Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

oohh yarasın benim kvalidem bizde ya yazık kadın ne istiyom die gözümün içine bakıyo dedim anne ne istersen onu yap canımız hiç bişi istemiyo bizim
ah kıyamam size ben... söyle kayınvalidene sana güzel bi tavuksuyuna çorba yapsın,mideni üşüttüysen iyi gelir....bol vitaminli hem de...

ohh ne güzell ben çıkmadım bugün öğlen artık az az yürüyüş yapabilirim

ben de eskiden yapmıyodum,eve gidip gelirken yürüyodum sadece, 3 ayım dolduktan sonra öğlenleri yemeklten sonra bi tur atıp geliyorum işe,hem yediklerim midemi rahatsız etmiyo bu şekilde..

evet mantıklı olabilir bende geçen gün yaptım öyle ama artık ıspanak alıyorum mevsimi bitti
bense hamile kaldığımdan beri özellikle sarımsaklı yoğurtlusunu çok tercih ediyorum.
bu arada geçen sayfalarda sormuştum fatmam sana MADIMAK ne :26:
ayy yeter kara lahana demeyin bana :120::120::120: Kız bugün işyeri bir dünya ben bir dünya ya yarın bugün olsun hemencecikkk
kıs ne karası kırmızı o. kara lahananın yoğurtlu salatası yok benim bildiğim.
ooooooffffff çok sıkıldıkkkk masam hala darma dumaann kaç gündür yoğunluk stresss çildircimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk&feature=share[/video]
çildirmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ben çildireyim senin yerine. ben tam dağınığım bugün, iş yapasım da yokkk
ne yayınladın kuzum sen. ben açamıyom merak ettim ama
tubişimmmmm iremiooommm siz yarın güzel haberler verinnnnnn bizimde randevumuza geri sayım başladı salı günü akşamı bizde kavuşalım artıkk çok özledim bebeğimi
ayyy inşallahhh fulimmmm. çok heyecanlıyımmmm:18::18::18::18:

çok sıcaklar gelmeden öğlen yürümek lazım sonraları akşama kalıcak yürüyüşler

Tubişimmm elinde aylık yemek menüsü var mademm biz her gün ne pişirsek diye düşünüyoruz ordaki menüyü günlük bize yazıversen ne olur

Fitoşş senin avatar süper komik bir şey

hav açok güzel güneşliii benimde çıkasım var ama güneş çarpar diye çıkmadım.. tnasiyonumu ölçüyorum kendimm 9-4 , 8-3 çıktı iki kere ölçtümm ama rahatsızlık hissetmiyorum niye böyle oldu kiii acabaa bir fikriniz var mıı??

cumartesi de bizim doktor randevumuz varrr

iç anadoluya has bir bitki ot gibi minik minik sivasta çok meşhurdur adına türkü bile yakılmıştır yazmıştım ama

kız madımakk madımakk işteee bir ot yeşil küçük küçük yaprakları olurr. yerde kendiliğinden yetişir. bu mevsimde toplanır yenir..sizin ege de yok mu dur bi resmini bulayımm ekleyeyyim

kız ben uçtum iyice baktımda k. Lahana yazmışsın beynim hemen kara lahana algılamış onu

angaranın bağlarııı büklüm büklüm yollarrııı ne zaman sarhoş oldun da galdıramıyon gollarrııııı

bunu yayınladıydım yawruuuu

cok tatlı,bebişimi öyle yaparken hayal ediyorum da ayyyy cok komik

canım tansiyonun düşük ama bazen benim de öyle çıkıyo dediğin gibi kendimi iyi hissediyorum,sen de iyiysen sorun olmaz ama sen yine de bi tuzlu ayran iç...

tubişim işte madımakkk memleketiminn otuu :) Ha bir de buna cacık diyenler var (her ne kadar cacık farklı bir şey olsa da)

iç anadoluya has bir bitki ot gibi minik minik sivasta çok meşhurdur adına türkü bile yakılmıştır yazmıştım ama

kız madımakk madımakk işteee bir ot yeşil küçük küçük yaprakları olurr. yerde kendiliğinden yetişir. bu mevsimde toplanır yenir..sizin ege de yok mu dur bi resmini bulayımm ekleyeyyim

ben de bilmiyom n'olmuş yani....
adını duydum ama ne gördüm ne de yedim...

o değil de ığdır'dan bi ot gelmişti bize ama nasıl güzeldi o ya adını bilmiyorum ama böyle nane gibi ferah haşlayıp kahvaltıda peynirle bile yeniyo... kayınvalidem gidicek 1 ay sonra getirsin bari...

bi de bizim hamişliğin özellikle benim son zamanlarım kışa denk geliyi, karda çamurda nasıl yürücezzz

doğru diyon fatmam,içerisi buz gibi çok soğuk bizim dükkan. ama dışarısı süper tam çıkıp dolaşma havası.....

siz yazın yürüceksiniz bizim gibi kışa doğru zor olur iş yerinde koridorda filan yürüceksin

siz yazın yürüceksiniz bizim gibi kışa doğru zor olur iş yerinde koridorda filan yürüceksin

son ay zaten tuvalet problemi şişlik ve kocaaa bir göbekle yürünmüyormuş ki o yüzden evin koridorları en mantıklı yürünecek yer olacak sanırım ister yaz ister kış olsun farketmez

bi de bizim hamişliğin özellikle benim son zamanlarım kışa denk geliyi, karda çamurda nasıl yürücezzz

doğru diyon fatmam,içerisi buz gibi çok soğuk bizim dükkan. ama dışarısı süper tam çıkıp dolaşma havası.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…