- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.961
ablacım yapı gereğide biraz duygusalsın sanırım e bide hamilelik duygusallığı sonra kızının genç kız olması bir ane için ayrı bir duygusallık sen hepsini üst üste yasıyorsun artı birde hamileliğin zor geçiyor kendi kendinin ilacı yine sensin ablacımm baş ağrıların için birşey diyemem ama psklojin için kendini ne iyi hissettiriyosa onu yapıp onu düşünmen ... ve şunu unutmaki sen muhteşem bi anasın...
kızların gibi bizlerde seni çok seviyoruz...
günaydın patroniçeeeeee
günaydın iremiommmm
didoşummmm günaydınnnnnnnn tatlımmmm biz seni çok ama çok özliycez sen fırsat buldukça kaç yanımızaa
günaydın fatmikimmmmmm
yawrum dikkat et kendineee
günaydın kızlar..
ben gelene kadar didoş gelmiş gitmiş işe koyulmuş bile
ben de sabah duş aldım, çamaşır astım,kahvaltı yaptım,9'da büroyu açtım,biraz etrafı toparladım anca gelebildim...
nasılsınız bakalım bayanlar?
ha tabi onların prens ve prensesleri.......
günaydın kızlar..
Ben gelene kadar didoş gelmiş gitmiş işe koyulmuş bile
Ben de sabah duş aldım, çamaşır astım,kahvaltı yaptım,9'da büroyu açtım,biraz etrafı toparladım anca gelebildim...
Nasılsınız bakalım bayanlar?
Ha tabi onların prens ve prensesleri.......
günaydın kızlar..
ben gelene kadar didoş gelmiş gitmiş işe koyulmuş bile
ben de sabah duş aldım, çamaşır astım,kahvaltı yaptım,9'da büroyu açtım,biraz etrafı toparladım anca gelebildim...
nasılsınız bakalım bayanlar?
ha tabi onların prens ve prensesleri.......
bir sürü çamaşır birikmiş ya her akşam makineye atıyorum sabah asıyorum kaç gündür... daha da var hafta sonuna bırakmıyayım diyorum,çünkü yastıkları,battaniyeleri falan yıkıcam daha oooffff çok işim var çokkkkkk....günaydın gülücüküm fitoşummmm ve minnoşuuuuu sabah sabah amma iş yapmısın
fitoşşşş bu aralar bebişinin bacakları çok hareketliymiş tekmeleri bekle artık
geçer kuzum geçerrrr.... ya ben napayım bak ben de bugün 2 mayıs saat 9a randevu aldım ama çok var daha çooooookkkkkk... senin daha az kalmış....şu son 4 gün 400binyıl gibi geliyo bana
günaydın kuzuuuuuu,hoşbuldukkkkk...günaydınn bebeğimmmm hoşgeldinn
ayyyyyyy allahım kurban olurum ben sana teyzesinin susamı...gunaydin kizlar nasilsinizzzz. ben tahlillerimi verdim geldimm.
sizi mustakbel yegeninizle tanistirayim
Eki Görüntüle 696092
gunaydin kizlar nasilsinizzzz. ben tahlillerimi verdim geldimm.
Eki Görüntüle 696092
Eki Görüntüle 696092
ayyyyyyy allahım kurban olurum ben sana teyzesinin susamı...
ne güzel bi mucizesin sen öyle... yaradan ne güzel yaratmış öyle.......
maşallah sana 41 kere maşallahhh
maşşallahh benim minnak yiğenimeeeee kurban olduğummmm pıtpıtlarınaaaa 41,5 kere maşşallah sanaaa balsusamımmm
fitoşşşş bu aralar bebişinin bacakları çok hareketliymiş tekmeleri bekle artık
maşallah kuzumaaaa ne kadar net ultrason görüntünüzz
fatmacimm tesekkur ederim canimm.
gittigim hastane hem ozel hastane hem de dr.um hastanenin gozbebegi. hastane yonetimi tabiriyle musterisi bol. o yuzden her imkani sagliyolar ona, bi dedigini iki etmiyolar. odasin iki ultrason cihazi var. biri alttan biri ustten bakmak icin. goruntuyu de ekrandan deil lcd televizyondan gosteriyo bize. anlayacagin benim doktor KÖŞEEEE
Eki Görüntüle 696092
iremikoooo hani yigenimizin fotosuuuu...
kız siz kaç veriyonuz ben 42 veriyom eczanede 3 alıyo 45 oluyo ..................valla süpermiş ohh muayene kaç lira sizin oralarda allah bebeğine sağlık versin kuzumcummmmm
kız siz kaç veriyonuz ben 42 veriyom eczanede 3 alıyo 45 oluyo ..................
kız siz kaç veriyonuz ben 42 veriyom eczanede 3 alıyo 45 oluyo ..................
kampanya bitmeden doğurmaya bak o zamanbizim medipolde kampanya var yeni açıldı 1 sene filan oldu 10 lira veriyoruz ilk zamanlar ücretsizdi sadece sgk kesiyodu 5lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?