Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

karnımızım doyurduk, ilaçlarımızı içtiiikkkk...
ama şimdi de uykumuz geldiiiiiiiii
yatıp devrilesim var ama nereye...
birazdan da diğer kuruluşa gidicem, pufff eve gidince uyurum artık, yemeğim var nasıl olsa...

memurda az mı, ben bugün doğum ücretlerine bakarken onu farkettim hesaplama mantığına göre çok , kk da topik açmışlar biri yazmış ki geçen sene doğum yapmış asgari ücret alıyomuş 1350 aldım demiş Ben de çok yüksek bişey değil diye umursamıyodum görünce şaşırdım o yüzden merak ettim ....

aaaaaa ben memurda bu kadar az aldığını bilmiyodum. benim ev arkadaşım memur 2 hafta önce doğum yaptı ama hiç sormadım,gerçi izinden sonra lınıyomuş diyosun,bakalım o ne kadar alcak derim ben sana....

ben de senin gibi sanıyodum ama diğer topiklerde 2500 alanı bile okudum ben... asgari ücretliymiş hem de...

bu arada bi internetten alışveriş sitesine fena halde kızdım. ne hikmetse iki seferdir kargoyu teslim için eşimi bulamıyolar işyerinde. ürün 2 kez geri gittiği için istanbula 3. kez tekrar gönderemiyolarmış. dedim kargo şirketinize görünüverin azcık el kadar şehirde nasıl bulamıyolar bizi. herhangi bi ihbar kağıdı da bırakmıyolar. bulamadık deyip geri gönderiyolarmış istanbula kargoyu. gıcık oldumm. gitti benim ürünler, iptal edilmişş

canım memur heralde garanti iş diye az alınıyo biraz araştırınca bir şey daha buldum

Memura ödenecek doğum parası 01.01.2013-30.06.2013 arası 184,59 TL dir .

benim okuduğum 1350 de geçen sene ki asgari ücretliymiş, siz ssk lısınız fulim sanada diyommmm iyice araştırın bu konuyu

özel sekörde de durumlar pek parlak deil kızlar. bi hemşire tanıyorum özel hastanede çalışıyo. doğum sonrası maaşını hastane kesintili veriyomuş. ssk dan alınan doğum parası da anca o kesintileri karşılamış.
sen bi sor bakalım arkadaşına paranı alınca fitoşum ben de merak ettim şimdi

subeyi arayıp niye telden haber vermeden gönderiyonuz diye çemkireydin ben kargo takipten hep bakarım öyle yapsaydın yakalardın belki .................

anca o kadardır canım. bu arada doğum izni 6 ay olcak diye sölenti vardı ya o yasalaştı mı? bilginiz var mı?
hepimizin iyi araştırması lazım, hak kayıpları çok oluyomuş bu zamanlarda. raporunuzu aldığınız gün sisteme işletmelimişsiniz mesela, doğumu hemen bildirmeliymişsiniz ki hesaplamalar düzgün yapılsın..

kızlar ben çıkıyorum. eğer hafta sonu da giremezsem şimdiden hepinize iyi hafta sonlarııı
didemiiimmm iyi yolculuklar şekerimm. 3 hafta çoookkk uzun çok özletcen kendini, güle güle git güle güle gelll

yasalaşmadı da güya meclis tatile girmeden yasalaşacakmış, o değil tatilden sonra ya kalırsa zaten ekim bir galiba açılış onlar tatil yorgunluğundan çıkana kadar biz doğurcaz , birde şöyle bişey duydum 3 ay doğum öncesi 3 ay doğum sonrası olacakmış falan diye, bir çıksada ak kara ortaya çıksa ya ................

iyi nolsun öğlen yoğurt yedim kedi gibiyim kıvrılcak yer arıyom ama yokk

yoğurt yedim mi bende öyle oluyorum...yoğurdumu artıkın evde mayalamaya başladım...valla daha lezzetli oluyomuş canım ya..bende akşamları ve sabahla öğle arasında bir kase yiyorum...sen nasılsın? kuzun nasıl?

iyiyiz ikimizde , bugün aradım doktoru kan idrar sonucu iyi çıkmış, 2 li sonucu için 10 gün sonra ara yada gel dediler bayağı geç çıkıyo galiba , tetanos aşısı 20 haftaya girince vuruluyodu demi doldurunca değil ...

evet canım açıkçası ben pek bilmiyorum haklarımı,öylesine kulaktan dolma bilgiler... araştırmak lazım,yoksa kimse senin paran var burda gel al demiyo

tamam canım sorcam ben...

evet canım 20 haftanda vuruluyormuşsun ama bana sağlık ocağındaki doktorum hareketlerini hissetmeden aşını vuramam demişti... 2li testim benim 3 gün sonra çıkmıştı..o testi ankaraya gönderiyormuşlar o yüzden geç çıkıyomuş ama seninki de kuzu bayağı geçç...yollar kıvrımlı olunca anca gidiyo herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…