- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.121
Ben geldim...
Rapor veriyorum. Tahmin ettiğim gibi prensesimin haftasında 6 gün gerileme olmuşZaten bir hafta geriliğimiz vardı oldu 13 gün. Doktor omega3 ilacı verdi. Tamtamına 40 lira minnacık bir şişe. 10 gün sonra tekrar gel, gerileme ilerliyor mu diye bakalım dedi. Kendimi dün itibari ile besiye çektim kızlar. Ballı muzlar, sebzeler, sütler yoğurtlar...Bu sabah 7,30 da kalkıp kahvaltı hazırladım millet şaşırdı evde:) Haşlanmış yumurta yedim hayatımda ikinci defadır :) Bakalım netice ne olcak. Saatte bir tıkınacağım. Doktor gerilemenin beslenme bozukluğuna bağlı olduğunu söyleyince dişimi az daha sıkmaya karar verdim...6 gün gerileme önemli değilmiş ama bu haftalarda gerileme tercih edilen bir durum da değilmiş. Kontrolde herşeyyi gayet güzel çıkmıştı aslında. 18 cm olmuş. Boy var ama ağırlık düşük. 188 gr. Doktor hala herşeyi çok iyi diyordu ben ultrasonda çıkan haftayı görmeseydim. Sonra oda evhamlandı. Takibe alalım dedi. Sol tarafa yat dedi. Sırt üstü kesinlikle yatılmamalıymış aklınızda bulunsun.
Dün çok moralim bozuktu yazamadım. Ama şimdi iyiyim. Kurbanlık inekler gibi yiyorum sabahtan beri ve daha hiç çıkartmadım:))
Ayrıca kızlar çook çoook su için. Doktor dediki bebeğin daha da gerilerdi ama sen çok su içiyorsun. Tahlil sonuçlarından anlamış su içtiğimi. Su çok önemliymiş.
Benden bu kadar. 6 mayısta tekrar gideceğim inşallah. Dua edin kızım toparlasın. Aslında ultrasonda şişkin bir karnı kalın bacakları vardı ama yeterli değilmiş demekki. Maşallah Kocaman olmuştu, ekrana tamamı sığmadı. Darısı sizlerin başına tabi daha sağlıkla. Öpüldünüz hepiniz.
bu akşam başlıyoruz ablacım kısmetse . senin kızda pek nazlı olacak galiba :)Hoşgeldin canım. Senden ne haber. Başladı mı ekşın:) İnşallah bu ay hayırlısıyyla muradınıza erersiniz canım.
Ben geldim...
Rapor veriyorum. Tahmin ettiğim gibi prensesimin haftasında 6 gün gerileme olmuşZaten bir hafta geriliğimiz vardı oldu 13 gün. Doktor omega3 ilacı verdi. Tamtamına 40 lira minnacık bir şişe. 10 gün sonra tekrar gel, gerileme ilerliyor mu diye bakalım dedi. Kendimi dün itibari ile besiye çektim kızlar. Ballı muzlar, sebzeler, sütler yoğurtlar...Bu sabah 7,30 da kalkıp kahvaltı hazırladım millet şaşırdı evde:) Haşlanmış yumurta yedim hayatımda ikinci defadır :) Bakalım netice ne olcak. Saatte bir tıkınacağım. Doktor gerilemenin beslenme bozukluğuna bağlı olduğunu söyleyince dişimi az daha sıkmaya karar verdim...6 gün gerileme önemli değilmiş ama bu haftalarda gerileme tercih edilen bir durum da değilmiş. Kontrolde herşeyyi gayet güzel çıkmıştı aslında. 18 cm olmuş. Boy var ama ağırlık düşük. 188 gr. Doktor hala herşeyi çok iyi diyordu ben ultrasonda çıkan haftayı görmeseydim. Sonra oda evhamlandı. Takibe alalım dedi. Sol tarafa yat dedi. Sırt üstü kesinlikle yatılmamalıymış aklınızda bulunsun.
Dün çok moralim bozuktu yazamadım. Ama şimdi iyiyim. Kurbanlık inekler gibi yiyorum sabahtan beri ve daha hiç çıkartmadım:))
Ayrıca kızlar çook çoook su için. Doktor dediki bebeğin daha da gerilerdi ama sen çok su içiyorsun. Tahlil sonuçlarından anlamış su içtiğimi. Su çok önemliymiş.
