- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.061
benim kucacım ne diyo biliyon mu irem....
şimdiden biz kampanya oldukça bez alıp depolayalım...
serap sizin cinsiyet ne oldu yavrum ne zaman kontrol
seninki belli oldu mu? benimki çok edepli çıktı teyzesi göstermedi bi türlü orasını..mayıs 6da kontrolümüz var..bakalım gösterecek mi?
benim kucacım ne diyo biliyon mu irem....
şimdiden biz kampanya oldukça bez alıp depolayalım...
biz 11 haftalıkken gitmiştik en son o zaman belli değil dedi 4 mayıstada benim randevum var umarım gösterir tatlı yiyip gitmek lazımm
biz 11 haftalıkken gitmiştik en son o zaman belli değil dedi 4 mayıstada benim randevum var umarım gösterir tatlı yiyip gitmek lazımm
kuduruk uşağım yerinde durmadı ama şeyini de göstermedi...bakalım kısmet ama göbüş çok dik benim..herkes erkek diyo..
haklı adam altın falan faso fiso en büyük yatırım bez yatırımı
ya ben hareketli olsun diye yedim de noldu tam bir akrep çekmiş bacakları karnına oturuyodu, doktor dürttüde bacağını anca gösterdi
haklı adam altın falan faso fiso en büyük yatırım bez yatırımı
bu akrepler çok fenalarrr canımmm napıcazz bakalımmm
2 li test mantığını çok merak ettim bak şimdi , 2 li test yaptıranlar beta değerinizi deyin bakem fitoş yaptırmışmıydın kız sen ..................
kuduruk uşağım yerinde durmadı ama şeyini de göstermedi...bakalım kısmet ama göbüş çok dik benim..herkes erkek diyo..
o gün gitmiş çocuk bezlerini incelemiş bizim ki aşkım diyo bezler çocukların kilosuna göreymiş bu marka pudralı bunda yokmuş pudra..senin ben dedim...
baştan ipleri sıkcaz galiba
benimki 22.ydi
kızz benimkide az tepinmedi resmen kayıyordu göbeğimde banada erkek diyolar bilmiyorumm artık
adam ilgili daha ne istiyon , sen yinede deki ona şimdiden bir markaya bel bağlamayalım bu popo denen şey bebekte hassas oluyo neyde mutlu olacağı belli olmaz para biriktir sen
yok seninkini biliyomda 50 üstü çıkan ve birini daha bulayımda karşılaştırayım, ben büyük ihtimal testi almaya gitmem gelecek randevuya kalır , telde sorarım ama nası sorarım bilmiyom
sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar da kız erkek farketmez...
netten bakılıyomu bilmiyom ben hep arayıp öğreniyom doktordan sonucu bakarım onada, eşim gidemez izin alıp ilçeye gitmeli ben gitsem daha az zırıltılı olur ..................netten bakamıyon mu canım...yolla eşini gitsin alsın getirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?