Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

o sıkılmadan ben yaparım 2. yi merak etme

Kızlar ilacımı içtim filan diyorsunuz rastgeliyorum sürekli bana dr. neden ilaç vermedi ne ilacı içiyorsunuz folbiol dan başka bişi içmiyorum ben :44: daha sonralarımı vericek acaba bide dünden beri kasık sancılarım var genelde sağda ??? şiddetli değil çok şükür ama içim hopluyo gelip gelir vurunca

maşallah minik tosbayaaa ayy biz de bir an önce görseydikkk sıpamızııııı renkli ultrason a girecekmişimm ne heyecanlıı

heee senin bebiş duymuştur tabiii usluyum ben sen bana yaramaz diyon diye küsmüştür annesineee.. rümüşün bebiş kız dimii?? ara ara bakıyorum da orayaa tam haberim yok

yerim ben o minik meleğiii annesiiiii ne kadar güzel artık büyüdü minnaklıktan çıkmış 61gr maşşallahhhh iyicede şekilenmiş kurban olduğummmmm çocukla abuk sabuk konuşup alındırma kız gerçi küsmez o anasına 41,5 kere maşşallah sizeeee

canım ilk 3 ay folbiol kullanıyorsun sonra doktorunb elevit ya da decavit isminde içinde tüm vitaminler olan ilacı veriyor. Şu an sen başka bir şey içme

kasık ağrın da olur canım olacak bebeğim büyüyor diye sevin . teoriler farklı farklı olsada benim sağ kasığım ağrırdı ve oğlum olacak seninki de belki oğlandır

canım kalp atısından sonra verir muhtemelen drun bizler birer düşük yasadığımız için progestan vermişti düşük önleyici sende öyle bi risk görmeden vermez coraspirinde verir gidince

canım kalp atısından sonra verir muhtemelen drun bizler birer düşük yasadığımız için progestan vermişti düşük önleyici sende öyle bi risk görmeden vermez coraspirinde verir gidince

ayyy varolun kızlar ya bende pankledim dedim baştan mı sağdı bu dr. tamam çok şükür folik asidimi içiyorum kasıklarda dün başladım ilk zamanlar sol du şimdi sık sık sağda hatta şimdi sanki orada bir ağırlık var gibi :44:

o zaman ben aramıyım demekki bazıları böyle oluyorr

oyy kurban olurum ben eline yüzüneee

ilk üç ay sadece folbiol veriyorlar canım eğer sıkıntı varsa progestan verir demekki sende sıkıntı yok

canım büyük ihtimal kız ama diğer randevusunda kesinleşecek diye biliyorum noldu gelin mi arıyon

o zaman ben aramıyım demekki bazıları böyle oluyorr

oyy kurban olurum ben eline yüzüneee

ya benim ki baştan öyle dedi nereye gittiğimide sordu zaten özele gidiyorum diye öyle söyledi galiba bana sadece test sonucunda kan değerini söyle demişti ,

yemeğimizi yedik geldikkk çok sağlıklı değildi mamamız ama idare eder. buraya has bi hamurişi var yemek olarak çok sık yapıyolar burda.
ay bu arada biz diye konuşmak ne kadaaan değişik geldi birden bana

valla canım ilaçlardan en çok şu fitilden yırttığıma seviniyom heaa
ben de coasprin, elevit, b12 ve folik aside devam edicem. bi de bulantı için verdi bi ilaç, onu da zorlanınca içerim..

bende özele gidiyorum dedim diye belkide

kızlar siz kaçıncı haftada sağlık ocağına kayıt yaptırdınız. bana dr. bi şey demedi şimdilik..

sen git yaptır canım zaten sağlık ocağından aramışlardı 8. haftaydı sanırım özeldeki doktorun bişi demez teşhis gebelik girilince sisteme düşüyor ya aile hekimleri görüyor ve çağırıyor

oyy aynen ya benim kocam sizi kabullendi bebişlerimizede anlatırız yollarımız düşerse görüşürüz bilee

benim eşim de alıştı size. kızlara dr. şöle demiş böle demiş diyom, artık daha bi can kulağıyla dinliyo
yolum herhangi bir ile düşerse yapıcağım ilk iş sizi aramak olur zaten. müsaitseniz damlarımmm
eğer sizin de yolunuz kastamonuya düşerse beklerim her zaman

herzaman bekleriz bizim burda bi kadın vardı kocamın sapığıydı kastamonulu o yüzden tüylerim diken diken oluyo kastamonu diyince ama sayende biraz biraz yumuşadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…