- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.601
Ama olsun köy demek temiz hva bol gıda her şey doğal demek... Senin için iyi olur bebekim.
Arada anklaraya kaçtığın zamanlar kaçamak yapar gelirsin belki yanımıza. Gelemezsen de sağlığın keyfin yerinde olsun yeter
ahhh ahhh azcık da ben cırcır olsam ya. Bi tarafım acıyo artıkınnnnkiviyle ite kaka biraz yol katediyorum ama nafileeee
evet bebeğim sen bide erken başlıcaksın ama çok şükür annen yanında en büyük avantajınnn
limon güzel oluyor yada yeşil elma dilimi de demişlerdi bana ama ben hiç denemedim
ay valla ne güzel olurdu beraber büyürlerdi ahh annemin yanında olsam hiç düşünmem ne olacak diye. kayınvalidem çok hevesli bakmak için ama hastalığı var cam kemik bebekle mücadele edemez hastalanırsa bi yeri kırılırsa daha zor olur benim için
Kızlar alıntı yapmadım daa atık anlarsınız siz
fulyacım iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah sıkıntısız gider gelirizz.
fatmişim aslında sıkılıyorum köyde ama severim kayınvalidemii o açıdan bir sıkıntım yok.
en güzel yanı benim için bol bol süt içeceğim
Ama olsun köy demek temiz hva bol gıda her şey doğal demek... Senin için iyi olur bebekim.
Arada anklaraya kaçtığın zamanlar kaçamak yapar gelirsin belki yanımıza. Gelemezsen de sağlığın keyfin yerinde olsun yeter
ahhh ahhh azcık da ben cırcır olsam ya. Bi tarafım acıyo artıkınnnnkiviyle ite kaka biraz yol katediyorum ama nafileeee
oyyy ne güzel doğal beslencen kitap filan götür okursun temiz havada
ya gitme didoş ya........canım havalar da ısındı yaa belki ondandır bu iştahsızlıkk ama uzun sürmez bence açılır iştahın
cumartesi gidiyoruz canımm.. son 3 günümm sizlerleee:2::2:
canım sen üşütmüşsün bence,mide yanması normaldir,tam senin zamanında bende aşırı oluyodu,şimdi biraz hafifledi ama yine yokluyo...geldim ballı lokmam geldimmmm
günaydın gülücüğümmm nasıl ağzım kuruyo su bana ben suya bakıyorum tık yok bugün iyice zorlıycam kendimi üşüttüm mü acaba ben böyle oldum bilmiyorum kii miğdem hep doluymuş gibi :26::26:
hoşbuldukk bebeğim bizim burda daha yavas işliyo işler o yüzden p.tesi öğleden sonra dedi bende salı sabah veya çarşamba sabah uğrarımm die düşünüyorummm... evet 3 ayı devirsek az kaldı benim bulantım yok şükür de midem bi tuhaf hep dolu gibi ne yiyesim var ne içesim üstüne bide afedersiniz cırcır gibi bi dururmum var
didoşummm bol bol dinlenip köyde temiz hava alırsınnn biz seni çok özliycez ama sen bomba gibi dönüceksin aramıza
bebekler doğsun da bir çaresi bulunur elbet canımm.. kayınvalidene de üzüldüm canımm ohaliylee bakamaz tabi ama bol bol sever
Benim de işim olursa bakacak kimse yok gibi yaa bakalım kısmett.
kızlar bir soru da benden olsun sizeee?? hamileliğin kaçıncı ayından sonra uzun yolculuk yasakk bir bilginiz var mı?
valla akşam yatmadan süt içiyorum omu yapıo bilmiyorum ama bi kaç sabahtır zor yetişiyorum wc ye böyleside kötü yaaa nasıl ağrı yapıyo
yeşil elme yoktur şimdi ofiste de limon vardır onunla rahatlatmaya çalışayımm
bebekler doğsun da bir çaresi bulunur elbet canımm.. kayınvalidene de üzüldüm canımm ohaliylee bakamaz tabi ama bol bol sever
kızlar bir soru da benden olsun sizeee?? hamileliğin kaçıncı ayından sonra uzun yolculuk yasakk bir bilginiz var mı?
ben bi arkadaştan duymuştum gece yatarken içilen süt direk bebeğe yarıyor diye. eşim de dün gece sızdığımm koltuktan yatağa geçirirken beni ısıtmış verdi bana içtim ama gece mahvetti beni. bulantı ve mide şişkinliği yaptı. kaç kez uyandım, bulandım, öğürdüm. galiba sütten tiksinmeye başladım. evvelsi sabah ara öğün diye içtiğimde gitti çünkü
kayınvalidem bebeğe doyacak ağustosta eltim doğurcak ekimde ben 2 bebiş birden gelecek ilk torunu kız bakalım benimki ne olacak
7-8den sonra sanırım canım senin için şuan bi sıkıntı yok diye biliyorum
canım 7. aydan sonra uçağa ancak doktor raporunla binebiliyosun onu kesin biliyorum da, diğer durumlar için zannedersem doktoruna danışman lazım. doktorun senin ve bebeğin durumuna göre yönlendirir seni.
bu arada 34. haftadan sonra bikini bölgesine ağda yapılmaması gerekiyomuş. erken doğumu tetikler diye, burada kuaförler yapmıyor mesela.aklıma gelmişken onu da deyivereyim dedim
kızlar acıkmadınız mııı ben çok acıktımmm
kızlar acıkmadınız mııı ben çok acıktımmm
şu an için sıkıntılı değil de canım ben doğum için ankaraya gitmeyi düşünüyodum ama yolculuğa izin verilmiyo diye duydum bir kaç kişiden o yüzden aklım takıldıı unutmazsam doktoruma soracağım
inşallah bir sıkıntı olmazsaaa gitmek istiyom yaaa
ya o ağda meselesiii çok zor napacaksakk zaten göbek büyünce yapamıycazz jilet mi kullancaz yani
şu an için sıkıntılı değil de canım ben doğum için ankaraya gitmeyi düşünüyodum ama yolculuğa izin verilmiyo diye duydum bir kaç kişiden o yüzden aklım takıldıı unutmazsam doktoruma soracağım
ya o ağda meselesiii çok zor napacaksakk zaten göbek büyünce yapamıycazz jilet mi kullancaz yani
hiç yiyesim yokkkk. kimbilir gene ne uyduruk yemek vardırkızlar acıkmadınız mııı ben çok acıktımmm
benim bebiş bi süre protein çekemeyecek galiba ben içemiyorum yaçünkü bebek gece yatınca annenin kanından en çok proteini çekermiş... çok bilmiş bunlar ya.neyin işe yaradığını iyi biliyolar...
ben kuaföre gitme tarafarı değilim zatenbikini bölgesi konusunda.... çünkü düşünün ağda kutusu var,tamam size yeni spatula kullanıyolar ama yeni ağda kutusu açıp kullanmıyolar.... o ağdanın içne başkasına sürdükleri spatula giriyo hemde defalarca... enfeksiyon bulaşma riski çok çok yüksek.kesinlikle tavsiye etmem... eğer yaptırırım diyosanız,yeni ağda yeni spatulanızı kendiniz alıp onu kullandırın derim... ben jilet yapıyorum,her daim temiz oluyo,her banyoda yapıyorum... ama karnım büyüyünce ne olacak onu bilemiyorum nasıl yaparız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?