Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar selam

dün gece çok az miktarda lekelenme şeklinde kanamam oldu gece acile gittim beta düştümü kimyasal mı acaba die
hayır düşmemiş sizce neden kanama ve inanılmaz ağrı var karnım da

canım dikkat et kendine uzan dinlen doktorunu ara belkide yerleşme kanamasıdır değerin nasıl yükselmiş mi peki

sizinki epey fenaymışşşşş bizimki çok geç yatmaz aslında da zaten 21:30 du buldu gelmeleri yemekti çaydı oluverdi saat 2 ben iyi alıştırmışım kocayı benden ayrı yatağa giremez belkim benim kayganada çekiştiriyo kardeşlerini fln ama belki benide çekeliyodur anaaammmmmmmmmmmm

kız yazarken benimde aklımdan geçmişti başbakan bizimle gurur duyacak diyeeee

kızlar selam

dün gece çok az miktarda lekelenme şeklinde kanamam oldu gece acile gittim beta düştümü kimyasal mı acaba die
hayır düşmemiş sizce neden kanama ve inanılmaz ağrı var karnım da

valla bi tanem benim daha önce yaşamadım bunu. sağdan soldan okuduğum kadarıyla diyim... yerleşme kanaması deildir ama. çünkü beta hcg bebek yerleştikten sonra salgılanıyo. değerin yüksekti senin yanlış hatırlamıyosam..
bence bi doktora git. o süreye kadar da ayağının altına çok yüksek olmayan bi yastık koy uzan dinlen. böle durumlarda progesteron veriyo doktorlar ..

günaydın yawruuuuuumm

günaydın taze iş kadını nasılsın
günaydın canım iyiyim ne olsn tek gözüm açık tek gözüm kapalı su an

sinir oluyorum şuan kek aldım onu yiyorum bide kilolarımdan şikayet ediyorumm ne yaman çelişki ama karnım çok acıkıyo midem büyüdü galibaaaa

o da bi şey mi ben de kadınlar külübündeki yemek topiklerini keşfettim onlara bakıyom ara ara... çivi çivi söker gibi ama deil ruhuma işkence yapıyorum şu an
hem diyet diyet diyom hem de hımmm bu tarif güzelmiş

allahh seniiii ne güldürdün beniii bende gece kalkıp görümcenlen kayganayımı dinlesem zuhahahahhaha

benim babannemle halam çok yapar o muhabbeti babannem yaşlı olayları an itibariyle kaçırıyo, sonra yatma vakti halama sorarda sorar o neydi şu ne dediydi onları dinlemek eğlenceli oluyo, gerçi kapıda durmamagerek yoktu direk yanlarına dalıyodum ben

ee evde bide çocukla uğraşıyosun bide işe geliyosun kolay değil yana yakıla bebek istiyoruzda ağlamalı geceleri en iyi sen bilirsin

allah yardım edıyor emın ol kiiii ben uykuya asırı düşkün bir hatundm kızımdan önceama şimdi 4 saat uyku fazlasıyla yetiyor

aynen canım bilgisayarımın ekranı bile bebek resmi
izmirin içinde değilimki ablam bizim sinemaya bile film nete
düştükten sonra gelir

elosaaa bende bakınıp bakınıp şişiniyommmm

benimde iştahım tavan yapmış durumda yalnız degılsiniz kızlar

yaaa benimde canım onyüzbinmilyon şey istiyo ama boğazım çok kötü ne tat alıyorum ne bişey pas gibi ağzımın içi suyun bile tadını alamaz oldum

sağol fulyacım annem iyi şükür sende dikkat et kendine o bel ağrısını
bende çok iyi bilirim insan ne oturabiliyo ne yatabiliyo sıcak tut biraz hafifliyo en azından

ay allahım banada o gücü verir inşallah çünkü bende çokkk uyku severimmmm

ben evlenmeden önce yaratık gibi bişeydimmm uyku nedir bilmezdim 5 te yatım 6 da dikilirdim birde ışıkta uyuyamamm ben gün ağrınca uyanırım ama gel gör koca koynuna girdim anam uyanasım gelmiyo bek dadlu geldiii

kübra kuzum sen başlığı değiştir topalak kızlar yapppp
zaten sonumuz diyet topiklerine dogru gidiyor
ahhh bebeğim var ya iyi olan kimse yok herkes hasta

ay allahım banada o gücü verir inşallah çünkü bende çokkk uyku severimmmm

canım rabbım kımseye ttaşıyamayacağını yüklemez için rahat olsun

sağol fulyacım annem iyi şükür sende dikkat et kendine o bel ağrısını
bende çok iyi bilirim insan ne oturabiliyo ne yatabiliyo sıcak tut biraz hafifliyo en azından

aynen öyle ablacım ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne doğrulabiliyorum ne eğilebiliyorum hayır bide kaygana yanlış anlıycak diede ödüm kopuyo çaktırmıycam die dik durmaya çalışıyorum işkenceeee belimin arkasına yastık koyuyorum biraz iyi geliyo şuan için ablacımm bu arada anneminde adı hülya ablaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…