- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.621
hiç yiyesim yokkkk. kimbilir gene ne uyduruk yemek vardır
benim bebiş bi süre protein çekemeyecek galiba ben içemiyorum ya
yok canım senin bu aylarda bi sıkıntı olmaz, 7. aydan sonra düşünmeye başla bunları. ama yine de Dr.una sor istersen için rahat eder. bu arada hangi arabayla (otobüs/özel araç vs.) gitceniz bilmiyom ama belini destekleyecek bi küçük yastık al, geçen gidişinde en çok beline vurmuştu yorgunluğun.
ben şu an maalesef düşük riskim var diye jilet kullanıyorum. ilk 3 ay da tehlikeli kökten çekmek rahim kasılmalarına neden oluyomuş çünkü. ama göbiş büyüyünce neylen görüp yapçaz bilemiyom gari
hiç yiyesim yokkkk. kimbilir gene ne uyduruk yemek vardır
benim bebiş bi süre protein çekemeyecek galiba ben içemiyorum ya
yok canım senin bu aylarda bi sıkıntı olmaz, 7. aydan sonra düşünmeye başla bunları. ama yine de Dr.una sor istersen için rahat eder. bu arada hangi arabayla (otobüs/özel araç vs.) gitceniz bilmiyom ama belini destekleyecek bi küçük yastık al, geçen gidişinde en çok beline vurmuştu yorgunluğun.
ben şu an maalesef düşük riskim var diye jilet kullanıyorum. ilk 3 ay da tehlikeli kökten çekmek rahim kasılmalarına neden oluyomuş çünkü. ama göbiş büyüyünce neylen görüp yapçaz bilemiyom gari
biraz önce başka bi forumda okudum bi kadın kızının 1.5 yaşını kutlamış saçma geldi bana o ne ya altı ayda bir mum üfle bilmem ne yaa galiba biz çok büyütüyoruz ve abartıyoruz çocukları efendilerimiz yapıyoruz allaha dua ediyorum inşallah öyle bi anne olmam
bende çok utanıyodum,ilk düğünümden önce gitmiştim,çok gerilmiştim ama... sonradan alıştım... ilk hamileliğimde bile hep kuaföre gidiyodum,ama benim hiç aklıma gelmedi enfeksiyon riski,hijyenik bi yerdi ama dediğim gibi aynı kutudan ağda yapıyolardı,ne bileyim cahillk işte hiç aklıma gelmedi bişey olabileceği... belki de enfeksiyonu ordan kaptım kimbilir....ben de kuaföre gitmiyom da benim en önemli derdim utanmadoktor neyse de kuaför teyze ama yaptıran arkadaşlarım da var çok rahat ediyolarmış. tabi hijyen çok önemli özellikle hamişlikte
ben bi hemşire arkadaştan son aylar jileti kocama yaptırdım dediğini duydum. şimdi burda farklı fikirler çıkar elbet ama ben buna da karşıyım. kocamı hiç karıştırmayı düşünmüyorum bu işlere. ayyy adam tiksinmesin yabüyük konuşmayalım tabi son aylar bizi neler bekliyo ama, ters bi durum yaniii
aaaa ben 3 ayda bir düşünüyomm, sonradan göremeyim bennnn
gerçekten abartmaya gerek bence de
ya gitme didoş ya........
Didoşum cepte internetin yokmu... Telefondan da girebilirsin...yap hemen bi internet kız...
Canım sen üşütmüşsün bence,mide yanması normaldir,tam senin zamanında bende aşırı oluyodu,şimdi biraz hafifledi ama yine yokluyo...
Hiç bir bilgim yok canım benim...
ben bi arkadaştan duymuştum gece yatarken içilen süt direk bebeğe yarıyor diye. Eşim de dün gece sızdığımm koltuktan yatağa geçirirken beni ısıtmış verdi bana içtim ama gece mahvetti beni. Bulantı ve mide şişkinliği yaptı. Kaç kez uyandım, bulandım, öğürdüm. Galiba sütten tiksinmeye başladım. Evvelsi sabah ara öğün diye içtiğimde gitti çünkü
ay çok yorum yaptım ama bide soğuk su içmeyi dene soğuk su çok daha ii gidiyor.
Su çok önemli ya ondan bu kadar konuştum
sanırım öyle oldu gülücüğümmm üşütük oldummmm
kuzu ben her akşam büyük bi bardak süt içiyorum yatağa gitmeden sıcakta içemem soğuk içiyorum birde yarım yağlı iç dedi drum kilomdan sebep ama son zamanlarda banada kokmaya basladı nefes almadan gübletiyorum sonra cumba yatak
yok kuzu konuş sabaha kadar dinlerimmm ben zaten yaz kış soğuk su içerim sıcak su midemi bulandırır her daim
sanırım öyle oldu gülücüğümmm üşütük oldummmm
kuzu ben her akşam büyük bi bardak süt içiyorum yatağa gitmeden sıcakta içemem soğuk içiyorum birde yarım yağlı iç dedi drum kilomdan sebep ama son zamanlarda banada kokmaya basladı nefes almadan gübletiyorum sonra cumba yatak
yok kuzu konuş sabaha kadar dinlerimmm ben zaten yaz kış soğuk su içerim sıcak su midemi bulandırır her daim
Napıyosunuzz kızlarr herkesler yemeğini yedi mi :)
Bir telefon trafiği yaşadım cevap da yazamadım sizlereBu arada mamamızı da hazırladıkk yiyoruzz
zaman geçmiyoooooooooooooooooooooooooooo :84::84:
afiyet olsun didoşşş. ben de yedim pinekliyorum şimdi..
hiç çalışasım da yokk
soğuk soğuk sütü içerken üşütmüş olma mideni
bu arada sıcak su torbasını öneririm bi akşam ayaklarını daya otur yatagada koyabilirsin üşütmeye çok ii geliyor
ben de öle yaptım kuzum. Bi dikişte içtim, sonra cumba yatak ama mide şişkinliği ve bulantı yüzünden çok sık uyandım
Soğuk sütü gündüz içiyodum olmadı, bi de gece soğuk içmeyi deneyim bakalımbelki olur
zaman geçmiyoooooooooooooooooooooooooooo :84::84:
napıyosunuzz kızlarr herkesler yemeğini yedi mi :)
bir telefon trafiği yaşadım cevap da yazamadım sizlereBu arada mamamızı da hazırladıkk yiyoruzz
Napıyosunuzz kızlarr herkesler yemeğini yedi mi :)
Bir telefon trafiği yaşadım cevap da yazamadım sizlereBu arada mamamızı da hazırladıkk yiyoruzz
evet o yapmış olabilir kuzum biraz erkenden çıkarıp sütü öyle içeyim en iyisi ben
öyle dene daha iyi hissedebilirsin ama benim gibi buz gibide içme üşütme sonra mideni
geçer geçer sabaha kavuşuonuzzzz
biz daha yiyemedik öyle yoğunuz kiii yiycez inşallah açlıktan bayılmadannn
bende yedim evden getirmiştik mamamızı yedik doyduk dün kendime hep sebze yaptım akşamada enginarım var çok ii geldi sebzeler
sizede afiyet olsun canım... seni yarının heyecanı sardı sanırım
oyy oyy aç mı kaldınız sizzzz hemenn ilk moladaa bir şeyler yiyinn aç kalmasın yavrunn annesiii
Afiyet olsun fatoşş. Sebze hafif olmuştur iyi gelmiştir tabii akşama da yemeğin hazırr ne güzel birazdan kızlar akşam menüsü aramaya başlarlarBen rahatım akşama eşim olmadığı için ekmek arası yapar yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?