- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.641
heyecan, korku, panik, öfke, karmaşa... hepsi benim sinemada gösterimde bugün
madımak ne kii :26:akşama yemek derdim yok hakkaten kocamada bulgur pilavı ile madımak var belki biraz köfte pişiririm onaa
Seni yarın mutlu göreceğizz bugünkü sinema önemli değil yarınki mutluluk sineması daha güzel olacak
madımak ne kii :26:
AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN
akşama yemek sıkıntısı çekenlere yardımcı olabilirim. önümüzdeki ayın yemek listesini yapıyorum da seçin bi gün bi öğün bahtınıza söliyim bi menüü
4 mayıs dicem ama haftasonu yemek oluyor mu olmaz 3 mayıs diyim
oluyo canım, burası 24 saat hizmet veren bi kuruluş...
4 mayıs akşam
pirinçli zeytinyağlı ıspanak
erişteli yeşil mercimek çorba
peynirli makarna
muzafiyet olsun...
ben de bugün ıspanak yapabilirim, sabah yiyemediğim yumurtayı içine kırayım diyorum
mesela 19 mayıs akşam:
et kavurma
bulgur pilavı
yoğurtlu k. Lahana salatası
armut
ayy yeter kara lahana demeyin bana :120::120::120: Kız bugün işyeri bir dünya ben bir dünya ya yarın bugün olsun hemencecikkk
selam kızlar,biz geldik... mamamızı yedik...sıcaktı dışarısı güneşte bi güzel ısındık geldik... babişimize uğradık......
akşama ben de zeytinyağlı biber,patlıcan, kabak, patates yani karışık sebze dolması yapmayı düşünüyorum...
ne zmandır canım istiyodu...aldım sebzelerimi.....
tubişimmmmm iremiooommm siz yarın güzel haberler verinnnnnn bizimde randevumuza geri sayım başladı salı günü akşamı bizde kavuşalım artıkk çok özledim bebeğimi
25i geçince sanada az kalıyorrr
selam kızlar,biz geldik... mamamızı yedik...sıcaktı dışarısı güneşte bi güzel ısındık geldik... babişimize uğradık......
akşama ben de zeytinyağlı biber,patlıcan, kabak, patates yani karışık sebze dolması yapmayı düşünüyorum...
ne zmandır canım istiyodu...aldım sebzelerimi.....
oohh yarasın benim kvalidem bizde ya yazık kadın ne istiyom die gözümün içine bakıyo dedim anne ne istersen onu yap canımız hiç bişi istemiyo bizim
kırmızı lahanadır o kara değil kara lahana salatası oluyo mu
k.v ye deki bugün git yarın gel 12. hafta bi bitsin öyle gel yemeye başlıyım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?