- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.141
günaydın kuzular nasılsınız
ben pek ii değilim ağzımda koca iki yara ve dilimde bir yara mevcut çok ağrı yapıyor
ablacım yazdıklarını okudum hafta sonu ama cevap yazamadım telden senin kızçe ne badireler atlattı bunuda atlatır sen hiç üzüme
günaydın serabımmmmmmnasılsınız bacımmmm
günayyyyydınnnn kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
fatmacım geçmiş olsun canım. dr. a gösterdin mi. karbonatla gargara yapmak iyi geliyor. benim de bağışıklığım düştüğünde çok çıkardı ağzımda...
serapppp günaydınnn. kaç zamandır yoktun nasılsınnnn..
günaydın milletsabah sabah acayip enerjikim acısını alışverişle attım fatoş canım marketlerde olur dut surubu çok iyi gelir ağız yaralarına
yoktum canım yeni yeni kendime geldiğim için takılamadım bir ara... şimdi şükürler olsun iyiyim...sizler nasılsınız bakayım?
günaydın canım nasılsın?
günaydın canımcım
doktora gitmedim gitsem ilaç verecek o ilaçlarda çoğu kortizonlu kullanmak istemiyorum
karbonat aklıma gelmedi akşam yaparım artık
sen nasılsın nasıl gidiyor bebişe alıştın mı
günaydın milletsabah sabah acayip enerjikim acısını alışverişle attım fatoş canım marketlerde olur dut surubu çok iyi gelir ağız yaralarına
iyiyim kuzum fena değilim pazartesi pazartesi pekhavam yerimde değill
günaydın canlarrrrr bizi sorarsanız iyiyz c.tesi küçük bi kaza atlattık onun dısında iyyiz
küçük bi kaza derken kolumu bi metal çizdi ama paslı falan değildi hemen kolonya fln döktük şimdi kabuk tuttu bi sıkıntı çıkartmaz umarım ama sanmıyorum neyse yarın dra gidicez zatennn
alışveriş yapcak canı istiyo bahaneye bak ya
bebekde geldi artıkın seni alışveriş sitelerinden çekebilene helal olsun
hoşgeldin canım bu arada
günayyyyydınnnn kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
fatmacım geçmiş olsun canım. dr. a gösterdin mi. karbonatla gargara yapmak iyi geliyor. benim de bağışıklığım düştüğünde çok çıkardı ağzımda...
serapppp günaydınnn. kaç zamandır yoktun nasılsınnnn..
günaydın dünürüm ben iyiyimsen nasılsın? kuzun nasıl?
günaydın canlarrrrr bizi sorarsanız iyiyz c.tesi küçük bi kaza atlattık onun dısında iyyiz
küçük bi kaza derken kolumu bi metal çizdi ama paslı falan değildi hemen kolonya fln döktük şimdi kabuk tuttu bi sıkıntı çıkartmaz umarım ama sanmıyorum neyse yarın dra gidicez zatennn
günaydın canım dut pekmezini duydum akşama bide onuda deniyim bakıyımmmm
daha bebişe geçemedim ona geçsek herifide tutamaycam galibakızlar oyun parkı bakan kimdi hatırlayamadım ama biz hafta sonu bir mağazada baktık kraft ın samba modeli 319 du bayağı beğendik şuan biz almayı düşünmüyoruz arkadaş için baktık ama fikir olsun
oo doktor gününüzzz geldi demekkiiiii seni seniiiiii
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.... vayyy yarın görcen kuzunu desene..benimde bir hafta kaldı günler geçmek bilmiyo ya..
iyiyim dünürüm yarına heyecanlıyızzz işte kuzumda iyi bi kaç gündür ikimizde iyiyiz şükür
saol canımmm bi anda oldu zatenevet yarın görücez meleğimizi beklerken günler çok yavaş vallaaa
herifler bizden daha meraklı canım ya akşam benim ki feneriumun sitesinden hastaneden çıkışta takım giydiriyon ya onlara bakmış onu alacakmış..defol git dedim çocuğu küçükken aşılama fener aşkını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?