- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.161
olmadığını anlıyosun ya ondan zaten tüm sinir beklemiyorum korunuyorum ama yinede ama :18::18::18::18:
bizim zaten yaklasık 1 aydır aramız limonii
bizim değil de ne oluyo
ben artık cok yoruldum bundan sonra nazını fln cekmıcm ne hali varsa görsn bağırıp çagırmaktansa hatasını anlayana kadar araya mesafe koymak daha mantıklı
patron kızma bu kaaa ikinizde inatsınız ondan oluyo ama haklısın bu seferde o gelsin diyosan sen yinede yumusak yüzlü ol eniştem gönlünü yapmaya çalışır
bizim zaten yaklasık 1 aydır aramız limonii
nasıl bir pskljidir bu arkadas bende öyleydim düşükten sonra d.kontrol hapı kullanıyodum ama hamile kalma hbri bekliyodum kendimde çok zor astım ben ama bu seferde bünyem şaştı bakmayın şebeklik ettiğime çok canım sıkılıyo 38. gün ve halen tık yok kötü bişey çıkıcak öyle hissediyorum
günaydın bitanelerim
relaks olun sinirlenmeyin canlarım
bırakın kocişleri şu aralar odunlukları tutmuştur
genelde var galiba salgına benziyo sizler sakin olun
slm kızlar desenize bugün tartışan tarşına yeni günü pek hoş karşılayanımız yok anlaşılan ...Umarım akşama kadar bu reng tonu değişir ...
heeehhhhhhh kervana bende katıldımmm bi dr buldum prof. araştırdım çok iyi giden tanıdıklarda var yeri nişantasında neymişş olmaz mış erkemiş dr ulan neredeyse 50 yasında herif ne olucak sinir etti beni dedim tamam kes ne ben sana söyledim ne sen duydun bugune kadar gittiğimiz kadın drlarda bi boka yaramadı inşallah sağlığımdan olmuşumdur sende kına yakarsın dedim
aaa sanırım ben o doktoru biliyorum yanlış bilmiyorsam arkadaşımda aynı adama gitmişti yıllar önce
bilmiym işte prof. dr süleyman engin akhan tvlerde flnda çıkıomuş kasığımdaki ağrıyı kimse bulmadı 4 dr değiştim sinirden ağlıycam yaaa hala nasıl sızliyo dizlerime kadar
bilmiym işte prof. dr süleyman engin akhan tvlerde flnda çıkıomuş kasığımdaki ağrıyı kimse bulmadı 4 dr değiştim sinirden ağlıycam yaaa hala nasıl sızliyo dizlerime kadar
ühhüüüü bende bırakırım o zaman kendimi :84::84::84::84::84::84::84:
heeehhhhhhh kervana bende katıldımmm bi dr buldum prof. araştırdım çok iyi giden tanıdıklarda var yeri nişantasında neymişş olmaz mış erkemiş dr ulan neredeyse 50 yasında herif ne olucak sinir etti beni dedim tamam kes ne ben sana söyledim ne sen duydun bugune kadar gittiğimiz kadın drlarda bi boka yaramadı inşallah sağlığımdan olmuşumdur sende kına yakarsın dedim
bizim maymunda da var erkek takıntısıcnm nişantaşında çok para vermezmisin ? gerçi sağlık birşeye benzemez ama ben hala bebek diyorum Allah hayırlsını versin
sen kürtaj olmuşmuydun ondan mı oldu acabaa
tamam tamam düzeldim ben kociş yaptı gönlümüüüiş yerinide taktım tıngırımaaaa
o ne dedi o ne dediiii kız senin kocan sana ses çıkarabiliyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?