- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.901
herzaman bekleriz bizim burda bi kadın vardı kocamın sapığıydı kastamonulu o yüzden tüylerim diken diken oluyo kastamonu diyince ama sayende biraz biraz yumuşadımm
bende özele gidiyorum dedim diye belkide
valla canım ilaçlardan en çok şu fitilden yırttığıma seviniyom heaa
ben de coasprin, elevit, b12 ve folik aside devam edicem. bi de bulantı için verdi bi ilaç, onu da zorlanınca içerim..
kızlar siz kaçıncı haftada sağlık ocağına kayıt yaptırdınız. bana dr. bi şey demedi şimdilik..
bende özele gidiyorum ama aile hekimi yine de çağırıyorsizinkiler tembel bacımm ben boşuna demiyorum yattıkları yerden para kazanıyorlar. Bebek doğduktan sonra da her ay izlemleri oluyor bizim hemşire onları da sürekli takip ediyor ben kanka olacam zaten onunla
kızlar gülmekten öldüm, eşimle konuştum , ben evde yatarken kanepeye uzanıyorum ayaklarımıda yaslanılacak yere dikiyorum , eşim ne dese beğenirsiniz sen ayağını öyle dikiyon çocukta sana çekti bacaklarını çekmiş
eyvah eyvahhh... her yerde olduğu gibi Kastamonu'nun da bazı cinste hatunları var tabe. burda da çok duyuyorum sinema filmlerini aratmayacak hikayeleri. ilk başlarda bana çok mesafeliydiler burdakiler İzmirliyim diye, büyük şehir felan. ama hikaye büyüğü küçüğü yok şehrin. iyisi de kötüsü de her ilde var
bende özele gidiyorum ama aile hekimi yine de çağırıyorsizinkiler tembel bacımm ben boşuna demiyorum yattıkları yerden para kazanıyorlar. Bebek doğduktan sonra da her ay izlemleri oluyor bizim hemşire onları da sürekli takip ediyor ben kanka olacam zaten onunla
biz geldik....
mamamızı yedik geldik... bugün evden mama getirdik,dün akşam dolma yapmıştım ama çok canım istemiş ya akşam yedim,şimdi işe getirdim,hiç bu kadar keyif alarak dolma yediğimi hatırlamıyorum...bebişime yarasın........
akşama da kayınvalideme gidicez,ne pişircek acaba?:44::44::44:
kızlar yaa size bir şey sorucam sabahtan beri benim alt karnıma ağrılar saplanıyo ama kıvrandıracak derecede 4-5 oldu tabir biraaz abes kaçacak ama gaz sıkışır da hani çıkamaz da sancı verir ya onun gibiii ama gaz değil eminim. Devam ederse yarın gitsem mi ki doktoraa??
sağol canım.....senin koca da bir alemmiş
afiyet olsun fitoşummm sizeee
kızlar yaa size bir şey sorucam sabahtan beri benim alt karnıma ağrılar saplanıyo ama kıvrandıracak derecede 4-5 oldu tabir biraaz abes kaçacak ama gaz sıkışır da hani çıkamaz da sancı verir ya onun gibiii ama gaz değil eminim. Devam ederse yarın gitsem mi ki doktoraa??
ohh afiyet olsun canım benimde yemeğim yok bugün ne yapıcam bakalım
kasılma mı oluyor acaba eltimde diyodu oluyor diye ama çoksa bi doktorunu ara bence
sağol canım.....
canım gaz değil de belki de idrar yollarından kaynaklı olabilir,yani sıkışınca bende de oluyo o sancı.ama tuvaletimi yapınca geçiyo... öyle bişey de olabilir mi?
kasılma mı bilmiyorum kii acayip bir şey orda bir şey var sanki ben hareket ettikçe batıyo gibi
tuvaletim de yok canım nerdeyse saatte bir gidiyorum .. cumartesi gitcez diye doktoraa bekliyorum daa çok zorlarsa beni yarın giderimm artıkk
kasılma mı bilmiyorum kii acayip bir şey orda bir şey var sanki ben hareket ettikçe batıyo gibi
tuvaletim de yok canım nerdeyse saatte bir gidiyorum .. cumartesi gitcez diye doktoraa bekliyorum daa çok zorlarsa beni yarın giderimm artıkk
anladım canım ama aklına kötü şeyler getirme,istersen bi doktorunu ara anlat durumu,o sana gel der belki...
ilk anneler ne olduğunu anlayamıyoruz işte böyle sen yinede ara doktorunu bi sor bakalım
kötü düşünmek istemiyorum zatenn oğlum hıçkırıyordur belki olabiliyormuş ya böyle hıçkırıklar
Ben şimdi bebek görmeye gidiyorumm kızlarr arkdaşım doğum yapmıştıı bir haftalık kızı var şimdii bakayım bi seveyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?