- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.201
ben kilo almadım canım hamile kaldığım gündeki kilomla aynı kilodayım şu an...ama ben mide bulantısından dolayı 4 kilo verdim..verdiklerimi şimdi geri aldım..yarım kilo az çıkıyorum ilk tartıldığım gündeki kilomdan...
aaaaaaaaaayyyyy ne güzellllll
ben san diyim mi kaç kilo aldım.... bulantım hiç olmadı,sadece 3 ay tiksinmeler oldu,o zaman da sadece hamuş işi istedi canım ve yedim sonuç,ilk 3 ay 3 kilo aldım,ve 4. ayımda 2 kilo daha alarak toplam 5 kilo etti
aaaaaaaaaayyyyy ne güzellllll
ben san diyim mi kaç kilo aldım.... bulantım hiç olmadı,sadece 3 ay tiksinmeler oldu,o zaman da sadece hamuş işi istedi canım ve yedim sonuç,ilk 3 ay 3 kilo aldım,ve 4. ayımda 2 kilo daha alarak toplam 5 kilo etti
kaç kilosun peki?
hedefim 15 ti ama pek öyle olmayacağa benziyo
dimi ama ya şimdi gittiğimizde daha deytalı bakıcak demi öyle hemen bi kaç saniyede bitmiycek demiii çok özledim yaaaa çok merak ediyorum çattt die çatlamak üzereyimmm
ay canım ben accık da dikkat ediyorum zaten kilolu hamile kaldım...73 kilo ile hamile kaldım 69 a düştüm şimdi 72.5 kiloyum..dikkat etmeye çalışıyorum ama benim en büyük avantajım ben ekmek yemem yesemde çok nadir yerim..bu yüzden az alırım herhalde..yürüyüşlere başlayacağım başladıktan sonra da dikkat ettik mi tamamdır..
Fitoş canım benim doktor sebze meyve et balık herşeyi ye ama hamur işi canın çok istemedikçe tüketme ne sana ne bebeğe faydası var dedi , ben 3 ayı bulantım falan olmamasına rağmen 1200 ile kapattım hamur işini kessen rahatlarsın meyve ağırlıklı ara öğünlerini geçir bence
olsun canım yaaa,verilir kilolar ama bazen tırsıyorum aşırı alır mıyım diye...
ben de 60,la kaldım şimdi 65 oldum...
ben de ekmeği az tüketiyorum,sabah kahvaltıda 2-3 dilim esmer ekmek,öğlen 2dilim, akşam yemiyorum ekmek...
tatlı da çok fazla tüketmiyorum,hamur işini de artık bıraktım.. yaşasın yaz geldiii,,, meyveler,sebzeler,dondurma... en güzelleri...
günaydın kızlaaarbugün cook enerjikiiim Alah bozmasın bulantı iştahsızlık hiçbişey yok bugün sizler naslsınz
bende 51kg ile hamile kaldım su an 52.450bakalım kapanışı kaç ile yapıcm bu arada zayıf hamıle kaldıgımdam mıdır 2. bebiş oldugundan mıdır bilmiyorum ama göbüşüm kocaman oldu sankii sivri bir göbüşle dolanıyorum ortalıkta
canım kestim artık hamuş işini tatlı falan pek yemiyorum,dediğpin gibi çok canım çekerse o da az yiyorum...
Düzene oturdu artık beslenmem çok şükür... Bundan sonra daha dikkatli olmak lazım,vitaminli şeyler yemeliyiz,sen ne güzel az almışsın...
hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim....
bu arada çok acıktım...
bende 51kg ile hamile kaldım su an 52.450bakalım kapanışı kaç ile yapıcm bu arada zayıf hamıle kaldıgımdam mıdır 2. Bebiş oldugundan mıdır bilmiyorum ama göbüşüm kocaman oldu sankii sivri bir göbüşle dolanıyorum ortalıkta
koca karı yöntemiyle göbüşün sivriyse erkektir derler...
senle kilolar aynı sayılır miktarda benzer ben 1200 ile kapattım, ama göbüş bana sivri gelmiyo ve çok çıktı diyemem ama var ......
onu hegün işe gitmeden ve işten geldikten sonra yapıyor canım...aslında iyi bizler konuşuyoruz ama eşlerinde çocukla konuşması diyaloga geçmesi gerçekten önemli...
heee bende etipuflugum mu kalmış dedim sonra dank etti tabi...tabi diyo baksana aynı etipuf gibisin göbek bir metre ileriden duruyo..açta kendi göbeğine bak dedim senin ki de iki metre ileriden duruyo dedim sustu..
bencede çok güzel iletişimi geliştiriyorr
benimki kızıyo ben almışım bebeği kendime ona sevdirmiyomuşum hep ben taşıyomuşummm
ayyyyyy yerim ben o tişörtün içindeki göbüşün içindeki bebiişiiiiiii..........
günaydın kızlaaarbugün cook enerjikiiim Alah bozmasın bulantı iştahsızlık hiçbişey yok bugün sizler naslsınz
uzun sürer canım ben normalde 2 vesikalık alıyodum bu gidişte 6 vesikalığa çıktık
aynen canım ben de normal doğum istiyorum, o yüzden kilo fazla olursa zorlaşır...hamur işini kestin mi accıkda yürüyüşe başladın mı tamamdır canım...dikkat etmemiz lazım ki ben zaten normal doğum istiyom..ne kadar az kilo o kadar normal doğum olma ihtimalim yüksek...
gayet iyisin canım maşallah. evet vücut hazır olduğu için her halde,ikincide daha cabuk çıkar derler....bende 51kg ile hamile kaldım su an 52.450bakalım kapanışı kaç ile yapıcm bu arada zayıf hamıle kaldıgımdam mıdır 2. bebiş oldugundan mıdır bilmiyorum ama göbüşüm kocaman oldu sankii sivri bir göbüşle dolanıyorum ortalıkta
hahahaha sen de benim gibiymişsin,ben de normalde az yemek yerim tam doymam,bizimkiler de çok iştahlıdırlar,benim kv.de de,yemeği kendim koyarım tabağıma çünkü o çok koyar,koyuyorum,''ay kızım o kadarcık yemekle koca tabağı bulaştırmasaydın'' der... gülerler...ben zaten tatlı düşkünlüğüm yok yemektede zaten fazla yemek midemi bulandırıyo diye aşırı kaçmıyorum bende huydur zaten doymadan kalkarım doygunluk hissi arkadan gelirBana kayınvalidem çok gülüyo zaten mideniz bulanır mı bilmiyorum ki Ben bir kase çorba yiyorum akşam aynı kaseye mesela pilav yoğurt bir arada koyarım yanına bir kaç patates atarım, benim akşam yemeğim odur 2 kase bitti, öğlende aynını yapamıyom ama miktar şaşmaz iştahlanmadım çok henüz belkide ondan , onlarda hiç bişeyi aynı tabakta bir arada yemiyolar çok gülüyolar o yüzden , sonrası meyve yiyorum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?