Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

herzaman bekleriz bizim burda bi kadın vardı kocamın sapığıydı kastamonulu o yüzden tüylerim diken diken oluyo kastamonu diyince ama sayende biraz biraz yumuşadımm

eyvah eyvahhh... her yerde olduğu gibi Kastamonu'nun da bazı cinste hatunları var tabe. burda da çok duyuyorum sinema filmlerini aratmayacak hikayeleri. ilk başlarda bana çok mesafeliydiler burdakiler İzmirliyim diye, büyük şehir felan. ama hikaye büyüğü küçüğü yok şehrin. iyisi de kötüsü de her ilde var

kızlar ben birazdan başka kuruluşa geçicem. aracı bekliyorum. öğleden sonra olmayacağım. kendinize ve bebişlerinize ve müstakbel babalarına iyi bakın
öpüyorum çok siziiii

bende özele gidiyorum dedim diye belkide

bende özele gidiyorum ama aile hekimi yine de çağırıyor sizinkiler tembel bacımm ben boşuna demiyorum yattıkları yerden para kazanıyorlar. Bebek doğduktan sonra da her ay izlemleri oluyor bizim hemşire onları da sürekli takip ediyor ben kanka olacam zaten onunla

valla canım ilaçlardan en çok şu fitilden yırttığıma seviniyom heaa
ben de coasprin, elevit, b12 ve folik aside devam edicem. bi de bulantı için verdi bi ilaç, onu da zorlanınca içerim..

yok yok anladım en temkinli doktor benim toktor bana ağrın sızın olursa fitile devam dedim içim ayrı hoş dışım ayrı hoş oldu yaww coraspin devam edecen dedi 4. ayıda doldurcaz bu gidişle biz , folik asidi kesti bende sadece kan elevit coraspin şuan ....

kızlar siz kaçıncı haftada sağlık ocağına kayıt yaptırdınız. bana dr. bi şey demedi şimdilik..

canım ben kalp atışını duyunca gitmiştim kan sonucumuda söylemiştim istersen test sonuçlarınla git aile hekimine eğer bizimki gibi gideceksen sağlık ocağına 20. haftandan önce gitsen yeter şaka bir yana ben hamile kalmadan aile hekimim demişti kalınca hamile bize kaydını en yakın zamanda yaptır sonra bizim başımız ağrır diye

yok canım çağırmasın ben memnunum dururmumdan birde ona gitsem iş iyice üstüme üstüme gelir , zaten en kapsamlısını doktor yapıyo .............

kızlar gülmekten öldüm, eşimle konuştum , ben evde yatarken kanepeye uzanıyorum ayaklarımıda yaslanılacak yere dikiyorum , eşim ne dese beğenirsiniz sen ayağını öyle dikiyon çocukta sana çekti bacaklarını çekmiş

biz geldik....
mamamızı yedik geldik... bugün evden mama getirdik,dün akşam dolma yapmıştım ama çok canım istemiş ya akşam yedim,şimdi işe getirdim,hiç bu kadar keyif alarak dolma yediğimi hatırlamıyorum...bebişime yarasın........
akşama da kayınvalideme gidicez,ne pişircek acaba?:44::44::44:

senin koca da bir alemmiş

afiyet olsun fitoşummm sizeee

öyle tabi kuzum iyisi kötüsü var heryerin bebeğimmm

doğunca ben tepesinden inmem evde olucam şimdi evimle işim çok uzak gidip hesap soramıyomm

kızlar yaa size bir şey sorucam sabahtan beri benim alt karnıma ağrılar saplanıyo ama kıvrandıracak derecede 4-5 oldu tabir biraaz abes kaçacak ama gaz sıkışır da hani çıkamaz da sancı verir ya onun gibiii ama gaz değil eminim. Devam ederse yarın gitsem mi ki doktoraa??

ohh afiyet olsun canım benimde yemeğim yok bugün ne yapıcam bakalım

kasılma mı oluyor acaba eltimde diyodu oluyor diye ama çoksa bi doktorunu ara bence

senin koca da bir alemmiş

afiyet olsun fitoşummm sizeee
sağol canım.....

canım gaz değil de belki de idrar yollarından kaynaklı olabilir,yani sıkışınca bende de oluyo o sancı.ama tuvaletimi yapınca geçiyo... öyle bişey de olabilir mi?

kasılma mı oluyor acaba eltimde diyodu oluyor diye ama çoksa bi doktorunu ara bence

kasılma mı bilmiyorum kii acayip bir şey orda bir şey var sanki ben hareket ettikçe batıyo gibi

sağol canım.....

canım gaz değil de belki de idrar yollarından kaynaklı olabilir,yani sıkışınca bende de oluyo o sancı.ama tuvaletimi yapınca geçiyo... öyle bişey de olabilir mi?

tuvaletim de yok canım nerdeyse saatte bir gidiyorum .. cumartesi gitcez diye doktoraa bekliyorum daa çok zorlarsa beni yarın giderimm artıkk

anladım canım ama aklına kötü şeyler getirme,istersen bi doktorunu ara anlat durumu,o sana gel der belki...

ilk anneler ne olduğunu anlayamıyoruz işte böyle sen yinede ara doktorunu bi sor bakalım

anladım canım ama aklına kötü şeyler getirme,istersen bi doktorunu ara anlat durumu,o sana gel der belki...

ilk anneler ne olduğunu anlayamıyoruz işte böyle sen yinede ara doktorunu bi sor bakalım

kötü düşünmek istemiyorum zatenn oğlum hıçkırıyordur belki olabiliyormuş ya böyle hıçkırıklar

Ben şimdi bebek görmeye gidiyorumm kızlarr arkdaşım doğum yapmıştıı bir haftalık kızı var şimdii bakayım bi seveyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…