Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kız siz kaç veriyonuz ben 42 veriyom eczanede 3 alıyo 45 oluyo ..................

bizim medipolde kampanya var yeni açıldı 1 sene filan oldu 10 lira veriyoruz ilk zamanlar ücretsizdi sadece sgk kesiyodu 5lira

ben 12 tl muayene ücreti veriyorum...(tahliller hariç tabi,gerçi tahlillerimi devlette yaptırıyorum) 10 gün içinde tekrar gidersen kontrol sayılıyo,ücret alınmıyo...

valla verdiğime acıyom dersem yalan söylerim , 15 güne bir gittim benimde ayda 90 oldu ama devlete ben bir kere gittim çekemem ben o eziyeti açıkçası ki gittiğimde hamile değildim bile................

yawru bende verdiğime acımıyorum drum iyi hastane iyi ama sizlerinki daha uygun olunca ister istemez bi merak ettim

bağcılarda aslında çok kolay sizin içinde basın ekspresten gelince yakın olabilir medipol mega hastanesi diye gir google çok moden çok büyük bir hastaneee

muayne için iyide doğum için zor olur bizim oraya gelmemiz burda hastane yakınya açıkcası hem drumuzdan hemde hastanenin yakınlığından tercih ediyoruz bizim hastane sağlık bakanının hastanesi

yawru bende verdiğime acımıyorum drum iyi hastane iyi ama sizlerinki daha uygun olunca ister istemez bi merak ettim

canım 12 si devlet için kesiyolar 30 muayene ücreti oluyo burda her yer öyle , tutturabildiğine demekki büyük şehirdesiniz yüksek olması da normal hasta kapmak için düşük olmasıda içine siniyosa en önemlisi o ben sırf onun için şehirden ilçeye gidiyorum......

muayne için iyide doğum için zor olur bizim oraya gelmemiz burda hastane yakınya açıkcası hem drumuzdan hemde hastanenin yakınlığından tercih ediyoruz bizim hastane sağlık bakanının hastanesi

evet canım muayene için ii ama dediğin gibi doğum anında uzak kalabilir bizim evden 10 dakika sürüyor medipole ulaşmamız

senin hastane avcılar hospitaldi dimi bi arkadaş oraya gidiyodu sanırım erkek bi doktoru vardı acil bi durumda ulaşamadılar bıraktı oda orayı

evet kuzum dr içimize siniyor feda olsun minnakımızaaa

evet kuzum avcılar hospital drum bayan benim her aradığımda ulaşıyorum birde diğer doktorlardan çok daha yoğun buna rağmen çok ilgili ve bilgili bi kadın içimize siniyor Allah utandırmasın

hastane ücretlerinden konuştuk

Ay doğum hikayesi okuyorum başka forumlarda çok değişik ya kendimi güçsüz hissediyorum

ben etkilenceğimi düşünüp ne izleme ne okuma taraftarıyım bana özel olacak o doğum nihayetinde , bir tek anlatılırken karıların ağzını kapayamıyom

ya her zaman diyorum doktorda önemli olan frekansın tutması ve doktorun deneyimi
en iyi proflarla bile iletişimin olmazsa memnun kalmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…