- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.221
günaydın topiğimin güzel bayanlarııııııııı
kızlar selam
dün gece çok az miktarda lekelenme şeklinde kanamam oldu gece acile gittim beta düştümü kimyasal mı acaba die
hayır düşmemiş sizce neden kanama ve inanılmaz ağrı var karnım da
benim kaygana da çok geç saate kadar oturur.ilk zamanlar ben de otururdum ayıp olmasın diye. meğer kadının derdi benim erken yatmam onunda eşimle yalnız kalmasıymış. gece ben uyuduktan sonra tencere gibi kaynamaya başlıyomuş. para mevzusu başta olmak üzere bi kendi sülalesi bi kayınpederimn sülalesi azcık bizimkilerhep gece ben yattıktan sonra konuşulur derin mevzular. ertesi gün kocişim anlatır bazı şeyleri öle bilirim ben de...
öyle ama iyi olmana çok sevindim güçlü hatunlarız vesselaaammmgör bak basbakanlıktan bizim topik için toplu doğum şöleni istiycemmmm dizilce sıra sıraa ahahahah gözümün önünde canlandı da
günaydın bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızımmmm erken yat azıcık kapıdan dine sonra can alıcı kısmında baskın yap uyuyamadım ne kaynatıyonuz bir kepçede bana verin diye
kızlar selam
dün gece çok az miktarda lekelenme şeklinde kanamam oldu gece acile gittim beta düştümü kimyasal mı acaba die
hayır düşmemiş sizce neden kanama ve inanılmaz ağrı var karnım da
günaydın yawruuuuuummöyle ama iyi olmana çok sevindim güçlü hatunlarız vesselaaammmgör bak basbakanlıktan bizim topik için toplu doğum şöleni istiycemmmm dizilce sıra sıraa ahahahah gözümün önünde canlandı da
günaydın bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın canım iyiyim ne olsn tek gözüm açık tek gözüm kapalı su angünaydın taze iş kadını nasılsın
sinir oluyorum şuan kek aldım onu yiyorum bide kilolarımdan şikayet ediyorumm ne yaman çelişki ama karnım çok acıkıyo midem büyüdü galibaaaa
allahh seniiii ne güldürdün beniiibende gece kalkıp görümcenlen kayganayımı dinlesem zuhahahahhaha
günaydın yawruuuuuumm
günaydın canım iyiyim ne olsn tek gözüm açık tek gözüm kapalı su an
ee evde bide çocukla uğraşıyosun bide işe geliyosun kolay değil yana yakıla bebek istiyoruzda ağlamalı geceleri en iyi sen bilirsin
benimde iştahım tavan yapmış durumda yalnız degılsiniz kızlar
günaydın hülya ablacım. annenin iyi olmasına sevindim. hassas bi dönemdeyiz bebk resmi bile görsek cızzz ediyoruzz...
biz sinemasına gittik cem yılmazın. canlı performans deildi o bile kırdı geçirdi... benim olduğum yere hiç gelmez zaten. izmir yine de bu konulard daha şanslı...
o da bi şey mi ben de kadınlar külübündeki yemek topiklerini keşfettim onlara bakıyom ara ara... çivi çivi söker gibi ama deil ruhuma işkence yapıyorum şu an
hem diyet diyet diyom hem de hımmm bu tarif güzelmiş
benim babannemle halam çok yapar o muhabbeti babannem yaşlı olayları an itibariyle kaçırıyo, sonra yatma vakti halama sorarda sorar o neydi şu ne dediydi onları dinlemek eğlenceli oluyo, gerçi kapıda durmamagerek yoktu direk yanlarına dalıyodum ben
benimde iştahım tavan yapmış durumda yalnız degılsiniz kızlar
allah yardım edıyor emın ol kiiii ben uykuya asırı düşkün bir hatundm kızımdan önceama şimdi 4 saat uyku fazlasıyla yetiyor
canımmmmm çok teşşekkürederim evet yoğun bi tempo içindeyim ölüyorum yorgunluktan ayakta durucak halim kalmadı bide bu belim beni mahvettiii((
bende sizleri özledim yelizimmmmm buralardayımmmm artık belki bu akşam biraz erken yatabilirsem dinlenebilirim :)))
mervemmm saol bebeğim ateşim çıkmadı da iyice gribe bağladım köhüm köhüm öksürüyorumm birde fıtık ve yorgunlukkk ama beni yenemezler yıkılmadım ayaktayımmm :))))
ablacım çok geçmiş olsun rabbim daha beterinden sakınsın annen iyimi şimdi sağlık durumu nasıl?
fatmammmm bitanemmm az çok bakındım gece geçmişe seni mrk ettiğime böylesi daha hayırlı olmuş güzel arkadasım en azından hamile kalabiliyorsun ve kendiliğinden düşmesi daha iyi ama sen yinede koru kendini yani ayaklarını flln koru dikkat et içinde yaşadığın ikilemi çok iyi anlıyorum biz hep birlikteyiz ve Rabbim nasip kısmet ederse peş peşe sağlıklı bebekler doğuracağız topikçenekkkk güçkü arkadasım benimmmm
tubişimmmm günaydın bitanemmmm bende o uykusuz kadrodayımsürünüyorummmmmm
halsizliğin normal bitanem lohusadan bir farkın yok şuan senin zaten o yüzden diyoruz ya kendini kolla koru Rabbim neylerse güzel eyler bitanemmm sağlıcaklar versin bebklerimizi tez zamanda inşallah
günaydın iremimmmmmm
saol bitanemmm iyi bakmaya çlışıyorum zaten dün ilk gündü ya ondan hizmet hürmet misafirlik 1 gecelik bundan böle herkes baksın kendi dalgasınaaaa ölüyorumm uleeennnnnnnnnnnnnnn
,
bebeğimmm napım beyaaaaa bel ağrılı ve öksürüklüyümmm vete kayganamnan görümcem geldi gece 2 ye kadar da oturduk bırakıp yatamadım da eraya kaş göz yapıom bakıo mal malen sonunda dedim sabah işe gitmiycen galiba canlı cenaze gibiyim ayak parmak uçlarım bilem ağrıyo yazık bana yaaaaaaaaa
ay allahım banada o gücü verir inşallah çünkü bende çokkk uyku severimmmm
zaten sonumuz diyet topiklerine dogru gidiyorkübra kuzum sen başlığı değiştir topalak kızlar yapppp
ahhh bebeğim var ya iyi olan kimse yok herkes hastaelosaaabende bakınıp bakınıp şişiniyommmm
yaaa benimde canım onyüzbinmilyon şey istiyo ama boğazım çok kötü ne tat alıyorum ne bişey pas gibi ağzımın içi suyun bile tadını alamaz oldum
ay allahım banada o gücü verir inşallah çünkü bende çokkk uyku severimmmm
sağol fulyacım annem iyi şükür sende dikkat et kendine o bel ağrısını
bende çok iyi bilirim insan ne oturabiliyo ne yatabiliyo sıcak tut biraz hafifliyo en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?