- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.681
ben de bilmiyom n'olmuş yani....
adını duydum ama ne gördüm ne de yedim...
o değil de ığdır'dan bi ot gelmişti bize ama nasıl güzeldi o ya adını bilmiyorum ama böyle nane gibi ferah haşlayıp kahvaltıda peynirle bile yeniyo... kayınvalidem gidicek 1 ay sonra getirsin bari...
sen nerelisin ki ankara değilmi sivasın otudur bu didoşum daha doğrusu iç anadoluda herkes bilir
kökümüz sivastan gelmiş canım o yüzden dedim memleketim diye sahiplendim hemen.
ha haaa saflığıma gelmiş bacım siz bana sorun aklınıza geldikçe ben yazarım size...Tubişimmm elinde aylık yemek menüsü var mademm biz her gün ne pişirsek diye düşünüyoruz ordaki menüyü günlük bize yazıversen ne olur
Fitoşş senin avatar süper komik bir şey
hav açok güzel güneşliii benimde çıkasım var ama güneş çarpar diye çıkmadım.. tnasiyonumu ölçüyorum kendimm 9-4 , 8-3 çıktı iki kere ölçtümm ama rahatsızlık hissetmiyorum niye böyle oldu kiii acabaa bir fikriniz var mıı??
cumartesi de bizim doktor randevumuz varrr
he he anası kılıklı ben de 27 gün yüzünden 1 yaş büyük gözüküyom. küçükken iyi de büyüdükçe 1 yaş 1 yaş yani.kız senin bebiş,22 günlükken 1yaşında sayılcak resmi olarak
tarabzon gülü iyice sarmışın oranın yemeklerinekız ben uçtum iyice baktımda k. Lahana yazmışsın beynim hemen kara lahana algılamış onu
angaranın bağlarııı büklüm büklüm yollarrııı ne zaman sarhoş oldun da galdıramıyon gollarrııııı
bunu yayınladıydım yawruuuu
Eki Görüntüle 694330 Eki Görüntüle 694331
tubişim işte madımakkk memleketiminn otuu :) Ha bir de buna cacık diyenler var (her ne kadar cacık farklı bir şey olsa da)
len bende sivaslıyım babam yaniiiiiiiiiiiiiii
egeliler bilmiyor sanırım canımcımm
ha haaa saflığıma gelmiş bacım siz bana sorun aklınıza geldikçe ben yazarım size...
daha önceki ölçümlerin nasıl canım, birden bugün mü sadece düşük ölçtünbak sen farkında deilsin ama temizlik neyim derken çok yoruyosun kendini, ondan olmasın sakın..
ben evde ölçmüyom ölçecek aletim de yok zati, dr. takip ediyo benimkini. son gidişimde 12/8 di. yarınkinde nabız muhtemel tavan yapacak bende...
he he anası kılıklı ben de 27 gün yüzünden 1 yaş büyük gözüküyom. küçükken iyi de büyüdükçe 1 yaş 1 yaş yani.
hep anama derdim 27 gün daha kasamamışın şeyini, hadi bakalım ben nası kasacam, annem der şimdi banaaa
tarabzon gülü iyice sarmışın oranın yemeklerine
ben senden daha uçuğum bebekim bugünnn
benim eşim ankaralı aslen. evde ankara havaları hep çalar... bu da dahil. çalsaydı iyiydi benim için aodanın kapısını kapatır kaldırır kolları iki döner stres atardımm. eve gidince oynayım azcık baliii
hımmmm ben bilmiyom canım bunu iç anadoluysa ege tarafında yoktur. egenin KUŞ AYAĞI denen bi otu var onu da andırıyo ama tam deil...
bende diyom bu kızın sivasla bağı neeanaaamm hemşo çıkacazz neresinden kızz?
galiba... ama güzele benziyor....
nasıl yeniyo bu,benim gözümde hemen haşayıp yoğurtla yenecek şekilde canlandı,yada sarımsaklı ekşili...
