Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar yine biz geldik ama yine kimseciklerr yokkk nerdesiniz yahuuuuu

bu doğum parası dediğiniz şey çalışan annelere ekstra ödenen bir ücret mii??( ben ilk defa böyle bir şey duydum da:44::44:)

bu doğum parası dediğiniz şey çalışan annelere ekstra ödenen bir ücret mii??( ben ilk defa böyle bir şey duydum da:44::44:)

doğumda bi kere veriliyor diye biliyorum canımmm

bi ben kaldımmm canımmmmm

Son düzenleme:
doğumda bi kere veriliyor diye biliyorum canımmm

bi ben kaldımmm canımmmmm

sigortalı çalışan herkese veriliyor mu??? (gerçi çalışmıyorum ama yine de öğreneyim )

fuli de gelmedi heralde bugün hiççç??

yaa çok yoruldum ama hala bitiremedim işlerii... ev süpürülecekk banyo yapıcamm yolda götüreceğim yiyecekler hazırlanacakkk offffffffffffff biri bana yardıma gelsinn

evet canm,doğumda devletln verdiği bi miktar para,çalışanlar için....

Sen neler yaptın bakim?yorma kendini.... Ne mamalar yapcan ben geleyim mi yardıma,benim tiramisuyuda aradan cıkartırdık....

tam bilmiyorum canımcım veriyolar mı

canım çok yorma kendini evi süpürme çok kötü değilse bırak gelince zaten süpüreceksin

evet canm,doğumda devletln verdiği bi miktar para,çalışanlar için....

Sen neler yaptın bakim?yorma kendini.... Ne mamalar yapcan ben geleyim mi yardıma,benim tiramisuyuda aradan cıkartırdık....

Yemeklerimi yaptım canımm yaprak sardımm ekmek kızarttım(ekmek çok kalmıştı evde).. Dünden kalan yemeğim var iyiki akşam için..
buzdolabına bir el attım.. çamaşır topladım iki makinelik hepsi de ütülük onları ütüle yerleştir filann bu saat olduu.Evi de eşim gelince süpürür mü kii ona bıraksam hiç halim kalmadı yaa

ben cheesecake yedimmm geldim kuzmmm
cok kötüsün ama sen... Ben daha yiyemedim eve gidince yapıcam...
maşallah sana canm ne cok iş yapmıssın...kıskandım,,,yaprak sara sara da bi hal oldun be canm,yolda iyi gider ama..ben de istiyom ama anneme derim artık,gerci kirazlar baslıcak yakında onunda o telası olur... Baslamadan söyle koca bitencere olsa ne güzel olur.... Cok mu kötüyüm ben ya.....
Sen de bosver canım,esin süpürsün gelince... Sen cok yoruldun...

Kızlar ben banyoyaa gidiyorummm bir rahatlayayımm ben gelene kadar kimse kalmaz heraldee

Herkeseee sağlıklıı mutluu günler haftalar haftasonları diliyorummm.. Beni özleyinn fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım sizlerii güzel haberlerinizi okurum inşallah

okuduğum mesajlara göre 180 i az buldukta,yinede para paradır bez alcaz sonuçta

para paradır bu arada kızlar ücretsize çıkıncaksanız aklınızda olsun eşleriniz işyerlerinde agi(asgari geçim indirimi) formunu değiştirtsinler o zaman 155 lira filan alıyolar şimdi biz çalıştığımız için 74er lira alıyoruz bu durum ücretsizde oluyor aklınızda olsun

ama ben eve gitmicem okul var yemem lazımdı

SERO ÖYLE DEME PARANIN MİKTARINA DEĞİL İŞLEVİNE BAKACAN BEBİŞ KAÇ GÜN ALTINA EDER BEDEVADAN DİYCEN QUOTE=d_yesilcik;30078384]Kızlar ben banyoyaa gidiyorummm bir rahatlayayımm ben gelene kadar kimse kalmaz heraldee

Herkeseee sağlıklıı mutluu günler haftalar haftasonları diliyorummm.. Beni özleyinn fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım sizlerii güzel haberlerinizi okurum inşallah[/QUOTE]

CANIM İYİ YOLCULUKLAR ŞİMDİDEN SAĞLIKLA GİDİN GELİN , HEM KENDİNE HEM BEBİŞİNE İYİ BAK

Yolda aç kurt kesiliyorum ben can sıkıntısından olsa gerek sürekli yiyesim geliyo baya da sardım ondan yoruldum zatenn yakın olsan sana da getirirdim canımm uğrardım yanınaa afiyetle yerdikkk artık annen ya da kayınvalide sarsın sen afiyetle ye

güle güle canım seni arıcak gözlerimiz iyi yolculuklar şimdiden kendine ve oğluna dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…