- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.921
kızlar yaa size bir şey sorucam sabahtan beri benim alt karnıma ağrılar saplanıyo ama kıvrandıracak derecede 4-5 oldu tabir biraaz abes kaçacak ama gaz sıkışır da hani çıkamaz da sancı verir ya onun gibiii ama gaz değil eminim. Devam ederse yarın gitsem mi ki doktoraa??
Kimse yok galiba. Yine de herkese selam.
Birkaç gündür giremiyorum, başağrılarım çok fazla. Anlatıp kimseyi baymak gelmedi içimden. Bugün de tahlil sonuçlarım çıktı. Kanda enfeksiyon, protein yetersizliği, herbirşey varDaha doktora göstermedim ama bakan birisi öyle dedi.
Yarın doktor günüm. Saat 5 te. İçim içimi yiyor bebek geri mi kaldı acaba, yeterli beslenemediğim için başına birşey gelmiş midir diye. Bir hafta önce bebeğin tekmelerini dışardan görmeye başlamıştım. Sadece birkaç kere oldu gerçi ama insana inanılmaz bir rahatlama veren bir durum bu. Sağsalim diyorsunuz görünce. Benden bu kadar. İnşallah herkes iyidir.
Fatma seni şimdi gördüm, kusura bakma. Merhaba.
slm kızlar nasılsınız doktordan geldim :)) kesesi herşey olması gereken yerde kalbi oluşmuş atıyor dedi :))) ama 6 haftalık dedi kafam karıştı dedim sat a göre daha büyük çıkıyor hesaplamalarda sorun yok olabilir dedi işte bölee 3 hafta sonra kontrole çağırdı şu hafta konusunda bilginiz varsa beni aydınlatırmısınız ???
kızlarrr merhabaaa nasılsınızzz.
ben çok iyyimmm. allahıma hamdolsun bebeişimizi gördükyanıp sönen minicik kalbinden güm güm sesleri dinledik.
tarif edilemez bi duygu, allahım bu güzelliği herkese yaşatsın inşallah AMİN....
bebeğimiz burda diyince dr. ilk sorduğum soru kalbi atıyor mu oldu. EVET dediğinde kendimi tutamadım, yaşlar süzüldü gözlerimden. dr. ağlama diyo ama ne fayda. peçete felan verdi..
yarın sabah aç karnına kan ve idrar vermeye gidicem... işte böleee
bebeğim geç döllenme olabilir endişe etme benim bebeğimde geride ayrıca bebek oluşmadan keseden tam hafta belli olmuyor
canım aslında oğlumdada böle olmuştu hatta doğuma giderken bile 2 hafta geriden diyolarda gelişimini falan ama normal doğmuştu :)) demekki benimkiler böle oluyo :)) sağlıklı olsunlarda dediğin gibi bebek çok küçük olduğu için ölçümlerde öle çıkabiliomuş senindemi 1 hafta geriden geliyor?
canım aslında oğlumdada böle olmuştu hatta doğuma giderken bile 2 hafta geriden diyolarda gelişimini falan ama normal doğmuştu :)) demekki benimkiler böle oluyo :)) sağlıklı olsunlarda
Kübracım, Fatmacım teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnşallah dediğiniz gibi çıkar. İki çocuk doğurdum onlara ağır diyordum ama ok bu beter çıktı. Aklı olan erken yaşta çocuk defterini tamamlayıp kapatsın. Otuzdan sonra vallahi çekilmiyormuş...
İrem ve Tuğba sizlerin de gözü aydın kızlar. Çok sevindim sizin adınıza. Özellikle Tuğba için endişeliydim...
Kimse yok galiba. Yine de herkese selam.
Birkaç gündür giremiyorum, başağrılarım çok fazla. Anlatıp kimseyi baymak gelmedi içimden. Bugün de tahlil sonuçlarım çıktı. Kanda enfeksiyon, protein yetersizliği, herbirşey varDaha doktora göstermedim ama bakan birisi öyle dedi.
Yarın doktor günüm. Saat 5 te. İçim içimi yiyor bebek geri mi kaldı acaba, yeterli beslenemediğim için başına birşey gelmiş midir diye. Bir hafta önce bebeğin tekmelerini dışardan görmeye başlamıştım. Sadece birkaç kere oldu gerçi ama insana inanılmaz bir rahatlama veren bir durum bu. Sağsalim diyorsunuz görünce. Benden bu kadar. İnşallah herkes iyidir.
neler yapıosunuz bayanlar baylarrr
aynur ablam hoşgeldinnn yarında daha güzel hbrlerle gelicksinnnn bebişin illaki senden yine besleniyodur değerlerin içinde dr ilaç takviyesi yapar sen içini gönlünü ferah tut ablammm
hoşgeldin Aynur ablacımmm kanda bir sürü şey çıktı demişsin yaa her şey yolundadır Allahın izni ile zaten öyle olmasa mutlaka sende belirgin bir sıkıntı yaratırdı. Vitamin takviyesi ile halledilir inşallah sen moral bozma ama bir yandan da iyi beslenmeye çalış tabi ki .Yarın da doktorundan güzel haberlerle gelrisin inşallahh
biz gezmeden geldik fulya teyzesii sen ne yapıyorsunn??
minicik bebek sevmesi ne güzel oluyormuş yaa hele ki bir de kendi bebeğimiz olunca kim bilir nasıl güzel duygular yaşayacağızz
Tam yolda gelirken de ben karşıdan karşıya geçtimm yürüyordum sonra bir ses duydum bi baktım arkamda küçük bir çocuğa araba çarptıı.. annesi filan şoka girdi resmen hiçbir şey yapamadılarr.. ama tam hastanenin önünde olduğu için kazaa belki de şanslılardıı şöfor aldı hemen götürdü hstaneyee soğukkanlı çıktıı adam..
O an o araba bana da çarpabilirdi
Allahım evlatlarımızı eşlerimizi anne babalarımızı herkesii kazalardan belalardan korusunnn AMİN
canımmm Allah korusun yawrucağa da acil şifalar versin dikkatli olmak lazım Rabbim kimsenin basına vermesinnn AMİNN
minnak bebek sevmesi güzel olur tabi süt kokar cennet kokar Rabbim bizleride kavuştursun meleklerimize
aminn inşallahhh yalnız annesi hamileyken tombiş tombişti yanaklarıı şimdi gözlerinin önü morarmış bir halsizleşmiş süzülmüş.. Ama çok güzel duygu giyorr.. DArısı bizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?