Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

oyy maşallahh kuzuma bak neler yapmış neler helal sana kız ben dün kalkıp bi ütüyü yapmadım

yediğin bişey alerji yapmış olmasın bebeğimm hiç bilmiyorum ne olabilir benimde gögüsümde küçük sivilceler oluyor ama onu bi yerde okumuştum normalmiş süt kanalları ile iilgiliymiş
bahsettiğin şeyler koyu halkanın içinde yer alan sivilce ile pütürüklük arası seyrek seyrek şeyler mi. onlar bende de var. dr. a sorcaktım ben de. çünkü benim bi kaç yıldır göğüslerimde nodüller vardı ondan mı acep diye tırsıyodum. demek iyi bi şeymiş

Kızlar herkeselere ve minik bebişlerine günaydınnnn hemen bir geçmişi okuayyımmm ne kaynatmışsınızz

hoş geldin didoş nasılsınnn...
yattık kalktık oturduk dikildik kendimizi çekiştirdik bacım ne olsun, klasik hamişler

ben de bi soru sorayım sizeee bacılarım. benim son bikaç gündür alt karın bölgemde ağrı oluyo. dün netten araştırdım adet dönemi zamanlarında rahim daha hamişliğe alışmadığı için kasılmalar olabiliyormuş aynı adet olcakmış gibi... eğer hamiş olmasaydım şu aralar regl olucaktım. sizde de böle olmuşmuydu veya oluyo mu. tırsmayım di mi bu ağrılardan

fatmişimm sizler cinsiyetleri öğreneceksiniz birer birer ama ben 3 hafta kadar aranızda olmayacağım için meraktan çatlayacağımm artık ben gelene kadar isimler bile konmuş olur (ki senin zaten belliydi)

fitoşumm günün sorusuu :)) dün bi arkdaşım söyledii onun da çok kaşıntısı oluyormuş hamileyken (şimdi çocuğu var) ve kaşıdığı yerlerde çatlak oluşmuş kaşımadığı yerlerde bir şey olmamış. O yüzden kaşımaa. Acı yediysen o dokunmuş da olabilir canım. sıcaktan da isilik olur benim yazları hep olur her yanımda tamamen sıcakla alakalı bir durum ve metala karşı alerjim var metal değdiği an orası kırmızı pütür pütür olur. Seninde belki böyle bir durum olmuştur sürekli tekrarlarsa doktoruna danışabilirsin

kızlarrr dünn tatilll (bana her gün tatil) baya yoğun geçirdim bendee.. Sabahtan bi arkdaşın bağına gittik yaprak topladık sıcaktan piştimm.. sonra geldim biraz dinlendimm .. yürüyüş yaptık.. yemek yaptım yedik bulaşıkları topla mutfağı toplaa.. sonra yaprak sar ( en yorucu kısım).. çamaşır seç at makineyee filan filan filann... 11 buçuğa kadar dolandım durdum sonra yatış o yatış ama sabah da erken kalkıpp temiz bulaşıkları kaldırdım çamaşırları astım iki tane balkon yıkadım cam sildim mutfağı temizledim ve nihayet totomu koyup oturabildim

günaydınn yawruşlarrr ve ywruşlarıııı nasılsınızzzz biz bu sabah gittik emliyete evraklarımızı verdik geldik

bi kaç gündür keyifsizim bulantım yok ama midem kaynıyo su bile içesim yok

hoşbulduk tubişimmm yatcan kalkcan bebişini görecen

adet dönemi olabiliyor canımm ve eğer çok oturduysan ya da karnını zorlayacak bir şey yaptıysan olabilir. ha tabi bir de tuvalet problemin varsa o da yapabiliyor.. bir çok sebebi olabilir yanii

evet kuzum kahve yerlerin içinde oluyor canımcımm normalmiş bi bebiş sitesinde okumuştum

diğer ağrında normal kuzum benim olmuştu adetime yakın hatta sizlere bi kaç gün önce yine sormuştum didoşa demiştim sende 3. ayda olmuşmuydu diye. tırsma aama sen her daim dikkatli ol sakın uzanma iş güç yapma dinlen hep

hey maşallahhhhh kıs bu ne enerjiii bacım sabah sabah da yormuşun kendini gene be yaaa
kıs 3 hafta nereye gidiyon sen

yediğin bişey alerji yapmış olmasın bebeğimm hiç bilmiyorum ne olabilir benimde gögüsümde küçük sivilceler oluyor ama onu bi yerde okumuştum normalmiş süt kanalları ile iilgiliymiş
ben de sabah acaba ondan mı dedim.. yumurtayı çok yemem ben normalde haftada 1 defa ama hamilelikte gün aşırı yada hergün yiyorum acaba ondan mı diye düşündüm,bi 4-5gün yemiycem bakalım....kaşımadığım zaman çok belli değil.. kaşıyınca çok belli...

