Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canımmm rabbim sabır versin ki dayanabil sakin olabil sağlık sıhhat versin çabalarına cevap versin biliyorum ki rabbim bu acılarının hediyesini sana vericek ama zamanı nedir bilemem canı gönülden inanıyorum mucizen gelicek artık daha detaylı dahada dikkatli temkinli bir tedavi içindesin sana iyi gelen şeyler yap iyi hissettiren şeyler moralini yüksek tutacak şeyler ki sen bunları benden çok daha iyi biliyorsun Rabbiminde izniyle basarıyla tamamlayacaksın tedavini....

biz geldik,güzelce mamamızı yedik,geldik.. ay güneş çarptı sanırım,cok sıcaktı dışarısı,bi yorgunluk bastı...
bir de dün çok iş yaptım,bacaklarım ağrıyo...
neler yeptım neler,2 tane cam sildim,3 tane balkon yıkadım(ev büyük balkon çok),evi süpürdüm,sildim,toz aldım,çamaşır yıkattım,astım,topladm katladım yerleştirdim..banyoyu yıkadım... yemek yaptım.....
anaaaaammmmm ne cok iş yapmışım ben heeeeee,çok kızdım kendime sonra gece her tarafım ağrıdı...

canlarımmm ben geldimm minicik bi bebek okşadım kokladımmmmmmmçok güzeldiiii

oyyyyy allahım ya,benim de canım çok çekiyo o kokuyu.... misssss gibidir şimdi ooooo... arkadaşımla konuşuyorum,senin evin şimdi nasıl güzel kokuyodur diyorum,cennet kokar ya cennet...

bebişimi tanıştırdımm ablası ile
İYİ YAPMIŞSIN KUZUMMMMM

UUHHH AMMA İŞ YAPMIŞSINNNN HEM MAŞŞALLAHHH HEM ÇOK YORMUŞSUN KENDİNİ KIZDIM

oyyyyy allahım ya,benim de canım çok çekiyo o kokuyu.... misssss gibidir şimdi ooooo... arkadaşımla konuşuyorum,senin evin şimdi nasıl güzel kokuyodur diyorum,cennet kokar ya cennet...

EVET BİZLERNDE EVİNE GELİCEK CENNET KOKUSU RABBİMİN İZNİ İLE

benim hayatta hep dediğim bi şey vardır. allah izin verirse herkesin kısmeti bi yerde bekler. kısmetsiz kul yoktur bu dünyada. sadece bazıları daha şanslı olur kısmetlerine daha çabuk kavuşur, bazıları da biraz daha beklemek zorunda kalırlar. sıraları biraz daha arkadadır.
umutcum şimdiye kadar senin çok yazını okudum. güçlü bi kişiliğin var. evet bazen çöküşlerin oluyodur ama bu da çok normal. stresli bi süreçten geçiyosun. tıpta artık o kadar çok şey mümkün ki. bak tvde rahim naklinden bi kadın bebeğinin kalp atışlarını duydu.en azından doktorların önüne yeni yollar açabiliyorlar. kesinlikle imkansız deil durumun.
allahım en kısa zamanda o güzel haberle müjdelesin seni inşallah...AMİN..

bizde yedik geldik mamamızı amma sıcak var heee ben bu havanın temmuzunu ağustosunu düşünemiyorumm
burada da hava ısınmış ama bana deil. millet kısa kollulara terfi etti ama benim üzerimde baharlık kazağım ve arada üşüdüğümde omzuma attığım şalım varçok üşüyorum ben. yazlar da bizim burda çok sıcak olmaz zaten ben hep böle üşürüm artıkınnn...
nereye kayboldnunuza beyaaa 40 fırın ekmek mi yemeğe gittiniz
geldik be yaaaaa...

canlarımmm ben geldimm minicik bi bebek okşadım kokladımmmmmmmçok güzeldiiii
ayyy çok güzelll. benim de gezme sıramda bi bebe gezmesi var. ben de kokluycammm

kesinlikle tavsiye derim....
bunu fırında da yapabilirsin,ama daha uzun sürede pişiyo....

ben de ben de kızartma tarzı şeyleri yağlı kağıt serdiğim fırın tepsisinde yapıyom. çok hafif oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…