- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.581
bıraktım gittiiiiii
ben normalde hiç sevmem ütüsüz kaldırmayı ama napayımmmmmmm...hal bu...
kuzum ben ilk muayeneye gittiğimde kuzenimde vardı onun arkadaşıda geldi bizimle oda 15 haftalık gebeilk girer girmez içeri dedi hocam acayiş kaşınıyorum taaa bacaklarıma kadar dr. dedi hemen bu dönemde çok normal öyle kaşıntılar gündüz süt içmediysen akşam bir kase yoğurdunu ihmal etme dedi ben o heycandan bunları işittim içini rahat tut ama fazla da kaşıma yara yaparrrsııınnnnn
canmm ben ilk hafta neydim öğle hala ufak tırsmalarım var ama hamdolsun şimdi daha sakinim dr. a dedim hiç belirtim yok dedi zaten 8. haftadan sonra başlar başlamassada artık başlamaz şanslısın işte dedi daha rahatladım sık idrar olayımda bitti sadece deli uykum geliyo o kadar oda her zaman değil :44: Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerini korusun inş.
cocuk olunca napcaz bilmiyorum hem bütün bu işler hem işyeri hem bebek yandık kızım bizzz
cocuk olunca napcaz bilmiyorum hem bütün bu işler hem işyeri hem bebek yandık kızım bizzz
günaydın fıstığım biz iyiyiz senin bebişin nasıl büyüdümü
bi dönem böyle yanma yapıyor işteeee ehliyet için mi verdin evraklarını
fuliş ve minik balığı günaydınn hoşgeldinizzAlcan ehliyeti az kalmış hayırlı bir şekilde kullanmak nasip olur inşalllah canım.
iştahın açılır sonra canım no panik
yaa napiym canım gidecez diye evde iş bırakmak istemiyorum zaten banyo çamaşır yığılıı:44::44:
memlekete gidiyoruz canım iznimiz varr tabi köyde internett yokk
evet canımm bir kaç ankarada olacağım amaa çoğunluk köyde geçecekk
bende sizleri özleyeceğımm yaaa ama napalımmm mecbur gidilecekk
büyüyo sanırım bebişim kuzum ben pek tatsız tuzsuzummm evet kuzum ehliyet içinnn verdik evrakları p.tesi alabilirsiniz dediler ben salı çarşamba sabahtan uğrar alırım garanti olsun
didoşummm hoşbuldukkk geçen hafta çok iyiydimmm ama son bi kaç gündür tuhafım hiç bişi istemiyo cnm dün 1 bardak suyu bile içemedim ilaç içerken yarım bardak içtim kaldı öyle
ne zaman gidiyosun bebeğimmmm
fuliiiiii alttan kesip durma kıs bizi dal muhabbeteeee
tabiki normal.... bence kasık ağrıları hafif şiddette sürekli olur tüm hamişlik boyunca,çünkü içerde bebek büyüyo leynnnnnn
hımmmmm anladım didoşum,artık kaşımıyorum.. dediğim gibi bazen gece uykumda farketmeden elimi karnımda buluorum.hemen toplarlanıyorum.... bakalım geçmezse dr. a gidicem bi kaç gün içinde.. ama bugün sağlık ocağına gideyim en azından..
birde bebe yağı yerine ne kullanabilirm acep p da yapmış olabilir mi,eczaneden bi kremmi alsam çatlak için dr.a danışıp...:44::44::44:
günaydın cicimmmmmmm...
kıyamam sana ben.. su iç ama canım ihmal etme sakın...
hoşgelmişşşşsin fulim. ben internetin hızıyla sana yazana kadar sen yazmışın bile
hadin hayırlı olsun şeker, öğlene verirler ehliyetiniyani en azından bizim burda öle..
şu 3 ayı atlatsak rahatlıycaz galiba, en çok da mideden vuruyo bu sıpalar bizi
evet canımm bir kaç ankarada olacağım amaa çoğunluk köyde geçecekk
bende sizleri özleyeceğımm yaaa ama napalımmm mecbur gidilecekk
hem de yandıkki ne yandık.....
