Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bacılarımmm günaydınnnnn. nasılsınız..
beni sormayın klasik cevabım bulantılı ve halsiz...

günaydın :119::119::119::119: tubişşş yatcaz kalkcaz bebişleyizzz

günaydın kızçeler bi günlük tatil hem ii geldi hem yetmedi 25ini bekleyen hatunlar çok az kaldı sizin adınıza çok heyecanlyımm

günaydın şekerlerrrr.... ay ha şöle ha böle ayın 24ü olduuuu
fatmammm ben inanılmaz heyecanlıyım. hem içim kıpır kıpır hem de ya bi şey olursa diye tırsıyorum :18::18::18:
allak bullakımmm inşallah iremikom yarın sabah sağlıklı bebişlerimizi görücez AMİNNN

bugün saçmalayabilirim, abuk sabuk olabilirim hoş görün kızlar

günaydınnn canım. oyyy sana bugün de mi tatill. ama sen İÖO öğretmeniydin di miiiiii hadin bakalım iyi gezmeler oğluşunla. burda hava çok güzel, inşallah senin orda da öledir...

böyle hissetmen çok normal canım bende sürekli bişey var mı kötü mü iyi mi bebek nasıl diye endişe ediyodum ama sonra kendimi teselli ediyordum kanamam yok ve şükür ki bulantım var bulantı iyiye işaret biliyosun bebeğin büyoyo irem şimdi buna karşı çıkacak ama o ayrı bi tez konusu bulantı bizim en büyük işaretimiz

zaten benim de en büyük tesellim şu belirtiler canım. geçen hamileliğimde hiç bir şey yoktu. şimdi belirtilerle kendimi gerçekten hamile hissediyorum. kaldı son 24 saatim, yarın sabah ak koyun kara koyun çıkacak ortaya. sabahın sekizinde Dr.dayım. valla sıra mıra dinlemeden dalcam içeri oturcam önüne kalkmıycam
irem dediğin gibi apayrı tez konusu, cinsiyet içinde boşuna veri topluyo onun için yine geçerli olmayacak

günaydınnn benimde muayenem yarın bende tırsıyorum inşallahhh iyi haberlerle döneriz kızlar buarada benim oğlumda çok bulantım olmuştu bunda öyle bişey yok oluyo bazen ama geçio hemen ve çok az nadir yani yok sayılır siz öle okuyunca bulantı olmayınca sıkıntı mı var demek neden öle yazsdınıs yaa (((

hemen bize bişiler yaz tamam mı merak ederiz seni aynı şekilde iremcan senin doktorun kaçta sende koş gel hemen

bu arada cinsiyet dedin de kuzum 4 mayısta da benim yavru kendini gösterirse cinsiyetini görcez

ay bu hamile kadınlar beni öldürcek siz iremi hiç okumadınız galiba ayrıca herkeste bulantı olmak zorunda değil hatta hiç bulantısız geçiren çok insan var kardeş kardeşe bile benzemiyor ki

CANIM SENİN PANİKLİK DURUMUN YOK KORKMA. BENİM İLK HAMİLELİĞİM BOŞ GEBELİKTİ. ONDA HİÇ BELİRTİM YOKTU. ŞİMDİKİ HAMİLELİĞİMDE BELİRTİLERİM VAR BU BOŞ GEBELİK DEİL GALİBA DİYE TESELLİ EDİYORUM KENDİMİ. SEN BAK NE GÜZEL İLK BEBEĞİNİ OĞLUNU SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE DÜNYAYA GETİRMİŞSİN. O YÜZDEN KORKMA BENCE. BENİM DURUMUM DR.UM TARAFINDAN DA KRİTİK OLARAK DEĞERLENDİRİLDİĞİ İÇİN PANİĞİM BEN.
YOKSA FATMANIN DEDİĞİ GİBİ ÖNÜMÜZDE İREM ÖRNEĞİ VAR MAŞALLAHHH HİÇ BİR BELİRTİSİ YOK VE SAĞLIKLI

hemen bize bişiler yaz tamam mı merak ederiz seni aynı şekilde iremcan senin doktorun kaçta sende koş gel hemen

