- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.221
Canım yaa ben artık kimse bile sayılmıyor muyum burada aşk olsun:)))
geri aldım sözümü
sormadım farzet
altta gördüm ismini. sevindim geldiğini görünce. nasılsın dedim ama cevap yazmadan gidince alındım biraz
geri aldım sözümü
sormadım farzet
sen nasılsın fatma
günaydın kızlarrrr fatoşum sanadaaaa ...........
günaydın kuzular nasılsınız benim karnım ağrımaya başladı ne olacak bakalım
topikimin güzel bayanları günaydınnn... nasılsınızz...
ayyy ben sarhoş gibiyim bacılarım. dün migren krizim tuttu izinliydim. sabahtan öğlen 15'e kadar ölü gibi yattım. olurda bi hamişlik durumu vardır diye ilaç da içmedim. ayyy çok fenaydı. şimdi daha iyyimmm ama.
siz neler yaptınız. dün akşam şöle girip bi okudum ama cevap yazamadım. bugün de dünden işlerim çok birikmiş. onları halletmem lazım ama buralardayım..
selam kızlar nasılsınız ben geldim
benm çok sükür simdlik hersey yolunda.. ve o yolun sonunda da Rabbim meleklerimi bana göndericek insaAllah
dün dr görüsmemiz çok güzel geçti..ilk dedğim yerden son anda vazgeçtik ve dana önceden de düsündüğümüz bska alternatifi değerlendirdik..
ve gittim merkez ve dr umdan ve ekipten çok memnun kaldım.. ve çok dua aldım ordakilerden ,.,.
simdilik ilaçlarımı aldım aksam, bu sabahtan itibaren basladık iste.. esimined içeceği bir ilaı var. bikaç tanesi benm içeceğim..
ve gerekli tahliller yapıldı..
esimden genetik kromozm tahlilleri istendi.
bnden de önceden gerek görülmemisit ama, bizm 3 tüp denememiz olunca dr bu yapılan sonuçlara göre yapabiliriz dedi..
ve yapabiliriz dediği birde histereskopi var.. oda bu günlerde belli olur sanıyorum. gelen sonuçlara göre değerlendirilcek cünkü.
ve histereskopi gerek görülmezse, martın 14 ünde, merkeze gidilce ve esime bska ilaç verilcek.. ve bnde iğne kullanmaya baslıycam o saatden itibaren..
yumurtacıklarımı çok çok gelistirmem lazım, cünkü küçüklermiszaten önceki denemelerimizde de, hep normal iğne kullanımından daha çok iğne verilmisti bana,. istenilen olgunluga sahip olabilmesi için ..hadi onada razıyım.. ilaçlar iğneler derken yine kilo alıcam..
hadi bunu da geçtim... onca ilaçlar , iğneler fln herseyi biz cebimizden ödücekmişiz ..
insaAllah bu ödenen paracıkların sonunda yavrucuklarımıza kavusuruz
simdilik böyle, sizler nasılısınız bakim, var mı güzel haberler
geçmiş olsun tatlım başına havlu koyup az saç kurutma makinei tutsaydın keşke faydası olurdu,
teşekkür ederim iremcim. Canım benim migrenime soğuk iyi geliyo. Dün camları açtık serin ve karanlık odada yattım. Allaha şükür ilaçsız geçti..
ayyy ben sarhoş gibiyim bacılarım. dün migren krizim tuttu izinliydim. sabahtan öğlen 15'e kadar ölü gibi yattım. olurda bi hamişlik durumu vardır diye ilaç da içmedim. ayyy çok fenaydı. şimdi daha iyyimmm ama.
siz neler yaptınız. dün akşam şöle girip bi okudum ama cevap yazamadım. bugün de dünden işlerim çok birikmiş. onları halletmem lazım ama buralardayım..
hayrolsun ...............................................
günaydınnn fıstıklarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?