- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.201
gitmeyin kuzumbiliyorum fatmacım zaman zaman zor durumlar başımıza gelebiliyo. bırakın topiği hayata bile küsüyoruz, kendimizi çekiyoruz. ama başından talihsiz bir olay geçmiş biri olarak diyorum, o dönemlerde benim de kendimi geri çekmişliğim vardır, yine de burası bize ilaç gibi. birbirini anlayan dertlerini paylaşan hatunlarız.hep destek tam desteğiz burda birbirimize allaha şükür. muhabbet ede ede kafamızı dağıtıyoruz.
günaydın şekerrr.. ay kocişle cumartesi akşam bizde gittik. hele 2. bölüm öldük gülmekten. arka sırada 16-18 yaşlarında gençler vardı ayaklarını yere vura vura güldüler...
ben de tavsiye ederimmm. little little little on the middle
kızlarrrr ben acayip kilo almışım. dün bi cesaret nefesimi tutupp tartıya çıktım 70 kg gördüm. gramaj fazlam var eksiğim yok maşallahh...
boğazı kısmazsam tez zamanda yandığımın resmidir yani. şu an evliliğimdeki max kilo rekorumu kırmış bulunuyorumm
hafta sonu kardeşim geliyo izmirden. şimdi o da gelsin gitsin ki o varken yine gez dolaş ye tutamam kendimi. sonra sıkı bi diyet beni bekler. şimdiden bile tatlıyı azaltmaya başlasam iyi olurrr...
fulyaaaa gelmişşşş....
bacım ne yaptın nasıl oldun kaygana nasıl. kaygananın yanında görümcen de mi vardı ben mi yanlış hatırlıyorummm...
günaydın canım nasılsınn...
ha haaaa sen buldun bacım galiba öle kayganaaabenimki geldiğinde 10 gün kaldı yardımcı bayanın ne zaman gelcek diye sordu. bayanın geldiği gün de vınnn
geçmiş olsun canım baya yoğun bir tempo içindesin ve kaygana yüzünden de bu tempo devam edeceğe benziyor allah kolaylık versin yardımcın olsun ama sen yinede dikkatli ol yorma kendini fıtık şakaya gelmez kaynananda anlayış göstercektir sanırım,sağlık herşeyden önemli..
canım fulyam hoşgeldin geçmiş olsun dikkat et kuzum biraz kendine özledik seni sen iyi ol da akşam da kendini fazla yorma bende seni öpüyorum tatlımmm
yavrumm merak ettik valla. atesin tekrar cikti die dusunduk. cok gecmis olsun canim benim. Allah kolaylik versin. 1 ay sonra benim kayinvalidemle kayinpederim de geliyor. umarim sen de kazasiz belasiz atlatirsin
kızlar çok kötü bi gece geçirdim
annem biraz rahatsızlandı bende onu hastaneye götürdüm
ben izmirdeyim biliyosunuz ama izmirin biraz dışında
dokuz eylüle gidiyoduk tam yola çıktık otobanda araba arıza yaptı
onu hallettik hastane girdik bekliyoruz çok kalabalıktı minicik bi bebiş getirdiler
ambulanla ağzından kan geliyodu ama çok onu gördüm çok kötü oldum
ağlamaya başladım dayanamam ben pek neyse işimiz bitti yola çıktık
tam otobana girdim kedi önüme bi atladı ezdim kediçiği
şiştim ya ağlamaktan bu gece uyku yok bana
fulimm canm sağlığında bişey olmamasına sevindim yoğunluk biraz yorar ama geçer canımcım bizi sensiz bırakma merak ediyoruz sonrabugün bizimle olursun heralde naptı kaynanan geldimi dün akşam
günayyyydıınnnn kızlarrrr....
nasılsınızzzz..
ben uykusuz ve yorgunummbölük pörçük uyudum dün gece...
hülya ablacım geçmiş olsun, allah daha büyük kazalardan korusun. annen nasıl şimdi...
fatmaaa bebişim nasılsınn
canlar değerim düşüyorr 19a gerilemiş doktorumla telefonda konuştum %99 dış gebelik değil kanamanda başlamış düşük yapıyosun dedi biraz halsizim ama durum bu şimdilik canlar merak ettiğiniz için teşekkür ederim
günaydın hatunlar.............
geçmiş olsun fulyaaaaaaaa canım kaygana senden değerli mi kendine iyi bak, yıpratma kendini o kadar geliyolar, kendileri temizleyip kendileri yapsınlar yemeklerini
,fulyaaaa gelmişşşş....
bacım ne yaptın nasıl oldun kaygana nasıl. kaygananın yanında görümcen de mi vardı ben mi yanlış hatırlıyorummm...
