Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben bugünlerde full et ve et ürünleri bagımlısı oldm fazla proteinden gut olmazsam iyidirama bos mideyi fazla sıvıyla doldurma kııız bulantı yapar

vay anam vayyy. kimse demesin bu topikte pazartesi sendromu var diye. çeneler düşmüşşş yine
maşallahh hem analarına hem danalarına
sabah yazdığım günaydın mesajından sonra anca oturabildim yerime, devamı da öğleden sonra olucakk..

ben de iyyim canım. evet her geçen gün hamiş olma durumuma daha da alışıyom. eşim de kaptırdı kendini. arada göbüşümü sevip öpüyo bulantıları ile varlığını hissettiriyo ya ona bile mutlu oluyom. insan bulanıyom diye sevinir mi.
yalnız kayınvalidem moralimi bozdu. "çok kusma bulanma bebeği yerinden edersin, hoplatırsın içinden" dedi. öğürmeyle bi şey olmaz di mi kızlar panik yaptım ben de. çünkü ya hiç yemicem, ya da yicem içimde kaldığı kadarını bırakıcam. her öğünde de bulanmıyom çünkü. ama bulanırsam da tutamıyom içimde.

fuliiiimmmmmm maşallah 3lü aile fotorafınıza bayıldımmm çok güzel çıkmışsınızz
geçmiş olsun canım, paslı deilse sıkıntı yok. zaten hepimizin daha önceki aşılardan bi bağışıklığımız var. bundan sonra vurulacak aşılar doğum esnasında bi şey olmasın deyüü.

bu arada herkes dr. randevu sırasına girmişş. beni en sona yazınn 9 mayısss

günaydın kızlarrr :)) oku oku anca geldim hep aynı şikayetler dikkat ettimde bende rahat gececek diyodum erken konuşmuşum 1 hadtadır mahvoldum bulantıdan hatta bugün ilk kez çıkardım ben 45.6 kiloyla hamile kaldım şuan 46.3 falanım korkuyorum yediklerimin bende kalması lazım ( şu bulantı için ne yapmalıııı varmı bi yol çare azaltan çözümler kızlarr

bilmiyorum kiii en rahat ve seve seve et yedik baska hiçbişeyi doğru düzgün yiyemedik

hiçbirşey yiyemiyorum evde yaptıklarımı kesinlikle yiyemiyorum salçalı şeyleri görünce bile midem bulanıo sadece et yiyebiliyorum bende yemek yapıorum eşimle oğlum yiyor bana dışardan sölüoz yada hepberaber yemeğe gidiyoruz bu nekadar devam edicek böle ya normalde eti sevmezdim hayret ediyorum kendime

canım sen bulantılardan cok cekmiştn dimibende senin gibi ara ara cok zorlandm
bu arada bende 1 elma yedim dahada acıktırdı
evet canım bitti gitti şükürler olsun..

valla bilmiyorum cnm hayırlısı olsn kız erkek farketmez
evet sağlıklı olsunlarda gerisi öenmli değil..

emzirirken veririz kuzu ya...

aynen bende makarnamı ısıttım götürüyorum...

canım benim olmaz bişey Allahın izini ile sen sıkma kendini bebişin sağlıklı şükür öğürmeden de bişey olacağını sanmıyorum

evet ilk aile fotomuz aslında ben bayım bayım bayılıyodum ağırlık çökmüştü görümcem çok ısrar edince poz verdik ama güzel olmuş benimde çok hoşuma gitti ha bide paslı değildi kolumu kesem demir ondan içimiz rahattı biraz yarında görücez Allah kısmet ederse meleğimizi çok ama çok heyecanlıyım ben yaaaaa

bulantıdan bişey olmaz da kabızlıkta zorlanmamaya dikkat et tatlım hatta kabız olmamaya dikkat et

canım normal bizede et iyi geldi ne iyi geliyosa bu dönemde onu ye benim çok aşırı bulantım olmadı ama yemeğe karsı isteksiliğim oldu şimdi yeni yeni cazip geliyo bana yiyecekler ama çoğu hariç tabi biraz sıkıcaz dişimizi bu dönemde

selam kzılar nasılsınızz..
selam umutçum iyiz allaha şükür sen nasılsın...

bu arada yarın izinliyim randevuyu 11e cektiimcarsamba da 1 mayıs tatili ooooh kebap
ohhh tam kebap olmuş senin

bulantılılar kulübüne hoş geldin şekerrr.... geç bile kaldıydınnn
valla ben midemi bir anda fullediğimde çok bulanıyorum. bi de vedeki yemekler deil dışardakiler bulandırıyor beni. mümkün mertebe evde zevkine göre ye canım. mideni de çok doldurma. ama yediğini illa tutcam diye kasma çıkacaksa çıkıyo zaten. o kadar dişini sıktığınla kalıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…