAN DA KRİTİK OLARAK DEĞERLENDİRİLDİĞİ İÇİN PANİĞİM BEN.günaydınnn benimde muayenem yarın bende tırsıyorum inşallahhh iyi haberlerle döneriz kızlar buarada benim oğlumda çok bulantım olmuştu bunda öyle bişey yok oluyo bazen ama geçio hemen ve çok az nadir yani yok sayılır siz öle okuyunca bulantı olmayınca sıkıntı mı var demek neden öle yazsdınıs yaa(((
TIMAM CANIM İŞ YERİNE GELİR GELMEZ YAZICAM HEMENhemen bize bişiler yaz tamam mı merak ederiz seni aynı şekilde iremcan senin doktorun kaçta sende koş gel hemen
bu arada cinsiyet dedin de kuzum 4 mayısta da benim yavru kendini gösterirse cinsiyetini görcez
günaydınnn benimde muayenem yarın bende tırsıyorum inşallahhh iyi haberlerle döneriz kızlar buarada benim oğlumda çok bulantım olmuştu bunda öyle bişey yok oluyo bazen ama geçio hemen ve çok az nadir yani yok sayılır siz öle okuyunca bulantı olmayınca sıkıntı mı var demek neden öle yazsdınıs yaa(((
CANIM SENİN PANİKLİK DURUMUN YOK KORKMA. BENİM İLK HAMİLELİĞİM BOŞ GEBELİKTİ. ONDA HİÇ BELİRTİM YOKTU. ŞİMDİKİ HAMİLELİĞİMDE BELİRTİLERİM VAR BU BOŞ GEBELİK DEİL GALİBA DİYE TESELLİ EDİYORUM KENDİMİ. SEN BAK NE GÜZEL İLK BEBEĞİNİ OĞLUNU SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE DÜNYAYA GETİRMİŞSİN. O YÜZDEN KORKMA BENCE. BENİM DURUMUM DR.UM TARAFINDAN DA KRİTİK OLARAK DEĞERLENDİRİLDİĞİ İÇİN PANİĞİM BEN.
YOKSA FATMANIN DEDİĞİ GİBİ ÖNÜMÜZDE İREM ÖRNEĞİ VAR MAŞALLAHHH HİÇ BİR BELİRTİSİ YOK VE SAĞLIKLI
TIMAM CANIM İŞ YERİNE GELİR GELMEZ YAZICAM HEMEN
AY HADİN BAKALIMMM 4 MAYISA DA AZ KALDI, BENCE OĞLUN OLCAK AMA BİLEMEM TABİ YİNE DE
günaydın aaa dostlar günaydın
sizleri aramızda görmek ne büyük şeref...
günaydın aaa dostlar günaydın
Sizleri aramızda görmek ne büyük şeref...
çok şükür canım,neşem yerinde bugün,enerjikim sanki... allah bozmasın...günaydın fitoş hanım çok neşelisiniz bugün allah bozmasın bebeğimmm
günaydınnn fitoşş.
Sen dün çalışıyo muydun... He he pek manidar geldi aramızda görmek neyim
çok şükür canım,neşem yerinde bugün,enerjikim sanki... allah bozmasın...
evet canım dün çalışıyodum malesef,siz totonuzu büyütürken ben burda topiği bekledim ama denizden başka gelen giden olmadı...hep yalnızdım hepppppppp hepppppp
oyy ağlama bebeğim kıyamam sana valla dün evde yemek yap yap bi hal oldum öldüm valla ev hanımlığı bana göre değil
evettt kızlarrrrrrr.....
gelelim günün sorusuna.... herkes beni can kulağıyla dinlesinşimdi benim göbüşüm çok kaşınıyo diyodum ya,pek kaşımamaya gayret ediyorum ama gece farkında olmadan kendimi kaşırken buluyorum...
neyse dün duş aldım çıktım,karnıma baktım böyle bi yerinde isilik gibi kızarıklık ve pütürlük olmuş ve kaşınıyodu hala,hemen bebe yağımı sürdüm rahatlattı biraz ama geçmedi tabi,sizce nedir bunlar ya? bilgisi olan var mı?korktum bişey çıkmasın şimdi ya... Allah korusun... yada geçirmek için doğal bi yöntem var mı ki?:44::44::44::44::44::44::44:
ha ha bostan yata yata büyürmüşşşşçok şükür canım,neşem yerinde bugün,enerjikim sanki... allah bozmasın...
evet canım dün çalışıyodum malesef,siz totonuzu büyütürken ben burda topiği bekledim ama denizden başka gelen giden olmadı...hep yalnızdım hepppppppp hepppppp
evettt kızlarrrrrrr.....
gelelim günün sorusuna.... herkes beni can kulağıyla dinlesinşimdi benim göbüşüm çok kaşınıyo diyodum ya,pek kaşımamaya gayret ediyorum ama gece farkında olmadan kendimi kaşırken buluyorum...
neyse dün duş aldım çıktım,karnıma baktım böyle bi yerinde isilik gibi kızarıklık ve pütürlük olmuş ve kaşınıyodu hala,hemen bebe yağımı sürdüm rahatlattı biraz ama geçmedi tabi,sizce nedir bunlar ya? bilgisi olan var mı?korktum bişey çıkmasın şimdi ya... Allah korusun... yada geçirmek için doğal bi yöntem var mı ki?:44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?