Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyyyy maşallah cok tatlı olmuş göbüşün canım, çok yakışmış..
tam bi hamiş olmuşsun sena artık...
geçen gün hep gittiğim parfümeriye gittim,bebe yağı sormak için hani şu el gibi olnalar var ya onlardan,her neyse,ben çatlak için deyince ordaki abla hamilemisin dedi, evet dedim aaaaaa hiç belli olmuo dedi,koca göbüşümü görmedi yaaaaaa
gerçi üstümde ceket vardı...

günaydın fitoşcummm hoşgeldin akşama denicem karbonatı

saol talımmm biraz göbüş biraz bebiş ama alt karnım fırladı midem de şiş ikisi bir koca bi göbüş yaptılar bana

seninde ceketten görünmemiştir bende hırka falan giyince önümü kapatıyodum pek belli olmuyodu şimdi sade tişört olunca pırtladı göbüşşş

çok komikler ya dün benimde karnımı açmış babacımm nasılsın diye öpüyodu seviyordu

onu hegün işe gitmeden ve işten geldikten sonra yapıyor canım...aslında iyi bizler konuşuyoruz ama eşlerinde çocukla konuşması diyaloga geçmesi gerçekten önemli...

ahahahahahaa kızma ama benzetmesini sevdimmm

heee bende etipuflugum mu kalmış dedim sonra dank etti tabi...tabi diyo baksana aynı etipuf gibisin göbek bir metre ileriden duruyo..açta kendi göbeğine bak dedim senin ki de iki metre ileriden duruyo dedim sustu..

bencede çok güzel iletişimi geliştiriyorr
benimki kızıyo ben almışım bebeği kendime ona sevdirmiyomuşum hep ben taşıyomuşummm

ayyyyyy yerim ben o tişörtün içindeki göbüşün içindeki bebiişiiiiiii..........

bencede çok güzel iletişimi geliştiriyorr
benimki kızıyo ben almışım bebeği kendime ona sevdirmiyomuşum hep ben taşıyomuşummm
ahahahahaha o da güzelmiş....

doğunca ver ona o taşısın...
ben öyle diyorum ya şimdi 9 ay ben doğduğunda da sen taşıcan diye..

benim ki çok komik seviyo karnımı... ''piş piş piş babişşşşşşş'' diyo..

serap kız sen kaç kilo aldın? aramızda az var ya merak ettim...

ben kilo almadım canım hamile kaldığım gündeki kilomla aynı kilodayım şu an...ama ben mide bulantısından dolayı 4 kilo verdim..verdiklerimi şimdi geri aldım..yarım kilo az çıkıyorum ilk tartıldığım gündeki kilomdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…