Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet canım aydın merkezde kasımda bi süpriz yapmıştık gelmiştik 2 günlüğüne

gözünü açmadı ama nazlı kuzu daha 24lik bile değildii

14 gün az mı kız gelecek seneye aktarabiliyonuz mu siz , ....

iş günü olması güzel 20 gün oluyor işte haftasonları sayılmadan

gerçekten mii allahım ya

evet öyle duydum ama bu söylenti bu kadar ayyuka çıktıysa bu yasa çıkar bence sözleşmelileri kadroya alacaklar ya o pakate koyacaklar haziranın 30una kadar hepimize yetişir durum böyle ise

fitoş aynı durumdayız ben yorgan ağır geliyo diye uyku setinin yorganı birde battaniye kullanıyom ama adam pişiyo bir uyanıyom battaniye bende 2 kat onda yok
aynen biz de öyle kendini açıyo beni örtüyo

evet canım aydın merkezde kasımda bi süpriz yapmıştık gelmiştik 2 günlüğüne

aydın çok güzeldir yaaa,ben de orda okudum aydın nazillide... çok özledim orayı....

özel sektör istemiyormuş sanırım pazarlık yapıyorlarr

özel sektörün istememesi normal de hükümet onların ağzına bakmamalı. veya özel iş sahiplerine ekstra avantajlar sunmalılar ki hamile izinlerini anlayışla karşılayabilsinler. yoksa öle 3 çocuk doğurmak kolay deil bu kadan izinle...
ben aslında bi ara ortaya atılan isteyen kadının part time çalışma özgürlüğünü de destekliyorum. tamam ücrette ona göre kesinti olabilir ama zaman önemli bebek bakımında. hele ilk 1 yıl..

ay inşallah dediğin gibi olur kızzzzzz

mesela bende iş kanuna göre çalışıyorum benimde ücretsiz iznim 6 ay bence ücretliyi arttırmıyorsa bile iş kanunu düzenlenmeli ücretsiz 1 yıla çıkmalı özel sektör içinde almak isteyen alır ayrıca dediğin gibi yoksa ben 1 yaşına bile getiremiyorum cocuğumu napıcam kreşlerde ziyan mı olacak yoksa ben işten mi çıkıcam

zaten bu işçiler,memurlar, sözleşmeliler vb. meslek grupları arasındakii bu kadar farka gıcık oluyorum. tamam bazı temel farklar usulen olmalı ama, netice itibarıyla bi anne hangi meslek grubunda çalışırsa çalışsın ANNE. o gruba böle bu gruba böle...

kesinlikle katılıyorum bak bizim kurumda memurlar 2 yıl , sözleşmeliler 1 yıl, işçiler 6+6yıl, benim gibi şirketler 6 ay kullanabiliyorlar 4 değişik statüde 4 değişik uygulama

kızlar napıyosunuz sersem gibiyim resmen ya pazar günü yatarak geçirdim iştahım da kapalı ya neden böyle ki bide sürekli kasıklarım sızlıyordu bugün yok :44: sızlayınca sanki bebek hareketleniyo gibi geliyodu psikolojikmen ayın 6 sına az kaldı ama çok tedirginim ya bir aksilik çıkacak diye annem arıyo bebiş nasıl diyo ya hiç keyiflenemiyorum of yaaa psikolojim mi bozuldu :44::18:

hoş geldin denizimmm. nasılsın demiycem durumunu özetlemişsinn. nooo panikkk... lütfen rahat ol. sersemlik iştah kapalılığı hepsi hamişlikten canım. kasıklarının sızlaması da normal. hem rahim hamişliğe alışıyo hem de büyüyoo... tedirgin olma lütfen. aklına kötü şeyler de getirme, psikolojini de bozma... kızarım heaaa

canm Allah razı olsun sağol ne bilim nefret ediyorum bu hallerimden geçen hafta daha iyidim dr. haftası yaklaştıkça bana bişiler oluyo kasıklarım bugün hiç sızlamadı ondan tedirgin oldum... duydun pıtpıtlarını için ne rahat değil mi ? Rabbim sonuna kadar şu hamişliğin tadını çıkarmamızı nasip etsin Allah'a şükür kötü bir tecrubede yaşamadım nedir bu vesvese anlamadım dövücem kendimi ya da toplanıp pataklayın beni

kuzu ya sen çok paniksin sakin ol lütfen

kuzu ya sen çok paniksin sakin ol lütfen

yavrum siz şimdi atlattınız ya bu haftaları bilirsiniz ben kimselere dert yanamıyorum etrafımda hamiş yok ki canlı kanlı kafasını yiyim kasıklar sürekli ağrır mı yoksa arada olmaması normal mi ?

yavrum siz şimdi atlattınız ya bu haftaları bilirsiniz ben kimselere dert yanamıyorum etrafımda hamiş yok ki canlı kanlı kafasını yiyim kasıklar sürekli ağrır mı yoksa arada olmaması normal mi ?

Allah korusun kanaman ve lekelenmen olmuyosa normal hepimizin hala ara ara devam eden ağrısı var bebişin yerleşiyo rahmin büyüyo bunlar çok normal bigün olur bigün olmaz bi saat olur bi saat olmaz vucud hamileliğe adapte olmaya çalışıyo kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…