- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.161
fulimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yatcan kalkcan kızzzzzayyyy bugün yarın olsunnnnn sen kuzunu gör bende çarşamba tatil olam
taramaya mı gitcen yarın...
benim ki araba yatak baktı da kıyafeti cinsiyet belli olunca bakacakmış zaten aklında bişeylerde varmışbiz ben ne dersem deyim küçük hamsimiz olacak benim ki almasa sırada alacak amcalar var benim gs nin esamesi okunmayacak malum deplasmandayım ya
evet dünürümmmm küt küt atıyor kalbimmmmm
hadi bakalım cinsiyetini gösterecek mi senin kuzun?
ayyyy eettttttt yarın olsun kuzumu görimmmmmmuyuz bize yine tatil yokk
evet dünürümmmm küt küt atıyor kalbimmmmm
benimki göstermedi
sen çarşambanın nası geçtiğini anlamazsın bebeğinin resmine bakmaktan .........
valla gösteriri die çok heyecanlıyım ama muhtemel benimkide göstermez
arkadaşım doğum yapmış şimdi onu görmeye gidiyoruzzzz yuppiiii
valla gösteriri die çok heyecanlıyım ama muhtemel benimkide göstermez
canım bu hafta zaten net bişey diyemiyolar dua edelimde 16. haftada göstersin yoksa 20. haftayı nası bekliycezzz
günaydın kuzular......
nasılsınız bakalım bugün?
herkese ayrı ayrı günaydın diyemedim k.bakamayın artık...
fatmacım ağzında ki yara için ben de karbonatı biliyorum bir tek...çok geçmiş olsun kuzum...
fulya cım sana da çok geçmiş olsun,bişey olmaz canım merak etme zaten tetanoz aşısı olcaksın ya,sen yine de yarın dr. a sormayı unutma belki bi bildiği vardır... ama ben sürekli bi yerlerimi çiziyorumayyyy aklıma geldi nişanımdan 1 hafta önce elimi çok kötü kesmiştim salata yaparken,tam 9 dikiş atılmıştı,baya da derindi ... nişanda elim dikişliydi güler misin ağlarmısın....
aaa bu arada avatarın gözümden kaçmadı,çok tatlısınız çekirdek aile olarak.. senin üzerinde hamiş tişörtü mü var,yumurtadan bebk çıkanlardan?
sen çarşambanın nası geçtiğini anlamazsın bebeğinin resmine bakmaktan .........
canım bu hafta zaten net bişey diyemiyolar dua edelimde 16. haftada göstersin yoksa 20. haftayı nası bekliycezzz
inşallah gösterir kesin olmamakla birlikte söylüyor genellikle doktorlar..
ayyy benim de perşembe günü kontrolümmm.. çok heyecanlı.....
babiş te ben de işlerimizi,izinlerimizi ayarladık,dört gözle bebişimizi görmeyi bekliyoruz...
kızlar dr.a gitmeden güzelce kahvaltı yapın,süt,yumurta peynir bal... herşey yiyin,şımarsın azıcık ta hareket etsin,uyumasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?