Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

öyle valla doyamadım gelene kadar başında oturdummm
ay ben de öyle oluyorum bi yere gittiğimde,görmemişler gibi başından ayrılmıyorum bebeklerin,doğru ama görmemişiz
ama allahın izni ile görücez inşallah...

İYİ YAPMIŞSIN KUZUMMMMM

UUHHH AMMA İŞ YAPMIŞSINNNN HEM MAŞŞALLAHHH HEM ÇOK YORMUŞSUN KENDİNİ KIZDIM

EVET BİZLERNDE EVİNE GELİCEK CENNET KOKUSU RABBİMİN İZNİ İLE

evet ben de hem mutlu oldum evim temiz diye hem kızdım kendime....

hay ağzın bal yesin canım ne güzel dedin,gelicek inşallah o cennet kokulu minikler....

desene size yaz güzel gecicek die benim odam sırf güneşin altında sanki binada komple siyah cam zaten içri kusuyo sıcağı dısarısı 21 derece ofis 29 daha şimdiden

bize deli diyolardır heralde çocuğun yatağı var ya çektim önüme ağlatıyom sesi çıksın diye böyle küçük kçük dokunuyorum :)

BEN DE BANYO BALKON YIKAMA OLAYLARINA DALDIM AMA BEN NE ZAMAN YAPSAM YERE FIRÇAYLA YIKASAMDA BELİM ÇOK KÖTÜ OLUYO, YAPMASANDA OLMUYO, KOCAM DEDİ LAVABOLARI YAP BEN YERLERİ HALLEDERİM

BU ARADA REÇELİM BENDE ÇOK ÜŞÜYORUM YA O HAMİŞLERİ BASAN ATEŞ BİR TÜRLÜ BULMADI BENİ YA KİMİSİ ERKENDEN ATEŞLENİYO ASLINDA :44::44::44:

BEN BEBEĞİ AZ MINCIRCAM YA AZICIK BÜYÜYCEK AYAKLARINI ALIP KAFASINA DEĞİRMEDEN RAHAT EDEMİYOM , BİR TANE VAR BİZDE 6 AYLIK TAM SEVMELİK ZAMANI BİRDE SEVİLDİĞİNİ BİLİYO SIPA SOLUCAN GİBİ KARNINI ÇEKTİRE ÇEKTİRE GELİYO YANINA , SEN SEVİNCEDE UTANIR GİBİ KOLUNA GÖMMÜYOMU KAFASINI YİYESİM GELİYO SIPAYI BAK YİNE CANIM ÇEKTİ İÇİM İÇİME SIGMIYO

yormadan yavaştan yapmak lazım benimde elim hiç ermiyo kvalidem iş bırakmıyo sağolsun ben bi çamaşırımla ilgileniyorum gerçi oda gidicek perşembe günü artık tek kalıcam biraz annem gelir biraz ben yaparım artık

en çok neye seviniyorum biliyomusunuz nevresim değiştirirken artık yorganla uğraşmıycam

desene size yaz güzel gecicek die benim odam sırf güneşin altında sanki binada komple siyah cam zaten içri kusuyo sıcağı dısarısı 21 derece ofis 29 daha şimdiden
sem leğeni hazırla fulimm, eline de bi dondurma. yaz sezonu açılmış senin odada...

bizim burdaki hamileler 7-8 aylıklar yanıyolar, her bi yanları sıcacık. beni gördükçe baygınlık geçiriyolar. aç azcık yakanı diyip dürtüyolar. ama onlarda ilk aylarda çok üşümüşler. neyse bi kaç aya biz de ateşleniriz iremikoo

benim eşiminde kabusu o. daha doğrusu oydu. şimdi 1-2 aydır sade battaniye ile yatıyoz ya kabusu bitti. ama gerçekten o nevresime sokana kadar yorganı

evet bana bi leğen şart Sıcak vurdukça içim kavruluyo beni en çok 7 ve 8. Ay korkutuyo :18::18::18::18: Ay kazasız belasız geçirsek şu günleri

ayy çok sıcak valla öğlen dışarı çıktık ya perişan oldummmmm yanıcak ortalık bizde yanıcazzz ben yıllık izin almayı düşünüyorum çok sıcak olursa

bende işte bazen klima açıyom ama millet bir ton laf ediyo birde hamilesin üşüyon mu diye ben normaldede üşürdüm, benim ev kuzey ve doğu ya bakıyo yatak odam kuzeyde kolay kolay ısınmam galiba en soğuk oda orası ama bebiş gelince doğuya taşıncaz bakalım,