fatmişş bebişe bakıcı lazım yaa işte ev işlerine de yardım edecek şekilde anlaşacaksın çoğu kişi öyle yapıyormuş
canım havalar da ısındı yaa belki ondandır bu iştahsızlıkk ama uzun sürmez bence açılır iştahın
cumartesi gidiyoruz canımm.. son 3 günümm sizlerleee:2::2:
büyüyo sanırım bebişim kuzum ben pek tatsız tuzsuzummm evet kuzum ehliyet içinnn verdik evrakları p.tesi alabilirsiniz dediler ben salı çarşamba sabahtan uğrar alırım garanti olsun
didoşummm hoşbuldukkk geçen hafta çok iyiydimmm ama son bi kaç gündür tuhafım hiç bişi istemiyo cnm dün 1 bardak suyu bile içemedim ilaç içerken yarım bardak içtim kaldı öyle
geldim ballı lokmam geldimmmm
günaydın gülücüğümmm nasıl ağzım kuruyo su bana ben suya bakıyorum tık yok bugün iyice zorlıycam kendimi üşüttüm mü acaba ben böyle oldum bilmiyorum kii miğdem hep doluymuş gibi :26::26:
hoşbuldukk bebeğim bizim burda daha yavas işliyo işler o yüzden p.tesi öğleden sonra dedi bende salı sabah veya çarşamba sabah uğrarımm die düşünüyorummm... evet 3 ayı devirsek az kaldı benim bulantım yok şükür de midem bi tuhaf hep dolu gibi ne yiyesim var ne içesim üstüne bide afedersiniz cırcır gibi bi dururmum var
didoşummm bol bol dinlenip köyde temiz hava alırsınnn biz seni çok özliycez ama sen bomba gibi dönüceksin aramıza
bebeği yalnız bırakamam tanımadığım kadınla istanbul hiç güvenilir bi yer değil ama şöyle bi fikir gelişti aklımda ben 14 aylığa kadar kendim bakabileceğim ama 2 yaşına kadar kreşe göndermek istemiyorum o yüzden bi kadın bulup kayınvalidem yanında olmak koşulu ile baktırabilirim ama daha çok var neler değişir bilemem
bebeği yalnız bırakamam tanımadığım kadınla istanbul hiç güvenilir bi yer değil ama şöyle bi fikir gelişti aklımda ben 14 aylığa kadar kendim bakabileceğim ama 2 yaşına kadar kreşe göndermek istemiyorum o yüzden bi kadın bulup kayınvalidem yanında olmak koşulu ile baktırabilirim ama daha çok var neler değişir bilemem
canım havalar da ısındı yaa belki ondandır bu iştahsızlıkk ama uzun sürmez bence açılır iştahın
cumartesi gidiyoruz canımm.. son 3 günümm sizlerleee:2::2:
oyy kıyamam geçecek inşallah canımcımm
suyu içemiyorsan benden tavsiye sana limon koy çok ferahlatıyorlar
Cumartesi gidiyoruz canımm.. Son 3 günümm sizlerleee:2::2:
geldim ballı lokmam geldimmmm
Günaydın gülücüğümmm nasıl ağzım kuruyo su bana ben suya bakıyorum tık yok bugün iyice zorlıycam kendimi üşüttüm mü acaba ben böyle oldum bilmiyorum kii miğdem hep doluymuş gibi :26::26:
Hoşbuldukk bebeğim bizim burda daha yavas işliyo işler o yüzden p.tesi öğleden sonra dedi bende salı sabah veya çarşamba sabah uğrarımm die düşünüyorummm... Evet 3 ayı devirsek az kaldı benim bulantım yok şükür de midem bi tuhaf hep dolu gibi ne yiyesim var ne içesim üstüne bide afedersiniz cırcır gibi bi dururmum var
Didoşummm bol bol dinlenip köyde temiz hava alırsınnn biz seni çok özliycez ama sen bomba gibi dönüceksin aramıza
fulicimmm bu izinler malesef bana tatil olmuyor gitttiğim her yerde iş yapmak zorundayım hele ki köydeee mutfaktan hiç çıkamıyorumm ha tabi bir de köy temiz hava filan amaa kapının dışına çok nadir çıkabiliyorum gerisini sen düşünnn sıkıntıdan ibaret oluyor benim için.. Tabi bu sefer hamileyim diye çok iş yapmam
o da güzel fikirmiş canımm tabiki güvenemezsinn orda kimseyee burda olsan ben bakardım bebişine benimkiyle birlikte büyürlerdi süt annesi olurdum
fulicimmm bu izinler malesef bana tatil olmuyor gitttiğim her yerde iş yapmak zorundayım hele ki köydeee mutfaktan hiç çıkamıyorumm ha tabi bir de köy temiz hava filan amaa kapının dışına çok nadir çıkabiliyorum gerisini sen düşünnn sıkıntıdan ibaret oluyor benim için.. Tabi bu sefer hamileyim diye çok iş yapmam
o da güzel fikirmiş canımm tabiki güvenemezsinn orda kimseyee burda olsan ben bakardım bebişine benimkiyle birlikte büyürlerdi süt annesi olurdum
ne zor olucak bebelerden ayrılmakbenim muhtemelen annem bakar dönüşümlü olarakta kvalidem gelir artık herkese bi fedakarlık düşüyo
du bide onu deneyeyim yawrum yaaa sağolasın fikir iççinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?