- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.261
saolun kızlar.. sizin bu yazdığınız bi önceki sayfada kalmıs.. bi geri gidince gördümm..
masaAllah sizlere.. Allahım hep byle güzel günler nasip etsin insaAllah, Rabbim bizleri de o mertebeye eriştirsin
pc de bi ağırlastı simdi.. zor açıyor yine sayfaları
gitmezse bebişlerimizin canı sağolsun be serabımmmmmm
öpüm bizi de çabuk geçsin yaramız
ayyy kızlar eşimin eğitim için ingiltereye gitme durumu çıkmış ortayaaa.. pasaportunu istemişler.
ayyyy yarın büyük gün desene
Ben ilk fotolar için 9 mayısı bekliyorum. Hem 3lü çekilcez hem de ben göbüşümü çekmeye başlıyorum her ay çekilcem kısmetse
Bana da doktorum çok abartmamak kaydıyla hafif ıkın ama tuvalette çok oturma, çıkmıyosa kalk dolaş tekrar otur demişti. Küçükken oynanan bi oyun vardı sınıflarda. Deve cüce diye. Onun hesabı otur kalk bi aşağı bi yukarı inip kalkıyom
Kivi kivi mucizesi diyorum. Midem bulanmaz ve yersem düzenli sıkıntılarıma çağre oluyo
gitmezse bebişlerimizin canı sağolsun be serabımmmmmm
öpüm bizi de çabuk geçsin yaramız
hafta sonu ben de burda dondurma okuyup canı çekip yiyenlerdenim. ama çok tatlı geldi bana midemi bulandırdı sonraaynen ben de...
onlar yeterki istesin de anneleri seve seve yer,babişleri seve seve alır.. akşam canım dondurma çekti ama külahta olanlardan hem de bi yer var burda ordan,başka yerden olursa istemem, dün konuşulmuştu ondan herhalde... eşimi aradım istedim,yazık onun da cebinde para kalmamış nakit,gitmş bankadan çekmiş,sonra gitmiş dondurmacıya almış gelmiş,arası da uzak bankayla..gece gece işten çıkışta babasına spor yaptırdı bebişim...
bu arada allah herkese beinmki gibi komşu versin...
her yaptığından kokmuştur diye bana da getiriyo,ama nedense hep te o ara canımın çektiklerini getiriyo,ne kadar şanslı bebişim ya....
muahhhhh
yarayı acık tut,daha cabuk gecer....
uzun bir süreliğine mi?
aynen ben de...
onlar yeterki istesin de anneleri seve seve yer,babişleri seve seve alır.. akşam canım dondurma çekti ama külahta olanlardan hem de bi yer var burda ordan,başka yerden olursa istemem, dün konuşulmuştu ondan herhalde... eşimi aradım istedim,yazık onun da cebinde para kalmamış nakit,gitmş bankadan çekmiş,sonra gitmiş dondurmacıya almış gelmiş,arası da uzak bankayla..gece gece işten çıkışta babasına spor yaptırdı bebişim...
bu arada allah herkese beinmki gibi komşu versin...
her yaptığından kokmuştur diye bana da getiriyo,ama nedense hep te o ara canımın çektiklerini getiriyo,ne kadar şanslı bebişim ya....
muahhhhh
yarayı acık tut,daha cabuk gecer....
şişgo anne oluruz bizde napalım...
ya gitmese kilolar
sağol kuzum
bende iki hafta önce 2 buçuk tane alabalık yedim...nasıl yedim bende bilmiyorum kırmızı eti de yerim ama tavuk yiyemiyorum bende...
oy kıyamam...üffff olmuş...öpelim de geçsin...
cok alakasız olck ama canım bu sıcakta karısık kızartma istiyorşaşırdm iyiceee
Kızlarrrrrr ben kaçtım...
benim okul saatim gelmiş...
okuldaki bebeklerimi bekletmeyeyim...
herkes kendine iyi baksın...
