Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

cnm ya tabiki kesin olarak bişe sölemek doğru olmaz ama ben en iyi ihtimali aklıma getiriyorum bide gözükmeye bilir değer yüksek olsa bilir arkadaşım 9 haftalıkken öğrenmişti idrarda çıkmadı kanda çıktı düşün olabiliyo ama inş. kafaya takılıcak bişi çıkmaz ...

olur tatlım ateş topiğinde batı 10 gün geçti doktor söktürücü bile verdi , ondan sonra idrarda silik çıkmıştı bir arkadaşın, olmaz diye bişey yok siz çalışkansınız geç döllenme olabilir tabiki, ama doktora git ve bir an önce bir test daha yap bence .....................

canım benim eltimin 3 ay olana kadr idrarında çıkmadı. artık gördüğü rüyalara dayanamadı da kan testi yaptırdı orda anladı karnında 3 aylıkmış çocuğu!! idrar testleri yanıltıcı olabiliyor... kaldı ki dr. kan da bile bakarken en kesin sonuç için adetinin üzerinden 2 hafta geçmeli diyor...

kuzular bilmiyorum işte bekliyorum h.sonuna kadar zaten dr gittiğimde bana kan testi yapıcak o değil dün akşam dedim ya umreye gidicek kişiye ziyarete gittim die giderken yolda 3-4 kez basım döndü ya ben düşünmedimde bu ay acaba pskljikmi yaşıyorum

sen idrar testini bırak yarın direkt bir kan testi yaptır bence doktora karar veremediysen git aile hekimine yapsın kan testini

sen idrar testini bırak yarın direkt bir kan testi yaptır bence doktora karar veremediysen git aile hekimine yapsın kan testini

az önce tlfnda şebeklik yapıyodu benim eşşek sıpası dedim ben senle konuşmuyorum kapadım tlfnu 2 dk sonra geldi yanıma tamam hayatım al randevuyu o istediğin dra gidelim dedi bende tamam işim var şimdi ben randevuyu alır hbr veririm sanadedim yaşasın kötülükkkk

yerim senin triplerini benimkide aynı kıvamda döndü

cnm benim bildiğim gebelik testi ilk idrarından belli oluyo farklı mı senin test ?

ilk idrarla değil de uzun süre sıvı tüketmediğin ve tuvalete çıkmadığın idrarla iyi sonuç veriyo o yüzden sabah ilk idrarı en uygunu ama gün içerisindede sıvı tüketmez ve bir kaç saat tutarsan oda yeterli olur canım................

hmm bak bunu öğrendiğim iyi oldu bu aydeğilde nasipse diğer ay faydalanabilirim

yerim senin triplerini benimkide aynı kıvamda döndü

biz sabah hallettmiştikk sorunlarımız çok şükürr şebeklik yaptı düzeldikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…