Son düzenleme:
evet bana bi leğen şart Sıcak vurdukça içim kavruluyo beni en çok 7 ve 8. Ay korkutuyo :18::18::18::18: Ay kazasız belasız geçirsek şu günleri

canım sonbahar yine rahat olur biraz. eylül ekim, yaz ortası gibi olmaz serinler azcık.
senin kavrulan içini yesinler kısss, ateşli hatunnnn... bak aklıma ne geldiiii
bundan bi kaç ay önce olsa ah ulan kaygana git de oğlunla ben kalayım, ay şu gün yumurtlucam ay evde yalnız olmalı felann.. he he heriflerle işimiz bitti şimdi kim gelse de umrumuzda deilll

ayy çok sıcak valla öğlen dışarı çıktık ya perişan oldummmmm yanıcak ortalık bizde yanıcazzz ben yıllık izin almayı düşünüyorum çok sıcak olursa
çok sıcak olursa tehlike durumunda yasal izinli de sayılabiliriz. ben dişimi sıkıp doğum sonrasına atmayı düşünüyom bu yılki izinlerimi. benim geçen seneden de iznim var onları da doğum izninden önce kullanırım. planlarım bu yönde..

aynı sen gibi düşünyom bende, bu yıl ki gelecek seneye kalcak , geçen yıldan iznin 2 haftasını temmuzda anamda kullanıcam bir haftasınıda doğum öncesi başlamadan bir hafta erken gitmeyi düşünüyomda şu doğum izni netleşseydi ya

eylül ekim serinler inşallah dediğin gibi artık bahar görmez olduk ya direk kış ya direk yaz

hakketten heeee k.valide 3 haftadır bizde bi şikayet etmedim üstüne görümcem geldi k.pederde gelicekti gelemedi ona bile üzüldüm

ne fenayızzzzzzzzz

bence de her şey jet hızıyla yasallaşıyo bunu niye bekletiyolar acep :44: meclis kapanmadan çıksaydı...

bize deli diyolardır heralde çocuğun yatağı var ya çektim önüme ağlatıyom sesi çıksın diye böyle küçük kçük dokunuyorum :)
ay ama sen de çok kötüsün be fatma...

hiç sorma ya en büyük dert o olsa gerek...
ben hala yorgan örtüyorum,eşim sıcak diyo ama ben üşüyorum... ben de o üşüyenlerdenim... şuan öyle bi haldeyim ki ne cok sıcağa ne de soğuga gelemiyorum... ikis de çok rehatsız ediyo,benim büro baya soğuk olıuyo,daha 1 saat sonr afalan tam anlamıyla güneş alıcak yani o derece,kışın dondum,2 sobayla ısındım..
şimdi üzerimde hamiş tişörtü var uzun kollu,birde ince bi ceket var,dışarda haşlanırım ama burda gayet iyi...

ilk aylarda üşünüyo galiba hep,bakalım yazın da çifte kavruluruz...

ayyyy insanın helede bi hamilenin canının çektiği şeyi yemesi kadar güzel mutluluk verici bişey yoktur herhalde,sağolsun yine anacım yetişti imdadıma,göndermiş canımın istediğini,yedimmmm sonunda rahatladım...

fulya senin görümcen aydın merkezde mi okuyodu canım?

ocakta yeni iznim gelecek diye kullanmayı düşünüyorum bu sene zaten topu topu 14 iş günü geçen sene tüm yıllık izinlerimi düğünde bitirmiştimmm

fitoş aynı durumdayız ben yorgan ağır geliyo diye uyku setinin yorganı birde battaniye kullanıyom ama adam pişiyo bir uyanıyom battaniye bende 2 kat onda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…