Benden bu kadar. 6 mayısta tekrar gideceğim inşallah. Dua edin kızım toparlasın. Aslında ultrasonda şişkin bir karnı kalın bacakları vardı ama yeterli değilmiş demekki. Maşallah Kocaman olmuştu, ekrana tamamı sığmadı. Darısı sizlerin başına tabi daha sağlıkla. Öpüldünüz hepiniz.
Ablam sende bu azimle siz arayi kapatirsiniz kafani takma fazlada ve yediginide cikartmadigina gore sen kapatcan yakinda bulanti defterini bencebu arada nerak ettim sirt ustu mu yuz ustumu yatmiycaz ben bazen sirt ustu yatiyorum her zaman yana donemiyom
ablacım bu söylediklerin hepimize örnek oldu keske olmasaydı ama oldun her serde bi hayır vardır derler,bu durum da senin kendlni toparlamanı sağlamış,ama bak dr.da demiş o kadar geri kalması cok sorun değilmiş,sen bundan sonra daha dikkatli ol,her bulduğundan ye,ben senin yanında olsam zorla agzına tıkardım,ablam hamileyken cok bulantısı oluyodu,onunda bebeğin kilosu geriydi,dr.ne olursa olsun kussanda yiceksin dedi,özellikle kırmızı et... Ablam da vejeteryandır.ama ekmek arsı kofte,balık,tavuk herseyi yedi,ardından hemen cıkardı yediklerini ama cok kısa bisürede bebek cok güzel kilo aldı... Birde ablacım gece sütünü ihmal etme,direk bebege yarıyomus gece sütü....
Ha bir de sırt üstü yatmak neden yatmayın diyolarki,ben hep yan yatıyorum ama uyandığmda sırt üstü buluyorum kendimi,nasıl düzeltcemki bu durumu?aklıma takıldı simdi...
bu akşam başlıyoruz ablacım kısmetse . senin kızda pek nazlı olacak galiba :)
alemsin abla ya... bazen kendim yiyorum ama gözüm eşimin tabağında oluyo,öyle aç gözlü oluyorum bazen... dedğim gibi ablamın da bi ara durumu böyleydi ama cıkarta cıkarta yedi ve bebk kilo aldı...Oy canım ya, evdekiler de ye diye zorluyor ama inanın elimde değil. Oysa öküz gibi yiyen bir kadındım. Düşün yani 96 ile hamile kaldım:) Şimdi 5 aydır 91 kiloyum. Yediklerimi çıkartmadım bugün. Biraz zor oldu ama, Allaha çok şükür bugün iyi beslendiğime inanıyorum. İnşallah yararı olur. Ablanın durumu da moral oldu bana. Bakalım 10 gün sonra ne olacak.
Yatma konusunda ben de hep duyuyordum sola yatma işini ama ilk defa doktor ağzından işittim. Demekki bilimsel bir yyönü varmış.Kaşar ve muzu da öyle. Bir de günde bir dondurma 2 bardak sütten daha fazla kalsiyum verirmiş. Ama hazır değil, şu külağa doldurulanlardan olacak ve sade olacak.
Birşeyler öğrendikçe paylaşıyoruz işte. Valla size de örnek olsun, yiyin damatlara kalmasın ayol:)))
İnşallah canım. Moral verdin Allah razı olsun. Sırt üstü kesinlikle yatma dedi. Yüzüstü zaten yatamazsın istesende. Sırt üstü yatında karın etleri rahim ve bebeğin suyu hep birlikte bebişe ağırlık veriyormuş. O da bu şekilde enerji harcarmış ve kilo almada sorun olurmuş. Sağ tarafa neden yatılmaz birşey demedi. Ama hep sola yat dedi. Gece 40 kere uyanıp sola döndürdüm kendimi:)) Bir de yatmadan önce muz yemeliymişiz. Ya da kaşar peyniri. Bence sen de kendini sola yatmaya alıştır canım.
