Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlarrrr ben acayip kilo almışım. dün bi cesaret nefesimi tutupp tartıya çıktım 70 kg gördüm. gramaj fazlam var eksiğim yok maşallahh...
boğazı kısmazsam tez zamanda yandığımın resmidir yani. şu an evliliğimdeki max kilo rekorumu kırmış bulunuyorumm
hafta sonu kardeşim geliyo izmirden. şimdi o da gelsin gitsin ki o varken yine gez dolaş ye tutamam kendimi. sonra sıkı bi diyet beni bekler. şimdiden bile tatlıyı azaltmaya başlasam iyi olurrr...

fulyaaaa gelmişşşş....
bacım ne yaptın nasıl oldun kaygana nasıl. kaygananın yanında görümcen de mi vardı ben mi yanlış hatırlıyorummm...

evet canım dedim gidersem daha mı iyi olacağım hayır tabiki zaten bi çoğumuz yok yumurtaymış yok günmüş saymıyoruz böyle böyle kafayı dağıtıyoruzz

süperdi ya aynen bizi nasıl tahlil ediyor bu cem yılmaz bide itfaiyeci varyaa bizde belediyeciyiz ya hemen aklıma iftaiyeci amcalar geldi

kilo deme bana evde tartıyı yok ettim bide gebeyim diye ye allah yee nasıl verilcek bu kilolarrrrr

günaydın canım nasılsınn...

ha haaaa sen buldun bacım galiba öle kayganaaa benimki geldiğinde 10 gün kaldı yardımcı bayanın ne zaman gelcek diye sordu. bayanın geldiği gün de vınnn

iyidir canım nolsun çalışıyoz işte

bulmamı öyle kaygana benim evde buzdolabına fare girse kafası kırılır derler ya öyle kahvaltılık sadece, yemek yapmıyom her akşam kayganadayım bana gelmesin deyi

kızlar hepinize günaydın kocaman öpüyorum hepinizi

fatmacım tubişim mervecim çok teşekkür ederim
canlarım annem iyi şükür ama ben akşam hiç uyumadım
bebiş gözümün önünden gitmedi ama şimdi iyiyim işe geldim
fatmacım canım senin iyi olmana çok sevindim bitanem tekrar geçmiş olsun
şu cem bey buralara gelsede bende gitsem ne güzel olurdu

canımmmmm çok teşşekkürederim evet yoğun bi tempo içindeyim ölüyorum yorgunluktan ayakta durucak halim kalmadı bide bu belim beni mahvettiii ((

canım fulyam hoşgeldin geçmiş olsun dikkat et kuzum biraz kendine özledik seni sen iyi ol da akşam da kendini fazla yorma bende seni öpüyorum tatlımmm

bende sizleri özledim yelizimmmmm buralardayımmmm artık belki bu akşam biraz erken yatabilirsem dinlenebilirim :)))

yavrumm merak ettik valla. atesin tekrar cikti die dusunduk. cok gecmis olsun canim benim. Allah kolaylik versin. 1 ay sonra benim kayinvalidemle kayinpederim de geliyor. umarim sen de kazasiz belasiz atlatirsin

mervemmm saol bebeğim ateşim çıkmadı da iyice gribe bağladım köhüm köhüm öksürüyorumm birde fıtık ve yorgunlukkk ama beni yenemezler yıkılmadım ayaktayımmm :))))

ablacım çok geçmiş olsun rabbim daha beterinden sakınsın annen iyimi şimdi sağlık durumu nasıl?

fulimm canm sağlığında bişey olmamasına sevindim yoğunluk biraz yorar ama geçer canımcım bizi sensiz bırakma merak ediyoruz sonra bugün bizimle olursun heralde naptı kaynanan geldimi dün akşam

fatmammmm bitanemmm az çok bakındım gece geçmişe seni mrk ettiğime böylesi daha hayırlı olmuş güzel arkadasım en azından hamile kalabiliyorsun ve kendiliğinden düşmesi daha iyi ama sen yinede koru kendini yani ayaklarını flln koru dikkat et içinde yaşadığın ikilemi çok iyi anlıyorum biz hep birlikteyiz ve Rabbim nasip kısmet ederse peş peşe sağlıklı bebekler doğuracağız topikçenekkkk güçkü arkadasım benimmmm

tubişimmmm günaydın bitanemmmm bende o uykusuz kadrodayım sürünüyorummmmmm

halsizliğin normal bitanem lohusadan bir farkın yok şuan senin zaten o yüzden diyoruz ya kendini kolla koru Rabbim neylerse güzel eyler bitanemmm sağlıcaklar versin bebklerimizi tez zamanda inşallah

günaydın hatunlar.............

