- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.241
evet canım bitti gitti şükürler olsun..
evet sağlıklı olsunlarda gerisi öenmli değil..
emzirirken veririz kuzu ya...
aynen bende makarnamı ısıttım götürüyorum...
selam umutçum iyiz allaha şükür sen nasılsın...
ohhh tam kebap olmuş senin
bulantılılar kulübüne hoş geldin şekerrr.... geç bile kaldıydınnn
valla ben midemi bir anda fullediğimde çok bulanıyorum. bi de vedeki yemekler deil dışardakiler bulandırıyor beni. mümkün mertebe evde zevkine göre ye canım. mideni de çok doldurma. ama yediğini illa tutcam diye kasma çıkacaksa çıkıyo zaten. o kadar dişini sıktığınla kalıyosun
ayyyy yarın büyük gün desenecanım benim olmaz bişey Allahın izini ile sen sıkma kendini bebişin sağlıklı şükür öğürmeden de bişey olacağını sanmıyorum
evet ilk aile fotomuzaslında ben bayım bayım bayılıyodum ağırlık çökmüştü görümcem çok ısrar edince poz verdik ama güzel olmuş benimde çok hoşuma gitti ha bide paslı değildi kolumu kesem demir ondan içimiz rahattı biraz yarında görücez Allah kısmet ederse meleğimizi çok ama çok heyecanlıyım ben yaaaaa
bulantıdan bişey olmaz da kabızlıkta zorlanmamaya dikkat et tatlım hatta kabız olmamaya dikkat et
gariplik bizim soyadımz zaten
reçelimm.. ben yein görüyorum.. sen hamişşsinn...Rabbim sağlıklan, hayırlı doğum nasip etsin insaAllah
bnde nasıl olim.. geldik gidiyoruz hesabı.. yorgunluğumuzu atmaya çalısıyozz
ayyyy yarın büyük gün desene
ben ilk fotolar için 9 mayısı bekliyorum. hem 3lü çekilcez hem de ben göbüşümü çekmeye başlıyorum her ay çekilcem kısmetse
bana da doktorum çok abartmamak kaydıyla hafif ıkın ama tuvalette çok oturma, çıkmıyosa kalk dolaş tekrar otur demişti. küçükken oynanan bi oyun vardı sınıflarda. DEVE CÜCE diye. onun hesabı otur kalk bi aşağı bi yukarı inip kalkıyom
kivi kivi mucizesi diyorum. midem bulanmaz ve yersem düzenli sıkıntılarıma çağre oluyo
kızlar hep etten konuşmuşsunuz...
ben de hep et yiyorum kırmızı et ama..
balığı nazlanarak yedim bi defa devamı gelir inşallah..
tavuk taa biraz kokuyo gibi geliyo ama onu da tavuk suyuna çorba da hoşuma gidiyo...bol tavuklu.. ama et hergün yiyorum nerdeyse bıkmadan..
oyyy kıyamam ben sana..içim cız etti kız görünce. nazar çıkmıştır bebeğim. ama dikkat et kendine.
kızlar hep etten konuşmuşsunuz...
tavuk taa biraz kokuyo gibi geliyo ama onu da tavuk suyuna çorba da hoşuma gidiyo...bol tavuklu.. ama et hergün yiyorum nerdeyse bıkmadan..
uyyyyy kıyamam ben sana,öpelim de geçsin.... öyle ufak sıyrıklar da çok yanar yaaaa... cabuk kabuk bağlar cabuk gecer insallah canım ya...
oyyy kıyamam ben sana..içim cız etti kız görünce. nazar çıkmıştır bebeğim. ama dikkat et kendine.
hemsineee ıykkk diyorumm:120: özellikle dışarda pişenlereee
bende öyle düşünüyorum serabımmm emzirirken gidiverir kglerrr
afiyet olsun şekerrrrrrr
sağol kuzumohhhhh afiyet olsun yarasın bebişe....
bende iki hafta önce 2 buçuk tane alabalık yedim...nasıl yedim bende bilmiyorum kırmızı eti de yerim ama tavuk yiyemiyorum bende...kızlar hep etten konuşmuşsunuz...
evet yarın büyük gün ben daha göbüşümü hiç çekmedim yarın drdan sonra çekip 3 aydan başlamış olurum die düşünüyorumgerçi 1 tane var size paylaştığım o 2 aylık ken şimdi 3 ü çekerim 4-5-6 artık kadraja sığarsam devam ederim
selma umudummm biz iyiyiz sen nasılsın canım benimmm
hoşgeldin cnaım. çok şükür iyyiyiz sen nasılsın?
hoşgeldin cnm kendı adıma iyiyim çok şükür sen nasılsn
ya gitmese kilolar
sağol kuzum
bende iki hafta önce 2 buçuk tane alabalık yedim...nasıl yedim bende bilmiyorum kırmızı eti de yerim ama tavuk yiyemiyorum bende...
oy kıyamam...üffff olmuş...öpelim de geçsin...
aynen ben de...evet bende özellikle kırmızı et tavuk yerken suratım ekşiyo
sıpalar ne isteyeceklerini çok iyi biliyolar işte
öppp gülücükümmmm ufacık tefecik ama sanki çizilmemişte yanık mı gibi yanıyo hafiften kabuklanıyo ondan herhalde
ha haaa kadrajını yiyim seninnnnbalık gözlü objektif alırsın şeker, ona sığarız bak
bu arada benim altta yazan yazıyı okudunuz mu. bulantılar için akapuntur diyoooay o kadan iğneyi batırtamam kendimeee
ayyy kızlar eşimin eğitim için ingiltereye gitme durumu çıkmış ortayaaa.. pasaportunu istemişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?