Ben geldim...
selaaaaaammm kizlar nasilsinizzzz.
ben guzel bi ctesi gecirdim. pazara gittik esimle canimin cektiklerini aldim. umarim yemede de ayni basariyi gosteririm. zira bulantilar ve kusmalar son hizzz . gecmisi sole bi okudum. dondurma gecmis bi yerde. canim cekti tabi. esimi bekliyorum simdi dondurma ismarliycak bana.
bu arada tahlillerimcikmis. sonuclar iyi. kan ve idrar degerlerim normalmis.
iste bole kizlarr....
alemsin abla ya... bazen kendim yiyorum ama gözüm eşimin tabağında oluyo,öyle aç gözlü oluyorum bazen... dedğim gibi ablamın da bi ara durumu böyleydi ama cıkarta cıkarta yedi ve bebk kilo aldı...
donurma konusun da da sanslıyız yaz hamilesiyiz,içimizi serinletmek için bol bol yeriz ben cok severim,özellikle keçi sütünden olcak dondurma,hem daha lezzetli hem daha faydalı diye biliyorum ben..
ben de bundan sonra daha temkinli yatarım artık ama elimde değil,bi uyanıyorum sırtüstü buluyorum kendimi,ama ileriki aylarda rahatsız olurum zaten yatamam inşallah..
muzu duymuştum ben de gece yatmadan yediğinde direk bebeğe kilo yaparmış... kaşar da en çok kalsiyum olan peynirmiş...ha bir de abla sen bilirsin,karın genişlerken catlama oluyo ya ben de çok kaşıntı oluyo,hatta kızarıklık var bi kaç yerde pütür pütür olmuş,neden oldu ki,dr.a da daha gitmedim,2 mayısta gidince sorcam,senin oldumu hiç böyle seyler?
selam kızlar nasılsınız 5 dk bir fırsatım oldu hemen size yazayım dedim. dün doktora gittik renkli ultrasonumuz vardı bebişimiz büyümüş bayaa 335 gr olmuş ağırlığı bir tane fotoğraf da verdiler renkli çok tattlıydı sıpamm ama uyuyoduu hiç uyanmadıı.. Doktor da vitamin takviyesi verdi bana o alt karın bölgemdeki ağrıları söyledim onlar kasılma dedi ve kalsiyum ve magnezyum verdiii.. Bir sıkıntı yokmuş çok şükürr..
yolculuk da fena geçmedii ama çooookk sıcaktı piştim resmen ...
aynur abla senin yazını gördümm bebişindeki gerileme inşallah senin beslenme birlikte düzelirr hem bak çıkarmamışsın da ne güzel iştee inşallah toparlar bebişinnn..
kendinize çok iyi bakın kızlarrr öpüyorummm
Günaydın bayanlar...
merhabalar güzel anneler nasılsınız bakalım
Ben geldim...
selam kızlar nasılsınız 5 dk bir fırsatım oldu hemen size yazayım dedim. dün doktora gittik renkli ultrasonumuz vardı bebişimiz büyümüş bayaa 335 gr olmuş ağırlığı bir tane fotoğraf da verdiler renkli çok tattlıydı sıpamm ama uyuyoduu hiç uyanmadıı.. Doktor da vitamin takviyesi verdi bana o alt karın bölgemdeki ağrıları söyledim onlar kasılma dedi ve kalsiyum ve magnezyum verdiii.. Bir sıkıntı yokmuş çok şükürr..
yolculuk da fena geçmedii ama çooookk sıcaktı piştim resmen ...
aynur abla senin yazını gördümm bebişindeki gerileme inşallah senin beslenme birlikte düzelirr hem bak çıkarmamışsın da ne güzel iştee inşallah toparlar bebişinnn..
kendinize çok iyi bakın kızlarrr öpüyorummm
günaydın kuzular nasılsınız
ben pek ii değilim ağzımda koca iki yara ve dilimde bir yara mevcut çok ağrı yapıyor
ablacım yazdıklarını okudum hafta sonu ama cevap yazamadım telden senin kızçe ne badireler atlattı bunuda atlatır sen hiç üzüme
Günaydın bayanlar...
günayyyyydınnnn kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
fatmacım geçmiş olsun canım. dr. a gösterdin mi. karbonatla gargara yapmak iyi geliyor. benim de bağışıklığım düştüğünde çok çıkardı ağzımda...
serapppp günaydınnn. kaç zamandır yoktun nasılsınnnn..
günaydın canım nasılsın?günaydın serapcımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?