Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

altta gördüm ismini. sevindim geldiğini görünce. nasılsın dedim ama cevap yazmadan gidince alındım biraz

geri aldım sözümü

sormadım farzet

sen nasılsın fatma

alınganlığın üstünde sanırım ben eve gidince telefondan açıyorum kimler online kimler değil görmüyorum dün akşamda misafirim vardı 2 dakika baktım çıktım senin yazdığını görmedim görsem cevap vermeye çalışırdım

topikimin güzel bayanları günaydınnn... nasılsınızz...
ayyy ben sarhoş gibiyim bacılarım. dün migren krizim tuttu izinliydim. sabahtan öğlen 15'e kadar ölü gibi yattım. olurda bi hamişlik durumu vardır diye ilaç da içmedim. ayyy çok fenaydı. şimdi daha iyyimmm ama.
siz neler yaptınız. dün akşam şöle girip bi okudum ama cevap yazamadım. bugün de dünden işlerim çok birikmiş. onları halletmem lazım ama buralardayım..

geçmiş olsun tatlım başına havlu koyup az saç kurutma makinei tutsaydın keşke faydası olurdu,

umutcum yazdıklarını dün okudun ama cevap veremedim canım. allahım inşallahhhh bu emeklerinin karşılığını bi bebişle müjdeler sana. hatta totem yapmışsın inşallahhh gönlünden geçtiği gibi ikizlerin olur. hatta biri kız biri oğlan
bu meşakatli yolda biz çene gücümüzle yanındayız evelallahhh voltran gibiyiz. mutlaka gelişmelerden haberdar et bizi...

Hamile oldugumu kimseye söylememiştik ama kocam ben dayanamıcam artık sölicem dedi ve annesine babasına,büyük abiye söledi,benim annemleri de aradı onlarada söyledi.
Söylemesini istememin sebebi de gecen sene büyük eltim dogum yaptı 2.bebeğe,kızı oldu uzun bi aradan sonra,ilk cocuğu ile arasında 9 yaş var.
biz evleneli bu yaz inş 3 yılı bitirices.
1,5 ay öncede küçük eltimin hamile oldugunu öğrendik bizde yavas yavas düşünmeye başlamıştık.Allahım dedim aynı zamanlarda bende hamile kalırsam 2 bebek öfff die moralim bozulmustu.Ama küçük eltmin bebeği sağlıklı olmadığı için kanaması geliyodu ve bebek alındı.
bende hamile oldugumu 1 ay önce öğrendim.
zaten büyük elti ile küçük elti sevmezler birbirini.Küçük eltim de büyüğe inat yaptı zaten cocugu,cocuga bakabileceğinden değil.Küçük eltimin kızı var 8 yasında onu babane büyüttü zaten.
Şimdi onlarda biz yaptık onlarda cocuk yaptılar dicekler.Onların böyle muhabbet yapmaları canımı sıkıyo.onlar beni ilgilendirmiyo diyorum bazen kendi kendime saçmalıyosun öyle düşünme diyorum.
Ben bebeğimle ve kocamla mutluyum.
işte böle kızlar...

günaydın kızlarrrr fatoşum sanadaaaa ...........

hayrolsun ...............................................

günaydın bebeklerim hastalancam heralde bat geliyorrrr
geçmiş olsun canım tubimmmm

günaydın kuzular nasılsınız benim karnım ağrımaya başladı ne olacak bakalım

günaydın kızlarrrr fatoşum sanadaaaa ...........

günaydınnn fıstıklarrr..

kızçelerim günaydınnnnnn tuğbişimmm geçmiş olsunnnnn

ben bugün yoğunummmm ödemelerim çok işe gelirken kan verdim öğlen arayıp öğrenicem öğrenince girer hbr ederim öpüyorum topikçenek hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…