Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynı şeyleri yaşıyoruz canım 5 gündür wc ye gidemiyorum..ve patlarsam fena patlayacağım...

öyle kuzum doğru diyosun sağlık herşeyden önemli
öyle canım en başta sağlık sonra cinsiyet..

netten bakılıyomu bilmiyom ben hep arayıp öğreniyom doktordan sonucu bakarım onada, eşim gidemez izin alıp ilçeye gitmeli ben gitsem daha az zırıltılı olur ..................

bakabilyon canım ya..gittiğin hastanenin sitesine gir..tahlil sonuçlarını tıkla..tc girersin ve verdikleri barkod var ya orada numara var onu girdin mi çıkıyo sonuçların şayet çıkmışsa..

canım akşamları aşırıda kaçmadan bir avuç kabak çekirdeği ye , birde kivi kesin rahatlatır

belirti mi istiyodun sen işte bunların hepsi belirti şişlik kabızlık hepsi çok normal belirtiler canımcımmm
bide yer fıstığı yee oda ii geliyor

Son düzenleme:
canım akşamları aşırıda kaçmadan bir avuç kabak çekirdeği ye , birde kivi kesin rahatlatır

kuzum kivi ve muz yiyorum sadece şimdilik yaz meyveleri çıksa saldırıcam da işte çilek in tadı bile yok kabak çekirdeği biz her akşam bir kova yerdik o kadar ama şimdi canm onu hiç çekmiyor ama yemeliyim

aynı şeyleri yaşıyoruz canım 5 gündür wc ye gidemiyorum..ve patlarsam fena patlayacağım...

ooo canm ya Allah kolaylık versin senin bebiş büyük baya dr. bişi diyomu bu durum için :44:

muzu azalt yavrumm od akabız yapar ben çıktım kızlar hadi görüşürüzzz

canım kivi ishal eder muz kabız sen kendini nötr lüyon meyvenin o anlamda faydası olmuyo anlaşılan

belirti mi istiyodun sen işte bunların hepsi belirti şişlik kabızlık hepsi çok normal belirtiler canımcımmm
bide yer fıstığı yee oda ii geliyor

muzu azalt yavrumm od akabız yapar ben çıktım kızlar hadi görüşürüzzz

aaaaaaaaa belirtiyse can kurbannnnn offf büyüsün tekmelesin beni yaaaa güle güle tatlım iyi haftasonları

canım kivi ishal eder muz kabız sen kendini nötr lüyon meyvenin o anlamda faydası olmuyo anlaşılan

muzun bu olumsuz durumunu biliyorum ama yiyebileceğim meyve bu oyüzden dayandım muza şu yaz meyveleri çıksada kana kana yesekkkkk

ama diğer olumsuzluklarınıda düşüneceksin ağırlığı kivi ye ver sabahlarıda 2 kuru kayısıyı ılık suya at biraz bekletip suyuyla iç Kuru kayısıdan komposto falan yap meyve suyunu içene kadarda

yavru ben kiviyle idare ediyim şimdilik bide elma yiyebilirsem

ya neden sordum biliyomusun ? benim ilk muayeneye gittiğimde dr. un eskiden asistanlığını yapan kız hamileydi ona diyordu kabızlık devam mı evet dedi ilaç yazdı bende şaşırdım

benim doktor ilaca karşı biraz canım mide bulantısını bile çok zorlanınca verdi..verirkende mümkün olduğunca kullanmamaya çalış dedi.

oyyy kuzum benim,yakınız ama keşke az daha yakın olsaydık ya,ne güzel olurdu...tanışırdık,eşlerimizi de tanıştır gider gelirdik...
yolda acıkıyo insan ya sıkıntıdan olsa gerek,canım meyve suyu,meyve falan da al yanına sürekli katı yeme,sonra alim aallah kötü olursun....ben yarın da burdayım malum,hastaneden çıkınca fırsat bulursan yazarsın...
öpüyorum sizi... dikkatli olun yollarda....

2 li test mantığını çok merak ettim bak şimdi , 2 li test yaptıranlar beta değerinizi deyin bakem fitoş yaptırmışmıydın kız sen ..................

canım benim 75 çıktı,dr kıza benzetti... amma ve lakinnnnn... ilk bebeğim erkekti acaba doğrumu diye baktım onun değerlerine de 69 çıkmış o da
yani boş bi tez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…