Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın millet sabah sabah acayip enerjikim acısını alışverişle attım fatoş canım marketlerde olur dut surubu çok iyi gelir ağız yaralarına

günaydın canımcım
doktora gitmedim gitsem ilaç verecek o ilaçlarda çoğu kortizonlu kullanmak istemiyorum
karbonat aklıma gelmedi akşam yaparım artık

sen nasılsın nasıl gidiyor bebişe alıştın mı

günaydın millet sabah sabah acayip enerjikim acısını alışverişle attım fatoş canım marketlerde olur dut surubu çok iyi gelir ağız yaralarına

alışveriş yapcak canı istiyo bahaneye bak ya

bebekde geldi artıkın seni alışveriş sitelerinden çekebilene helal olsun

hoşgeldin canım bu arada

günaydın canlarrrrr bizi sorarsanız iyiyz c.tesi küçük bi kaza atlattık onun dısında iyyiz

küçük bi kaza derken kolumu bi metal çizdi ama paslı falan değildi hemen kolonya fln döktük şimdi kabuk tuttu bi sıkıntı çıkartmaz umarım ama sanmıyorum neyse yarın dra gidicez zatennn

canım karadut deriz biz burada ağız yaralaraına birebirdir ama şimdi bulmak epey mesele..bende de olur o yüzden yazdan ben derin dondurucuya atarım...iremin dediği gibi dut şurubunu dene istersen..

oo doktor gününüzzz geldi demekkiiiii seni seniiiiii

alışveriş yapcak canı istiyo bahaneye bak ya

bebekde geldi artıkın seni alışveriş sitelerinden çekebilene helal olsun

hoşgeldin canım bu arada

daha bebişe geçemedim ona geçsek herifide tutamaycam galiba kızlar oyun parkı bakan kimdi hatırlayamadım ama biz hafta sonu bir mağazada baktık kraft ın samba modeli 319 du bayağı beğendik şuan biz almayı düşünmüyoruz arkadaş için baktık ama fikir olsun

günaydın ballı lokmam ve inci tanesiii tahlilleriniz de güzel çıkmış gözünüz aydınnnn

günaydın iremiomm ve kuzusuuuu

günaydın dünürüm ben iyiyim sen nasılsın? kuzun nasıl?

iyiyim dünürüm yarına heyecanlıyızzz işte kuzumda iyi bi kaç gündür ikimizde iyiyiz şükür

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.... vayyy yarın görcen kuzunu desene..benimde bir hafta kaldı günler geçmek bilmiyo ya..

günaydın canım dut pekmezini duydum akşama bide onuda deniyim bakıyımmmm

koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebi, şurubu süper iyi gelir eskiden annem yapardı şimdi oda bıraktı o işleri pekmezi dene bari ağzında tutabildiğin kadar tut

herifler bizden daha meraklı canım ya akşam benim ki feneriumun sitesinden hastaneden çıkışta takım giydiriyon ya onlara bakmış onu alacakmış..defol git dedim çocuğu küçükken aşılama fener aşkını...

oo doktor gününüzzz geldi demekkiiiii seni seniiiiii

eveeeeeetttttttttttttttttt iki gecedir rüyamda dru görüyorum ultrasonda bebeğe bakıyoruz allahımmmm 4,5 hafta olucakkkk acayip heyecan bastı beniii

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.... vayyy yarın görcen kuzunu desene..benimde bir hafta kaldı günler geçmek bilmiyo ya..

saol canımmm bi anda oldu zaten evet yarın görücez meleğimizi beklerken günler çok yavaş vallaaa

fulimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yatcan kalkcan kızzzzz ayyyy bugün yarın olsunnnnn sen kuzunu gör bende çarşamba tatil olam

benim ki araba yatak baktı da kıyafeti cinsiyet belli olunca bakacakmış zaten aklında bişeylerde varmış biz ben ne dersem deyim küçük hamsimiz olacak benim ki almasa sırada alacak amcalar var benim gs nin esamesi okunmayacak malum deplasmandayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…