- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.561
ben de işten çıktım manava uğradık sebze yoktu hiç evdesebze aldık biraz eve geçtik,yemek yaptım,yedik,bulaşıkları yerleştirdim,sonra kirlileri makineye yerleştirdim,çamaşır topladım katladım... banyoyu toparladım evi toparladım... duş aldım saat 9bucukta işim bitti,tv. karşısında sızıpkalmışım anında...........
Kızlar herkeselere ve minik bebişlerine günaydınnnn hemen bir geçmişi okuayyımmm ne kaynatmışsınızz
bahsettiğin şeyler koyu halkanın içinde yer alan sivilce ile pütürüklük arası seyrek seyrek şeyler mi. onlar bende de var. dr. a sorcaktım ben de. çünkü benim bi kaç yıldır göğüslerimde nodüller vardı ondan mı acep diye tırsıyodum. demek iyi bi şeymişyediğin bişey alerji yapmış olmasın bebeğimm hiç bilmiyorum ne olabilir benimde gögüsümde küçük sivilceler oluyor ama onu bi yerde okumuştum normalmiş süt kanalları ile iilgiliymiş
Kızlar herkeselere ve minik bebişlerine günaydınnnn hemen bir geçmişi okuayyımmm ne kaynatmışsınızz
evet çok zaman kalmadı ama düşünmemeye çalışıyorum sonuçta sizlerden bi kaç hafta öndeyim ve kıpır kıpır bi bebiş gördüm karnımda ve çok rahatladım. cinsiyet ikinci planda kalıyor tabiki
banada erkek gibi geliyor gönlümden geçende erkek ama allahıma isyan olmasın öncelikli sağlıklı olması sonra cinsiyeti
evettt kızlarrrrrrr.....
gelelim günün sorusuna.... herkes beni can kulağıyla dinlesinşimdi benim göbüşüm çok kaşınıyo diyodum ya,pek kaşımamaya gayret ediyorum ama gece farkında olmadan kendimi kaşırken buluyorum...
neyse dün duş aldım çıktım,karnıma baktım böyle bi yerinde isilik gibi kızarıklık ve pütürlük olmuş ve kaşınıyodu hala,hemen bebe yağımı sürdüm rahatlattı biraz ama geçmedi tabi,sizce nedir bunlar ya? bilgisi olan var mı?korktum bişey çıkmasın şimdi ya... Allah korusun... yada geçirmek için doğal bi yöntem var mı ki?:44::44::44::44::44::44::44:
bahsettiğin şeyler koyu halkanın içinde yer alan sivilce ile pütürüklük arası seyrek seyrek şeyler mi. onlar bende de var. dr. a sorcaktım ben de. çünkü benim bi kaç yıldır göğüslerimde nodüller vardı ondan mı acep diye tırsıyodum. demek iyi bi şeymiş
hoş geldin didoş nasılsınnn...
yattık kalktık oturduk dikildik kendimizi çekiştirdik bacım ne olsun, klasik hamişler
ben de bi soru sorayım sizeee bacılarım. benim son bikaç gündür alt karın bölgemde ağrı oluyo. dün netten araştırdım adet dönemi zamanlarında rahim daha hamişliğe alışmadığı için kasılmalar olabiliyormuş aynı adet olcakmış gibi... eğer hamiş olmasaydım şu aralar regl olucaktım. sizde de böle olmuşmuydu veya oluyo mu. tırsmayım di mi bu ağrılardan
bahsettiğin şeyler koyu halkanın içinde yer alan sivilce ile pütürüklük arası seyrek seyrek şeyler mi. onlar bende de var. dr. a sorcaktım ben de. çünkü benim bi kaç yıldır göğüslerimde nodüller vardı ondan mı acep diye tırsıyodum. demek iyi bi şeymiş
yattık kalktık oturduk dikildik kendimizi çekiştirdik bacım ne olsun, klasik hamişler
ben de bi soru sorayım sizeee bacılarım. benim son bikaç gündür alt karın bölgemde ağrı oluyo. dün netten araştırdım adet dönemi zamanlarında rahim daha hamişliğe alışmadığı için kasılmalar olabiliyormuş aynı adet olcakmış gibi... eğer hamiş olmasaydım şu aralar regl olucaktım. sizde de böle olmuşmuydu veya oluyo mu. tırsmayım di mi bu ağrılardan
fatmişimm sizler cinsiyetleri öğreneceksiniz birer birer ama ben 3 hafta kadar aranızda olmayacağım için meraktan çatlayacağımmartık ben gelene kadar isimler bile konmuş olur (ki senin zaten belliydi)
fitoşumm günün sorusuu :)) dün bi arkdaşım söyledii onun da çok kaşıntısı oluyormuş hamileyken (şimdi çocuğu var) ve kaşıdığı yerlerde çatlak oluşmuş kaşımadığı yerlerde bir şey olmamış. O yüzden kaşımaa. Acı yediysen o dokunmuş da olabilir canım. sıcaktan da isilik olur benim yazları hep olur her yanımda tamamen sıcakla alakalı bir durum ve metala karşı alerjim var metal değdiği an orası kırmızı pütür pütür olur. Seninde belki böyle bir durum olmuştur sürekli tekrarlarsa doktoruna danışabilirsin
