Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benim kucacım ne diyo biliyon mu irem....
şimdiden biz kampanya oldukça bez alıp depolayalım...

haklı adam altın falan faso fiso en büyük yatırım bez yatırımı

biz 11 haftalıkken gitmiştik en son o zaman belli değil dedi 4 mayıstada benim randevum var umarım gösterir tatlı yiyip gitmek lazımm

ya ben hareketli olsun diye yedim de noldu tam bir akrep çekmiş bacakları karnına oturuyodu, doktor dürttüde bacağını anca gösterdi

biz 11 haftalıkken gitmiştik en son o zaman belli değil dedi 4 mayıstada benim randevum var umarım gösterir tatlı yiyip gitmek lazımm

kuduruk uşağım yerinde durmadı ama şeyini de göstermedi...bakalım kısmet ama göbüş çok dik benim..herkes erkek diyo..

kuduruk uşağım yerinde durmadı ama şeyini de göstermedi...bakalım kısmet ama göbüş çok dik benim..herkes erkek diyo..

2 li test mantığını çok merak ettim bak şimdi , 2 li test yaptıranlar beta değerinizi deyin bakem fitoş yaptırmışmıydın kız sen ..................

o gün gitmiş çocuk bezlerini incelemiş bizim ki aşkım diyo bezler çocukların kilosuna göreymiş bu marka pudralı bunda yokmuş pudra..senin ben dedim...

adam ilgili daha ne istiyon , sen yinede deki ona şimdiden bir markaya bel bağlamayalım bu popo denen şey bebekte hassas oluyo neyde mutlu olacağı belli olmaz para biriktir sen

Hayırlı Cumalar ...Nasılsınız iyimisiniz beni sorucak olursanız fenayım zaten uykum deli gibi vardı birde öğle yemeğinde ayran içtim resmen harfleri herşeyi çift görüyorum bayılcam uykusuzluktan hatunlar benim karnım davul gibi ya nasıl bu kadar şiş??? çok erken olduğunu biliyorum şöyle düşünüyorum acaba adett olmıyorum ya şimdilik onun şişkinliğimi bide tabi eski tuvalet düzenim yok gibi tıkanmış gibiyim hiç öyle derdim yoktu sabah ılık su ve kayısı meyve suyu içtim ama bi el atın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…