- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.321
bence de her şey jet hızıyla yasallaşıyo bunu niye bekletiyolar acep :44: meclis kapanmadan çıksaydı...
14 gün az mı kız gelecek seneye aktarabiliyonuz mu siz , ....ocakta yeni iznim gelecek diye kullanmayı düşünüyorum bu sene zaten topu topu 14 iş günü geçen sene tüm yıllık izinlerimi düğünde bitirmiştimmm
özel sektör istemiyormuş sanırım pazarlık yapıyorlarr
ayyyy insanın helede bi hamilenin canının çektiği şeyi yemesi kadar güzel mutluluk verici bişey yoktur herhalde,sağolsun yine anacım yetişti imdadıma,göndermiş canımın istediğini,yedimmmm sonunda rahatladım...
fulya senin görümcen aydın merkezde mi okuyodu canım?
ay ama sen de çok kötüsün be fatma...
hiç sorma ya en büyük dert o olsa gerek...
ben hala yorgan örtüyorum,eşim sıcak diyo ama ben üşüyorum... ben de o üşüyenlerdenim... şuan öyle bi haldeyim ki ne cok sıcağa ne de soğuga gelemiyorum... ikis de çok rehatsız ediyo,benim büro baya soğuk olıuyo,daha 1 saat sonr afalan tam anlamıyla güneş alıcak yani o derece,kışın dondum,2 sobayla ısındım..
şimdi üzerimde hamiş tişörtü var uzun kollu,birde ince bi ceket var,dışarda haşlanırım ama burda gayet iyi...
ilk aylarda üşünüyo galiba hep,bakalım yazın da çifte kavruluruz...
14 gün az mı kız gelecek seneye aktarabiliyonuz mu siz , ....
gerçekten mii allahım ya
aynen biz de öyle kendini açıyo beni örtüyofitoş aynı durumdayız ben yorgan ağır geliyo diye uyku setinin yorganı birde battaniye kullanıyom ama adam pişiyo bir uyanıyom battaniye bende 2 kat onda yok
evet canım aydın merkezde kasımda bi süpriz yapmıştık gelmiştik 2 günlüğüne
özel sektör istemiyormuş sanırım pazarlık yapıyorlarr
iş günü olması güzel 20 gün oluyor işte haftasonları sayılmadan
evet öyle duydum ama bu söylenti bu kadar ayyuka çıktıysa bu yasa çıkar bence sözleşmelileri kadroya alacaklar ya o pakate koyacaklar haziranın 30una kadar hepimize yetişir durum böyle ise
özel sektörün istememesi normal de hükümet onların ağzına bakmamalı. veya özel iş sahiplerine ekstra avantajlar sunmalılar ki hamile izinlerini anlayışla karşılayabilsinler. yoksa öle 3 çocuk doğurmak kolay deil bu kadan izinle...
ben aslında bi ara ortaya atılan isteyen kadının part time çalışma özgürlüğünü de destekliyorum. tamam ücrette ona göre kesinti olabilir ama zaman önemli bebek bakımında. hele ilk 1 yıl..
ay inşallah dediğin gibi olur kızzzzzz
mesela bende iş kanuna göre çalışıyorum benimde ücretsiz iznim 6 ay bence ücretliyi arttırmıyorsa bile iş kanunu düzenlenmeli ücretsiz 1 yıla çıkmalı özel sektör içinde almak isteyen alır ayrıca dediğin gibi yoksa ben 1 yaşına bile getiremiyorum cocuğumu napıcam kreşlerde ziyan mı olacak yoksa ben işten mi çıkıcam
zaten bu işçiler,memurlar, sözleşmeliler vb. meslek grupları arasındakii bu kadar farka gıcık oluyorum. tamam bazı temel farklar usulen olmalı ama, netice itibarıyla bi anne hangi meslek grubunda çalışırsa çalışsın ANNE. o gruba böle bu gruba böle...
kızlar napıyosunuzsersem gibiyim resmen ya pazar günü yatarak geçirdim iştahım da kapalı ya neden böyle ki bide sürekli kasıklarım sızlıyordu bugün yok :44: sızlayınca sanki bebek hareketleniyo gibi geliyodu psikolojikmen ayın 6 sına az kaldı ama çok tedirginim ya bir aksilik çıkacak diye annem arıyo bebiş nasıl diyo ya hiç keyiflenemiyorum of yaaa psikolojim mi bozuldu :44::18:
hoş geldin denizimmm. nasılsın demiycem durumunu özetlemişsinn. nooo panikkk... lütfen rahat ol. sersemlik iştah kapalılığı hepsi hamişlikten canım. kasıklarının sızlaması da normal. hem rahim hamişliğe alışıyo hem de büyüyoo... tedirgin olma lütfen. aklına kötü şeyler de getirme, psikolojini de bozma...kızarım heaaa
kızlar napıyosunuzsersem gibiyim resmen ya pazar günü yatarak geçirdim iştahım da kapalı ya neden böyle ki bide sürekli kasıklarım sızlıyordu bugün yok :44: sızlayınca sanki bebek hareketleniyo gibi geliyodu psikolojikmen ayın 6 sına az kaldı ama çok tedirginim ya bir aksilik çıkacak diye annem arıyo bebiş nasıl diyo ya hiç keyiflenemiyorum of yaaa psikolojim mi bozuldu :44::18:
kuzu ya sen çok paniksin sakin ol lütfen
yavrum siz şimdi atlattınız ya bu haftaları bilirsiniz ben kimselere dert yanamıyorum etrafımda hamiş yok ki canlı kanlı kafasını yiyimkasıklar sürekli ağrır mı yoksa arada olmaması normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?