- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.001
ben etkilenceğimi düşünüp ne izleme ne okuma taraftarıyım bana özel olacak o doğum nihayetinde , bir tek anlatılırken karıların ağzını kapayamıyom
o da olur... biraz bastırsın diye,minik keklerden yedim...ama kar etmedi
doğum hikayeleri her yerde hastane tavsiyesi okurken karşıma çıkıveriyor çok garip ya çatı muayenesi filan baya uzak geliyor bana daha çok varmış gibi
teşekkür ederim fatmacım. muayene 38 lira canım, tahlil dahil.valla süpermiş ohh muayene kaç lira sizin oralarda allah bebeğine sağlık versin kuzumcummmmm
teşekkür ederim kübracım.tubiiş yiğenimede sana da masalllaaaahAllah nazardan korusun bebişini
canım şimdiden hayırlı yolculuklar dikkat et kendine ve bebişine. molalarda çık dolaş, bol su iç...evet canım sorma yaaa o yol bu sıcakta nasıl gözümde büyüyor anlatamamm
güle güle şeker. nete girebilirsen yaz bize son durumu. he he yarın bebişinle buluşcan demekkkBen kaçtımm artık kucuzuklarrr yarında randevum 11 de hemencik doluvermiş randevularr çok tutuluyo bu doktor
ablacımmmm hoşgeldinnn...Teşekkür ederim canım. Biraz da ben duygusala bağladım sanıırım. Herşey dokunuyor sanki. Hayatın tadı tuzu kalmadı gibi. Yemek yok, uyku öyle böyle, başağrısı...Bir de ablaları, dün benim büyük kızım adet oldu. O kadar ağladım bunu öğrenince ki...Çok zoruma gitti...Kızım büyümüş de elimden gidecekmiş ya da büyüyüp büük insanların dertlerine bulanacakmış gibi, günah defteri artık açıldı da ben onu yalnız bıraktım gibi...Değişik duygular. Oysa o ne kadar mutlu görünüyor başına gelen şeyden ötürü...Hayata yanlış biryerlerden bakıyorum sanırım. Ya da ben annelik için fazla cıvık bir hamurumHayat gerçekten zor, ama güzel. Tadını çıkartmaya bakın canlarım.
canım teşekkür ederim, çok sağol. senin de gözün aydın. geç döllenme olmuştur panik yapmaaa zaman ilerledikçe aradaki farkı kapatıyolarmış, burdaki bi kızda oldu bak öle, için rahat olsun.canım gözünaydın Elhamdülillah Rabbim sevindirdi bende bugün bebeğimin güzel haberlerini aldım kalbi oluşmuş herşey yolunda dedi doktor :))) yalnız 6 haftalık dedi beni hesaplamalarda 7 hafta çıkıo olabilir dedi sorduğumda o kısmı pek anlamadım :))
teşekkür ederim ablacım. valla üzerimdeki stresin büyük çoğunluğu kalktı, rahatladım azcukkk...Kübracım, Fatmacım teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnşallah dediğiniz gibi çıkar. İki çocuk doğurdum onlara ağır diyordum ama ok bu beter çıktı. Aklı olan erken yaşta çocuk defterini tamamlayıp kapatsın. Otuzdan sonra vallahi çekilmiyormuş...
İrem ve Tuğba sizlerin de gözü aydın kızlar. Çok sevindim sizin adınıza. Özellikle Tuğba için endişeliydim...
bu arada tubişş ve irem müjdeli güzel haberlerinizi okudum masallah ikinizedeee
niye hastane tavsiyesi okuyon bakalım sen, bu arada muayene ücretini konuştuk ben bir daha ki randevuya kocişide götürcem unutmazsam doğum ücretlerinide öğreneyimde herif ona göre kemer sıkma politikasına girsin, dün iş yerinden doğum yapan birine gittik , zorunlu sezeryan oldu 900 vermişler keyfi sezeryan olunabiliyomu artık bilmiyomda keyfi olursan 5000 dedi yawBenim hastanem farklı bir öğreneyim kaç lira alıyorlar ....
teşekkür ederim fatmacım. muayene 38 lira canım, tahlil dahil.
teşekkür ederim kübracım.
canım şimdiden hayırlı yolculuklar dikkat et kendine ve bebişine. molalarda çık dolaş, bol su iç...
güle güle şeker. nete girebilirsen yaz bize son durumu. he he yarın bebişinle buluşcan demekkk
ablacımmmm hoşgeldinnn...
zor bi hamilelik dönemi geçiriyosun ablacım, duygusal iniş çıkışların çok normal.
maşallahhh kızına, olumlu yönünden bak, ne güzel gül gibi kızlar yetiştiriyosun(faceden takip ediyom resimlerini)ablacım.