günaydın iremimmmmmm

geçmiş olsun fulyaaaaaaaa canım kaygana senden değerli mi kendine iyi bak, yıpratma kendini o kadar geliyolar, kendileri temizleyip kendileri yapsınlar yemeklerini

saol bitanemmm iyi bakmaya çlışıyorum zaten dün ilk gündü ya ondan hizmet hürmet misafirlik 1 gecelik bundan böle herkes baksın kendi dalgasınaaaa ölüyorumm uleeennnnnnnnnnnnnnn

fulyaaaa gelmişşşş....
bacım ne yaptın nasıl oldun kaygana nasıl. kaygananın yanında görümcen de mi vardı ben mi yanlış hatırlıyorummm...
,

bebeğimmm napım beyaaaaa bel ağrılı ve öksürüklüyümmm vete kayganamnan görümcem geldi gece 2 ye kadar da oturduk bırakıp yatamadım da eraya kaş göz yapıom bakıo mal mal en sonunda dedim sabah işe gitmiycen galiba canlı cenaze gibiyim ayak parmak uçlarım bilem ağrıyo yazık bana yaaaaaaaaa

benimkide kaynımlara geçti bana maksimum 2 hafta dayanabildi evde ne güzel yemek oluyodu şimdi iş başa düştü

aminnn kuzumm aminn ne garip bişi kalbi bile olmayan bi hücre kocaman vucudu nasılda sarsıyorr sersem gibiyim valla ama dediğin gibi hep beraber bir avazda doğurcaz insallahhh

kilo deme bana evde tartıyı yok ettim bide gebeyim diye ye allah yee nasıl verilcek bu kilolarrrrr

ben de kürtajdan sonra aldım canım. 63 ile hamile kalmıştım. 9 haftada 2 kilo aldım nasıl yediysem. sonra ilaçlarr stres saldır dolaba derken +5 kilo daha geldi...şu an kullandığım bazı ilaçlar da ödem yapıyomuş.

kübracım hayırlı olsun canım... ilk iş günündü di mi bugünn. nasıl geçti... tekrardan hayırlı olsun yeni işin canım. yol mesafe konusunda tereddütlerin vardı. nasıl gittiişe yolculuk...

canım gebzeye kadar götürüyo kocam ordan servis alıyo beni sıkıntı olmadı çok şükür

kızlar selam

dün gece çok az miktarda lekelenme şeklinde kanamam oldu gece acile gittim beta düştümü kimyasal mı acaba die
hayır düşmemiş sizce neden kanama ve inanılmaz ağrı var karnım da

günaydın hülya ablacım. annenin iyi olmasına sevindim. hassas bi dönemdeyiz bebk resmi bile görsek cızzz ediyoruzz...
biz sinemasına gittik cem yılmazın. canlı performans deildi o bile kırdı geçirdi... benim olduğum yere hiç gelmez zaten. izmir yine de bu konulard daha şanslı...

aminnn kuzumm aminn ne garip bişi kalbi bile olmayan bi hücre kocaman vucudu nasılda sarsıyorr sersem gibiyim valla ama dediğin gibi hep beraber bir avazda doğurcaz insallahhh

öyle ama iyi olmana çok sevindim güçlü hatunlarız vesselaaammm gör bak basbakanlıktan bizim topik için toplu doğum şöleni istiycemmmm dizilce sıra sıraa ahahahah gözümün önünde canlandı da

günaydın topiğimin güzel bayanlarııııııııı

günaydın bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benim kaygana da çok geç saate kadar oturur.ilk zamanlar ben de otururdum ayıp olmasın diye. meğer kadının derdi benim erken yatmam onunda eşimle yalnız kalmasıymış. gece ben uyuduktan sonra tencere gibi kaynamaya başlıyomuş. para mevzusu başta olmak üzere bi kendi sülalesi bi kayınpederimn sülalesi azcık bizimkiler hep gece ben yattıktan sonra konuşulur derin mevzular. ertesi gün kocişim anlatır bazı şeyleri öle bilirim ben de...

kızlar selam

dün gece çok az miktarda lekelenme şeklinde kanamam oldu gece acile gittim beta düştümü kimyasal mı acaba die
hayır düşmemiş sizce neden kanama ve inanılmaz ağrı var karnım da

bebeğin yerleşiyordur canım betada düşme yoksa içini ferah tut 9 ay kanaması bile olan var ...............

sinir oluyorum şuan kek aldım onu yiyorum bide kilolarımdan şikayet ediyorumm ne yaman çelişki ama karnım çok acıkıyo midem büyüdü galibaaaa

kızımmmm erken yat azıcık kapıdan dine sonra can alıcı kısmında baskın yap uyuyamadım ne kaynatıyonuz bir kepçede bana verin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…