Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydınn bebekimm ve minikk balığıııı

günaydın gülücüküm fitoşummmm ve minnoşuuuuu sabah sabah amma iş yapmısın

fitoşşşş bu aralar bebişinin bacakları çok hareketliymiş tekmeleri bekle artık

günaydınn bebeğimmmm hoşgeldinn

günaydın gülücüküm fitoşummmm ve minnoşuuuuu sabah sabah amma iş yapmısın
bir sürü çamaşır birikmiş ya her akşam makineye atıyorum sabah asıyorum kaç gündür... daha da var hafta sonuna bırakmıyayım diyorum,çünkü yastıkları,battaniyeleri falan yıkıcam daha oooffff çok işim var çokkkkkk....
sen nasılsın fulim ve minikten biraz büyük balığı

fitoşşşş bu aralar bebişinin bacakları çok hareketliymiş tekmeleri bekle artık

hihihihih bende şimdi okudum.... oyyyy kurban olduğum dört gözle bekliyom ben tekmelerini...
var ya büyüdüğünde çok tuhaf oluyomuş tekmeleri,arkadaşım diyo yatakta eşimle yatıyoruz,uykudayken bi tekme atıyo yatak sallanıyo eşim uyanıyo diyo... ayyyy cok güzel ya... ben hemen hissedemem gibi geliyo ya,öyle çok dikkat kesilen biri değilimdir.. neyse o sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasın...
şu son 4 gün 400binyıl gibi geliyo bana
geçer kuzum geçerrrr.... ya ben napayım bak ben de bugün 2 mayıs saat 9a randevu aldım ama çok var daha çooooookkkkkk... senin daha az kalmış....

günaydınn bebeğimmmm hoşgeldinn
günaydın kuzuuuuuu,hoşbuldukkkkk...

ayyyyyyy allahım kurban olurum ben sana teyzesinin susamı...
ne güzel bi mucizesin sen öyle... yaradan ne güzel yaratmış öyle.......

maşallah sana 41 kere maşallahhh

maşşallahh benim minnak yiğenimeeeee kurban olduğummmm pıtpıtlarınaaaa 41,5 kere maşşallah sanaaa balsusamımmm

tesekkurler teyzoslariii
burda elektrik aksaminda sikinti varmis. bilgisayari acamiyorum.telden girdim simdilik... elektrikler gelsin damlarim yine yaniniza...

maşallah kuzumaaaa ne kadar net ultrason görüntünüzz

fatmacimm tesekkur ederim canimm.
gittigim hastane hem ozel hastane hem de dr.um hastanenin gozbebegi. hastane yonetimi tabiriyle musterisi bol. o yuzden her imkani sagliyolar ona, bi dedigini iki etmiyolar. odasin iki ultrason cihazi var. biri alttan biri ustten bakmak icin. goruntuyu de ekrandan deil lcd televizyondan gosteriyo bize. anlayacagin benim doktor KÖŞEEEE

valla süpermiş ohh muayene kaç lira sizin oralarda allah bebeğine sağlık versin kuzumcummmmm

gunaydin kizlar nasilsinizzzz. ben tahlillerimi verdim geldimm.
sizi mustakbel yegeninizle tanistirayim
Eki Görüntüle 696092

maşallah senin bebişine susamın 15 gün sonra olacak resmen bir fasulye sevsin onu teyzoşları

iremikoooo hani yigenimizin fotosuuuu...

canım ben söylemesi ayıptır teli değiştirdim şimdi foto büyük mü geliyo bilmem yüklenmiyo telden siteye beceremedim geçende becerememiştim, akşamda açıkçası diğer yöntemlerle yapmayada mecalim olmadı, iş çıkışı bir yeni doğan görmeye gittil zaten ben ne zaman doktora gitsem çok yoruluyorum ilçeye gidiyorum galiba ondan normaldede hareketsiz olunca bir anda çarpıyo galiba o yüzden mazeretim var elektrikler kesikti ödevimi yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…