yanlış anlama ama annelik için fazla cıvık bir hamurum sözüne çok güldümmm. olur mu öle şeyy. sen hepimizden deneyimlisin hamileliğinde zor dönemleri atlattığında veya kızını kucağına aldığında pamuk gibi yumuşacaksın, gör bak.
canım teşekkür ederim, çok sağol. senin de gözün aydın. geç döllenme olmuştur panik yapmaaa zaman ilerledikçe aradaki farkı kapatıyolarmış, burdaki bi kızda oldu bak öle, için rahat olsun.
teşekkür ederim ablacım. valla üzerimdeki stresin büyük çoğunluğu kalktı, rahatladım azcukkk...
teşekkür ederim kübracım
ben hala tatlı bi şey yiyemiyorum içim almıyor. varsa yoksa tuzlu ekşi olsun banaofffff sabah sabah canım çok fena tiramisu çekti ya
canımmm bence doğum hikayelerini okuma, internetten videosunu falan seyretme. gerek yok bence, strese sokar seni gereksiz yere...hastane ücretlerinden konuştuk
ay doğum hikayesi okuyorum başka forumlarda çok değişik ya kendimi güçsüz hissediyorum
niye hastane tavsiyesi okuyon bakalım sen, bu arada muayene ücretini konuştuk ben bir daha ki randevuya kocişide götürcem unutmazsam doğum ücretlerinide öğreneyimde herif ona göre kemer sıkma politikasına girsin, dün iş yerinden doğum yapan birine gittik , zorunlu sezeryan oldu 900 vermişler keyfi sezeryan olunabiliyomu artık bilmiyomda keyfi olursan 5000 dedi yawBenim hastanem farklı bir öğreneyim kaç lira alıyorlar ....
doktorumla ilgili yorumlara baktım sen götürmüyomusun kocanı bebeği görmüyo mu biz hep ikimiz gittik bebeği görüyor mutlaka doktor çağırıyor gel bak diye
elektrikler bi gidiyo bi geliyooo gıcık etti beniii
ben hala tatlı bi şey yiyemiyorum içim almıyor. varsa yoksa tuzlu ekşi olsun bana
canımmm bence doğum hikayelerini okuma, internetten videosunu falan seyretme. gerek yok bence, strese sokar seni gereksiz yere...
biz hiç fiyat araştırması yapmadık ne kadar diye. daha zamanı var bana. zaten kalp atışlarını duyunca eşimle konuştuk. kemerleri sıkıyoz. evlenmeden önceki politikamı izliycem. parasını biriktircem, sonra hepsini toptan alıcammm
sezeryan zaten artık sadece zorunlu deilmiiiikeyfi yasak diye biliyorum ama.
5000 çok fazlaymış iremimm bi sezeryan için:18::18::18::18:
elektrikler bi gidiyo bi geliyooo gıcık etti beniii
ben hala tatlı bi şey yiyemiyorum içim almıyor. varsa yoksa tuzlu ekşi olsun bana
canımmm bence doğum hikayelerini okuma, internetten videosunu falan seyretme. gerek yok bence, strese sokar seni gereksiz yere...
biz hiç fiyat araştırması yapmadık ne kadar diye. daha zamanı var bana. zaten kalp atışlarını duyunca eşimle konuştuk. kemerleri sıkıyoz. evlenmeden önceki politikamı izliycem. parasını biriktircem, sonra hepsini toptan alıcammm
ben de kocamı götürüyom, zaten bizimkisi meraklı çatlar duramazbence götürmek de iyi. biz hamile kaldığımız ilk andan itibaren her şeyi birebir yaşıyoruz hissediyoruz. onlar anca taaaa bebek tekmeleyene kadar elde avuçta bi şey görmüyolar. heveslerini alsınlar azcıık ultrasondan. hem babalık için iyi bi adım ultrason, her hamişe lazımmm
doktorumla ilgili yorumlara baktım sen götürmüyomusun kocanı bebeği görmüyo mu biz hep ikimiz gittik bebeği görüyor mutlaka doktor çağırıyor gel bak diye
canım özelde olduğu için izin olayı onun sıkıntılı bir gün 2 gün izin almaya pek taraftar değiller ilçeye gittiğim içinde yarı gün gidiyo zaten , ama kese kalp atışına gelmişti, cinsiyet içinde gelecek tabi gösterirse sıpam
