- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.041
kızlar yine biz geldik ama yine kimseciklerr yokkk nerdesiniz yahuuuuu
bu doğum parası dediğiniz şey çalışan annelere ekstra ödenen bir ücret mii??( ben ilk defa böyle bir şey duydum da:44::44:)
doğumda bi kere veriliyor diye biliyorum canımmm
bi ben kaldımmm canımmmmm
bu doğum parası dediğiniz şey çalışan annelere ekstra ödenen bir ücret mii??( ben ilk defa böyle bir şey duydum da:44::44:)
sigortalı çalışan herkese veriliyor mu??? (gerçi çalışmıyorum ama yine de öğreneyim )
fuli de gelmedi heralde bugün hiççç??
yaa çok yoruldum ama hala bitiremedim işlerii... ev süpürülecekk banyo yapıcamm yolda götüreceğim yiyecekler hazırlanacakkk offffffffffffff biri bana yardıma gelsinn
evet canm,doğumda devletln verdiği bi miktar para,çalışanlar için....
Sen neler yaptın bakim?yorma kendini.... Ne mamalar yapcan ben geleyim mi yardıma,benim tiramisuyuda aradan cıkartırdık....
evet canm,doğumda devletln verdiği bi miktar para,çalışanlar için....
Sen neler yaptın bakim?yorma kendini.... Ne mamalar yapcan ben geleyim mi yardıma,benim tiramisuyuda aradan cıkartırdık....
çalışan anne diye değil canım , seninde eşin alır ,
dediğin gibiyse iyiymiş canım tabi demişsiniz memurlara 180 tl civarı bir şey ama olsun
cok kötüsün ama sen... Ben daha yiyemedim eve gidince yapıcam...ben cheesecake yedimmm geldim kuzmmm
maşallah sana canm ne cok iş yapmıssın...kıskandım,,,yaprak sara sara da bi hal oldun be canm,yolda iyi gider ama..ben de istiyom ama anneme derim artık,gerci kirazlar baslıcak yakında onunda o telası olur... Baslamadan söyle koca bitencere olsa ne güzel olur.... Cok mu kötüyüm ben ya.....Yemeklerimi yaptım canımm yaprak sardımm ekmek kızarttım(ekmek çok kalmıştı evde).. Dünden kalan yemeğim var iyiki akşam için..
buzdolabına bir el attım.. çamaşır topladım iki makinelik hepsi de ütülük onları ütüle yerleştir filann bu saat olduu.Evi de eşim gelince süpürür mü kii ona bıraksam hiç halim kalmadı yaa
okuduğum mesajlara göre 180 i az buldukta,yinede para paradır bez alcaz sonuçta
okuduğum mesajlara göre 180 i az buldukta,yinede para paradır bez alcaz sonuçta
cok kötüsün ama sen... Ben daha yiyemedim eve gidince yapıcam...
maşallah sana canm ne cok iş yapmıssın...kıskandım,,,yaprak sara sara da bi hal oldun be canm,yolda iyi gider ama..ben de istiyom ama anneme derim artık,gerci kirazlar baslıcak yakında onunda o telası olur... Baslamadan söyle koca bitencere olsa ne güzel olur.... Cok mu kötüyüm ben ya.....
Sen de bosver canım,esin süpürsün gelince... Sen cok yoruldun...
cok kötüsün ama sen... Ben daha yiyemedim eve gidince yapıcam...
maşallah sana canm ne cok iş yapmıssın...kıskandım,,,yaprak sara sara da bi hal oldun be canm,yolda iyi gider ama..ben de istiyom ama anneme derim artık,gerci kirazlar baslıcak yakında onunda o telası olur... Baslamadan söyle koca bitencere olsa ne güzel olur.... Cok mu kötüyüm ben ya.....
Sen de bosver canım,esin süpürsün gelince... Sen cok yoruldun...
Kızlar ben banyoyaa gidiyorummm bir rahatlayayımm ben gelene kadar kimse kalmaz heraldee
Herkeseee sağlıklıı mutluu günler haftalar haftasonları diliyorummm.. Beni özleyinn fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım sizlerii güzel haberlerinizi okurum inşallah
SERO ÖYLE DEME PARANIN MİKTARINA DEĞİL İŞLEVİNE BAKACAN BEBİŞ KAÇ GÜN ALTINA EDER BEDEVADAN DİYCEN anam o etcek biz temizleyecez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?