Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kolay kolay vermemesi iyi ama bazen zorluyo işte...mide bualntısında ben çokçektim..ilacı aldım ama sor ki kaç tane içtin...

mide bulantım hiç yok ne zaman başlayıp ne zaman bitti? Dr. bana dedi 2 hafta sonra başlar başlamassa da olmaz daha dedi :44:

Zaten curuttun bu durumda tezimi

selam kızlarr nasılsınızz aman ben ilk denemelere başladım çok kaptırdım kendimi nedense. azcık frenleyeyeim diyorum sonuçta çocuk yapmak zor işşş

günaydınnnnnnnn annişlerrrrrrrrrr ve bebişlerrrrrrrr

didoşum belki okursun belki okuyamazsın hayırlı yolculuklar kuzummmm kendinize çok ama çok dikkat edin bol bol dinleninnn yüreğimiz seninle güle güle gidin güle güle gelin

günaydın milletttt....

günaydın güzel annişler.......
serap sende ekim annelerindenmişsin...
aramızda az varmış peş peşe doğurcaz desene

günaydın güzel annişler.......
serap sende ekim annelerindenmişsin...
aramızda az varmış peş peşe doğurcaz desene

evet canım ekim annelerinden olacağım kısmetse...bir terazi doğurcam..doğru kız aramızda döört gün var...heyecan yaptım..

günaydın serabımmm nasılsınnnnn bebiş nasıl kız belli oldumu cinsiyetiii ben çok heyecanlıyım salı günü gidicez 2li için

iyiyim kuzu sen nasılsın? yok canım ya benim ki çok edepli çıktı göstermedi ikili testte..benimde kontrolüm 6 mayısta bakalım cinsiyetimizi öğrenebiliecek miyiz? muallakta kalmaktan sıkıldım...artık oğlum veya kızım diye sevmek istiyom...

evet yaaa belli olsa artık kızı da erkeğide bir ölürüz onlar için ama dediğin gibi kızım veya oğlum die sevmek tadına doyulmazdır
biz iyiyiz işte çalışmaya çalışıyoruzzz

evet yaaa belli olsa artık kızı da erkeğide bir ölürüz onlar için ama dediğin gibi kızım veya oğlum die sevmek tadına doyulmazdır
biz iyiyiz işte çalışmaya çalışıyoruzzz

kuzum kuzum diye sevmekten sıkıldım oğluşum veya kızım diye sevmek istiyom ama göstermiyo anacım doktor o kadar uğraştı ama göstermedi..en son bıraktı bakalım kaldı 9 gün... gösterir herhalde artık göstersin yoksa totosundan ısıracam doğduğunda...kız size tatil değil di mi cumartesi...

benide heyecan sardı dr söylermi acaba die

yok kuzum tatil yok bize çalış köle hesabı boş boş oturuyorum bende

benide heyecan sardı dr söylermi acaba die

yok kuzum tatil yok bize çalış köle hesabı boş boş oturuyorum bende

kesin olmamakla birlikte görürse söylüyorlar canım ama net olmuyor..ikili test yaptıracaksan çıkan sonuca göre iremin teorisini uygularsak benimki erkek çıkıyo ama ne kadar doğru onu da bilmiyoz...
boş ver canım otur sende kuzunu düşün yorma kendini...

bi gidelim bakalımmmm zaten 4 haftayı geçti görmüyom kuzumuuuuu nasıl özledimmmm

neymiş kız o teori ben kaçırmışım onu :44::44::44::44:

günaydın serabımmm nasılsınnnnn bebiş nasıl kız belli oldumu cinsiyetiii ben çok heyecanlıyım salı günü gidicez 2li için

günaydınnn fitoşummmm nassın bebikommmmm
günaydın fulişim,biz iyiyiz,canımız sıkılıyo oyun oynuyoz siz nasılsınz bakalım?

Ben geldim...
Rapor veriyorum. Tahmin ettiğim gibi prensesimin haftasında 6 gün gerileme olmuş Zaten bir hafta geriliğimiz vardı oldu 13 gün. Doktor omega3 ilacı verdi. Tamtamına 40 lira minnacık bir şişe. 10 gün sonra tekrar gel, gerileme ilerliyor mu diye bakalım dedi. Kendimi dün itibari ile besiye çektim kızlar. Ballı muzlar, sebzeler, sütler yoğurtlar...Bu sabah 7,30 da kalkıp kahvaltı hazırladım millet şaşırdı evde:) Haşlanmış yumurta yedim hayatımda ikinci defadır :) Bakalım netice ne olcak. Saatte bir tıkınacağım. Doktor gerilemenin beslenme bozukluğuna bağlı olduğunu söyleyince dişimi az daha sıkmaya karar verdim...6 gün gerileme önemli değilmiş ama bu haftalarda gerileme tercih edilen bir durum da değilmiş. Kontrolde herşeyyi gayet güzel çıkmıştı aslında. 18 cm olmuş. Boy var ama ağırlık düşük. 188 gr. Doktor hala herşeyi çok iyi diyordu ben ultrasonda çıkan haftayı görmeseydim. Sonra oda evhamlandı. Takibe alalım dedi. Sol tarafa yat dedi. Sırt üstü kesinlikle yatılmamalıymış aklınızda bulunsun.

Dün çok moralim bozuktu yazamadım. Ama şimdi iyiyim. Kurbanlık inekler gibi yiyorum sabahtan beri ve daha hiç çıkartmadım:))
Ayrıca kızlar çook çoook su için. Doktor dediki bebeğin daha da gerilerdi ama sen çok su içiyorsun. Tahlil sonuçlarından anlamış su içtiğimi. Su çok önemliymiş.

Benden bu kadar. 6 mayısta tekrar gideceğim inşallah. Dua edin kızım toparlasın. Aslında ultrasonda şişkin bir karnı kalın bacakları vardı ama yeterli değilmiş demekki. Maşallah Kocaman olmuştu, ekrana tamamı sığmadı. Darısı sizlerin başına tabi daha sağlıkla. Öpüldünüz hepiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…