- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.881
gözün aydın bebekkkkkk... bak ne güzel enseciği de normal çıkmış yiğenimizinnn.
kıs sen ikinciyi doğurana kadarrrr ohoooo bunalıma girer bizim yiğen otur çene çal azcık kuzucunlaaa
anammm sana bayağı uzak bi tarih vermiş, demek artık her şey yolunda ayda 1e düşmüş kontroller
canım benimkide aramıyo başta dedi zaten 20. haftaya girince gel tetanos aşın var diye ondan önce beklemiyo beni
maşallah pıt pıt atan kalbinesöz dinlemiyon ki stres etme o bebiş orda keyfini çıkar diye erken yırtmışın progesterondan benim ki şükür kesti ama ağrı sızı bişey olursa yine devam dedi bana ve kan ilacına başladık elevit kan ilacı coraspin devam ....
canım hem 3 lü zamanı hem kontrol hemde gösterirse cinsiyet olacak işte , 11+6 yız ama doktor 12+4 sünüz normal dedi o kısmı anlamadım bu bebek 1 hafta taktı sanki banacanım işteyim akşam resim atabilirim ama artık resimler yarım olmaya başlıycak galiba geçen ki muayeneye göre daha büyük resmi kaplamay başlamış 61 gr mış minnaklıktan çıkcak sıpam
yaklaştırıp eli yüzü zorla bacaklarınıgösteriyo ya mest oluyorum resmen .....
ben onla konuşmaz mıyım hiç o küççük tosbammm benimok ben niye küstüğünü anladım onun, sen bilirsin rümüşün bebiş yaramaz diye dedim ki rümüşün ki doğunca uslu olacak bizimki içerde plan yapıyo doğunca yaramaz olacak galiba diye alındı kesin
canım benimkide aramıyo başta dedi zaten 20. haftaya girince gel tetanos aşın var diye ondan önce beklemiyo beni
maşallah pıt pıt atan kalbinesöz dinlemiyon ki stres etme o bebiş orda keyfini çıkar diye erken yırtmışın progesterondan benim ki şükür kesti ama ağrı sızı bişey olursa yine devam dedi bana ve kan ilacına başladık elevit kan ilacı coraspin devam ....
canım hem 3 lü zamanı hem kontrol hemde gösterirse cinsiyet olacak işte , 11+6 yız ama doktor 12+4 sünüz normal dedi o kısmı anlamadım bu bebek 1 hafta taktı sanki banacanım işteyim akşam resim atabilirim ama artık resimler yarım olmaya başlıycak galiba geçen ki muayeneye göre daha büyük resmi kaplamay başlamış 61 gr mış minnaklıktan çıkcak sıpam
yaklaştırıp eli yüzü zorla bacaklarınıgösteriyo ya mest oluyorum resmen .....
ben onla konuşmaz mıyım hiç o küççük tosbammm benimok ben niye küstüğünü anladım onun, sen bilirsin rümüşün bebiş yaramaz diye dedim ki rümüşün ki doğunca uslu olacak bizimki içerde plan yapıyo doğunca yaramaz olacak galiba diye alındı kesin
Kızlar ilacımı içtim filan diyorsunuz rastgeliyorum sürekli bana dr. neden ilaç vermedi ne ilacı içiyorsunuz folbiol dan başka bişi içmiyorum ben :44: daha sonralarımı vericek acaba bide dünden beri kasık sancılarım var genelde sağda ??? şiddetli değil çok şükür ama içim hopluyo gelip gelir vurunca
Kızlar ilacımı içtim filan diyorsunuz rastgeliyorum sürekli bana dr. neden ilaç vermedi ne ilacı içiyorsunuz folbiol dan başka bişi içmiyorum ben :44: daha sonralarımı vericek acaba bide dünden beri kasık sancılarım var genelde sağda ??? şiddetli değil çok şükür ama içim hopluyo gelip gelir vurunca
canım kalp atısından sonra verir muhtemelen drun bizler birer düşük yasadığımız için progestan vermişti düşük önleyici sende öyle bi risk görmeden vermez coraspirinde verir gidince
canım ilk 3 ay folbiol kullanıyorsun sonra doktorunb elevit ya da decavit isminde içinde tüm vitaminler olan ilacı veriyor. Şu an sen başka bir şey içme
kasık ağrın da olur canım olacak bebeğim büyüyor diye sevin . teoriler farklı farklı olsada benim sağ kasığım ağrırdı ve oğlum olacak seninki de belki oğlandır
canım benimkide aramıyo başta dedi zaten 20. Haftaya girince gel tetanos aşın var diye ondan önce beklemiyo beni
Maşallah pıt pıt atan kalbineSöz dinlemiyon ki stres etme o bebiş orda keyfini çıkar diye Erken yırtmışın progesterondan benim ki şükür kesti ama ağrı sızı bişey olursa yine devam dedi bana ve kan ilacına başladık elevit kan ilacı coraspin devam ....
