Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aminnn canım aminnnn.....
rabbim o çocukcağıza da acil şifalar versin inşallah..
ben normalde karşıdan karşıya geçerken tırsağımdır biraz... ama hamilelikte daha da dikkatli olmaya başladım,uzaktan araba geliyo onu bile bekliyorum geçsin diye,aklıma birsürü şey geliyo,ya yolun ortasında ayağıma kramp girse hemen geçemezsem,zaten eskiye nazaran daa ağır yürüyorum... allah korusun,sizler de dikkatli olun kızlar,özellikle istanbul ve büyük şehirlerde yaşayanlar..

Teşekkür ederim canım. Biraz da ben duygusala bağladım sanıırım. Herşey dokunuyor sanki. Hayatın tadı tuzu kalmadı gibi. Yemek yok, uyku öyle böyle, başağrısı...Bir de ablaları, dün benim büyük kızım adet oldu. O kadar ağladım bunu öğrenince ki...Çok zoruma gitti...Kızım büyümüş de elimden gidecekmiş ya da büyüyüp büük insanların dertlerine bulanacakmış gibi, günah defteri artık açıldı da ben onu yalnız bıraktım gibi...Değişik duygular. Oysa o ne kadar mutlu görünüyor başına gelen şeyden ötürü...Hayata yanlış biryerlerden bakıyorum sanırım. Ya da ben annelik için fazla cıvık bir hamurum Hayat gerçekten zor, ama güzel. Tadını çıkartmaya bakın canlarım.

Kötü bir olaya şahit olmuşsun. Allahım herkesin kıymetli evlatlarını korusun. Ambulansta hastaneye çocuğunu taşımak nasıl bir kabustur çok iyi bilirim. Allahım kimselere yaşatmasın evlat acısını.

Ben bu hafta iki kere baygınlık geçirdim canım. Üstüne sürekli başağrım var. Sabah geçiyor biraz, öğleye doğru dayanılmaz oluyor. Yemeye çalışıyorum ama zorladıkça daha kötü oluyor sanki. Kendimi sürekli yalnız ve mutsuz hissediyorum. Hayırlısıyla dolsa şu dokuz ay...Allah hepimizi altından kalkamayacağımız sıkıntılardan esirgesin. Herkese iyi akşamlar. Yarın akşam gelişmeleri bildiririm inşallah. Öptüm sizi ve tomurcuk güllerinizi...

Aynur ablacım sıkıntılı günler geçiriyorsun ve gerçekten hamileliğin çoook çook zor geçiyor Allahım geri kalan ayları daha rahat bir şekilde geçirmeni nasip eder inşallah.

Bence de sen duygusallaşmışsın bir de büyük kızının artık genç kız olması bir anne için nasıl bir duygudur bilemiyorum tabii ama onun için hem güzel hem de daha bir sorumluluk demektir.. Sen mutsuzluklara değil de mutluluklara bakarsan umarım daha iyi olursun ablacım . Yarın da güzel haberlerle gelirsin inşallah ben belkii çok zaman sonra okuyacğaım haberlerinizi ama herkesin güzel haberler getirmesini dilerim

günaydın kızceleeertükkan sahibesi olarak bugün sabahın köründe açılışı ben yapayım dedim

günaydın millet ve patroniçe sabahın nurunda diycen kız ne körü

Günaydın kızlarrr kübracımm seni bu kadar erken görmekk şaşırtıcı:1 iyi yapmışsın

bugün benim çoookk işim var çoookkk erkenden başlamam lazımm işler bitince vaktim kalırsa gelirim yanınızaa

beni özleyinn

didoş gitme bişey sorcam sanaaaaa .....................

günaydın kızceleeertükkan sahibesi olarak bugün sabahın köründe açılışı ben yapayım dedim

günaydın kuzucuklar ben geç bile kalmışımm didoş yarın yol var dimi sana bizi bırakıp gidiceksin demekki

Ben kaçtımm artık kucuzuklarrr yarında randevum 11 de hemencik doluvermiş randevularr çok tutuluyo bu doktor

ablacım yapı gereğide biraz duygusalsın sanırım e bide hamilelik duygusallığı sonra kızının genç kız olması bir ane için ayrı bir duygusallık sen hepsini üst üste yasıyorsun artı birde hamileliğin zor geçiyor kendi kendinin ilacı yine sensin ablacımm baş ağrıların için birşey diyemem ama psklojin için kendini ne iyi hissettiriyosa onu yapıp onu düşünmen ... ve şunu unutmaki sen muhteşem bi anasın...

kızların gibi bizlerde seni çok seviyoruz...

günaydın patroniçeeeeee

günaydın iremiommmm

didoşummmm günaydınnnnnnnn tatlımmmm biz seni çok ama çok özliycez sen fırsat buldukça kaç yanımızaa

günaydın kuzucuklar ben geç bile kalmışımm didoş yarın yol var dimi sana bizi bırakıp gidiceksin demekki

günaydın fatmikimmmmmm
Ben kaçtımm artık kucuzuklarrr yarında randevum 11 de hemencik doluvermiş randevularr çok tutuluyo bu doktor

yawrum dikkat et kendineee

ne mutlu sana ablacım,kızının büyüdüğünü genç kız olduğunu görmek... rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bu duyguyu...
tabi sen şimdi bi anne olarak kızının büyüdüğünü hiç kabullenemeyeceksin,tıpkı bizim annelerimiz gibi,allah izin verirse bizler de anne olucaz inşallah ama anneme sorsan hala biz çok küçüğüz... doğanın kanunu bu....

senin halsiz kalmanın sebebi hep beslenememen ama emin ol bebişin besleniyo,sadece seni halsiz bırakıyo işte o kadar...

günaydın kızlar..
ben gelene kadar didoş gelmiş gitmiş işe koyulmuş bile
ben de sabah duş aldım, çamaşır astım,kahvaltı yaptım,9'da büroyu açtım,biraz etrafı toparladım anca gelebildim...

nasılsınız bakalım bayanlar?

ha tabi onların prens ve prensesleri.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…