CANIM BENDE SEN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM TEMMUZDA GİTTİĞİMDE TOPLU ALACAM ALACAKLARIMI SON ZAMANADA BEŞİK DURUMUNA GEÇECEM PARA ALTIN BİŞEYLER ATIYORUM AMA BİZ BİR TARAFTAN ÇATI KATI YAPTIRDIK SIVA İŞLERİMİZ FALAN VAR PARA O TARAFADA KAYIYO ÖYLE OLUNCA GİYİM KUŞAM BEŞİK MASRAFI KREDİ KARTIYLA FALAN HALLEDİLİR BÖLÜNÜRDE HASTANE MASRAFINI NET BELEYİMDE ONU KESİN HAZIRLAYIM DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM , YA BAZEN NORMALE HİÇ DALMIYO DİREK SEZERYAN İSTİYOYA BAZEN KADINLAR GÜNÜNÜ FALAN DENK GEİRMEYE ÇALIŞAN SALAK DİYCEM OLMAYACAK TİPLER VAR DEMEKKİ ONLARA ÖZEL OLUNCA AYRI FATURA ÇIKARIYOLARKIZ ÖYLE DEDİ VALLA BENDE ONUN YALANCISIYIM UNUTMAZSAM 4 HAFTA SONRA NETLEŞTİRCEM BU KONUYU
bu sezeryan konusunu ben hiç anlamıyorum zaten... tam haftasını beklemeden sezeryana alıyorlar artık buna doktorlar nasıl kılıf uyduruyorlarsa anlamıyorum. belki 10 gün daha bekleseler doğacak o çocuk ama beklemiyolar alıyorlar hemenn
ben de bi komşumunkini izlemiştim videoya çektirmiş, çok belli deildi. sora salak gibi gittim internette araştırdı. hem normale hem sezeryana baktım. yıllar önceydi tabi ama bazı kareler gözüm önünde halacanım izlemeye gücüm yetmez zaten bu durumda ağlarım valla yıllar önce kuzenimin doğumunu izlemiştimo da sezeryandı
canım özelde olduğu için izin olayı onun sıkıntılı bir gün 2 gün izin almaya pek taraftar değiller ilçeye gittiğim içinde yarı gün gidiyo zaten , ama kese kalp atışına gelmişti, cinsiyet içinde gelecek tabi gösterirse sıpam
CANIM BENDE SEN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM TEMMUZDA GİTTİĞİMDE TOPLU ALACAM ALACAKLARIMI SON ZAMANADA BEŞİK DURUMUNA GEÇECEM PARA ALTIN BİŞEYLER ATIYORUM AMA BİZ BİR TARAFTAN ÇATI KATI YAPTIRDIK SIVA İŞLERİMİZ FALAN VAR PARA O TARAFADA KAYIYO ÖYLE OLUNCA GİYİM KUŞAM BEŞİK MASRAFI KREDİ KARTIYLA FALAN HALLEDİLİR BÖLÜNÜRDE HASTANE MASRAFINI NET BELEYİMDE ONU KESİN HAZIRLAYIM DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM , YA BAZEN NORMALE HİÇ DALMIYO DİREK SEZERYAN İSTİYOYA BAZEN KADINLAR GÜNÜNÜ FALAN DENK GEİRMEYE ÇALIŞAN SALAK DİYCEM OLMAYACAK TİPLER VAR DEMEKKİ ONLARA ÖZEL OLUNCA AYRI FATURA ÇIKARIYOLARKIZ ÖYLE DEDİ VALLA BENDE ONUN YALANCISIYIM UNUTMAZSAM 4 HAFTA SONRA NETLEŞTİRCEM BU KONUYU
ya her zaman diyorum doktorda önemli olan frekansın tutması ve doktorun deneyimi
en iyi proflarla bile iletişimin olmazsa memnun kalmazsın
ben de kocamı götürüyom, zaten bizimkisi meraklı çatlar duramazbence götürmek de iyi. biz hamile kaldığımız ilk andan itibaren her şeyi birebir yaşıyoruz hissediyoruz. onlar anca taaaa bebek tekmeleyene kadar elde avuçta bi şey görmüyolar. heveslerini alsınlar azcıık ultrasondan. hem babalık için iyi bi adım ultrason, her hamişe lazımmm
kızlar biz geldikkkk ama çokk yoruldukk biraz mola verelim dedik. şu an kafamı koysam uyuyacak durumdayım
sizler de hastane filan konuşmuşsunuzz ne güzel.. ama şimdi herkeslerr yemeğe gitti dimiiiii
kızlar biz geldikkkk ama çokk yoruldukk biraz mola verelim dedik. şu an kafamı koysam uyuyacak durumdayım
sizler de hastane filan konuşmuşsunuzz ne güzel.. ama şimdi herkeslerr yemeğe gitti dimiiiii
Tubiş belki sen bilirsin sizin orda vardı hamiş , doğum parası ne kadar biliyon mu ..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?