- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.301
ay ben de öyle oluyorum bi yere gittiğimde,görmemişler gibi başından ayrılmıyorum bebeklerin,doğru ama görmemişizöyle valla doyamadım gelene kadar başında oturdummm
İYİ YAPMIŞSIN KUZUMMMMM
UUHHH AMMA İŞ YAPMIŞSINNNNHEM MAŞŞALLAHHH HEM ÇOK YORMUŞSUN KENDİNİ KIZDIM
EVET BİZLERNDE EVİNE GELİCEK CENNET KOKUSU RABBİMİN İZNİ İLE
benim hayatta hep dediğim bi şey vardır. Allah izin verirse herkesin kısmeti bi yerde bekler. Kısmetsiz kul yoktur bu dünyada. Sadece bazıları daha şanslı olur kısmetlerine daha çabuk kavuşur, bazıları da biraz daha beklemek zorunda kalırlar. Sıraları biraz daha arkadadır.
Umutcum şimdiye kadar senin çok yazını okudum. Güçlü bi kişiliğin var. Evet bazen çöküşlerin oluyodur ama bu da çok normal. Stresli bi süreçten geçiyosun. Tıpta artık o kadar çok şey mümkün ki. Bak tvde rahim naklinden bi kadın bebeğinin kalp atışlarını duydu.en azından doktorların önüne yeni yollar açabiliyorlar. Kesinlikle imkansız deil durumun.
Allahım en kısa zamanda o güzel haberle müjdelesin seni inşallah...amin..
Burada da hava ısınmış ama bana deil. Millet kısa kollulara terfi etti ama benim üzerimde baharlık kazağım ve arada üşüdüğümde omzuma attığım şalım varçok üşüyorum ben. Yazlar da bizim burda çok sıcak olmaz zaten ben hep böle üşürüm artıkınnn...
Geldik be yaaaaa...
Ayyy çok güzelll. Benim de gezme sıramda bi bebe gezmesi var. Ben de kokluycammm
Ben de ben de kızartma tarzı şeyleri yağlı kağıt serdiğim fırın tepsisinde yapıyom. çok hafif oluyo.
ay ben de öyle oluyorum bi yere gittiğimde,görmemişler gibi başından ayrılmıyorum bebeklerin,doğru ama görmemişiz
ama allahın izni ile görücez inşallah...
evet ben de hem mutlu oldum evim temiz diye hem kızdım kendime....
hay ağzın bal yesin canım ne güzel dedin,gelicek inşallah o cennet kokulu minikler....
ay ben de öyle oluyorum bi yere gittiğimde,görmemişler gibi başından ayrılmıyorum bebeklerin,doğru ama görmemişiz
Ama allahın izni ile görücez inşallah...
Evet ben de hem mutlu oldum evim temiz diye hem kızdım kendime....
Hay ağzın bal yesin canım ne güzel dedin,gelicek inşallah o cennet kokulu minikler....
sem leğeni hazırla fulimm, eline de bi dondurma. yaz sezonu açılmış senin odada...desene size yaz güzel gecicek die benim odam sırf güneşin altında sanki binada komple siyah cam zaten içri kusuyo sıcağı dısarısı 21 derece ofis 29 daha şimdiden
BEN DE BANYO BALKON YIKAMA OLAYLARINA DALDIM AMA BEN NE ZAMAN YAPSAM YERE FIRÇAYLA YIKASAMDA BELİM ÇOK KÖTÜ OLUYO, YAPMASANDA OLMUYO, KOCAM DEDİ LAVABOLARI YAP BEN YERLERİ HALLEDERİM
BU ARADA REÇELİM BENDE ÇOK ÜŞÜYORUM YA O HAMİŞLERİ BASAN ATEŞ BİR TÜRLÜ BULMADI BENİ YA KİMİSİ ERKENDEN ATEŞLENİYO ASLINDA :44::44::44:
BEN BEBEĞİ AZ MINCIRCAM YA AZICIK BÜYÜYCEK AYAKLARINI ALIP KAFASINA DEĞİRMEDEN RAHAT EDEMİYOM , BİR TANE VAR BİZDE 6 AYLIK TAM SEVMELİK ZAMANI BİRDE SEVİLDİĞİNİ BİLİYO SIPA SOLUCAN GİBİ KARNINI ÇEKTİRE ÇEKTİRE GELİYO YANINA , SEN SEVİNCEDE UTANIR GİBİ KOLUNA GÖMMÜYOMU KAFASINI YİYESİM GELİYO SIPAYIBAK YİNE CANIM ÇEKTİ İÇİM İÇİME SIGMIYO
yormadan yavaştan yapmak lazım benimde elim hiç ermiyo kvalidem iş bırakmıyo sağolsun ben bi çamaşırımla ilgileniyorum gerçi oda gidicek perşembe günü artık tek kalıcam biraz annem gelir biraz ben yaparım artık
en çok neye seviniyorum biliyomusunuz nevresim değiştirirken artık yorganla uğraşmıycam
sem leğeni hazırla fulimm, eline de bi dondurma. Yaz sezonu açılmış senin odada...
