Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

reçelimm.. ben yein görüyorum.. sen hamişşsinn... Rabbim sağlıklan, hayırlı doğum nasip etsin insaAllah

bnde nasıl olim.. geldik gidiyoruz hesabı.. yorgunluğumuzu atmaya çalısıyozz

ayyyy yarın büyük gün desene
ben ilk fotolar için 9 mayısı bekliyorum. hem 3lü çekilcez hem de ben göbüşümü çekmeye başlıyorum her ay çekilcem kısmetse

bulantıdan bişey olmaz da kabızlıkta zorlanmamaya dikkat et tatlım hatta kabız olmamaya dikkat et

bana da doktorum çok abartmamak kaydıyla hafif ıkın ama tuvalette çok oturma, çıkmıyosa kalk dolaş tekrar otur demişti. küçükken oynanan bi oyun vardı sınıflarda. DEVE CÜCE diye. onun hesabı otur kalk bi aşağı bi yukarı inip kalkıyom
kivi kivi mucizesi diyorum. midem bulanmaz ve yersem düzenli sıkıntılarıma çağre oluyo

kızlar hep etten konuşmuşsunuz...

ben de hep et yiyorum kırmızı et ama..
balığı nazlanarak yedim bi defa devamı gelir inşallah..
tavuk taa biraz kokuyo gibi geliyo ama onu da tavuk suyuna çorba da hoşuma gidiyo...bol tavuklu.. ama et hergün yiyorum nerdeyse bıkmadan..

gariplik bizim soyadımz zaten

reçelimm.. ben yein görüyorum.. sen hamişşsinn... Rabbim sağlıklan, hayırlı doğum nasip etsin insaAllah

bnde nasıl olim.. geldik gidiyoruz hesabı.. yorgunluğumuzu atmaya çalısıyozz

çok teşekkür ederim canım, allahım tez zamanda inşallah sana da nasip etsin.
iyice dinlen moralini yopla canım. dr. bundan sonraki süreç için ne dedi. nasıl bi takvim belirlediniz.

evet yarın büyük gün ben daha göbüşümü hiç çekmedim yarın drdan sonra çekip 3 aydan başlamış olurum die düşünüyorum gerçi 1 tane var size paylaştığım o 2 aylık ken şimdi 3 ü çekerim 4-5-6 artık kadraja sığarsam devam ederim

evet bende özellikle kırmızı et tavuk yerken suratım ekşiyo

sıpalar ne isteyeceklerini çok iyi biliyolar işte

Eki Görüntüle 698300

teyzeler bakın bizim yaramıza çok yanıyo yaaa :84::84::84:
oyyy kıyamam ben sana..içim cız etti kız görünce. nazar çıkmıştır bebeğim. ama dikkat et kendine.

hemsineee ıykkk diyorumm:120: özellikle dışarda pişenlereee

oyyy kıyamam ben sana..içim cız etti kız görünce. nazar çıkmıştır bebeğim. ama dikkat et kendine.

hemsineee ıykkk diyorumm:120: özellikle dışarda pişenlereee

kaynanamda öyle dedi nazar çıkmıştır gözü çıksın nazar edenin dedi kocamda öptü ama geçmedi :26::26::26: şaka bi yanada çok kör noktada duvara vidalamışlar ne gerek varsa koca demiri bide ucu yırtılmış görmedim kenardan yürim derken çizdim işte

bende öyle düşünüyorum serabımmm emzirirken gidiverir kglerrr

afiyet olsun şekerrrrrrr

ya gitmese kilolar
ohhhhh afiyet olsun yarasın bebişe....
sağol kuzum

bende iki hafta önce 2 buçuk tane alabalık yedim...nasıl yedim bende bilmiyorum kırmızı eti de yerim ama tavuk yiyemiyorum bende...

Eki Görüntüle 698300

teyzeler bakın bizim yaramıza çok yanıyo yaaa :84::84::84:

oy kıyamam...üffff olmuş...öpelim de geçsin...

ha haaa kadrajını yiyim seninnnn balık gözlü objektif alırsın şeker, ona sığarız bak
bu arada benim altta yazan yazıyı okudunuz mu. bulantılar için akapuntur diyooo ay o kadan iğneyi batırtamam kendimeee

selma umudummm biz iyiyiz sen nasılsın canım benimmm

hoşgeldin cnaım. çok şükür iyyiyiz sen nasılsın?

hoşgeldin cnm kendı adıma iyiyim çok şükür sen nasılsn

saolun kızlar.. sizin bu yazdığınız bi önceki sayfada kalmıs.. bi geri gidince gördümm..

masaAllah sizlere.. Allahım hep byle güzel günler nasip etsin insaAllah, Rabbim bizleri de o mertebeye eriştirsin
pc de bi ağırlastı simdi.. zor açıyor yine sayfaları

gitmezse bebişlerimizin canı sağolsun be serabımmmmmm

öpüm bizi de çabuk geçsin yaramız

evet bende özellikle kırmızı et tavuk yerken suratım ekşiyo

sıpalar ne isteyeceklerini çok iyi biliyolar işte
aynen ben de...
onlar yeterki istesin de anneleri seve seve yer,babişleri seve seve alır.. akşam canım dondurma çekti ama külahta olanlardan hem de bi yer var burda ordan,başka yerden olursa istemem, dün konuşulmuştu ondan herhalde... eşimi aradım istedim,yazık onun da cebinde para kalmamış nakit,gitmş bankadan çekmiş,sonra gitmiş dondurmacıya almış gelmiş,arası da uzak bankayla..gece gece işten çıkışta babasına spor yaptırdı bebişim...

bu arada allah herkese beinmki gibi komşu versin...
her yaptığından kokmuştur diye bana da getiriyo,ama nedense hep te o ara canımın çektiklerini getiriyo,ne kadar şanslı bebişim ya....

öppp gülücükümmmm ufacık tefecik ama sanki çizilmemişte yanık mı gibi yanıyo hafiften kabuklanıyo ondan herhalde

muahhhhh
yarayı acık tut,daha cabuk gecer....

yiyyyiiiiiiiii kız ne akapunkturu biz bulantı var die sevinen gacılarızzz boşver sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…