kızlarrr dünn tatilll (bana her gün tatil) baya yoğun geçirdim bendee.. Sabahtan bi arkdaşın bağına gittik yaprak topladık sıcaktan piştimm.. sonra geldim biraz dinlendimm .. yürüyüş yaptık.. yemek yaptım yedik bulaşıkları topla mutfağı toplaa.. sonra yaprak sar ( en yorucu kısım).. çamaşır seç at makineyee filan filan filann... 11 buçuğa kadar dolandım durdum sonra yatış o yatışama sabah da erken kalkıpp temiz bulaşıkları kaldırdım çamaşırları astım iki tane balkon yıkadım cam sildim mutfağı temizledim ve nihayet totomu koyup oturabildim
ben de sabah acaba ondan mı dedim.. yumurtayı çok yemem ben normalde haftada 1 defa ama hamilelikte gün aşırı yada hergün yiyorum acaba ondan mı diye düşündüm,bi 4-5gün yemiycem bakalım....kaşımadığım zaman çok belli değil.. kaşıyınca çok belli...yediğin bişey alerji yapmış olmasın bebeğimm hiç bilmiyorum ne olabilir benimde gögüsümde küçük sivilceler oluyor ama onu bi yerde okumuştum normalmiş süt kanalları ile iilgiliymiş
ben de bebe yağı kullanıyorum ama başka bişey kullanmam gerekirse kullanırım... yediklerimi de bi gözden geçireyim bakayım... olmazsa bugün bi sağlık ocağına gideyim de ebe yönlendirir en azından...ha ha bostan yata yata büyürmüşşşşbizim bostanlar deil de BEBİŞLER BÜYÜSÜN İNŞALLAHHH
canım hamilelik esnasında deride bi takım değişiklikler olurmuş, renk değişimi çatlak döküntü vs.... bizim burdaki hamişlerde ortalama senin zamanlarında kaşınmaya başladılar. onlar hamileler için olan kozmetik ürünlerinden kullandılar. ve ben bi kere bi tanesinin karnını gördüm kaşındıktan sonra kıpkırmızıydı. ama isirik ve pütürüklük farklı tabi. eğer devam ederse (ki bi seferlik olmuş da olabilir hamileliğin boyunca hiç yemeyip yeni yediğin bi şeyden ötürü) bence önce Dr.una sonrada onun yönlendireceği bi cildiyeciye git, ne olur ne olmaz...
tabi ya ne sandın... çalışkan anneyim ben....oyy maşallahh kuzuma bak neler yapmış neler helal sana kız ben dün kalkıp bi ütüyü yapmadım
fatmişimm sizler cinsiyetleri öğreneceksiniz birer birer ama ben 3 hafta kadar aranızda olmayacağım için meraktan çatlayacağımmartık ben gelene kadar isimler bile konmuş olur (ki senin zaten belliydi)
fitoşumm günün sorusuu :)) dün bi arkdaşım söyledii onun da çok kaşıntısı oluyormuş hamileyken (şimdi çocuğu var) ve kaşıdığı yerlerde çatlak oluşmuş kaşımadığı yerlerde bir şey olmamış. O yüzden kaşımaa. Acı yediysen o dokunmuş da olabilir canım. sıcaktan da isilik olur benim yazları hep olur her yanımda tamamen sıcakla alakalı bir durum ve metala karşı alerjim var metal değdiği an orası kırmızı pütür pütür olur. Seninde belki böyle bir durum olmuştur sürekli tekrarlarsa doktoruna danışabilirsin
kızlarrr dünn tatilll (bana her gün tatil) baya yoğun geçirdim bendee.. Sabahtan bi arkdaşın bağına gittik yaprak topladık sıcaktan piştimm.. sonra geldim biraz dinlendimm .. yürüyüş yaptık.. yemek yaptım yedik bulaşıkları topla mutfağı toplaa.. sonra yaprak sar ( en yorucu kısım).. çamaşır seç at makineyee filan filan filann... 11 buçuğa kadar dolandım durdum sonra yatış o yatışama sabah da erken kalkıpp temiz bulaşıkları kaldırdım çamaşırları astım iki tane balkon yıkadım cam sildim mutfağı temizledim ve nihayet totomu koyup oturabildim
günaydınn yawruşlarrr ve ywruşlarıııı nasılsınızzzz biz bu sabah gittik emliyete evraklarımızı verdik geldik
bi kaç gündür keyifsizim bulantım yok ama midem kaynıyo su bile içesim yok
günaydınn yawruşlarrr ve ywruşlarıııı nasılsınızzzz biz bu sabah gittik emliyete evraklarımızı verdik geldik
hey maşallahhhhh kıs bu ne enerjiiibacım sabah sabah da yormuşun kendini gene be yaaa
kıs 3 hafta nereye gidiyon sen
ben de sabah acaba ondan mı dedim.. yumurtayı çok yemem ben normalde haftada 1 defa ama hamilelikte gün aşırı yada hergün yiyorum acaba ondan mı diye düşündüm,bi 4-5gün yemiycem bakalım....kaşımadığım zaman çok belli değil.. kaşıyınca çok belli...