iyidir canım nolsun çalışıyoz işte
bulmamı öyle kaygana benim evde buzdolabına fare girse kafası kırılır derler ya öyle kahvaltılık sadece, yemek yapmıyom her akşam kayganadayım bana gelmesin deyi
fatmammmm bitanemmm az çok bakındım gece geçmişe seni mrk ettiğime böylesi daha hayırlı olmuş güzel arkadasım en azından hamile kalabiliyorsun ve kendiliğinden düşmesi daha iyi ama sen yinede koru kendini yani ayaklarını flln koru dikkat et içinde yaşadığın ikilemi çok iyi anlıyorum biz hep birlikteyiz ve Rabbim nasip kısmet ederse peş peşe sağlıklı bebekler doğuracağız topikçenekkkk güçkü arkadasım benimmmm
halsizliğin normal bitanem lohusadan bir farkın yok şuan senin zaten o yüzden diyoruz ya kendini kolla koru Rabbim neylerse güzel eyler bitanemmm sağlıcaklar versin bebklerimizi tez zamanda inşallah
kilo deme bana evde tartıyı yok ettim bide gebeyim diye ye allah yee nasıl verilcek bu kilolarrrrr
kübracım hayırlı olsun canım... ilk iş günündü di mi bugünn. nasıl geçti... tekrardan hayırlı olsun yeni işin canım. yol mesafe konusunda tereddütlerin vardı. nasıl gittiişe yolculuk...
kızlar hepinize günaydın kocaman öpüyorum hepinizi
fatmacım tubişim mervecim çok teşekkür ederim
canlarım annem iyi şükür ama ben akşam hiç uyumadım
bebiş gözümün önünden gitmedi ama şimdi iyiyim işe geldim
fatmacım canım senin iyi olmana çok sevindim bitanem tekrar geçmiş olsun
şu cem bey buralara gelsede bende gitsem ne güzel olurdu
aminnn kuzumm aminn ne garip bişi kalbi bile olmayan bi hücre kocaman vucudu nasılda sarsıyorr sersem gibiyim valla ama dediğin gibi hep beraber bir avazda doğurcaz insallahhh
günaydın topiğimin güzel bayanlarııııııııı
canımmmmm çok teşşekkürederim evet yoğun bi tempo içindeyim ölüyorum yorgunluktan ayakta durucak halim kalmadı bide bu belim beni mahvettiii((
bende sizleri özledim yelizimmmmm buralardayımmmm artık belki bu akşam biraz erken yatabilirsem dinlenebilirim :)))
mervemmm saol bebeğim ateşim çıkmadı da iyice gribe bağladım köhüm köhüm öksürüyorumm birde fıtık ve yorgunlukkk ama beni yenemezler yıkılmadım ayaktayımmm :))))
ablacım çok geçmiş olsun rabbim daha beterinden sakınsın annen iyimi şimdi sağlık durumu nasıl?
fatmammmm bitanemmm az çok bakındım gece geçmişe seni mrk ettiğime böylesi daha hayırlı olmuş güzel arkadasım en azından hamile kalabiliyorsun ve kendiliğinden düşmesi daha iyi ama sen yinede koru kendini yani ayaklarını flln koru dikkat et içinde yaşadığın ikilemi çok iyi anlıyorum biz hep birlikteyiz ve Rabbim nasip kısmet ederse peş peşe sağlıklı bebekler doğuracağız topikçenekkkk güçkü arkadasım benimmmm
tubişimmmm günaydın bitanemmmm bende o uykusuz kadrodayımsürünüyorummmmmm
halsizliğin normal bitanem lohusadan bir farkın yok şuan senin zaten o yüzden diyoruz ya kendini kolla koru Rabbim neylerse güzel eyler bitanemmm sağlıcaklar versin bebklerimizi tez zamanda inşallah
günaydın iremimmmmmm
saol bitanemmm iyi bakmaya çlışıyorum zaten dün ilk gündü ya ondan hizmet hürmet misafirlik 1 gecelik bundan böle herkes baksın kendi dalgasınaaaa ölüyorumm uleeennnnnnnnnnnnnnn
,
bebeğimmm napım beyaaaaa bel ağrılı ve öksürüklüyümmm vete kayganamnan görümcem geldi gece 2 ye kadar da oturduk bırakıp yatamadım da eraya kaş göz yapıom bakıo mal malen sonunda dedim sabah işe gitmiycen galiba canlı cenaze gibiyim ayak parmak uçlarım bilem ağrıyo yazık bana yaaaaaaaaa
kızlar selam
dün gece çok az miktarda lekelenme şeklinde kanamam oldu gece acile gittim beta düştümü kimyasal mı acaba die
hayır düşmemiş sizce neden kanama ve inanılmaz ağrı var karnım da
ben de kürtajdan sonra aldım canım. 63 ile hamile kalmıştım. 9 haftada 2 kilo aldımnasıl yediysem. sonra ilaçlarr stres saldır dolaba derken +5 kilo daha geldi...şu an kullandığım bazı ilaçlar da ödem yapıyomuş.
benim kaygana da çok geç saate kadar oturur.ilk zamanlar ben de otururdum ayıp olmasın diye. meğer kadının derdi benim erken yatmam onunda eşimle yalnız kalmasıymış. gece ben uyuduktan sonra tencere gibi kaynamaya başlıyomuş. para mevzusu başta olmak üzere bi kendi sülalesi bi kayınpederimn sülalesi azcık bizimkilerhep gece ben yattıktan sonra konuşulur derin mevzular. ertesi gün kocişim anlatır bazı şeyleri öle bilirim ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?