her çeşit ot severim ben zaten. onu da yerim yani...
galiba... ama güzele benziyor....
nasıl yeniyo bu,benim gözümde hemen haşayıp yoğurtla yenecek şekilde canlandı,yada sarımsaklı ekşili...
her çeşit ot severim ben zaten. onu da yerim yani...
aynen kız şarkışlalı benim babam doğal olarak bende sivaslıyım ama annem bursalı
kocam tokatlı benim
benim gözümde de semizotu gibi pirinçli domatesli yemeği canlandı. üzerine de sarımsaklı yoğurt, du ben ıspanak yerine semizotu bulursam onu alayımmm
ha haaa saflığıma gelmiş bacım siz bana sorun aklınıza geldikçe ben yazarım size...
daha önceki ölçümlerin nasıl canım, birden bugün mü sadece düşük ölçtünbak sen farkında deilsin ama temizlik neyim derken çok yoruyosun kendini, ondan olmasın sakın..
ben evde ölçmüyom ölçecek aletim de yok zati, dr. takip ediyo benimkini. son gidişimde 12/8 di. yarınkinde nabız muhtemel tavan yapacak bende...
he he anası kılıklı ben de 27 gün yüzünden 1 yaş büyük gözüküyom. küçükken iyi de büyüdükçe 1 yaş 1 yaş yani.
hep anama derdim 27 gün daha kasamamışın şeyini, hadi bakalım ben nası kasacam, annem der şimdi banaaa
tarabzon gülü iyice sarmışın oranın yemeklerine
ben senden daha uçuğum bebekim bugünnn
benim eşim ankaralı aslen. evde ankara havaları hep çalar... bu da dahil. çalsaydı iyiydi benim için aodanın kapısını kapatır kaldırır kolları iki döner stres atardımm. eve gidince oynayım azcık baliii
hımmmm ben bilmiyom canım bunu iç anadoluysa ege tarafında yoktur. egenin KUŞ AYAĞI denen bi otu var onu da andırıyo ama tam deil...
koyulhisarlı benim de babamsen şimdi tokatın gelini olmuşsunn tokat koyulhisara yakındır haritadan bakarsan
selam kızceleriimmuhabbetinizin ortasına daldım ben az önce yarım saat fırsat buldum ve o arada sizlerle ilgili cinsiyet tahmininde bulundum hemen yazıyorum
fulya =kızçee
fatmam =kızçe
tubişiim =oğluş
deniz=kızçe
fitoşş senin babynin cinsiyeti bellimi bilmiyorum ama oğluş diyorum sanada
iremim=oğluş
unuttuğum kimse kaldı mı kiii:44::44:
kendimle ilgili hiçbir fikrim yok sizdende böyle tahminler alabilir miyim
selam kızceleriimmuhabbetinizin ortasına daldım ben az önce yarım saat fırsat buldum ve o arada sizlerle ilgili cinsiyet tahmininde bulundum hemen yazıyorum
fulya =kızçee
fatmam =kızçe
tubişiim =oğluş
deniz=kızçe
fitoşş senin babynin cinsiyeti bellimi bilmiyorum ama oğluş diyorum sanada
iremim=oğluş
unuttuğum kimse kaldı mı kiii:44::44:
kendimle ilgili hiçbir fikrim yok sizdende böyle tahminler alabilir miyim
patroniçem hoşgeldinnnnn.
tahmin için teşekkür ederim şeker, kayınvalidem benim hakkımdaki tahminini duysa sıkar sarmalar öperdi seni. o erkek torun istiyo çünkü. benim için farketmiyo hele de ilk olunca.
ben de çin takvimine baktımdı pek aklıma yatmasa da orda da erkek diyo bana
senin için direk tahmin edemem ama allah gönlüne göre versin bence oğluşun olsun, çeşit olur
baktım şimdi siz karadenize yakınsınız bizim ilçe kayseriye yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?