Canım hem 3 lü zamanı hem kontrol hemde gösterirse cinsiyet olacak işte , 11+6 yız ama doktor 12+4 sünüz normal dedi o kısmı anlamadım bu bebek 1 hafta taktı sanki banaCanım işteyim akşam resim atabilirim ama artık resimler yarım olmaya başlıycak galiba geçen ki muayeneye göre daha büyük resmi kaplamay başlamış 61 gr mış minnaklıktan çıkcak sıpam
Yaklaştırıp eli yüzü zorla bacaklarınıGösteriyo ya mest oluyorum resmen .....
Ben onla konuşmaz mıyım hiç o küççük tosbammm benimOk ben niye küstüğünü anladım onun, sen bilirsin rümüşün bebiş yaramaz diye dedim ki rümüşün ki doğunca uslu olacak bizimki içerde plan yapıyo doğunca yaramaz olacak galiba diye alındı kesin
maşallah minik tosbayaaa ayy biz de bir an önce görseydikkk sıpamızııııı renkli ultrason a girecekmişimm ne heyecanlıı
heee senin bebiş duymuştur tabiii usluyum ben sen bana yaramaz diyon diye küsmüştür annesineee.. rümüşün bebiş kız dimii?? ara ara bakıyorum da orayaa tam haberim yok
o zaman ben aramıyım demekki bazıları böyle oluyorr
oyy kurban olurum ben eline yüzüneee
canım büyük ihtimal kız ama diğer randevusunda kesinleşecek diye biliyorum noldu gelin mi arıyon
ya benim ki baştan öyle dedi nereye gittiğimide sordu zaten özele gidiyorum diye öyle söyledi galiba bana sadece test sonucunda kan değerini söyle demişti ,
bende özele gidiyorum dedim diye belkide
yemeğimizi yedik geldikkkçok sağlıklı değildi mamamız ama idare eder. buraya has bi hamurişi var yemek olarak çok sık yapıyolar burda.
ay bu arada biz diye konuşmak ne kadaaan değişik geldi birden bana
kızlar siz kaçıncı haftada sağlık ocağına kayıt yaptırdınız. bana dr. bi şey demedi şimdilik..
yerimm senin çoğul konuşan dilini afiyet olsun canımcımmmmm
teşekkürr ederimmmm pardon ederizzz Fatma teyzesi
bebişime anlatıcam sizi... tüm çenemi babanızla birlikte bu teyzeler çekti diye
oyy aynen ya benim kocam sizi kabullendi bebişlerimizede anlatırız yollarımız düşerse görüşürüz bilee
benim eşim de alıştı size. kızlara dr. şöle demiş böle demiş diyom, artık daha bi can kulağıyla dinliyo
yolum herhangi bir ile düşerse yapıcağım ilk iş sizi aramak olur zaten. müsaitseniz damlarımmm
eğer sizin de yolunuz kastamonuya düşerse beklerim her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?