- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.661
ah kıyamam size ben... söyle kayınvalidene sana güzel bi tavuksuyuna çorba yapsın,mideni üşüttüysen iyi gelir....bol vitaminli hem de...oohh yarasın benim kvalidem bizde ya yazık kadın ne istiyom die gözümün içine bakıyo dedim anne ne istersen onu yap canımız hiç bişi istemiyo bizim
ohh ne güzell ben çıkmadım bugün öğlen artık az az yürüyüş yapabilirim
ay bu avatarım beni çok mutlu ediyo ya....
bakıp bakıp gülüyorum
bense hamile kaldığımdan beri özellikle sarımsaklı yoğurtlusunu çok tercih ediyorum.evet mantıklı olabilir bende geçen gün yaptım öyle ama artık ıspanak alıyorum mevsimi bitti
kıs ne karası kırmızı o. kara lahananın yoğurtlu salatası yok benim bildiğim.ayy yeter kara lahana demeyin bana :120::120::120: Kız bugün işyeri bir dünya ben bir dünya ya yarın bugün olsun hemencecikkk
çildirmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ben çildireyim senin yerine. ben tam dağınığım bugün, iş yapasım da yokkkooooooffffff çok sıkıldıkkkk masam hala darma dumaann kaç gündür yoğunluk stresss çildircimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk&feature=share[/video]
ayyy inşallahhh fulimmmm. çok heyecanlıyımmmm:18::18::18::18:tubişimmmmm iremiooommm siz yarın güzel haberler verinnnnnn bizimde randevumuza geri sayım başladı salı günü akşamı bizde kavuşalım artıkk çok özledim bebeğimi
ah kıyamam size ben... söyle kayınvalidene sana güzel bi tavuksuyuna çorba yapsın,mideni üşüttüysen iyi gelir....bol vitaminli hem de...
ben de eskiden yapmıyodum,eve gidip gelirken yürüyodum sadece, 3 ayım dolduktan sonra öğlenleri yemeklten sonra bi tur atıp geliyorum işe,hem yediklerim midemi rahatsız etmiyo bu şekilde..
çok sıcaklar gelmeden öğlen yürümek lazım sonraları akşama kalıcak yürüyüşler
çok sıcaklar gelmeden öğlen yürümek lazım sonraları akşama kalıcak yürüyüşler
bi de bizim hamişliğin özellikle benim son zamanlarım kışa denk geliyi, karda çamurda nasıl yürücezzz
bense hamile kaldığımdan beri özellikle sarımsaklı yoğurtlusunu çok tercih ediyorum.
bu arada geçen sayfalarda sormuştum fatmam sana MADIMAK ne :26:
kıs ne karası kırmızı o. kara lahananın yoğurtlu salatası yok benim bildiğim.
çildirmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ben çildireyim senin yerine. ben tam dağınığım bugün, iş yapasım da yokkk
ne yayınladın kuzum sen. ben açamıyom merak ettim ama
ayyy inşallahhh fulimmmm. çok heyecanlıyımmmm:18::18::18::18:
bense hamile kaldığımdan beri özellikle sarımsaklı yoğurtlusunu çok tercih ediyorum.
Bu arada geçen sayfalarda sormuştum fatmam sana madımak ne :26:
Kıs ne karası kırmızı o. Kara lahananın yoğurtlu salatası yok benim bildiğim.
çildirmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ben çildireyim senin yerine. Ben tam dağınığım bugün, iş yapasım da yokkk
Ne yayınladın kuzum sen. Ben açamıyom merak ettim ama
Ayyy inşallahhh fulimmmm. çok heyecanlıyımmmm:18::18::18::18:
bu arada geçen sayfalarda sormuştum fatmam sana MADIMAK ne :26:
kıs ne karası kırmızı o. kara lahananın yoğurtlu salatası yok benim bildiğim.
çildirmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ben çildireyim senin yerine. ben tam dağınığım bugün, iş yapasım da yokkk
ne yayınladın kuzum sen. ben açamıyom merak ettim ama
ayyy inşallahhh fulimmmm. çok heyecanlıyımmmm:18::18::18::18:
Tubişimmm elinde aylık yemek menüsü var mademm biz her gün ne pişirsek diye düşünüyoruz ordaki menüyü günlük bize yazıversen ne olur
Fitoşş senin avatar süper komik bir şey
hav açok güzel güneşliii benimde çıkasım var ama güneş çarpar diye çıkmadım.. tnasiyonumu ölçüyorum kendimm 9-4 , 8-3 çıktı iki kere ölçtümm ama rahatsızlık hissetmiyorum niye böyle oldu kiii acabaa bir fikriniz var mıı??
cumartesi de bizim doktor randevumuz varrr
iç anadoluya has bir bitki ot gibi minik minik sivasta çok meşhurdur adına türkü bile yakılmıştır yazmıştım ama
kız madımakk madımakk işteee bir ot yeşil küçük küçük yaprakları olurr. yerde kendiliğinden yetişir. bu mevsimde toplanır yenir..sizin ege de yok mudur bi resmini bulayımm ekleyeyyim
bi de bizim hamişliğin özellikle benim son zamanlarım kışa denk geliyi, karda çamurda nasıl yürücezzz
doğru diyon fatmam,içerisi buz gibi çok soğuk bizim dükkan. ama dışarısı süper tam çıkıp dolaşma havası.....
siz yazın yürüceksiniz bizim gibi kışa doğru zor olur iş yerinde koridorda filan yürüceksin
doğru diyon fatmam,içerisi buz gibi çok soğuk bizim dükkan. ama dışarısı süper tam çıkıp dolaşma havası.....
Eki Görüntüle 694330 Eki Görüntüle 694331
tubişim işte madımakkk memleketiminn otuu :) Ha bir de buna cacık diyenler var (her ne kadar cacık farklı bir şey olsa da)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?