- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.081
Hayırlı Cumalar ...Nasılsınız iyimisiniz beni sorucak olursanız fenayım zaten uykum deli gibi vardı birde öğle yemeğinde ayran içtim resmen harfleri herşeyi çift görüyorumbayılcam uykusuzluktan hatunlar benim karnım davul gibi ya nasıl bu kadar şiş??? çok erken olduğunu biliyorum şöyle düşünüyorum acaba adett olmıyorum ya şimdilik onun şişkinliğimi bide tabi eski tuvalet düzenim yok gibi tıkanmış gibiyim hiç öyle derdim yoktu sabah ılık su ve kayısı meyve suyu içtim ama bi el atın bana
öyle canım en başta sağlık sonra cinsiyet..öyle kuzum doğru diyosun sağlık herşeyden önemli
netten bakılıyomu bilmiyom ben hep arayıp öğreniyom doktordan sonucu bakarım onada, eşim gidemez izin alıp ilçeye gitmeli ben gitsem daha az zırıltılı olur ..................
hayırlı cumalar ...nasılsınız iyimisiniz beni sorucak olursanız fenayım zaten uykum deli gibi vardı birde öğle yemeğinde ayran içtim resmen harfleri herşeyi çift görüyorumBayılcam uykusuzluktan hatunlar benim karnım davul gibi ya Nasıl bu kadar şiş??? çok erken olduğunu biliyorum şöyle düşünüyorum acaba adett olmıyorum ya şimdilik onun şişkinliğimi bide tabi eski tuvalet düzenim yok gibi Tıkanmış gibiyim hiç öyle derdim yoktu sabah ılık su ve kayısı meyve suyu içtim ama bi el atın bana
Hayırlı Cumalar ...Nasılsınız iyimisiniz beni sorucak olursanız fenayım zaten uykum deli gibi vardı birde öğle yemeğinde ayran içtim resmen harfleri herşeyi çift görüyorumbayılcam uykusuzluktan hatunlar benim karnım davul gibi ya nasıl bu kadar şiş??? çok erken olduğunu biliyorum şöyle düşünüyorum acaba adett olmıyorum ya şimdilik onun şişkinliğimi bide tabi eski tuvalet düzenim yok gibi tıkanmış gibiyim hiç öyle derdim yoktu sabah ılık su ve kayısı meyve suyu içtim ama bi el atın bana
canım akşamları aşırıda kaçmadan bir avuç kabak çekirdeği ye , birde kivi kesin rahatlatır
aynı şeyleri yaşıyoruz canım 5 gündür wc ye gidemiyorum..ve patlarsam fena patlayacağım...
kuzum kivi ve muz yiyorum sadece şimdilik yaz meyveleri çıksa saldırıcamda işte çilek in tadı bile yok kabak çekirdeği biz her akşam bir kova yerdik o kadar ama şimdi canm onu hiç çekmiyor ama yemeliyim
ooo canm ya Allah kolaylık versin senin bebiş büyük baya dr. bişi diyomu bu durum için :44:
kuzum kivi ve muz yiyorum sadece şimdilik yaz meyveleri çıksa saldırıcamDa işte çilek in tadı bile yok kabak çekirdeği biz her akşam bir kova yerdik o kadar ama şimdi canm onu hiç çekmiyor ama yemeliyim
Ooo canm ya allah kolaylık versin senin bebiş büyük baya dr. Bişi diyomu bu durum için :44:
muzu azalt yavrumm od akabız yapar ben çıktım kızlar hadi görüşürüzzz
belirti mi istiyodun sen işte bunların hepsi belirti şişlik kabızlık hepsi çok normal belirtiler canımcımmm
bide yer fıstığı yee oda ii geliyor
muzu azalt yavrumm od akabız yapar ben çıktım kızlar hadi görüşürüzzz
canım kivi ishal eder muz kabız sen kendini nötr lüyon meyvenin o anlamda faydası olmuyo anlaşılan
aaaaaaaaaBelirtiyse can kurbannnnn Offf büyüsün tekmelesin beni yaaaa Güle güle tatlım iyi haftasonları
Muzun bu olumsuz durumunu biliyorum ama yiyebileceğim meyve bu oyüzden dayandım muzaşu yaz meyveleri çıksada kana kana yesekkkkk
ama diğer olumsuzluklarınıda düşüneceksin ağırlığı kivi ye ver sabahlarıda 2 kuru kayısıyı ılık suya at biraz bekletip suyuyla içKuru kayısıdan komposto falan yap meyve suyunu içene kadarda
sulu armutlar var çok güzel onuda düşün ben onla kivi tüketiyom açıkçasıyavru ben kiviyle idare ediyim şimdilikBide elma yiyebilirsem
sulu armutlar var çok güzel onuda düşün ben onla kivi tüketiyom açıkçası
nımnımnım armuta hayır dememiro bide ben ilk gebeliği öğrenmeden sık idrara çıkıyodum şimdi o yok oldu suda içmiyo değilim :44:
biraz büyüsün anlarsın bende düşüğüme göre hiç çıkmıyo gibiydim şimdi acayip çıkıyom
ooo canm ya Allah kolaylık versin senin bebiş büyük baya dr. bişi diyomu bu durum için :44:
yok ilaç vermiyo...yediğine içtiğine dikkat et diyo...
ya neden sordum biliyomusun ? benim ilk muayeneye gittiğimde dr. un eskiden asistanlığını yapan kız hamileydi ona diyordu kabızlık devam mı evet dedi ilaç yazdı bende şaşırdım
oyyy kuzum benim,yakınız ama keşke az daha yakın olsaydık ya,ne güzel olurdu...tanışırdık,eşlerimizi de tanıştır gider gelirdik...Yolda aç kurt kesiliyorum ben can sıkıntısından olsa gerek sürekli yiyesim geliyo baya da sardım ondan yoruldum zatenn yakın olsan sana da getirirdim canımm uğrardım yanınaa afiyetle yerdikkk artık annen ya da kayınvalide sarsın sen afiyetle ye
2 li test mantığını çok merak ettim bak şimdi , 2 li test yaptıranlar beta değerinizi deyin bakem fitoş yaptırmışmıydın kız sen ..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?