- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.101
benim doktor ilaca karşı biraz canım mide bulantısını bile çok zorlanınca verdi..verirkende mümkün olduğunca kullanmamaya çalış dedi.
senin dr. tam benlik miş
kolay kolay vermemesi iyi ama bazen zorluyo işte...mide bualntısında ben çokçektim..ilacı aldım ama sor ki kaç tane içtin...
oyyy kuzum benim,yakınız ama keşke az daha yakın olsaydık ya,ne güzel olurdu...tanışırdık,eşlerimizi de tanıştır gider gelirdik...
yolda acıkıyo insan ya sıkıntıdan olsa gerek,canım meyve suyu,meyve falan da al yanına sürekli katı yeme,sonra alim aallah kötü olursun....ben yarın da burdayım malum,hastaneden çıkınca fırsat bulursan yazarsın...
öpüyorum sizi... dikkatli olun yollarda....
canım benim 75 çıktı,dr kıza benzetti... amma ve lakinnnnn... ilk bebeğim erkekti acaba doğrumu diye baktım onun değerlerine de 69 çıkmış o da
yani boş bi tez...
Zaten curuttun bu durumda tezimi
günaydınnnnnnnn annişlerrrrrrrrrr ve bebişlerrrrrrrr
didoşum belki okursun belki okuyamazsın hayırlı yolculuklar kuzummmm kendinize çok ama çok dikkat edin bol bol dinleninnn yüreğimiz seninle güle güle gidin güle güle gelin
günaydın milletttt....
günaydın milletttt....
günaydın güzel annişler.......
serap sende ekim annelerindenmişsin...
aramızda az varmış peş peşe doğurcaz desene
günaydın güzel annişler.......
serap sende ekim annelerindenmişsin...
aramızda az varmış peş peşe doğurcaz desene
günaydın serabımmm nasılsınnnnn bebiş nasıl kız belli oldumu cinsiyetiiiben çok heyecanlıyım salı günü gidicez 2li için
evet canım ekim annelerinden olacağım kısmetse...bir terazi doğurcam..doğru kız aramızda döört gün var...heyecan yaptım..
iyiyim kuzu sen nasılsın? yok canım ya benim ki çok edepli çıktı göstermedi ikili testte..benimde kontrolüm 6 mayısta bakalım cinsiyetimizi öğrenebiliecek miyiz? muallakta kalmaktan sıkıldım...artık oğlum veya kızım diye sevmek istiyom...
evet yaaa belli olsa artık kızı da erkeğide bir ölürüz onlar için ama dediğin gibi kızım veya oğlum die sevmek tadına doyulmazdır
biz iyiyiz işte çalışmaya çalışıyoruzzz
kuzum kuzum diye sevmekten sıkıldım oğluşum veya kızım diye sevmek istiyom ama göstermiyo anacım doktor o kadar uğraştı ama göstermedi..en son bıraktı bakalım kaldı 9 gün... gösterir herhalde artık göstersin yoksa totosundan ısıracam doğduğunda...kız size tatil değil di mi cumartesi...
benide heyecan sardı dr söylermi acaba die
yok kuzum tatil yok bize çalış köle hesabı boş boş oturuyorum bende
kesin olmamakla birlikte görürse söylüyorlar canım ama net olmuyor..ikili test yaptıracaksan çıkan sonuca göre iremin teorisini uygularsak benimki erkek çıkıyo ama ne kadar doğru onu da bilmiyoz...
boş ver canım otur sende kuzunu düşün yorma kendini...
günaydın fulişim,biz iyiyiz,canımız sıkılıyo oyun oynuyoz siz nasılsınz bakalım?günaydın serabımmm nasılsınnnnn bebiş nasıl kız belli oldumu cinsiyetiiiben çok heyecanlıyım salı günü gidicez 2li için
günaydınnn fitoşummmm nassın bebikommmmm
evet canım ekim annelerinden olacağım kısmetse...bir terazi doğurcam..doğru kız aramızda döört gün var...heyecan yaptım..evet terazi olucak nasipse... Kız benimkide göstermiyo cinsiyetini,cok edepli bizimkiler.... Bende diyorum hiç önemli değil kız erkek farketmez,ama merak ediyrum ya,bebişim annecim diye sevmek yerine kzım oğlum demek istlyom,gerci bizim 2lide kıza benzetti ama güvenmeyin dedi... 2mayısta kontrol var,hem devlette hem özelde,birine göster bari be çocuğum....
iyiyim kuzu sen nasılsın? yok canım ya benim ki çok edepli çıktı göstermedi ikili testte..benimde kontrolüm 6 mayısta bakalım cinsiyetimizi öğrenebiliecek miyiz? muallakta kalmaktan sıkıldım...artık oğlum veya kızım diye sevmek istiyom...
merhabalar güzel anneler nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?