ben de bebe yağı kullanıyorum ama başka bişey kullanmam gerekirse kullanırım... yediklerimi de bi gözden geçireyim bakayım... olmazsa bugün bi sağlık ocağına gideyim de ebe yönlendirir en azından...
ben şeyden korktum... hamilelikte ortaya çıkan puppp diye cilt rahatsızlığı varmış... baya ağır kaşıntılı döküntülü bişeymiş,inşallah öyle bi durum çıkmaz...

oyy maşallahh kuzuma bak neler yapmış neler helal sana kız ben dün kalkıp bi ütüyü yapmadım
tabi ya ne sandın... çalışkan anneyim ben....

ütüyü ben günlük yapıyorum.çamaşırlarımı katlayıp yerleştiriyorum... giyeceğimiz zaman çıkarıp ütülüyoruz...
çalışkan anneye bak

aa sen nereye gidiyosun facebook yok mu sende ordan yazıyım sana çok merak edersen gitme didoş bizde seni merak ederiz ama

günaydınn yawruşlarrr ve ywruşlarıııı nasılsınızzzz biz bu sabah gittik emliyete evraklarımızı verdik geldik

günaydın fıstığım biz iyiyiz senin bebişin nasıl büyüdümü
bi dönem böyle yanma yapıyor işteeee ehliyet için mi verdin evraklarını

fuliş ve minik balığı günaydınn hoşgeldinizz Alcan ehliyeti az kalmış hayırlı bir şekilde kullanmak nasip olur inşalllah canım.

iştahın açılır sonra canım no panik

hey maşallahhhhh kıs bu ne enerjiii bacım sabah sabah da yormuşun kendini gene be yaaa
kıs 3 hafta nereye gidiyon sen

yaa napiym canım gidecez diye evde iş bırakmak istemiyorum zaten banyo çamaşır yığılıı:44::44:

memlekete gidiyoruz canım iznimiz varr tabi köyde internett yokk

dene bakalım yumurtayı bırak bakalım belki geçer
helal sana çalışkan anne ütü konusundaki tutumun bi tembellik değil bence tercih böyle olan ev hanımları tanıyorum ben

tabiki normal.... bence kasık ağrıları hafif şiddette sürekli olur tüm hamişlik boyunca,çünkü içerde bebek büyüyo leynnnnnn

hımmmmm anladım didoşum,artık kaşımıyorum.. dediğim gibi bazen gece uykumda farketmeden elimi karnımda buluorum.hemen toplarlanıyorum.... bakalım geçmezse dr. a gidicem bi kaç gün içinde.. ama bugün sağlık ocağına gideyim en azından..
birde bebe yağı yerine ne kullanabilirm acep p da yapmış olabilir mi,eczaneden bi kremmi alsam çatlak için dr.a danışıp...:44::44::44:

günaydın cicimmmmmmm...
kıyamam sana ben.. su iç ama canım ihmal etme sakın...

hoşgelmişşşşsin fulim. ben internetin hızıyla sana yazana kadar sen yazmışın bile
hadin hayırlı olsun şeker, öğlene verirler ehliyetini yani en azından bizim burda öle..
şu 3 ayı atlatsak rahatlıycaz galiba, en çok da mideden vuruyo bu sıpalar bizi

hadi ya köye mi gidiyosun bebeğim olsun dinlenirsin ama biz seni özleriz yaaa

kuzum ben ilk muayeneye gittiğimde kuzenimde vardı onun arkadaşıda geldi bizimle oda 15 haftalık gebe ilk girer girmez içeri dedi hocam acayiş kaşınıyorum taaa bacaklarıma kadar dr. dedi hemen bu dönemde çok normal öyle kaşıntılar gündüz süt içmediysen akşam bir kase yoğurdunu ihmal etme dedi ben o heycandan bunları işittim içini rahat tut ama fazla da kaşıma yara yaparrrsııınnnnn

canmm ben ilk hafta neydim öğle hala ufak tırsmalarım var ama hamdolsun şimdi daha sakinim dr. a dedim hiç belirtim yok dedi zaten 8. haftadan sonra başlar başlamassada artık başlamaz şanslısın işte dedi daha rahatladım sık idrar olayımda bitti sadece deli uykum geliyo o kadar oda her zaman değil :44: Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerini korusun inş.

dene bakalım yumurtayı bırak bakalım belki geçer
helal sana çalışkan anne ütü konusundaki tutumun bi tembellik değil bence tercih böyle olan ev hanımları tanıyorum ben

bıraktım gittiiiiii

ben normalde hiç sevmem ütüsüz kaldırmayı ama napayımmmmmmm...hal bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…