ben de bebe yağı kullanıyorum ama başka bişey kullanmam gerekirse kullanırım... yediklerimi de bi gözden geçireyim bakayım... olmazsa bugün bi sağlık ocağına gideyim de ebe yönlendirir en azından...
ben şeyden korktum... hamilelikte ortaya çıkan puppp diye cilt rahatsızlığı varmış... baya ağır kaşıntılı döküntülü bişeymiş,inşallah öyle bi durum çıkmaz...
tabi ya ne sandın... çalışkan anneyim ben....
ütüyü ben günlük yapıyorum.çamaşırlarımı katlayıp yerleştiriyorum... giyeceğimiz zaman çıkarıp ütülüyoruz...
çalışkan anneye bak
tabiki normal.... bence kasık ağrıları hafif şiddette sürekli olur tüm hamişlik boyunca,çünkü içerde bebek büyüyo leynnnnnnbahsettiğin şeyler koyu halkanın içinde yer alan sivilce ile pütürüklük arası seyrek seyrek şeyler mi. onlar bende de var. dr. a sorcaktım ben de. çünkü benim bi kaç yıldır göğüslerimde nodüller vardı ondan mı acep diye tırsıyodum. demek iyi bi şeymiş
hımmmmm anladım didoşum,artık kaşımıyorum.. dediğim gibi bazen gece uykumda farketmeden elimi karnımda buluorum.hemen toplarlanıyorum.... bakalım geçmezse dr. a gidicem bi kaç gün içinde.. ama bugün sağlık ocağına gideyim en azından..fatmişimm sizler cinsiyetleri öğreneceksiniz birer birer ama ben 3 hafta kadar aranızda olmayacağım için meraktan çatlayacağımmartık ben gelene kadar isimler bile konmuş olur (ki senin zaten belliydi)
günaydın cicimmmmmmm...günaydınn yawruşlarrr ve ywruşlarıııı nasılsınızzzz biz bu sabah gittik emliyete evraklarımızı verdik geldik
fuliş ve minik balığı günaydınn hoşgeldinizzAlcan ehliyeti az kalmış hayırlı bir şekilde kullanmak nasip olur inşalllah canım.
iştahın açılır sonra canım no panik
yaa napiym canım gidecez diye evde iş bırakmak istemiyorum zaten banyo çamaşır yığılıı:44::44:
memlekete gidiyoruz canım iznimiz varr tabi köyde internett yokk
evettt kızlarrrrrrr.....
gelelim günün sorusuna.... herkes beni can kulağıyla dinlesinşimdi benim göbüşüm çok kaşınıyo diyodum ya,pek kaşımamaya gayret ediyorum ama gece farkında olmadan kendimi kaşırken buluyorum...
neyse dün duş aldım çıktım,karnıma baktım böyle bi yerinde isilik gibi kızarıklık ve pütürlük olmuş ve kaşınıyodu hala,hemen bebe yağımı sürdüm rahatlattı biraz ama geçmedi tabi,sizce nedir bunlar ya? bilgisi olan var mı?korktum bişey çıkmasın şimdi ya... Allah korusun... yada geçirmek için doğal bi yöntem var mı ki?:44::44::44::44::44::44::44:
CANIM SENİN PANİKLİK DURUMUN YOK KORKMA. BENİM İLK HAMİLELİĞİM BOŞ GEBELİKTİ. ONDA HİÇ BELİRTİM YOKTU. ŞİMDİKİ HAMİLELİĞİMDE BELİRTİLERİM VAR BU BOŞ GEBELİK DEİL GALİBA DİYE TESELLİ EDİYORUM KENDİMİ. SEN BAK NE GÜZEL İLK BEBEĞİNİ OĞLUNU SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE DÜNYAYA GETİRMİŞSİN. O YÜZDEN KORKMA BENCE. BENİM DURUMUM DR.UM TARAFINDAN DA KRİTİK OLARAK DEĞERLENDİRİLDİĞİ İÇİN PANİĞİM BEN.
YOKSA FATMANIN DEDİĞİ GİBİ ÖNÜMÜZDE İREM ÖRNEĞİ VAR MAŞALLAHHH HİÇ BİR BELİRTİSİ YOK VE SAĞLIKLI
TIMAM CANIM İŞ YERİNE GELİR GELMEZ YAZICAM HEMEN
AY HADİN BAKALIMMM 4 MAYISA DA AZ KALDI, BENCE OĞLUN OLCAK AMA BİLEMEM TABİ YİNE DE
dene bakalım yumurtayı bırak bakalım belki geçer
helal sana çalışkan anne ütü konusundaki tutumun bi tembellik değil bence tercih böyle olan ev hanımları tanıyorum ben
hadi ya köye mi gidiyosun bebeğim olsun dinlenirsin ama biz seni özleriz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?