Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

olmadığını anlıyosun ya ondan zaten tüm sinir beklemiyorum korunuyorum ama yinede ama :18::18::18::18:

nasıl bir pskljidir bu arkadas bende öyleydim düşükten sonra d.kontrol hapı kullanıyodum ama hamile kalma hbri bekliyodum kendimde çok zor astım ben ama bu seferde bünyem şaştı bakmayın şebeklik ettiğime çok canım sıkılıyo 38. gün ve halen tık yok kötü bişey çıkıcak öyle hissediyorum

günaydınnn :) nasılsınız bugün? rüyamda istanbula geliyordum görüşüyorduk sahilde bir pastane varmış :) inş. hepinizin ağzı tatlı olur :) kafalar sakin göbüşler bebişlerle dolar :)

ben artık cok yoruldum bundan sonra nazını fln cekmıcm ne hali varsa görsn bağırıp çagırmaktansa hatasını anlayana kadar araya mesafe koymak daha mantıklı

patron kızma bu kaaa ikinizde inatsınız ondan oluyo ama haklısın bu seferde o gelsin diyosan sen yinede yumusak yüzlü ol eniştem gönlünü yapmaya çalışır

patron kızma bu kaaa ikinizde inatsınız ondan oluyo ama haklısın bu seferde o gelsin diyosan sen yinede yumusak yüzlü ol eniştem gönlünü yapmaya çalışır

canım son günlerde cok kalbimi kırdı iyi niyetli davrandıkca tepeme cıktı ve işin kötüsü evde sesler yükselince kızımda etkileniyor o yüzden artık bagırıp cagırmkatansa susmayı tercih ediyorum..

günaydın bitanelerim
relaks olun sinirlenmeyin canlarım
bırakın kocişleri şu aralar odunlukları tutmuştur
genelde var galiba salgına benziyo sizler sakin olun

slm kızlar desenize bugün tartışan tarşına yeni günü pek hoş karşılayanımız yok anlaşılan ...Umarım akşama kadar bu reng tonu değişir ...

bizim zaten yaklasık 1 aydır aramız limonii

saçma sapan bir hal aldı artık kafadan nasıl atacağız bilmiyorum adamlara çatıyoruz
kötü çıkmaz sende aaa kızcam bak ağzını hayra aç bebekimmm

heeehhhhhhh kervana bende katıldımmm bi dr buldum prof. araştırdım çok iyi giden tanıdıklarda var yeri nişantasında neymişş olmaz mış erkemiş dr ulan neredeyse 50 yasında herif ne olucak sinir etti beni dedim tamam kes ne ben sana söyledim ne sen duydun bugune kadar gittiğimiz kadın drlarda bi boka yaramadı inşallah sağlığımdan olmuşumdur sende kına yakarsın dedim

aaa sanırım ben o doktoru biliyorum yanlış bilmiyorsam arkadaşımda aynı adama gitmişti yıllar önce

aaa sanırım ben o doktoru biliyorum yanlış bilmiyorsam arkadaşımda aynı adama gitmişti yıllar önce

bilmiym işte prof. dr süleyman engin akhan tvlerde flnda çıkıomuş kasığımdaki ağrıyı kimse bulmadı 4 dr değiştim sinirden ağlıycam yaaa hala nasıl sızliyo dizlerime kadar

bilmiym işte prof. dr süleyman engin akhan tvlerde flnda çıkıomuş kasığımdaki ağrıyı kimse bulmadı 4 dr değiştim sinirden ağlıycam yaaa hala nasıl sızliyo dizlerime kadar

bizim maymunda da var erkek takıntısı cnm nişantaşında çok para vermezmisin ? gerçi sağlık birşeye benzemez ama ben hala bebek diyorum Allah hayırlsını versin

ühhüüüü bende bırakırım o zaman kendimi :84::84::84::84::84::84::84:

tamam tamam düzeldim ben kociş yaptı gönlümüüü iş yerinide taktım tıngırımaaaa

o ne dedi o ne dediiii kız senin kocan sana ses çıkarabiliyo mu

bizim maymunda da var erkek takıntısı cnm nişantaşında çok para vermezmisin ? gerçi sağlık birşeye benzemez ama ben hala bebek diyorum Allah hayırlsını versin

kuzum para göz bi dr değilmiş milletin dışarıda 1.500 dediği işi 400 e yapıyomuş bu bi misal yani muayne ucreti değil + adam istanbul tıp fakültesi hastanesindeymiş muaynanesi haricinde ayrıca 38. günde idrar testinde gözükmeyen bebekmi olurmuş yaaa

sen kürtaj olmuşmuydun ondan mı oldu acabaa

olmadım yawrum müdahale görmedim ben kendiliğinden düştü kuzum parça parça elime

tamam tamam düzeldim ben kociş yaptı gönlümüüü iş yerinide taktım tıngırımaaaa

o ne dedi o ne dediiii kız senin kocan sana ses çıkarabiliyo mu

ben öyle diyince saçmalama delirtme beni dedi bende delirme o zaman dedim çarptım kapıyı suratına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…