- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.221
kız fulyaaaa huuuuu yatcz kalkcz bebişimizi görczzzz
ahahahahahahah iyi demişsinnn çok sataşmasınlar vallaa yolarımmm ben dün diyom öküz gibi oldummm oda bana dio anne gibi oldun sen takılma az farkla kapasak yırttık sonra emzirme peşine dolanma uykusuzluk derken veririz inşallahh
bizde seni yeriz kiiii
günaydın küboşummm maşşallahhhh bizlerde iyiyz çok acıktık yanlız daha bu satte su içiyorum midem bomboş lök die oturuyo su ne yesek acaba :44::44::44::44:
aaannnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm yaşasınnnnnnnnn
selam kzılar nasılsınızz..
ben bugünlerde full et ve et ürünleri bagımlısı oldm fazla proteinden gut olmazsam iyidirama bos mideyi fazla sıvıyla doldurma kııız bulantı yapar
kız ben ilk hissettiğim günden beri hep et hep et deli gibi oluyorum et yerken gözüm dönüyo :111::111::111:
ben de iyyim canım. evet her geçen gün hamiş olma durumuma daha da alışıyom. eşim de kaptırdı kendini. arada göbüşümü sevip öpüyogünaydın canımcım
doktora gitmedim gitsem ilaç verecek o ilaçlarda çoğu kortizonlu kullanmak istemiyorum
karbonat aklıma gelmedi akşam yaparım artık
sen nasılsın nasıl gidiyor bebişe alıştın mı
günaydın canlarrrrr bizi sorarsanız iyiyz c.tesi küçük bi kaza atlattık onun dısında iyyiz
küçük bi kaza derken kolumu bi metal çizdi ama paslı falan değildi hemen kolonya fln döktük şimdi kabuk tuttu bi sıkıntı çıkartmaz umarım ama sanmıyorum neyse yarın dra gidicez zatennn
cogu insan ilk 3 ay kokusunu duymak istemez bizde mı bir gariplik var kii
bilmiyorum kiiien rahat ve seve seve et yedik baska hiçbişeyi doğru düzgün yiyemedik
bilmiyorum kiiien rahat ve seve seve et yedik baska hiçbişeyi doğru düzgün yiyemedik
evet canım bitti gitti şükürler olsun..canım sen bulantılardan cok cekmiştn dimibende senin gibi ara ara cok zorlandm
bu arada bende 1 elma yedim dahada acıktırdı
evet sağlıklı olsunlarda gerisi öenmli değil..valla bilmiyorum cnm hayırlısı olsn kız erkek farketmez
emzirirken veririz kuzu ya...ahahahahahahah iyi demişsinnn çok sataşmasınlar vallaa yolarımmm ben dün diyom öküz gibi oldummm oda bana dio anne gibi oldun sen takılma az farkla kapasak yırttık sonra emzirme peşine dolanma uykusuzluk derken veririz inşallahh
aynen canım ben de normal doğum istiyorum, o yüzden kilo fazla olursa zorlaşır...
ama kilodan konuştuk konuştuk inadına sanki karnım acıktıüç beş kuruyemiş atıştırayım bari...
gayet iyisin canım maşallah. evet vücut hazır olduğu için her halde,ikincide daha cabuk çıkar derler....
...
vay anam vayyy. kimse demesin bu topikte pazartesi sendromu var diye. çeneler düşmüşşş yine
maşallahh hem analarına hem danalarına
sabah yazdığım günaydın mesajından sonra anca oturabildim yerime, devamı da öğleden sonra olucakk..
ben de iyyim canım. evet her geçen gün hamiş olma durumuma daha da alışıyom. eşim de kaptırdı kendini. arada göbüşümü sevip öpüyobulantıları ile varlığını hissettiriyo ya ona bile mutlu oluyom. insan bulanıyom diye sevinir mi.
yalnız kayınvalidem moralimi bozdu. "çok kusma bulanma bebeği yerinden edersin, hoplatırsın içinden" dedi. öğürmeyle bi şey olmaz di mi kızlar panik yaptım ben de. çünkü ya hiç yemicem, ya da yicem içimde kaldığı kadarını bırakıcam. her öğünde de bulanmıyom çünkü. ama bulanırsam da tutamıyom içimde.
fuliiiimmmmmmmaşallah 3lü aile fotorafınıza bayıldımmm çok güzel çıkmışsınızz
geçmiş olsun canım, paslı deilse sıkıntı yok. zaten hepimizin daha önceki aşılardan bi bağışıklığımız var. bundan sonra vurulacak aşılar doğum esnasında bi şey olmasın deyüü.
bu arada herkes dr. randevu sırasına girmişş. beni en sona yazınn 9 mayısss
vay anam vayyy. Kimse demesin bu topikte pazartesi sendromu var diye. çeneler düşmüşşş yine
Maşallahh hem analarına hem danalarına
Sabah yazdığım günaydın mesajından sonra anca oturabildim yerime, devamı da öğleden sonra olucakk..
Ben de iyyim canım. Evet her geçen gün hamiş olma durumuma daha da alışıyom. Eşim de kaptırdı kendini. Arada göbüşümü sevip öpüyoBulantıları ile varlığını hissettiriyo ya ona bile mutlu oluyom. Insan bulanıyom diye sevinir mi.
Yalnız kayınvalidem moralimi bozdu. "çok kusma bulanma bebeği yerinden edersin, hoplatırsın içinden" dedi. öğürmeyle bi şey olmaz di mi kızlar panik yaptım ben de. çünkü ya hiç yemicem, ya da yicem içimde kaldığı kadarını bırakıcam. Her öğünde de bulanmıyom çünkü. Ama bulanırsam da tutamıyom içimde.
FuliiiimmmmmmMaşallah 3lü aile fotorafınıza bayıldımmm çok güzel çıkmışsınızz
Geçmiş olsun canım, paslı deilse sıkıntı yok. Zaten hepimizin daha önceki aşılardan bi bağışıklığımız var. Bundan sonra vurulacak aşılar doğum esnasında bi şey olmasın deyüü.
Bu arada herkes dr. Randevu sırasına girmişş. Beni en sona yazınn 9 mayısss
hiçbirşey yiyemiyorum evde yaptıklarımı kesinlikle yiyemiyorum salçalı şeyleri görünce bile midem bulanıo sadece et yiyebiliyorum bende yemek yapıorum eşimle oğlum yiyor bana dışardan sölüoz yada hepberaber yemeğe gidiyoruz bu nekadar devam edicek böle ya normalde eti sevmezdim hayret ediyorum kendime
selam umutçum iyiz allaha şükür sen nasılsın...selam kzılar nasılsınızz..
ohhh tam kebap olmuş seninbu arada yarın izinliyim randevuyu 11e cektiimcarsamba da 1 mayıs tatili ooooh kebap
günaydın kızlarrr :)) oku oku anca geldim hep aynı şikayetler dikkat ettimde bende rahat gececek diyodum erken konuşmuşum 1 hadtadır mahvoldum bulantıdanhatta bugün ilk kez çıkardım ben 45.6 kiloyla hamile kaldım şuan 46.3 falanım korkuyorum yediklerimin bende kalması lazım ( şu bulantı için ne yapmalıııı varmı bi yol çare azaltan çözümler kızlarr
gariplik bizim soyadımz zaten
evet canım bitti gitti şükürler olsun..
evet sağlıklı olsunlarda gerisi öenmli değil..
emzirirken veririz kuzu ya...
aynen bende makarnamı ısıttım götürüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?