- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.181
bakalım kısmet halası sırf onu görmek için Aydın dan geldi orda okuyo belki bi güzellik yapar kuzumuz
şimdi derken şimdi mi akşama mı kızzz şimdiyse yırttın pazartesi sendromundannn
bebişin mis kokusundan çek benim yerime de içine
bende tek gidecem diyorum bu sefer eşim kıymeti kopartıyo...ben saatleri sayıyorum diyo senin dediğine bak...
günaydın yawrummm sağol çok derind eğil benim yaram ama metal çizdiği için tedirgin olduk ama sanmıyorum bişey olacağını seninnişan üstü basına gelende tam trajediymişolmuş bitmiş anı olarak kalmış artık
evet üstümdeki hamile tişörtü ama yumurtadan bebek çıkandan değil simpson ailesinin kalp içinde bi resmi var defactodan almıştım sitesinde oması lazım bakabilirsin bebikommm
şimdi hastaneye gidiyoruz dün akşam doğurmuşşşşş
çekerim hepinizin yerineeee
günaydın kuzular......
nasılsınız bakalım bugün?
herkese ayrı ayrı günaydın diyemedim k.bakamayın artık...
fatmacım ağzında ki yara için ben de karbonatı biliyorum bir tek...çok geçmiş olsun kuzum...
fulya cım sana da çok geçmiş olsun,bişey olmaz canım merak etme zaten tetanoz aşısı olcaksın ya,sen yine de yarın dr. a sormayı unutma belki bi bildiği vardır... ama ben sürekli bi yerlerimi çiziyorumayyyy aklıma geldi nişanımdan 1 hafta önce elimi çok kötü kesmiştim salata yaparken,tam 9 dikiş atılmıştı,baya da derindi ... nişanda elim dikişliydi güler misin ağlarmısın....
aaa bu arada avatarın gözümden kaçmadı,çok tatlısınız çekirdek aile olarak.. senin üzerinde hamiş tişörtü mü var,yumurtadan bebk çıkanlardan?
kız deme öyle eniştemide götür onlar nasıl içten içe heyecanlı meraklı
ayyyyy maşallah cok tatlı olmuş göbüşün canım,çok yakışmış..
tam bi hamiş olmuşsun sena artık...
geçen gün hep gittiğim parfümeriye gittim,bebe yağı sormak için hani şu el gibi olnalar var ya onlardan,her neyse,ben çatlak için deyince ordaki abla hamilemisin dedi, evet dedim aaaaaa hiç belli olmuo dedi,koca göbüşümü görmedi yaaaaaa
gerçi üstümde ceket vardı...
ben akşam gidiyorum kuzummmm artık çikileta yeriz
çok fenasın dünürüm çokkkk
kızdırmasın beni akşam bana diyo ki etipufum...karnım çok çıkmış eti pufa benziyomuşum...götürmüyom nan dedim seni..
kızdırmasın beni akşam bana diyo ki etipufum...karnım çok çıkmış eti pufa benziyomuşum...götürmüyom nan dedim seni..
çok komikler ya dün benimde karnımı açmış babacımm nasılsın diye öpüyodu seviyordu
ahahahahahaa kızma ama benzetmesini sevdimmm
onu hegün işe gitmeden ve işten geldikten sonra yapıyor canım...aslında iyi bizler konuşuyoruz ama eşlerinde çocukla konuşması diyaloga geçmesi gerçekten önemli...
heee bende etipuflugum mu kalmış dedim sonra dank etti tabi...tabi diyo baksana aynı etipuf gibisin göbek bir metre ileriden duruyo..açta kendi göbeğine bak dedim senin ki de iki metre ileriden duruyo dedim sustu..
saol talımmm biraz göbüş biraz bebiş ama alt karnım fırladı midem de şiş ikisi bir koca bi göbüş yaptılar bana
seninde ceketten görünmemiştir bende hırka falan giyince önümü kapatıyodum pek belli olmuyodu şimdi sade tişört olunca pırtladı göbüşşş
bencede çok güzel iletişimi geliştiriyorr
benimki kızıyo ben almışım bebeği kendime ona sevdirmiyomuşum hep ben taşıyomuşummm
bencede çok güzel iletişimi geliştiriyorr
benimki kızıyo ben almışım bebeği kendime ona sevdirmiyomuşum hep ben taşıyomuşummm
serap kız sen kaç kilo aldın? aramızda az var ya merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?