Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

akşama yemek sıkıntısı çekenlere yardımcı olabilirim. önümüzdeki ayın yemek listesini yapıyorum da seçin bi gün bi öğün bahtınıza söliyim bi menüü

4 mayıs dicem ama haftasonu yemek oluyor mu olmaz 3 mayıs diyim

oluyo canım, burası 24 saat hizmet veren bi kuruluş...
4 mayıs akşam
pirinçli zeytinyağlı ıspanak
erişteli yeşil mercimek çorba
peynirli makarna
muz afiyet olsun...

ben de bugün ıspanak yapabilirim, sabah yiyemediğim yumurtayı içine kırayım diyorum

evet mantıklı olabilir bende geçen gün yaptım öyle ama artık ıspanak alıyorum mevsimi bitti

ooooooffffff çok sıkıldıkkkk masam hala darma dumaann kaç gündür yoğunluk stresss çildircimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk&feature=share[/video]

selam kızlar,biz geldik... mamamızı yedik...sıcaktı dışarısı güneşte bi güzel ısındık geldik... babişimize uğradık......

akşama ben de zeytinyağlı biber,patlıcan, kabak, patates yani karışık sebze dolması yapmayı düşünüyorum...
ne zmandır canım istiyodu...aldım sebzelerimi.....

tubişimmmmm iremiooommm siz yarın güzel haberler verinnnnnn bizimde randevumuza geri sayım başladı salı günü akşamı bizde kavuşalım artıkk çok özledim bebeğimi

oohh yarasın benim kvalidem bizde ya yazık kadın ne istiyom die gözümün içine bakıyo dedim anne ne istersen onu yap canımız hiç bişi istemiyo bizim

ohh ne güzell ben çıkmadım bugün öğlen artık az az yürüyüş yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…