Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

egeliler bilmiyor sanırım canımcımm

ha haaa saflığıma gelmiş bacım siz bana sorun aklınıza geldikçe ben yazarım size...
daha önceki ölçümlerin nasıl canım, birden bugün mü sadece düşük ölçtün bak sen farkında deilsin ama temizlik neyim derken çok yoruyosun kendini, ondan olmasın sakın..
ben evde ölçmüyom ölçecek aletim de yok zati, dr. takip ediyo benimkini. son gidişimde 12/8 di. yarınkinde nabız muhtemel tavan yapacak bende...

kız senin bebiş,22 günlükken 1yaşında sayılcak resmi olarak
he he anası kılıklı ben de 27 gün yüzünden 1 yaş büyük gözüküyom. küçükken iyi de büyüdükçe 1 yaş 1 yaş yani.
hep anama derdim 27 gün daha kasamamışın şeyini, hadi bakalım ben nası kasacam, annem der şimdi banaaa

kız ben uçtum iyice baktımda k. Lahana yazmışsın beynim hemen kara lahana algılamış onu
tarabzon gülü iyice sarmışın oranın yemeklerine
ben senden daha uçuğum bebekim bugünnn
angaranın bağlarııı büklüm büklüm yollarrııı ne zaman sarhoş oldun da galdıramıyon gollarrııııı

bunu yayınladıydım yawruuuu
benim eşim ankaralı aslen. evde ankara havaları hep çalar... bu da dahil. çalsaydı iyiydi benim için aodanın kapısını kapatır kaldırır kolları iki döner stres atardımm. eve gidince oynayım azcık baliii
Eki Görüntüle 694330 Eki Görüntüle 694331

tubişim işte madımakkk memleketiminn otuu :) Ha bir de buna cacık diyenler var (her ne kadar cacık farklı bir şey olsa da)

hımmmm ben bilmiyom canım bunu iç anadoluysa ege tarafında yoktur. egenin KUŞ AYAĞI denen bi otu var onu da andırıyo ama tam deil...

normalde tansiyonum 10-7 , 11-6 o civarlarda çıkıyodu daa bugün bi ölçeyim dedimm (her gün düzenli ölçmüyorum) 8-4 çıkıyo.. bi tuzlu ayran içtimm bakalım düzelecek mi...

ankaranın bağlarııı bende iki döneyim evdeee

galiba... ama güzele benziyor....
nasıl yeniyo bu,benim gözümde hemen haşayıp yoğurtla yenecek şekilde canlandı,yada sarımsaklı ekşili...
her çeşit ot severim ben zaten. onu da yerim yani...

benim gözümde de semizotu gibi pirinçli domatesli yemeği canlandı. üzerine de sarımsaklı yoğurt, du ben ıspanak yerine semizotu bulursam onu alayımmm

galiba... ama güzele benziyor....
nasıl yeniyo bu,benim gözümde hemen haşayıp yoğurtla yenecek şekilde canlandı,yada sarımsaklı ekşili...
her çeşit ot severim ben zaten. onu da yerim yani...

tokatta ıspanak gibi soğanda kavuruyorsun sonra bulgur koyuyosun bide tokatlıların çemen tozu var ondan koyuyosun bizde yoktu akşam ben biraz pastırma koydum ıspanaktan suluca çorba yemek arası pişiriyorsun hee bide minik minik kıyman gerekiyor

benim gözümde de semizotu gibi pirinçli domatesli yemeği canlandı. üzerine de sarımsaklı yoğurt, du ben ıspanak yerine semizotu bulursam onu alayımmm

tarifi kaynağından fatmişten gelmiş ıspanak gibi kavrulup yeniyo geneldee üstüne de tabiki yoğurtt ben pek sevmiyorum ama kayınvalidem toplamış benim için torunum yesin diyo gidince pişirecek

selam kızceleriimmuhabbetinizin ortasına daldım ben az önce yarım saat fırsat buldum ve o arada sizlerle ilgili cinsiyet tahmininde bulundum hemen yazıyorum
fulya =kızçee
fatmam =kızçe
tubişiim =oğluş
deniz=kızçe
fitoşş senin babynin cinsiyeti bellimi bilmiyorum ama oğluş diyorum sanada
iremim=oğluş
unuttuğum kimse kaldı mı kiii:44::44:

kendimle ilgili hiçbir fikrim yok sizdende böyle tahminler alabilir miyim

eeee anasına bak kızını al diycem ama bakalım kız mı?

kız egede ben kuş ayağı diye ot duymadım kaz ayağı olmasın o... kuş otu da olabilir o da var...

patroniçem hoşgeldinnnnn.

tahmin için teşekkür ederim şeker, kayınvalidem benim hakkımdaki tahminini duysa sıkar sarmalar öperdi seni. o erkek torun istiyo çünkü. benim için farketmiyo hele de ilk olunca.
ben de çin takvimine baktımdı pek aklıma yatmasa da orda da erkek diyo bana
senin için direk tahmin edemem ama allah gönlüne göre versin bence oğluşun olsun, çeşit olur

bana tahmin yapanlar iki cephede eşit gibi kimisi erkek diyo kimisi kızz

ahh bu kayganalar heep erkek diye tutturuyorlarama bunu bize değilde cinsiyeti belirleyen oğullarına söyleseler daha güzel olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…