Bizim burdaki hamileler 7-8 aylıklar yanıyolar, her bi yanları sıcacık. Beni gördükçe baygınlık geçiriyolar. Aç azcık yakanı diyip dürtüyolar. Ama onlarda ilk aylarda çok üşümüşler. Neyse bi kaç aya biz de ateşleniriz iremikoo
sem leğeni hazırla fulimm, eline de bi dondurma. yaz sezonu açılmış senin odada...
bizim burdaki hamileler 7-8 aylıklar yanıyolar, her bi yanları sıcacık. beni gördükçe baygınlık geçiriyolar. aç azcık yakanı diyip dürtüyolar. ama onlarda ilk aylarda çok üşümüşler. neyse bi kaç aya biz de ateşleniriz iremikoo
bende işte bazen klima açıyom ama millet bir ton laf ediyo birde hamilesin üşüyon mu diye ben normaldede üşürdüm, benim ev kuzey ve doğu ya bakıyo yatak odam kuzeyde kolay kolay ısınmam galiba en soğuk oda orası ama bebiş gelince doğuya taşıncaz bakalım,sem leğeni hazırla fulimm, eline de bi dondurma. yaz sezonu açılmış senin odada...
bizim burdaki hamileler 7-8 aylıklar yanıyolar, her bi yanları sıcacık. beni gördükçe baygınlık geçiriyolar. aç azcık yakanı diyip dürtüyolar. ama onlarda ilk aylarda çok üşümüşler. neyse bi kaç aya biz de ateşleniriz iremikoo
evet bana bi leğen şartSıcak vurdukça içim kavruluyo beni en çok 7 ve 8. Ay korkutuyo :18::18::18::18: Ay kazasız belasız geçirsek şu günleri
çok sıcak olursa tehlike durumunda yasal izinli de sayılabiliriz. ben dişimi sıkıp doğum sonrasına atmayı düşünüyom bu yılki izinlerimi. benim geçen seneden de iznim var onları da doğum izninden önce kullanırım. planlarım bu yönde..ayy çok sıcak valla öğlen dışarı çıktık ya perişan oldummmmm yanıcak ortalık bizde yanıcazzz ben yıllık izin almayı düşünüyorum çok sıcak olursa
çok sıcak olursa tehlike durumunda yasal izinli de sayılabiliriz. ben dişimi sıkıp doğum sonrasına atmayı düşünüyom bu yılki izinlerimi. benim geçen seneden de iznim var onları da doğum izninden önce kullanırım. planlarım bu yönde..
canım sonbahar yine rahat olur biraz. eylül ekim, yaz ortası gibi olmaz serinler azcık.
senin kavrulan içini yesinler kısss, ateşli hatunnnn... bak aklıma ne geldiiii
bundan bi kaç ay önce olsa ah ulan kaygana git de oğlunla ben kalayım, ay şu gün yumurtlucam ay evde yalnız olmalı felann.. he he heriflerle işimiz bitti şimdi kim gelse de umrumuzda deilll
bence de her şey jet hızıyla yasallaşıyo bunu niye bekletiyolar acep :44: meclis kapanmadan çıksaydı...aynı sen gibi düşünyom bende, bu yıl ki gelecek seneye kalcak , geçen yıldan iznin 2 haftasını temmuzda anamda kullanıcam bir haftasınıda doğum öncesi başlamadan bir hafta erken gitmeyi düşünüyomda şu doğum izni netleşseydi ya
eylül ekim serinler inşallah dediğin gibi artık bahar görmez olduk ya direk kış ya direk yaz
hakketten heeee k.valide 3 haftadır bizde bi şikayet etmedim üstüne görümcem geldi k.pederde gelicekti gelemedi ona bile üzüldüm
ne fenayızzzzzzzzz
ay ama sen de çok kötüsün be fatma...bize deli diyolardır heraldeçocuğun yatağı var ya çektim önüme ağlatıyom sesi çıksın diye böyle küçük kçük dokunuyorum :)
hiç sorma ya en büyük dert o olsa gerek...yormadan yavaştan yapmak lazım benimde elim hiç ermiyo kvalidem iş bırakmıyo sağolsun ben bi çamaşırımla ilgileniyorum gerçi oda gidicek perşembe günü artık tek kalıcam biraz annem gelir biraz ben yaparım artık
en çok neye seviniyorum biliyomusunuz nevresim değiştirirken artık yorganla uğraşmıycam
sem leğeni hazırla fulimm, eline de bi dondurma. yaz sezonu açılmış senin odada...
çok sıcak olursa tehlike durumunda yasal izinli de sayılabiliriz. ben dişimi sıkıp doğum sonrasına atmayı düşünüyom bu yılki izinlerimi. benim geçen seneden de iznim var onları da doğum izninden önce kullanırım. planlarım bu yönde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?