Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selam kızlar nasılsınız ben geldim

benm çok sükür simdlik hersey yolunda.. ve o yolun sonunda da Rabbim meleklerimi bana göndericek insaAllah

dün dr görüsmemiz çok güzel geçti..ilk dedğim yerden son anda vazgeçtik ve dana önceden de düsündüğümüz bska alternatifi değerlendirdik..
ve gittim merkez ve dr umdan ve ekipten çok memnun kaldım.. ve çok dua aldım ordakilerden ,.,.

simdilik ilaçlarımı aldım aksam, bu sabahtan itibaren basladık iste.. esimined içeceği bir ilaı var. bikaç tanesi benm içeceğim..
ve gerekli tahliller yapıldı..
esimden genetik kromozm tahlilleri istendi.
bnden de önceden gerek görülmemisit ama, bizm 3 tüp denememiz olunca dr bu yapılan sonuçlara göre yapabiliriz dedi..
ve yapabiliriz dediği birde histereskopi var.. oda bu günlerde belli olur sanıyorum. gelen sonuçlara göre değerlendirilcek cünkü.

ve histereskopi gerek görülmezse, martın 14 ünde, merkeze gidilce ve esime bska ilaç verilcek.. ve bnde iğne kullanmaya baslıycam o saatden itibaren..
yumurtacıklarımı çok çok gelistirmem lazım, cünkü küçüklermis zaten önceki denemelerimizde de, hep normal iğne kullanımından daha çok iğne verilmisti bana,. istenilen olgunluga sahip olabilmesi için ..hadi onada razıyım.. ilaçlar iğneler derken yine kilo alıcam..
hadi bunu da geçtim... onca ilaçlar , iğneler fln herseyi biz cebimizden ödücekmişiz ..
insaAllah bu ödenen paracıkların sonunda yavrucuklarımıza kavusuruz

simdilik böyle, sizler nasılısınız bakim, var mı güzel haberler

Son düzenleme:
bu arada totem yapıyorum..
profil resminde ki görülüdğü gibi ..
tombik ve ikiz bebis totemi

Allahım sen duamı biliyorsun, hesabıma bu resimlerdeki gibi tombik ve ikiz bebek yazabilirsiniz

kızlarr görüldüğgü gibi :44::44::44: ben siparişi verdim

Son düzenleme:

canım benim hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah bu sefer çabalarının karsılığını alıcaksınnn

hayırlı olsun, inşallah son ayındır beklediğin , güzel müjdelerle gelsin mart ayı sana..............

Allah yardımcın olsun canım,herşey gönlünce olur inş,Allahım sağlıklı bebişler nasip etsin cnm

çok saolsun kızlar tsk ederim .. Rabbim hepimizin yüznü güldürsün insaAllah..

canım benim Allahım gönlüne göre versin hayırlısıyla... hamilelikte ilaçtan ya da yiyerek aldığın tüm kiloları bebeği doğurduktan sonra veriyorsun zaten :) benimde iğneyle ilaçla geçti ama ya sabır diye diye aldım kucağıma çok şükür.. dualarımız ve kalbimiz seninle... benim avatardaki resim nasıl :)))) benim de ilk gebeliğim ikizdi ama sadece 1 tanesi benimle diğerini kaybettik ... nasip değilmiş... belki bu kez ben de seninle birlikte ikiz bebişlerimiz diyebilirim :))) karnımızda 2 yavru taşıyıp da kooocaman göbüşlerle gezebilirizz :))) inş. diyelim Allahım büyüktür :)

saolasın cnm Allah razı olsun. Amin amin İnsaAllah ... çok tsk ederim =)

slm kızlar şöyle bibaktım da herkes kocasıyla limoni. ben de öyleyim hiç tadım tuzum yok ağlamak istiyorum. aslında belli bi sebep de yok bunalıma girdim galiba. mutsuzluğumu paylaşayım dedim öpüyorum sizi. kaçtım ben

şimdi ne olacak doktora gideceğim birkaçgün içinde .

Bu aşamalardan geçenler klomenmi verecek doktor? Ne işe yarıyor bu klomen

şimdi ne olacak doktora gideceğim birkaçgün içinde .

Bu aşamalardan geçenler klomenmi verecek doktor? Ne işe yarıyor bu klomen

Canım büyük ihtimal klomen ya da türevi bir ilaç verecek. Sonra bir kaç gün sonra seni çağıracak, yumurtalarını kontrol edecek. Ardından eğer yumoşlar istenilen boyuta gelmişse çatlatma iğnesi olacaksın. Tabi bunların yanında mutlaka eşinden de test isteyecektir. Hiç çekinme adetin ikinci ya da üçüncü günü doktorda ol tatlım. Ben bu sayede Allahın izniyle hamileyim biliyorsun.

kızlar bizim burda elektrikler sabah bi kesildi
daha yeni geldi ayyy valla sinir olduk hepimiz
izmir genelinde hemen hemen yokmuş donduk valla
hemen geldim sizlere bakıyım dedim ama kimsecikler yok
gerçi sizlerde pek konuşmamışsınız nerelere kayboldunuz bakem gündüz

Canım yaa ben artık kimse bile sayılmıyor muyum burada aşk olsun:)))

teşekkür ederim sudemervecim inşallah çok istiyorum. SAnki omuzlarımda bir yük var hamile olsam kuş gibi hafifleyceğim gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…