sağ taraftakini kendin olarak düşünnnn
hafta sonu ben de burda dondurma okuyup canı çekip yiyenlerdenim. ama çok tatlı geldi bana midemi bulandırdı sonra
süre ve tarih belli deil. ordaki kontenjan müsaitliğine göre pattan çağırıyolar. ama kesin olur gibime geliyor. daha önce böle dedikleri her yere er ya da geç gönderdiler.
güle güle canımm.Kızlarrrrrr ben kaçtım...
benim okul saatim gelmiş...
okuldaki bebeklerimi bekletmeyeyim...
herkes kendine iyi baksın...
ben aşermede değil ama ekşi diye bir dadandım kiviye yemeyen kocam bile alıştı her akşam yiyoruz ama bizimki zevkineBende çok ıkınılmaması gerekiyo diye biliyorum o yüzden dedim canım, bu arada ben her doktor muayenesinden ya önce ya sonra resim çekindim ama henüz görünen net bir durumum yok
güle güle canımm.
Ben de hep tuzlu yiyeyim ekşi yiyeyim istiyom. Kivi yiyebilirsem içimi açıyo. Mevsimi ne zaman biterki buzluğa atsam mııı " bizde bi söz vardır. Ye tatlıyı al atlıyı ye ekşiyi al ayşeyi diye. Ona istinaden soruyo. Ben de dedim kii" hiç tatlı yiyemiyorum midem bulanıyo, hep ekşi tuzlu yiyom" anammm ses tonunu bi görseydiniz çok güldüm. Hoşuna gitmedi herhal. "hımmmm hep ekşi mi istiyosun, hımmm" diye burun kıvırdı. Oğlancı yaaaçatlar cinsiyet belli olana kadarrr
ayyy onu hep istiyo benim canım,ben de çok yağlı oluyo diye bi kolayını buldum...cok alakasız olck ama canım bu sıcakta karısık kızartma istiyorşaşırdm iyiceee
helal enişteme ve komsuna bizim apartman büyük ve kalabalık ama komsuluk yok herkeste en az 3 çocuk var anca kapıda denk gelicende bü günaydın bi iyi akşamlar densin
oohhhh siz öpünce daha çabuk geçiyo kiiii
çok teşekkür ederim canım, allahım tez zamanda inşallah sana da nasip etsin.
iyice dinlen moralini topla canım. dr. bundan sonraki süreç için ne dedi. nasıl bi takvim belirlediniz.
ayyy onu hep istiyo benim canım,ben de çok yağlı oluyo diye bi kolayını buldum...
teflon tencereye çok az yağ koyuyorum,patatesleri,patlıcan,kabak,biberleri küçük küçük doğruyorum,hepsini bir atıyorum tencereye hepsi bir pişiyo,mis gibi oluyo hem de yağsız kızartma...bir d sarımsaklı yoğurt,dün akşam yaptım hatta,ha bir de çabuk oluyo...
benim de ev komşum değil canım,dükkan komşum,dükkanda pişiriyo yemeklerini o yüzden...
apartmandakilerle benim de alakam yoktur... calıştığımdan kimseyi degörmüyorum..
herkes çok içli dışlı da ben pek yanaşmıyorum... soğuk diyolarmış bana
afferim iremim leb demeden leblebiyi anlamışın. bu cevap yazdığın mesajda eksik vardı. kayınvalide kısmı. daha doğrusu ben yazdım silinmiş. sonra düzelttim mesajı.ilk 3 ay midenden dolayı ekşiye düşüyorsun , bulantıların kesildikten sonra ne yediğin ortaya çıkar, bu arada bizde al demezler çıkar derler atlı da değil hakkı o bizdeBu arada ben kız diyom ki geçen anladım ki eşim ben kız dedikçe inattan erkek diyomuş
valla canım uluslararası bi fabrikada çalışıyo. şehir içi ve yurtdışı çok oluyo geziler, eğitimler. ama onun kariyeri için çok büyük avantaj bunlar. yabancı dilini de geliştiriyor. o yüzden sesimi çıkarmıyorum.ayy tubişim eşin gitmez inşallah ya ben sahsen bursaya ailemi ziyarete gittiğimde bile aklım eşimde kalıyo bide ingiltere yaniiiiii taaa anasının gözüama hakkınızda hayırlısı ne ise o olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?