Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

içersin içersin ilk üç ay bişi çekmiyor zaten merak etme bende içmeye başladım akşamları bi büyük bardak içiyorum gün içinde içemiorum ama o bile yeter heralde

olsun canım,çok ta üstüne gitme çok tiksinirsin sonra 3 aydan sonra da içemzsin.. senin döneminde çok önemli değil bebiş senden bişekilde alıyo zaten. yoğurt peynir ye onlar da ikame eder...

ayrıca jilet en sağlıklısı,sakın şaşmayın derim kızlar. dediğin gibi o acıyla kasılmalara neden oluyo...

biraz önce başka bi forumda okudum bi kadın kızının 1.5 yaşını kutlamış saçma geldi bana o ne ya altı ayda bir mum üfle bilmem ne yaa galiba biz çok büyütüyoruz ve abartıyoruz çocukları efendilerimiz yapıyoruz allaha dua ediyorum inşallah öyle bi anne olmam

aaaa ben 3 ayda bir düşünüyomm, sonradan göremeyim bennnn
gerçekten abartmaya gerek bence de

bende çok utanıyodum,ilk düğünümden önce gitmiştim,çok gerilmiştim ama... sonradan alıştım... ilk hamileliğimde bile hep kuaföre gidiyodum,ama benim hiç aklıma gelmedi enfeksiyon riski,hijyenik bi yerdi ama dediğim gibi aynı kutudan ağda yapıyolardı,ne bileyim cahillk işte hiç aklıma gelmedi bişey olabileceği... belki de enfeksiyonu ordan kaptım kimbilir....
ondan sonra bi daha hiç gitmedim,jilet daha kolay geliyo valla..

sanırım öyle oldu gülücüğümmm üşütük oldummmm

kuzu ben her akşam büyük bi bardak süt içiyorum yatağa gitmeden sıcakta içemem soğuk içiyorum birde yarım yağlı iç dedi drum kilomdan sebep ama son zamanlarda banada kokmaya basladı nefes almadan gübletiyorum sonra cumba yatak

ay çok yorum yaptım ama bide soğuk su içmeyi dene soğuk su çok daha ii gidiyor.
Su çok önemli ya ondan bu kadar konuştum

yok kuzu konuş sabaha kadar dinlerimmm ben zaten yaz kış soğuk su içerim sıcak su midemi bulandırır her daim

soğuk soğuk sütü içerken üşütmüş olma mideni
bu arada sıcak su torbasını öneririm bi akşam ayaklarını daya otur yatagada koyabilirsin üşütmeye çok ii geliyor

ben de öle yaptım kuzum. bi dikişte içtim, sonra cumba yatak ama mide şişkinliği ve bulantı yüzünden çok sık uyandım
soğuk sütü gündüz içiyodum olmadı, bi de gece soğuk içmeyi deneyim bakalım belki olur

Napıyosunuzz kızlarr herkesler yemeğini yedi mi :)

Bir telefon trafiği yaşadım cevap da yazamadım sizlere Bu arada mamamızı da hazırladıkk yiyoruzz

soğuk soğuk sütü içerken üşütmüş olma mideni
bu arada sıcak su torbasını öneririm bi akşam ayaklarını daya otur yatagada koyabilirsin üşütmeye çok ii geliyor

evet o yapmış olabilir kuzum biraz erkenden çıkarıp sütü öyle içeyim en iyisi ben

öyle dene daha iyi hissedebilirsin ama benim gibi buz gibide içme üşütme sonra mideni

zaman geçmiyoooooooooooooooooooooooooooo :84::84:

geçer geçer sabaha kavuşuonuzzzz

napıyosunuzz kızlarr herkesler yemeğini yedi mi :)

bir telefon trafiği yaşadım cevap da yazamadım sizlere Bu arada mamamızı da hazırladıkk yiyoruzz

biz daha yiyemedik öyle yoğunuz kiii yiycez inşallah açlıktan bayılmadannn

Napıyosunuzz kızlarr herkesler yemeğini yedi mi :)

Bir telefon trafiği yaşadım cevap da yazamadım sizlere Bu arada mamamızı da hazırladıkk yiyoruzz

bende yedim evden getirmiştik mamamızı yedik doyduk dün kendime hep sebze yaptım akşamada enginarım var çok ii geldi sebzeler

oyy oyy aç mı kaldınız sizzzz hemenn ilk moladaa bir şeyler yiyinn aç kalmasın yavrunn annesiii

bende yedim evden getirmiştik mamamızı yedik doyduk dün kendime hep sebze yaptım akşamada enginarım var çok ii geldi sebzeler

Afiyet olsun fatoşş. Sebze hafif olmuştur iyi gelmiştir tabii akşama da yemeğin hazırr ne güzel birazdan kızlar akşam menüsü aramaya başlarlar Ben rahatım akşama eşim olmadığı için ekmek arası yapar yerim

bizde oğluşumla yedik :) yarın hayırlısıyla bi geçse herşey yolunda dese doktor eve gelsek :)) bu aralar çok yorgun hissediyorum hastaneye gidip gelmek bile gözümde büyüyor bi yatsam uyusam uyusammmm aktivasyon motivasyon hepsine ihtiyacım varrrr

akşama yemek derdim yok hakkaten kocamada bulgur pilavı ile madımak var belki biraz köfte pişiririm onaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…