Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anladım canım... kaşıntı normal biliyorum da ,,,, minik minik pütürlükler aklımı karıştrdı..

günaydın fıstığım biz iyiyiz senin bebişin nasıl büyüdümü
bi dönem böyle yanma yapıyor işteeee ehliyet için mi verdin evraklarını

büyüyo sanırım bebişim kuzum ben pek tatsız tuzsuzummm evet kuzum ehliyet içinnn verdik evrakları p.tesi alabilirsiniz dediler ben salı çarşamba sabahtan uğrar alırım garanti olsun

didoşummm hoşbuldukkk geçen hafta çok iyiydimmm ama son bi kaç gündür tuhafım hiç bişi istemiyo cnm dün 1 bardak suyu bile içemedim ilaç içerken yarım bardak içtim kaldı öyle

canım havalar da ısındı yaa belki ondandır bu iştahsızlıkk ama uzun sürmez bence açılır iştahın

ne zaman gidiyosun bebeğimmmm

cumartesi gidiyoruz canımm.. son 3 günümm sizlerleee:2::2:

fuliiiiii alttan kesip durma kıs bizi dal muhabbeteeee

geldim ballı lokmam geldimmmm

günaydın gülücüğümmm nasıl ağzım kuruyo su bana ben suya bakıyorum tık yok bugün iyice zorlıycam kendimi üşüttüm mü acaba ben böyle oldum bilmiyorum kii miğdem hep doluymuş gibi :26::26:

hoşbuldukk bebeğim bizim burda daha yavas işliyo işler o yüzden p.tesi öğleden sonra dedi bende salı sabah veya çarşamba sabah uğrarımm die düşünüyorummm... evet 3 ayı devirsek az kaldı benim bulantım yok şükür de midem bi tuhaf hep dolu gibi ne yiyesim var ne içesim üstüne bide afedersiniz cırcır gibi bi dururmum var

evet canımm bir kaç ankarada olacağım amaa çoğunluk köyde geçecekk
bende sizleri özleyeceğımm yaaa ama napalımmm mecbur gidilecekk

didoşummm bol bol dinlenip köyde temiz hava alırsınnn biz seni çok özliycez ama sen bomba gibi dönüceksin aramıza

hem de yandıkki ne yandık.....

fatmişş bebişe bakıcı lazım yaa işte ev işlerine de yardım edecek şekilde anlaşacaksın çoğu kişi öyle yapıyormuş

bebeği yalnız bırakamam tanımadığım kadınla istanbul hiç güvenilir bi yer değil ama şöyle bi fikir gelişti aklımda ben 14 aylığa kadar kendim bakabileceğim ama 2 yaşına kadar kreşe göndermek istemiyorum o yüzden bi kadın bulup kayınvalidem yanında olmak koşulu ile baktırabilirim ama daha çok var neler değişir bilemem

canım havalar da ısındı yaa belki ondandır bu iştahsızlıkk ama uzun sürmez bence açılır iştahın

cumartesi gidiyoruz canımm.. son 3 günümm sizlerleee:2::2:

inşallah bende 4 gözle bekliyorum iştahımın açilmasını herkes gözümün içine bakıyo bişey istiyim yapsınlar die bizde tık yok

canımmm güle güle git güle güle gelll ağlama ama biz hep senin yanında olucaz tıpkı senin bizim yanımızda olacağın gibi...

oyy kıyamam geçecek inşallah canımcımm
suyu içemiyorsan benden tavsiye sana limon koy çok ferahlatıyorlar

fulicimmm bu izinler malesef bana tatil olmuyor gitttiğim her yerde iş yapmak zorundayım hele ki köydeee mutfaktan hiç çıkamıyorumm ha tabi bir de köy temiz hava filan amaa kapının dışına çok nadir çıkabiliyorum gerisini sen düşünnn sıkıntıdan ibaret oluyor benim için.. Tabi bu sefer hamileyim diye çok iş yapmam

o da güzel fikirmiş canımm tabiki güvenemezsinn orda kimseyee burda olsan ben bakardım bebişine benimkiyle birlikte büyürlerdi süt annesi olurdum

ne zor olucak bebelerden ayrılmak benim muhtemelen annem bakar dönüşümlü olarakta kvalidem gelir artık herkese bi fedakarlık düşüyo

Cumartesi gidiyoruz canımm.. Son 3 günümm sizlerleee:2::2:
Ama olsun köy demek temiz hva bol gıda her şey doğal demek... Senin için iyi olur bebekim.
Arada anklaraya kaçtığın zamanlar kaçamak yapar gelirsin belki yanımıza. Gelemezsen de sağlığın keyfin yerinde olsun yeter

ahhh ahhh azcık da ben cırcır olsam ya. Bi tarafım acıyo artıkınnnn kiviyle ite kaka biraz yol katediyorum ama nafileeee

didoşum ne iş yapması ya sen 2 canlısın bu sefer ordakilerin sana hizmet etmesi gerekiyor yapma kuzum sen iş yaparsanda ucundan yap iyi baksınlar sana ve kuzumuzaaa

ay valla ne güzel olurdu beraber büyürlerdi ahh annemin yanında olsam hiç düşünmem ne olacak diye. kayınvalidem çok hevesli bakmak için ama hastalığı var cam kemik bebekle mücadele edemez hastalanırsa bi yeri kırılırsa daha zor olur benim için

Kızlar alıntı yapmadım daa atık anlarsınız siz

fulyacım iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah sıkıntısız gider gelirizz.

fatmişim aslında sıkılıyorum köyde ama severim kayınvalidemii o açıdan bir sıkıntım yok.

en güzel yanı benim için bol bol süt içeceğim

ne zor olucak bebelerden ayrılmak benim muhtemelen annem bakar dönüşümlü olarakta kvalidem gelir artık herkese bi fedakarlık düşüyo

du bide onu deneyeyim yawrum yaaa sağolasın fikir iççinnn

evet bebeğim sen bide erken başlıcaksın ama çok şükür annen yanında en büyük avantajınnn

limon güzel oluyor yada yeşil elma dilimi de demişlerdi bana ama ben hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…