bu arada cinsiyet dedin de kuzum 4 mayısta da benim yavru kendini gösterirse cinsiyetini görcez
TIMAM CANIM İŞ YERİNE GELİR GELMEZ YAZICAM HEMEN
AY HADİN BAKALIMMM 4 MAYISA DA AZ KALDI, BENCE OĞLUN OLCAK AMA BİLEMEM TABİ YİNE DE

canım benim de hiç bulantım olmadan çok şükür 15 haftaya geldik hatta doldurcaz nerdeyse...
ebeye bulantım yok dediğimde,ne güzel ne kadar şanslısın demişti... gerçekten de öyle

evet çok zaman kalmadı ama düşünmemeye çalışıyorum sonuçta sizlerden bi kaç hafta öndeyim ve kıpır kıpır bi bebiş gördüm karnımda ve çok rahatladım. cinsiyet ikinci planda kalıyor tabiki

banada erkek gibi geliyor gönlümden geçende erkek ama allahıma isyan olmasın öncelikli sağlıklı olması sonra cinsiyeti

günaydın fitoş hanım çok neşelisiniz bugün allah bozmasın bebeğimmm
çok şükür canım,neşem yerinde bugün,enerjikim sanki... allah bozmasın...

günaydınnn fitoşş.
Sen dün çalışıyo muydun... He he pek manidar geldi aramızda görmek neyim

evet canım dün çalışıyodum malesef,siz totonuzu büyütürken ben burda topiği bekledim ama denizden başka gelen giden olmadı... hep yalnızdım hepppppppp hepppppp

evettt kızlarrrrrrr.....

gelelim günün sorusuna.... herkes beni can kulağıyla dinlesinşimdi benim göbüşüm çok kaşınıyo diyodum ya,pek kaşımamaya gayret ediyorum ama gece farkında olmadan kendimi kaşırken buluyorum...
neyse dün duş aldım çıktım,karnıma baktım böyle bi yerinde isilik gibi kızarıklık ve pütürlük olmuş ve kaşınıyodu hala,hemen bebe yağımı sürdüm rahatlattı biraz ama geçmedi tabi,sizce nedir bunlar ya? bilgisi olan var mı?korktum bişey çıkmasın şimdi ya... Allah korusun... yada geçirmek için doğal bi yöntem var mı ki?:44::44::44::44::44::44::44:

oyy ağlama bebeğim kıyamam sana valla dün evde yemek yap yap bi hal oldum öldüm valla ev hanımlığı bana göre değil

oyy ağlama bebeğim kıyamam sana valla dün evde yemek yap yap bi hal oldum öldüm valla ev hanımlığı bana göre değil

ben de işten çıktım manava uğradık sebze yoktu hiç evdesebze aldık biraz eve geçtik,yemek yaptım,yedik,bulaşıkları yerleştirdim,sonra kirlileri makineye yerleştirdim,çamaşır topladım katladım... banyoyu toparladım evi toparladım... duş aldım saat 9bucukta işim bitti,tv. karşısında sızıpkalmışım anında...........

yediğin bişey alerji yapmış olmasın bebeğimm hiç bilmiyorum ne olabilir benimde gögüsümde küçük sivilceler oluyor ama onu bi yerde okumuştum normalmiş süt kanalları ile iilgiliymiş

ha ha bostan yata yata büyürmüşşşş bizim bostanlar deil de BEBİŞLER BÜYÜSÜN İNŞALLAHHH

canım hamilelik esnasında deride bi takım değişiklikler olurmuş, renk değişimi çatlak döküntü vs.... bizim burdaki hamişlerde ortalama senin zamanlarında kaşınmaya başladılar. onlar hamileler için olan kozmetik ürünlerinden kullandılar. ve ben bi kere bi tanesinin karnını gördüm kaşındıktan sonra kıpkırmızıydı. ama isirik ve pütürüklük farklı tabi. eğer devam ederse (ki bi seferlik olmuş da olabilir hamileliğin boyunca hiç yemeyip yeni yediğin bi şeyden ötürü) bence önce Dr.una sonrada onun yönlendireceği bi cildiyeciye git, ne olur ne olmaz...

Kızlar herkeselere ve minik bebişlerine günaydınnnn hemen bir geçmişi okuayyımmm ne kaynatmışsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…