Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

erkekler bizden daha meraklı da çaktırmamaya çalışıyorlar..

günaydın kuzular......
nasılsınız bakalım bugün?
herkese ayrı ayrı günaydın diyemedim k.bakamayın artık...

fatmacım ağzında ki yara için ben de karbonatı biliyorum bir tek...çok geçmiş olsun kuzum...

fulya cım sana da çok geçmiş olsun,bişey olmaz canım merak etme zaten tetanoz aşısı olcaksın ya,sen yine de yarın dr. a sormayı unutma belki bi bildiği vardır... ama ben sürekli bi yerlerimi çiziyorum ayyyy aklıma geldi nişanımdan 1 hafta önce elimi çok kötü kesmiştim salata yaparken,tam 9 dikiş atılmıştı,baya da derindi ... nişanda elim dikişliydi güler misin ağlarmısın....

aaa bu arada avatarın gözümden kaçmadı,çok tatlısınız çekirdek aile olarak.. senin üzerinde hamiş tişörtü mü var,yumurtadan bebk çıkanlardan?

günaydın yawrummm sağol çok derind eğil benim yaram ama metal çizdiği için tedirgin olduk ama sanmıyorum bişey olacağını seninnişan üstü basına gelende tam trajediymiş olmuş bitmiş anı olarak kalmış artık

evet üstümdeki hamile tişörtü ama yumurtadan bebek çıkandan değil simpson ailesinin kalp içinde bi resmi var defactodan almıştım sitesinde oması lazım bakabilirsin bebikommm

ayyy benim de perşembe günü kontrolümmm.. çok heyecanlı.....

babiş te ben de işlerimizi,izinlerimizi ayarladık,dört gözle bebişimizi görmeyi bekliyoruz...

kızlar dr.a gitmeden güzelce kahvaltı yapın,süt,yumurta peynir bal... herşey yiyin,şımarsın azıcık ta hareket etsin,uyumasın...

ben akşam gidiyorum kuzummmm artık çikileta yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…